כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מעוניין בהתקנת מערכת הפעלה במחשב חדש ובנוסף, מעוניין לפרמט ולשדרג מחשב קיים - P3, 800MHZ - באמצעות OC קל. אני מחפש מישהו מאיזור קרית אונו והסביבה שמעוניין לסייע בתשלום כמובן... (אני גר ליד אוניברסיטת בר-אילן) . תודה מיכאל 050-4411172
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
האם התחום גוסס ואנחנו בקרוב נהיה "מוכרי קרח" או שזה רק ההרגשה הפסימית שלי?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היום הייתי עם חברים שלי בכיתה ובקיצור אמרתי שאני יותר מבין מטכנאי ממוצע (אתם לא ממש יודעים מה הידע שלי במחשבים אבל לא משנה סמכו עלי שאני כן) וצחקו עלי, אמרו לי שטכנאים עושים תואר כדי להיות טכנאים ושאני אפילו לא יודע לבנות מחשב :jester: (יענו שלבנות מחשב זה קושי כזה גדול פחחח)... בקיצר הם תופסים מטכנאי יותר מדי ורציתי לשאול אותכם פה אם מה שהם אומרים על טכנאים זה נכון (חבר שלי פה ליידי רוצה לבדוק) *לקריאה חשוב* אני יודע שזה טיפשי אני פשוט רוצה להוכיח להם :
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השנה הזאת (כיתה י') הייתה על הפנים בבית הספר, לכן החלטתי שאני רוצה ללכת שנה הבאה לפנימיה צבאית - הטכני בחיפה. הבעיה היא שלא הצלחתי להשיג אף מידע על תנאי הקבלה, האם אני יצתרך להתחיל י' מההתחלה (גם אם אני יצתרך, עדיף לי...) פירוט על מסלולים וכו'.. אם יש פה מישהו שלומד שם בבקשה עזרו לי וספקו לי את המידע. או שלחילופין תתנו לי כתובת אתר אינטרנט עם מידע, או מספר טלפון. תודה מראש דרך אגב, אם יש לכם המלצות לפנימיות אחרות, אני ישמח לקבל גם עליהם מידע.
-
- 14 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני מתחיל להתמיין למסלול פסגות בעתודה, למי שלא מכיר זה תואר כפול של פיזיקה והנדסת חשמל ואלקטרוניקה, אפשר גם בטכניון וגם באוניברסיטת ת"א, הבנתי שהטכניון ברמה הרבה יותר גבוהה אבל הציונים שם הרבה יותר נמוכים והשעות הרבה יותר תובעניות. בסה"כ הולך להיות לחץ ואני מפחד שאני לא אעמוד בו בטכניון, אבל מצד שני אני לא רוצה לוותר על ההזדמנות לסיים במוסד הכי נחשב בישראל, מה לדעתכם כדאי לעשות? ההבדל כזה משנה?
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ההורים שלי, בצעד מפתיע, החליטו לקנות לי טלוויזיה לחדר. המחיר לא צריך לעלות על 1500, על LCD או פלסמה אני אפילו לא שואל. אשמח אם תמליצו לי על משהו, ואם אפשר, אז גם על חנות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אנחנו מתכוונים לקנות אחרי פסח טלוויזיה חדשה, אני לא יודע אם התקציב מתאים אבל האם יש משהו טוב ואיכותי בסכום הזה? הטלוויזיה תחובר לממיר של HOT HD אם זה משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
סיימתי כרגע אחד מכמה וכמה שיחות מתסכלות שהיו לי עם נציגי שירות הלקוחות של הכבלים והחלטתי לשתף אתכם על מנת שתבינו את רמת השירות שמקבל שם לקוח. הזמנתי שירות טלוויזיה בכלים של HOT. הגיע טכנאי וסידר נקודה וממיר (הטכנאי התבקש מראש לסדר את שלושת הנקודות בבית שיתאימו לממיר, שילמנו על כך אך בדיעבד התברר שרק נקודה אחת הותאמה לממיר - דבר שעדיין מחכה להיפטר). אחרי לכתו של הטכנאי התגלה שחלק נכבד מהערוצים לא נקלט. תיאמנו שוב הגעתו של טכנאי שהגיע ובדק ומצא שיש צורך במגבר. הטכנאי הכריז כי אין ברשותו מיידית מגבר וכי הוא ישוב לפתור את הבעייה "בהקדם". עבר לו שבוע שלם ואין קול ואין עונה - ובטח לא טכנאי שיפתור את הבעייה. שיחה נוספת לשירות לקוחות של החברה (והמתנה ארוכה כרגיל על הקוו לנציג) וה…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לעזרה הבן שלי הקטן בטעות לחץ על איזה כפתור בשלט והטלוויזיה ננעלה מה שלא עשיתי לא עובד. אף אחד מהכפתורים בשלט פתאום לא עובד אפילו בכפתורים בצד בטלוויזיה לא מגיב היא תקועה על סמארט ולא מצליחה לראות ערוצים. מה עושים. אשמח לעזרה דחופה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! ;D ;D חזק איזה פרס.... ;D http://news.walla.co.il/?w=//875937
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
(רק בלי הערות לא נחוצות בבקשה ) אני צריך המלצה על טלוויזיה כמה שיותר גדולה (עד 60") שטוחה. וגם איפה מומלץ לקנות והכל. לפי מה שהבנתי, עכשיו יש משהו יותר טוב מפלזמה - מסכי LCD ענקיים. זה מדוייק? יש את זה בארץ בכלל? כמה זה עולה? אני לא יודע אם מישהו מבין בזה כאן אבל שווה לנסות :smoke:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי טלוויזיה של סמסונג היא מעבירה בין AV לTV לHDMI לבד ויש לי ממיר של HOT. אך אני יכול לפתור את בעיה? והוצאתי סוללות משלטים כבר עדין לא עזר זה תקלה בטלוויזיה או משהו אך? בקצר אך אני יכול לפתור את זה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף טלויזיה בסלון, וההורים רוצים 32". אבל, הם רוצים רגילה, ולא דק, בטענה שדקה איכותית תעלה יותר מהמקבילה לה ברגילה(CRT). אני אומר LCD גם בגלל מסך רחב, וגם מהעובדה שהרזולוציה גבוהה יחסית. עכשיו, יש למישהו מושג כמה עולה טלוויזית LCD שהיא גם איכותית וגם זולה יחסית?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מה משתלם לקנות? מה ההבדל בין הפלזמה ל-LCD? מה מומלץ? כמה אינצ'ים כדאי לקנות? יש עכשיו מלא מבצעים ואני רוצה לעשות שינוי בחדר השינה שלי, ותחילה לקנות טלוויזיה טובה. כנ"ל לגבי חברות מה הכי משתלם כרגע. אשמח לתמונות+מחירים. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איך משחקים יעבדו על מעבד טריפל קור,כרטיס מסך 8800GT,וLCD37 FHD,וכמובן וויסטא עם מדיה סנטר והכל? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה דבילית, איך אני יודע עם הטלוויזיה שלי היא טלוויזית מולטיסטם או לא? [זה חשוב בשביל לקנות קונסולה ]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שאלה לי אליכם נניח קניתם טלויזיה עם מסך גדול נניח 29, או 32 או יותא עם זכיתם בלוטו אינצ' לא מתבקש שביחד עם הטלויזיה תקנו סט רמקולים של קולנוע ביתי כדיי להנות מהטלויזיה החדשה ? אצלי התשובה הייתה כן בהחלט, אבל זה עורר אצלי שאלה חדשה למה לעזאזאל אני צריך רמקולים בצידיי הטלויזיה אם אני קונה סט רמקולים לקולנוע ביתי ? בכל מקרה אני לא ישתמש ברמקולים של הטלויזיה במקרה הזה נכון ? אז יוצא שבעצם הרמקולים סתם מייקרים לי את החבילה ובעצם מונעים ממני לקנות מערכת סאונד באיכות טובה יותר...
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מה עדיף בטלוויזיה LG עם דגם b או c ? ההבדל ברכישה כ-2,200 ₪. האם לדעתכם שווה להשקיע ב-c? מדובר במעבד מודל אחד מתקדם יותר
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
- 2 followers
-
-
האתר נותן את האפשרות לצפות ב Streaming ערוצים כגון HBO Movies, ESPN, FTV וכו'. כרגע אין הרבה ערוצים אבל האתר עושה רושם שהוא הולך להתפתח..אם לא יסגרו אותו. איכות נחמדה, מומלץ. http://www.streamick.com/index.php
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אתר שמרכז לא מעט ערוצי טלויזיה מכל העולם בסטרימינג: http://wwitv.com/
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות טלויזיה מסוג LCD (40 אינץ) או שעדיף פלזמה (ה-LCD הוא מדגם LG RL44SZ20RD אם זה עוזר ) תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-