כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
יש לי כ-5000 FORINT הונגרי בשטרות ירוקים של 1000 וסגולים של 500. היה מאוד פשוט לבדוק את השער עם הדולר רק שכבר לא משתמשים בשטרות האלו(הם מלפני כ-15 שנה). יש עצות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התפנה לי סכום קטן של כסף שאני רוצה לשרוף. אני לא אוהב לטייל בחו"ל. זה לא מספיק בשביל לקנות אוטו. זה מספיק בשביל לקנות אוכל טוב/דברים לבית. הנה כמה דברים ממש מגניבים שקניתי ואני מבסוט: 1) Rust-Oleum Never Wet זה נשמע לא מלהיב (מרססים את זה על החלק שמנקים איתו שירותים וזה יוצא ללא טיפת מים או לכלוך!) אבל אם תראו את הסרטון, אני בטוח שתתלהבו: http://www.businessinsider.com/this-water-repellent-chemical-spray-is-one-of-the-most-incredible-things-weve-ever-seen-2013-7 2)Panasonic Lumix 3D מצלמת תלת מימד עם וידאו בתלת מימד במחיר טוב. 3) אני הולך לעשות SIDE SHOWER במקלחת שלי. משהו דומה לזה: http://www.archiproducts.com/en/products/72801/dolce-wall-mounted-adjustable-side-shower-d…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לפני איזה חצי שנה - שנה התחלתי לשמוע מוזיקת רגאיי בהתחלה שון פול ומאז ומתמיד בוב מרלי היה אחד החביבים וגם התחלתי לשמוע מתיסיהו, עכשיו אני רוצה להתקדם אז אם אתם יכולים להמליץ על זמרים מהז'אנר אני לא כל כך מתמצא בו....
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמעס לי כבר מכל האתרים האלה שנותנים תמונות לטפטים בקבצי JPG באיכות בינונית. אני מחפש אתר שאפשר למצא בו תמונות ברזולוציות גבוהות מאוד מאוד או שלפחות יהיה באיכות מאוד גבוה (של הקובץ). אני לא מחפש רקעים למחשב, אני מחפש תמונות. אין נושא ספציפי, רק עדיף לא תמונת נוף. ושלא יהיו תמונות פסיכודליות במחשב (אלה שהם סתם צבעים וצורות לא ברורות עם כיתוב, אני שונא רקעים כאלה), או איך שלא תיקראו להם. תודה מראש. צירפתי קובץ לתמונה האחרונה שהכנתי, בלי קשר לכלום אני סתם אוהב אותה (ואת LIMA ;D ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עבר עלי יום די קשה - והחלטתי להוציא את כל העצבים על לוח אם - לא ידוע וכרטיס מסך - Geforce 5 תמונות: כמובן שחצי מהלחקים נשארו ב-''זירת הפשע''. נו... מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לקוח עסקי בפלאפון, לאחרונה סגרתי עסקה של 150 ש"ח חבילה (שאני לא בדיוק זוכר את הפרטים עליה אבל היא מכילה את הכל בעיקרון, גם אחריות וכו'). הסוכנת נראתה די ממהרת וכאשר דיברתי איתה על פלאפונים אחרים שעולים יותר היא אמרה שהם עולים הרבה יותר והם לא משתלמים, מה יצא בפועל: החלטתי ללכת על ה-C510 שיצא בחינם, אותה סוכנת אפילו לא ידעה על זה ואמרה לי קודם שאצטרך לשלם אקסטרא, אחרי שביררה היא ראתה שזה באמת בחינם - בכל אופן, אחרי כמה בירורים היום, ראיתי שמגיע לי החזר של 80 ש"ח כלקוח עסקי. המכשיר שלקחתי עולה 54 ש"ח לחודש, וההחזר מכסה הכל - בזמן שדיברתי עם הסוכנת היא אמרה לי שה-N85 עולה כ-35 ש"ח לחודש, אז הסכמתי שזה לא ריאלי לשלם פי 7 יותר (ה-C510 במקורי עלה 5 ש"ח לחודש), לכן הלכתי על …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ציינו את הסידרה/מכשיר, ואם אפשר כמה מילים על המשחק.... הא.. וכן סנייק זה משחק ענק...
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כמו נמלטים רק באי, משהו כזה בערך מתי מתחילה העונה השלישית?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טלפון ישן יחסית (לא סמארטפון, הכוונה), אבל כזה שמאפשר גלישה באינטרנט. כמו כן, יש לי חבילת גלישה חופשית (עם האטת תעבורה אחרי נפח מסוים). רציתי לדעת, האם זה פיצ'ר אפשרי או מוכר, שבו מחברים את הסלולרי למחשב וגולשים דרכו, באמצעות חבילת הגלישה החופשית שיש לי מספק הסלולר? האם צריך לחבר את הטלפון באמצעות בלוטות' או ב-USB? האם זה אומר שהטלפון מוגדר כמודם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מיילים, אחד שאני נרשם איתו לאתרים וכו' (של Gmail) והשני שהוא פרטי שאני נעזר בו לכל מני שימושים (Hotmail). באופן נורא מצחיק, האימייל הפרטי ניהיה קורבן לדואר זבל ולא מפסיקים להפציץ אותי בפרסומות ודואר זבל. עכשיו השאלה שלי היא פשוטה, אין מפסיקים את זה? אני לא נכנס למיילים מחשש שהם כבר מכילים וירוסים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך לצלם סרט לשיעור תקשורת והסרט צריך להיות בONE SHOT אז תנו לי רעיונות טובים וצריך שיהיה מאורע מחולל וקונפליקט ופיתרון אני צריך את זה עד יום רביעי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי פה יש Skype? זה יהיה נורא נחמד אם כל אחד יפרסם פה את הסקייפ שלו ונוכל לשמור על קשר עם כמה שיותר חבר'ה מ- hwzone.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מוצר אשרתי קנייה ונכנסתי ל PP כדאי להכניס את הכרטיס אשראי ולסיים עם הקנייה בגלל שלקח לי די הרבה זמן למצוא את ה כרטיס אשראי נצטרכתי להכנס שוב ל PP אבל לא יכולתי להמשיך את הקנייה חפשתי ב EBAY PP משהו שיאפשר לי להמשיך את הקנייה ולא מצאתי דיברתי עם המוכר הוא אמר לי שהמוצר נמכר למישהו אחר זה לא באג רציני ? הרי אחרי שנכנסתי ל PP המוצר כבר שלי כי אין דרך חזרה ? אני לא בטוח
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת אם יש לנו כאן בפורום מומחים שיודעים ויכולים לטפל בבעיות העברית שיש ב-WINDOWS? (כנראה ש-MS לא הולכים לסדר את זה בקרוב.. לאן כדאי לפנות כדי לפתור את הבעייה?) http://social.msdn.microsoft.com/Forums/hi-IN/windowsuidevelopment/thread/a8342a52-d3c2-4dc1-bdff-1cb6c6c665e8 תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול היה לי בוחן במתמטיקה על היסתברות בשני שלבים .. אני לומד 3 יח' מתמטיקה ואני בכיתה י' .. השאלה היא כזאת : לכד מכניסים 5 כדורים כחולים ו4 כדורים אדומים. מוציאים כדור אחד. 1. מה ההיסתברות שהכדור הראשון יהיה כחול ? 2. מה ההיסתברות להוציא כדור כחול אחד בדיוק ? 3. מה ההיסתברות להוציא לפחות כדור כחול אחד ? אלה התשובות שרשמתי : 1. 5 ל9 2. 4 ל8 3. 4 או 5 ל8 (כי זה תלוי מה הוא הכדור הראשון או השני ..) זה הסירטוט : N=9 Pb=5 Pr=4 (r מסמל RED) (b מסמל BLUE) סורי על הכתב הלא ברור האים אני צודק ? אם לא אז מהם התשובות ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי משהו באיביי , לא משנה למה החזרתי לו את המוצר ...... אז הוא זיכה אותי בפאי פאל , קיבלתי אימייל כזה אני מחכה כבר שלוש שעות ועדיין לא נכנס התשלום לפאי פאל , למה זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לדיון אז פתחתי פה. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי התלבטות ענקית: נייד או נייח? אני תקוע עם מחשב ישן וחלש מאוד שהמשחק היחיד שאני יכול לשחק בו הוא UT04 ועוד בDEMO. אני רוצה מחשב חזק למשחקים וגם שיהייה נוח ללימודים (נייד), אני מתחיל השנה לימודי מדעי המחשב ונראה לי שאני חייב מחשב נייד. חשבתי על זה שאם אני קונה מחשב נייד ב7K הוא לא מתקרב לביצועים של נייח ב3K וזאת הבעיה הגדולה... אני רוצה שהוא יהייה גם למשחקים חדשים. אם למישהו יש פיתרון יצירתי? אני אשמח, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזל טוב לאדי מנהל פורום לינוקס שלנו! וכרגל המסורת
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.hitachigst.com/hdd/research/recording_head/pr/PerpendicularAnimation.html תודות ל Alsal על הקישור
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מנסה לחייג למספר פלאפון ישראלי (אורנג') שנמצא בארגנטינה,דרך סקייפ.כמובן שיצרתי חשבון וקניתי דקות שיחה. אני מכוון את זה למדינת ישראל ומקיש את המספר כמו שהוא בארץ (0546722XXX) וזה לא מצליח. מכוון לארגנטינה ומקיש את המספר כמו שהוא בארץ (0546722XXX) וזה לא מצליח. מכוון לארגנטינה ומנסה קידומת שונות ומשונות לפני המספר המקורי וזה עדיין לא מצליח. למישהו יש מושג ירוק איך אני עושה את זה?? תודה רבה, זה יעזור לי מאוד אם אמצא פתרון, המשך לפנות בוקר טוב...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
של Brian W. Kernighan ו-Dennis M. Ritchie יש חנות בארץ שמוכרת אותו? או לחילופין יש למישהו פה את הספר יד שנייה ורוצה למכור?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טעה ובגדול !!! הנה זה חוזר ובגדול !!! Bigger Longer and uncut ! http://osama5.5u.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה לא קשורים האנשים האלה .... http://www.skak.co.il/GOOD_ONE/HEB/Zones/Products/default.asp?Chapter=CPN&CatID=CPU&ProductID=919595 נראה לי שהם היחידים בעולם שיש להם כזה
-
http://www.metacafe.co.il/watch/511809/snake_eats_mouse/ תגידו מהו זמן התגובה של נחשים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה להכינס לויקפדיה ישאל, במשך הרבה זמן לוקח המון זמן לאתר להטען, ולפעמים הוא בכלל לא נטען. גם לכם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-