עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם יש לאיסיקיו (האנשים שאחראים עליו) אימייל שאני יוכל ליצור איתם קשר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by דובי770,

פעם היה פורום בשם הזה. בכל מקרה, אני מעוניין למכור את המחשב הנייד שלי: alienware 15 r1 i5-4210H GTX965M 8GB ram 1TB HDD ללא אחריות, מעט שריטות קלות כמה אני יכול לקבל עליו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Delapro,

כשאני מוריד קבצים מראפידשייר (COM), המהירות המירבית שהקובץ יורד לי היא 125KB\S שזה יוצא מהירות של 1 מגהביט. הבעיה היא שיש לי חיבור של 1.5 מגהביט, כלומר מהירות ההורדה היא רק 2/3 ממהירות המקסימלית. לא משנה איזה קובץ ניסיתי, איזה שרת ניסיתי תמיד על 125KB\S. אצל חבר שלי שיש לו 3 מגה הוא מוריד על 385KB\S~ זה בערך המקסימום שלו ויש לו אוות חיבור כמו שלי (נטויז'יון+HOT). האם מישהו אם חיבור דומה נתקל בתופעה או אולי יודע איך לתקן אותה ? נ.ב. המהירות לא מוגבלת ע"י התוכנה כלשהי במחשב. הורדה של רבצים אחרית מהרשת מאתרים מהירים היא על 195KB\S.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by napoleon45,

SPACE IL ירדה ( או נכון יותר, התרסקה ) מן העץ של לנחות על הירח. https://tech.walla.co.il/item/3243932

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BURTON,

עכשיו הייתי בקניון ונכנסתי לרגע לחנות של באג מהסתכלות כללית ראיתי שהם מוכרים לינוקס ב500 שקל : שקצת הצחיק אותי אבל מחוץ לחנות בחלון הראווה ראיתי משהו שתפס אותי היו שם מארזים עם חלונות מאווררי לדים וקתודות כניראה שסוף סוף אנשים התחילו להבין את הפוטנציאל של מוצריי המודינג מה שגם מראה על גידול משמעותי בקהילה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dvvon,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 1 באפריל נ.ב אני יודע שלא 1 באפריל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by d1v,

http://www.youtube.com/watch?v=gPUQeti36bM&feature=player_embedded אהבתי תשיר..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by IG,

אני מעוניין לקנות אוזניות של חברת סנהייזר (בארץ עולות בסיב ה-200 ש"ח). יש לי אפשרות לקנות אותם בלונדון, ורציתי לדעת אם זה כדאי... איך המחירים שם... ולמי שלא מבין למה הנושא הזה ב"כללי"- אז זה כי הדיון הוא על כדאיות קנייה בלונדון- לא האוזניות. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי. האם יש חנות \ מעבדה של פלאפונים באזור הצפון, שאני יכול לבוא אליהם עם מגן מסך והם ישימו לי אותו על הטלפון? אני אף פעם לא הצלחתי לשים מגן מסך כמו שצריך, וניסיתי לא מעט כאלו, גם המגנים הרגילים וגם אלו שדורשים מים להתקנה. גם מגני מסך של דולר וגם כאלו של 15$ (ZAGG). תמיד או שיש בועות או שהוא נמתח, או שלא שמתי במקום הנכון ואי אפשר להוריד בלי לפגוע במגן. כמובן שבכל המקרים התקנתי לפי ההוראות, ניקיתי טוב עם מטלית וכו'. הייתי רוצה לקנות מגן מסך איכותי כמו ZAGG ואז שהחנות תעשה לי התקנה מושלמת בלי בועות וכו'. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yuraxp,

יש לי מנוי לעיתון מדע פופולרי שגם פרסומת שלו מפורסמות באתר,אבל החודש לא קיבלתי עיתון,אני מנסה להתקשר אליהם כבר 3 ימים אבל אף אחד לא עונה,משהו יודע מה קורה??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. טוב אז ככה מישהו יודע אם יהיה 2 גיאומטריה או 2 הסתברות? כי לנו המורה אמרה שסביר להניח שיהיה 2 הסתברות... (אם יש לכם קשרים עם מחבר הבגרות אז זה המקום לפרסם... ) ועוד משהו אם יש לכם מתכונות מישיוכל לשים פה כי כבר עברתי על כל מה שיש באינרנט...(עברתי גם על היידפארק)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום כולם! חבר שלי ביקש ממני שאני אעזור לו להבין\להעריך כמה שוות הקופסאות סיגריות שיש בידיו (ואם בכלל שוות משהו) כל הקופסאות עדיין בניילון המקורי ובמצב חדש אם זה משנה אלה הקופסאות שיש לו ומאיזה שנה: הנשיא-60, דובק-61, נובלס-58, מונט בלנט- 61, דורון -61, פילטרון- 60, אילון- 58, נשר-60 תודה על כל עזרה שלא תיהיה, אנחנו פשוט מנסים להעריך מה שווי האוסף הזה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Yossarian22,

שלום רב יש לי מחשב נייד ומחשב רגיל ומחר אני צריך לחבר אותם איכשהו על מנת להעביר ביניהם קבצים. מה הדרך הכי קלה והכי נוחה שאתם מכירים לעשות את זה? אפשר לחבר ביניהם פשוט עם כבל רשת פשוט?[כמו זה שמתחבר לראוטר] תודה מראש. נ.ב לא ידעתי באיזה פורום לפרסם, אז מצאתי לנכון לשים פה. אם אחד המנהלים חושב שמקומו של הת'רד במקום אחר, הוא מוזמן להעביר.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Mr.Heat,

Full House הוא מגזין רשת שהתחיל להיות פעיל החל מדצמבר, למרות שהוא היה קיים כבר מתחילת אוקטובר (ראה "אודות" באתר). למרות שהמגזין רק התחיל את דרכו, הוא כבר הספיק להופיע במעריב לנוער ולקבל מעט גולשים יחסית לזמן שהוא קיים. המוטו הוא "על הכל, כלום וכל דבר"- ידיעות על כל מיני דברים מעניינים מהארץ ומהעולם, סרטונים מעניינים, תמונות וחדשות על הגאדג'טים הלוהטים,ב Full House כל גולש ימצא משהו שיעניין אותו, הבטחה. http://Full-House.co.il אני אשמח לשמוע ביקורת בונה, A.H

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by vinipyx,

שלום לכולם יש לי שאלה למי שיודעה. האם אני יכול לקנות רובה צבע בחו"ל ולשלוח אותו לארץ?. פשוט אני מפחד שיעצרו את מישלוח במכ"ס.האם אני צריך רישיון מסוים בישביל זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by IG,

יצא לי לראות בזמן האחרון כמה פרקים של הסידרה (שוב...), ובכול פרק מחדש ה"יועצת" הצליחה לעלות לי על העצבים עם ה"אתה רוצה לדבר על זה" כל משפט שני והגישה הפלצנית והמתנשאת שלה זה רק אני או שיש לה אתר רישמי שמחכה לגירסת העריכה הממוחשבת של הסידרה, שבה ימחקו אותה או יהרגו את הדמות אי שם בתחילת העונה הראשונה? (כמו האתר של ג'אג'א בנקס )

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב אז ככה מ4 הזמנות הצתברו לי 4 קופונים הקופונים נותנים הנחה של 5$ בקניות של מעל 50$ מפלי אסיה לי אין מה לעשות איתם כרגע והם מסתימים 1 ב9 בנובמבר והאחרים ב26 בנובמבר מי שמעוניין אני נותן אותם חינם לגמרי בלי תנאים בלי הרשמות ובלי בולשיט לקופונים יש קוד ואני ישלח אותו בהודעה פרטית לחברי פורום שיבקשו לפי הקודם זוכה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mrsph666,

אהלן, יש למישהו לינק של הטפסים שאמורים לחתום עליהם הורים, במידה והם מאשרים לבן היחיד להתגייס לקרבי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yoav9,

ואיך הם עדיין אוהבים יותר אותם?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בימים אלו אני מסיים אתר קטן שבניתי.אני מעוניין לשים בו כמה פרסומות מן הסתם בשביל הכסף אבל גם בגלל שזה נותן קצת חיים לאתר (מה זה התירוץ הזה?)בכל מקרה רציתי לדעת על אילו חברות אתם ממליצים וכתובות שלהםעדיף תשובות מבעלי ניסיון (בעלי האתר הנ"ל).תודה מראש demulti

21. Started by Mantis,

כשאני מנסה להכנס ל HWZNOE עם FIREFOX הוא כותב לי: Reported Attack Page This web page at hwzone.co.il has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences. Attack pages try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system. Some attack pages intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners. http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?client=Firefox&hl=en-US&site=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472494.msg4027267;boardseen#new מה פירוש הדבר?? הבעיה אצלי?

22. Started by cleric,

http://www.explosm.net/movies/124/

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by arik100,

אני צופה בעיקר במחשב, מסך 27 אינטצ' אני חושב שאני מרגיש בהבדל ככה שאני מעדיף תוכן 1080P , אבל האם זה באמת נכון שתוכן זה עדיף על פני 720P בגודל הזה?

24. Started by Josh Fredr,

היי, אני רוצה לנקות את הלפטופ שלי מסימני ידים שעליו.. איך קוראים לתרסיס הלבן הזה שקונים (היקר) שמרססים איתו את אזור המקלדת מנגבים וזה יוצא מבריק ומריח כמו חדש ? תודה מראש על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.