כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אבא שלי החליט לקנות לעצמו מחשב חדש, בהשקעה מינימלית. המחשב מיועד לעבודה משרדית, ועבודה עם תוכנת AutoCAD (תוכנת שרטוט שדורשת ממחשב קצת יותר מאשר דפדפן אינטרנט) עברתי על הצעות שונות של מפרטים, גם באתר וגם בחנויות. המחשב המינימלי לעבודה משרדית כאן באתר עולה בסביבות ה - 1500 שח, ללא מסך. לעומת זאת ראיתי בחנויות מפרטים שעולים גם 1000 שקלים. אם מפרט ב - 1000 שח יספיק ויעבוד בצורה חלקה, אני אלך על משהו כזה. העניין הוא שלא ראיתי באתר אף מפרט במחיר כזה ואם הוא לא יספיק, והמינימום ההכרחי הוא באמת 1500+, אני אשקול להוסיף עוד 800 שקל לכרטיס מסך ולקנות מחשב שגם יריץ משחקים בצורה נחמדה (נניח עד 2500 שח) השאלות: 1. האם מחשב ב - 1,000 ש"ח יספיק מבחינת מהירות ואיכות המחשב? אם כ…
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד כחודש בערך אנחנו מחליפים מכונית. יש לנו עכשיו MAZDA 3, ואנחנו חייבים להחליף בעוד חודש. האופציות (שאנחנו יכולים לבחור בהם) זה או קורולה או I30. בעיקרון אנחנו משפחה שפעם בשנה (מקסימום פעמיי) נוסעים לחופשה, חשוב שהמכונית תיהיה מרווחת, בעלת תא מטען ממוצע (שאפשר להכניס בו 4 מזוודות קטנות+תיק), שתיהיה גם אחת שאפשר להתגאות בה (יפה), בטיחותית ולא מסובכת מדיי לנהיגה. אז מה לקחת? מה עדיף? את הקורולה (הגירסא הבסיסית) הלבנה או את הI30 (הגירסא הבסיסית) הלבנה
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחר אני כנראה הולך למשרד רישוי ואני צריך לברר אם בשרד הרישוי ניתן לברר אן האוטו משועבד, אם יש על האוטו הלוואה,אם יש חובות או קנסות. רציתי לדעת אם לכל הנ"ל אני אקבל תשובה במשרד הרישוי כשאני אגיע עם האיש שאני קונה ממנו את הרכב, או שאני צריך למקום אחרי בשביל לברר את כל הדברים הללו?
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כבר יותר משבוע שיש לי הודעה פרטית כל פעם שאני נכנס לאתר צצה תיבה שמציעה לי לקרוא את ההודעה בחלון חדש, אני מאשר, ואני רואה רק הודעות חדשות ניסיתי למחוק קוקיז ניסיתי בפיירפוקס, ואני לא יכול לראות את ההודעה החדשה המסתורית. עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי אקנה מלפני בערך 3-4 שנים, ועכשיו אני במצב שזה לא כזה נורא אבל כל הזמן יש לי עוד פצעים וזה פשוט גם אם אין הרבה לא נראה שזה עומד להיגמר בזמן הקרוב... במהלך הזמן הזה שמעתי מיליון ואחת דעות לגבי מה מותר, מה טוב, מה לא טוב... כרגע אני שוטף פנים לפחות 3 פעמים ביום, נזהר לא לאכול שום דבר שקשור לשוקולד או גבינה צהובה (כבר שנה וחצי לא אכלתי פיצה!!!)... בקיצור אני מאוד שומר. היום קראתי בעיתון שעדיין לא מצאו כל קשר בין כל החטיפים והשוקולדים לבין האקנה, ושיותר מפעמיים ביום לא טוב לשטוף פנים. עכשיו אני שואל - WTF????? יש כאלה שאומרים שזה אסור, כאלה שאומרים שזה מותר, ואם זה באמת לא מזיק אז בזבזתי שנתיים של לאכול שוקולדים ופוצות בלי שזה יפריע לי בכלל!!! מה שכן ומצאו מזה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגעתי כבר לפרק 73 ואני מתקדם טוב אבל הפילרים הרבה פחות טובים מהעלילה אז אני רוצה לפחות לדעת מתי הסבל יגמר -למרות שאני יצפה בכל הפרקים
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כותרת
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית אזעקה כבר הרבה זמן שאני רוצה לתכנת אותה מחדש כי אני לא יודע מה הסיסמא שלה עכשיו.. הדגם הוא: AV-GAD EasyLoader AV-701 אשמח אם מישהו ימצא לי מדריך איך לתכנת את האזעקה מחדש ולשים איזה קוד שאני רוצה. (משום מה בסטטוס עליה יש מנורה ירוקה אבל ב-alarm לא מופיע כלום וגם אף פעם לא הופעלה האזעקה בבית.. אני כבר גר פה 8 שנים) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אז ככה אני מחפש לקנות אוטו זול גג איזור ה 10K רצוי חסכוני בדלק, כמה שאפשר יותר בטוחה (למורות שרוב המכוניות בסכומים האלו הם דיי גרוטאות) בנתיים אני בכיוון של פז'ו 106 שנת 97 ומעלה שאפשר למצוא יד שניה באיזור ה 10-12K לאיזה עוד כיוון אפשר ללכת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה הם הולכים לשים במקום(אם בכלל)?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כאלו. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
סיפרתי את זה לכמה אנשים ואמרו לי שאני משוגע, ותאמת יש מצב אז לא יודע.. בכל זאת מעניין אותי לשמוע דעה של אנשים שלא מכירים אותי אכלתי סלט לא מזמן (כ-כף אחת), כ-15 דקות אחר כך אני רואה הכל אדום ומאבד שליטה על היד (היא נופלת לי מעצמה והיד השניה היתה רפוייה), זה עובר אחרי כמה שניות. אחרי כמה דקות זה חזר עוד פעם אבל חלש, שוב לכמה שניות ואז נעלם. אני מטבע הדברים חשבתי שזה קשור לסלט שגם היה מריר במיוחד (פעם ראשונה בחיים שלי שטעמתי אותו והוא היה מריר). עכשיו המקרה הזה שהכל אדום ומאבד תחשוה ביד לא קרה לי בחיים לפני זה וגם לא קרה לכל מי שדיברתי איתו. אתם חושבים שיש לזה קשר לסלט? או שזה קשור למשהו אחר (למה יכול להיות קשור)?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי דגם של טליט (חברת פלאפון) שהתחייבתי עליו ל-36 חודשים לחבילת שיחות ו-SMS שעולה 69 שקל לחודש (והמכשיר עצמו עולה 9.9). זה היה לפני 10 חודשים ונשארו לי עוד 26. הפלאפון אבד. יש קנס יציאה מתוכנית ההתחייבות על סך 1000 שקל. אני רוצה בעיקרון לקנות מחדש מכשיר זהה או דומה אבל מפחד שפלאפון ינצלו אותי. איך אני יכול לצאת מהסיפור הזה בצורה הכי טובה וזולה? למי שקרה מקרה דומה - מה עשיתם? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מכל אחת משתי נקודוצ הנמצאות מחוץ לאותו מעגל במרחיקים שונים מהמרכז יוצאים שני משיקים למעגל. מבין שני המיתרים המחברים את שתי נקודות ההשקה [של אותה הנקודה כמובן] איזה מיתר גדול יותר זה של הנקודה הקרובה יותר למרכז המעגל או זה של הנקודה הרחוקה יותר מהמרכז? הוכח. חשבתי על זה כמה שעות היום בשיעור תנ"ך ולא הצלחתי. אשמח לעצות תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
Rodney Carrington - Show Them To Me.mp3 אני מחפש את השיר הזה, עדיף להורדה ישירה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב אז חשבתי להתחיל אולי ללמוד ליהיות טבח ומשם כבר הלאה... המקצוע הזה ממש מוצא חן בעיני ורציתי לדעת לאן אני צריך לפנות וכמה שיותר פרטים על הנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הבטא הזאת ? למישהו יש דרך להריץ שהוודיאו יעבוד בארץ עם איזה פרוקסי או משהו ? יש למישהו תוכנה או משהו ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חחח טוב אני מסובך... לא יודע מה יותר משתלם לקנות 6 בקבוקים של 2 ליטר שעולים 12 שקל או לקנות 8 בקבוקים של 1.5 ליטר שעולים 17.9 שקל? מה יותר משתלם?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בארץ ferrofluid (מגנט נוזלי) וגם Neodymium (מגנט אדמה) מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את זה בארץ? אולי חנויות לציוד מעבדה או משהו כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
הבנתי משהו שברק הולך לאיפה שהכי נוח לו ואמרו לי בתור דוגמא שאם אני לבד במדבר ויש גשם ואני רואה עץ לא ללכת לשם לתחבא מהגשם כי אז יש סיכוי הרבה יותר גבוה שהברק יפגע בי כי אם יהיה ברק באזור הוא יעבור דרך העץ..
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מנילה קרבית בהתאם לפרופיל שלי(97) ות'אמת אני לא מעוניין ללכת לקרבי, אני מודע לזה שלא הכל לפי מה שאני בוחר אבל בכל זאת יש סעיף במנילה ששואל לגבי שירות במקצוע למי שלמד בבית ספר מקצועי או מגמה מקצועית שזה המקרה שלי. השאלה כמה הם מתייחסים לזה ? היה לי כבר מיונים למודיעין ונכשלתי בראיון אישי(שאגב אני מנסה לערער על זה כי אני באמת חושב שיכולתי להוציא יותר) נניח אני ימלא את התפקידים הקרביים למיניהם 1-2 ואת המקצוע 5 זה יעזור במשהו ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-