עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! ;D ;D חזק איזה פרס.... ;D http://news.walla.co.il/?w=//875937

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by Boomer,

(רק בלי הערות לא נחוצות בבקשה ) אני צריך המלצה על טלוויזיה כמה שיותר גדולה (עד 60") שטוחה. וגם איפה מומלץ לקנות והכל. לפי מה שהבנתי, עכשיו יש משהו יותר טוב מפלזמה - מסכי LCD ענקיים. זה מדוייק? יש את זה בארץ בכלל? כמה זה עולה? אני לא יודע אם מישהו מבין בזה כאן אבל שווה לנסות :smoke:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכם יש לי טלוויזיה של סמסונג היא מעבירה בין AV לTV לHDMI לבד ויש לי ממיר של HOT. אך אני יכול לפתור את בעיה? והוצאתי סוללות משלטים כבר עדין לא עזר זה תקלה בטלוויזיה או משהו אך? בקצר אך אני יכול לפתור את זה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by kawaii,

הגיע הזמן להחליף טלויזיה בסלון, וההורים רוצים 32". אבל, הם רוצים רגילה, ולא דק, בטענה שדקה איכותית תעלה יותר מהמקבילה לה ברגילה(CRT). אני אומר LCD גם בגלל מסך רחב, וגם מהעובדה שהרזולוציה גבוהה יחסית. עכשיו, יש למישהו מושג כמה עולה טלוויזית LCD שהיא גם איכותית וגם זולה יחסית?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by Wingedbull,

מה משתלם לקנות? מה ההבדל בין הפלזמה ל-LCD? מה מומלץ? כמה אינצ'ים כדאי לקנות? יש עכשיו מלא מבצעים ואני רוצה לעשות שינוי בחדר השינה שלי, ותחילה לקנות טלוויזיה טובה. כנ"ל לגבי חברות מה הכי משתלם כרגע. אשמח לתמונות+מחירים. תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by shuy,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by חן מ,

שלום איך משחקים יעבדו על מעבד טריפל קור,כרטיס מסך 8800GT,וLCD37 FHD,וכמובן וויסטא עם מדיה סנטר והכל? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by arkady,

שאלה דבילית, איך אני יודע עם הטלוויזיה שלי היא טלוויזית מולטיסטם או לא? [זה חשוב בשביל לקנות קונסולה ]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 5466,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הערוץ הראשון...

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by N N C,

שאלה לי אליכם נניח קניתם טלויזיה עם מסך גדול נניח 29, או 32 או יותא עם זכיתם בלוטו אינצ' לא מתבקש שביחד עם הטלויזיה תקנו סט רמקולים של קולנוע ביתי כדיי להנות מהטלויזיה החדשה ? אצלי התשובה הייתה כן בהחלט, אבל זה עורר אצלי שאלה חדשה למה לעזאזאל אני צריך רמקולים בצידיי הטלויזיה אם אני קונה סט רמקולים לקולנוע ביתי ? בכל מקרה אני לא ישתמש ברמקולים של הטלויזיה במקרה הזה נכון ? אז יוצא שבעצם הרמקולים סתם מייקרים לי את החבילה ובעצם מונעים ממני לקנות מערכת סאונד באיכות טובה יותר...

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by hasolidi,

מה עדיף בטלוויזיה LG עם דגם b או c ? ההבדל ברכישה כ-2,200 ₪. האם לדעתכם שווה להשקיע ב-c? מדובר במעבד מודל אחד מתקדם יותר

12. Started by Shasoosh,

האתר נותן את האפשרות לצפות ב Streaming ערוצים כגון HBO Movies, ESPN, FTV וכו'. כרגע אין הרבה ערוצים אבל האתר עושה רושם שהוא הולך להתפתח..אם לא יסגרו אותו. איכות נחמדה, מומלץ. http://www.streamick.com/index.php

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by Thant,

אתר שמרכז לא מעט ערוצי טלויזיה מכל העולם בסטרימינג: http://wwitv.com/

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  14. האם כדאי לקנות טלויזיה מסוג LCD (40 אינץ) או שעדיף פלזמה (ה-LCD הוא מדגם LG RL44SZ20RD אם זה עוזר ) תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by Pavius,

כבר די הרבה זמן אני מחפש טלויזיה לסלון ולא ממש מצליח להתביית על אחת. בהתחלה חשבתי על 29" 100Hz. אחרי זה חשבתי שלהוסיף עוד כמה אלפים בשביל 32" לא יהרגו אותי. אז ראיתי ש 34" נראית הרבה יותר גדולה מ- 32" ויקרה רק בשלושת אלפים שקלים. בסוף אמרתי שאם אני מוציא 15 אלף שקל על טלויזיה עדיף כבר להוציא שלושים ולקנות פלזמה. ביררתי פרטים והחלטי בסוף שאני לא רוצה להשקיע בדור הקיים של הפלזמות וחזרתי ל- 29". עכשיו חזרתי ל- 34".. הבעיה שלי היא שהדגמים שמוצעים בארץ (בירור דרך zap) כלל אינם נמכרים בחו"ל ואין עליהם שום ביקורות או השוואות. יותר מזה, הם לרוב כלל לא מופיעים באתרי היצרן! לכן אני פונה אליכם - יש איזה אתר\פורום אלקטרוניקה ישראלי שיכול לעזור לי בחיפושים? כרגע אני חושב על ה- toshi…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

נראה מגניב, אבל יהיה קשה להתרכז לאור העובדה שאתה שוכב על המיטה, והמיטה קוראת לך לישון. בכל מקרה, הרעיון עצמו יפה. http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=58677

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן אנשים, לפני כשבועיים קניתי LCD 37 SAMSUNG B530 . (טלויזיה שנחשבת אחת הטובות FHD ) בפעם הראשונה שהדלקתי מצאתי בטלויזיה 3 פיקסלים שרופים . החלפתי. בפעם השניה מצאתי 5 פיקסלים שרופים כששתיים מהם ממש גדולים (כנראה מחוברים ביחד כמה). היום הגיע טכנאי החליף לי את הטלויזיה בבית ועדיין מצאתי 3 פיקסלים שרופים ! תכלס אני כבר מיואש מהחילופים האלה ... מה נסגר אין היום טלויזיות ללא פיקסלים שרופים ?! הטכנאי כבר שיכנע אותי שזה בסדר שיש פיקסלים שרופים בכמות של עד 5 . למישהו יש ניסיון בעיניין הזה? פשוט להמשיך ולא לשים לב לפיקסלים ?

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by yonir,

אם מישהו מכיר, מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת (דגם 42LG60 / 42LG6000), מכל הבחינות ? תודה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by gamer-8,

http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=32WL36&Cat2Cat1ID=1469&Cat2ID=2078&aff=Zap הטלויזיה הזו שווה במחיר: 9600 ש"ח? (המחיר כולל משלוח, התקנה ומעמד שולחני לטלויזיה) תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by snowboy,

מחפש טלויזיה 32" פלזמה עד 6K אם אפשר עם הסבר על למה דווקא זאת.... תודה

21. Started by ToMuSH,

אני יודע שזה נושא ישן ולא אקטואלי, אבל נתקלתי בו עכשיו, ולמרבה התדהמה זו נראה לי הפעם הראשונה שאני מתוודע אליו. לקוח מויקיפדיה: מקור: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%9C%D7%99_%D7%A4%D7%97%D7%99%D7%9E%D7%94 אני רק רוצה לשאול, איך זה פאקינג יכול להיות? איך יכול להיות שברור שהיא עשתה מעשה שעזר לאוייב, עזר לאנשים שרוצחים יהודים בדם קר, ועוד יש כאלה הקוראים לשיחרורה. איך אלה שקראו לשיחרורה, ובוודאי שעשו סוג של תעמולה בנושא, לא שילמו את המחיר? זה פשוט קורע לי את הלב שאני חי באותה אטמוספירה עם אנשים כאלה. איך אפשר לדעת שזה לא ייקרה שוב? זה נקרא שלום? איפה פעילי השלום שחתמו על העצומה רואים שלום במה שהיא עשתה? עאלק דני אמיר, השמאלני הטיפש הזה, עוד כותב שיר שבו נאמר שהיא תי…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Sunny Jim,

חובה שהעיצוב שלו יהיה נחמד, והכי חשוב, שיהיה אמין. הכפתורים של הpanasonic שיש לי פשוט גרועים ובלתי אפשרי ללחוץ עליהם... :\ לא ממש חשוב לי איזה פיצ'רים מיוחדים(למרות שיהיה נחמד)... אני רק צריך טלפון שיעשה את העבודה, ולהרבה זמן. אם יש הצעות במחיר יותר נמוך, יתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  23. Started by kinggil,

מה עדיף לחדר? נמקו. תודה ;D

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by בלבולה,

יש לי טלפון אלחוטי כמעט חדש של פנסוניק וממש מקולקל ואני לא יודע איפה האחריות הוא באחריות עדיין מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by FARKASH7,

שמעתי שיש תוכנה מחשב שדרכה אפשר לדבר אם אנשים בטלפון בחינם ויש לי שתי שאלות בנושא 1.האם התוכנה הזאת באמת קיימת? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותה? 2.האם זה באמת בחינם?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.