עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by r1plet,

אז סיימתי טירונות, בצו הסיפוח למזלי קיבלתי חיל תקשוב בדיוק כמו שרציתי ולא חיל אוויר. התפקיד הוא כביכול טכנאי תקשוב טקטי, וכפי שהבנתי בהיותי בן יחיד לאם חד הורית אני יכול ללא היסוס להיות בטוח בשירות של יומיות אחרי הקורס. יש לי כמה שאלות: -איך/איפה מתחלק הקורס ומה אורכו -בצו הסיפוח כתוב לי להגיע למחנה צריפין, וביחידה מדובר ב"תקשב 808", על מה מדובר ולאן בדיוק אני צריך להגיע במידה ואני גר באשדוד? -מה יש לכם להגיד בסה"כ על התפקיד? אני אישית מחפש בראש ובראשונה יומיות נוחות

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. שלום! יש לי בעיה כזו: נכנסתי לדירה שהייתה של קרובת משפחה, הזמנתי יס ו..... אנחנו לא מצליחים למצוא את נק' הכבלים של הדירה (מסוף תקשורת). מה אני יכול לעשות? הטכנאים של הוט\יס לא יודעים מה לעשות. אולי מישהו יכול לכוון אותי לכיוון של בנאדם שמתמחה בדברים כאלו (תל-אביב)? המון תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  3. Started by ag43,

שאלה בכותרת.

• 38 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. Started by i.k,

מישהו יודע ,איפה צריכים טכנאי מחשבים באזור נתניה,חדרה? אני כבר מחפש זמן מה ולא ממש מוצא,רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע איפה אפשר למצוא עבודהכזו,או שידוע לו על חברות או חנויות שמחפשות טכנאי. חשוב לציין שאני חסר הסמכה מיקצועית,אבל נמצא 5 שנים בתחום החומרה והתוכנה ובעל ניסיון רב. בצבא זה היה התפקיד המשני שלי.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  5. מעוניין לעשות עבודות פרטיות, יש איזה שיטה אפקטיבית להתפרסם? חשבתי על לתלות פליירים ברחוב, כגון תחנות אוטובוסים וארונות חשמל. באינטרנט לא נראה לי שזה רלוונטי פה כל ילד בן 5 כותב על עצמו משהו - או שאני טועה? תודה למי שיוכל לעזור

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. איך העבודה עצמה - מהנה ? משעממת ? כמה מרוויחים ? איפה מעסיקים טכנאים חוץ מחנויות של מחשבים ? כדאי ללמוד ? לא כדאי ? יש אלטרנטיבה אחרת לקורס מקסימום שנה ? רבותי הרבה מתענינים בתחום הזה כל מי שמכיר את התחום שישתף אותנו לטובת קהילת hwzone

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Lipman,

עד היום לקחתי "ספר" ולמדתי לבד כמו הטכנאות מחשבים עכשיו בא לי לבנות רכב מהתחלה עד הסוף משהו ישן כמו ביאנקי , חיפושית.. השאלה אם אפשר ללמוד מכונאות רכב כמו מחשבים או שזה כבר קשה הרבה יותר ? חשבתי לקנות רכב במינימום 1000 ש"ח ולעבוד עליו .. כמו מחשב 486 או פנטיום 1 שעליו עושים את הסטאג' הראשון מה אתם אומרים ? זה אפשרי ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Pro X,

שלום, האם מישהו כאן יכול לספר לי פרטים על המשרה? איך התנאים/עומסי העבודה? האם העבודה מתבצעת בנוחות, או שזה מחנה עבודה שמצריך הרכבה של כמה שיותר מחשבים בכמה שיותר מהירות? (כמו פועל סיני) האם לטכנאי יש מגע עם ציבור הלקוחות כמו לנציג המכירות? מאז שאני זוכר את עצמי הרכבתי ופירקתי מחשבים, מאז ומתמיד אהבתי את העולם הזה. אני רק רוצה לציין שמבחינת פירוק והרכבה, אין לי כל בעיה. אבל אני פחות בקיא מבחינת זיהוי בעיות ופתרונן, למשל לזהות מדוע מחשב קופא/לא עולה/עושה ריסטארט בפתאומיות. לבעיות כאלה יכולות להיות הרבה סיבות, ואני לא הכי בקיא בזה. אבל כמובן שאני מגיע עם ראש פתוח, ללמוד, להבין ולהתפתח. האם משרה של איש מכירות יכולה להיות אטרקטיבית יותר…

9. היי נזכרתי בפרסומת של BSA התופסת ומענישה עסקים המשתמשים בתוכנות לא חוקיות. חשבתי על זה שכל האנשים שאני מכיר יש בבית מותקנת על המחשב שלהם מערכת הפעלה שהיא נחשבת לא חוקית כי הם הורידו אותה מהאינטרנט או שטכנאי מחשבים פרטי התקין להם אותה תמורת סכום של 200 שקל. אני חושב שהם לוקחים סיכון מסוים.. אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי כתבות על הנושא שכולם התייחסו לעסקים אבל חלק גם לטכנאי מחשבים פרטיים שכן נענשו בחומרה, זאת משום ששיתפו פעולה עם חנויות. השאלה היא מה הסיכון שטכנאי מחשבים פרטיים לוקחים, האם הוא גדול? בתאכלס מי שיודע להתקין וינדוס זה לא בעיה, וגם ילדים עושים את זה לפעמים, השאלה מה הסיכון ומה יכול לקרות? החלטתי אפילו לעשות סקר, התקשרנו לכל הטכנאים מהמודעות בעיתון באיזור. שאלתי …

• 27 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by My_Name,

יש לי הרבה ניסיון עח מחשבים, חומרה, תוכנה, התקנת רשתות ביתיות וכל מני דברים קטנים כאלה. אבל לא יצא לי עדיין לצאת עם זה לשוק, אלא בעיקר לשכנים, חברים, חברים של חברים וחברים של דודים של שכנים של חברים, ודברים כאלה אבל בגדול, יצא לי להתעסק עם המון מחשבים ונתקלתי בהמון תקלות חומרה / תוכנה ואני די בטוח שאני יכול להתמודד עם כל מה שאני יתקל בו. אז חשבתי (אני ועוד חבר) להוציא פלאיירים של טכנאי מחשבים ולהתחיל לצאת לשוק הרחב |: אני לא מצפה להרויח מליונים, אבל סתם כהכנסה צדדית (לא יכול להזיק). אז יש לי כמה שאלות לאלה שכבר עשו את הפריצה שלהם. 1. קודם כל, מה כדי לעשות, לפאיירים שירוצו בדואר, בתוספת של מדבקות שיהיה אפשר להדביק בכניסות וכאלה. או שאולי עדיף להוציא מגנטים ולפזר על …

• 30 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by miky,

אני קניתי את המחשב שלי בחנות באשדוד רציתי לקנות קירור למעבד כי הוא היה חם 62 idle הוא אמר שזה לא מהבא סיכון תגידו אתם בותחים בתכנאים הללו?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בוקר טוב. ברצוני לעשות קורס טכנאי מחשבים ולהוציא תעודה... היכן אני יכול להירשם לקורס כזה בצפון הארץ? ואם מישהו יכול לשפוך מידע בנוגע לנושא (מה לומדים וכו') אני אשמח... תודה.

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  13. http://www.neowin.net/news/main/09/07/22/sky-news-exposes-dodgy-laptop-repair-shops-uk תחקיר מעניין על אמינות חנויות מחשבים שונות ברחבי בריטניה. בתחקיר הנ"ל נבדקה רק אמינות בתיקונים, אבל משהו אומר לי שגם בהרכבת פרטים הם נוכלים. אז תלמדו, רבותי, לא רק בישראל. בכל העולם יש נוכלים שמנצלים חוסר ידע של לקוחות.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by bluemail,

מתי תקופת הגיוס שלהם ולאן בדר"כ מגייסים אותם?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  15. שלום רב, מעוניין בהתקנת מערכת הפעלה במחשב חדש ובנוסף, מעוניין לפרמט ולשדרג מחשב קיים - P3, 800MHZ - באמצעות OC קל. אני מחפש מישהו מאיזור קרית אונו והסביבה שמעוניין לסייע בתשלום כמובן... (אני גר ליד אוניברסיטת בר-אילן) . תודה מיכאל 050-4411172

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  16. Started by oholic,

האם התחום גוסס ואנחנו בקרוב נהיה "מוכרי קרח" או שזה רק ההרגשה הפסימית שלי?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  17. היום הייתי עם חברים שלי בכיתה ובקיצור אמרתי שאני יותר מבין מטכנאי ממוצע (אתם לא ממש יודעים מה הידע שלי במחשבים אבל לא משנה סמכו עלי שאני כן) וצחקו עלי, אמרו לי שטכנאים עושים תואר כדי להיות טכנאים ושאני אפילו לא יודע לבנות מחשב :jester: (יענו שלבנות מחשב זה קושי כזה גדול פחחח)... בקיצר הם תופסים מטכנאי יותר מדי ורציתי לשאול אותכם פה אם מה שהם אומרים על טכנאים זה נכון (חבר שלי פה ליידי רוצה לבדוק) *לקריאה חשוב* אני יודע שזה טיפשי אני פשוט רוצה להוכיח להם :

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by בררר,

מה קרה לטכנו??

19. Started by imac,

השנה הזאת (כיתה י') הייתה על הפנים בבית הספר, לכן החלטתי שאני רוצה ללכת שנה הבאה לפנימיה צבאית - הטכני בחיפה. הבעיה היא שלא הצלחתי להשיג אף מידע על תנאי הקבלה, האם אני יצתרך להתחיל י' מההתחלה (גם אם אני יצתרך, עדיף לי...) פירוט על מסלולים וכו'.. אם יש פה מישהו שלומד שם בבקשה עזרו לי וספקו לי את המידע. או שלחילופין תתנו לי כתובת אתר אינטרנט עם מידע, או מספר טלפון. תודה מראש דרך אגב, אם יש לכם המלצות לפנימיות אחרות, אני ישמח לקבל גם עליהם מידע.

• 14 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. Started by LazyBurger,

אני מתחיל להתמיין למסלול פסגות בעתודה, למי שלא מכיר זה תואר כפול של פיזיקה והנדסת חשמל ואלקטרוניקה, אפשר גם בטכניון וגם באוניברסיטת ת"א, הבנתי שהטכניון ברמה הרבה יותר גבוהה אבל הציונים שם הרבה יותר נמוכים והשעות הרבה יותר תובעניות. בסה"כ הולך להיות לחץ ואני מפחד שאני לא אעמוד בו בטכניון, אבל מצד שני אני לא רוצה לוותר על ההזדמנות לסיים במוסד הכי נחשב בישראל, מה לדעתכם כדאי לעשות? ההבדל כזה משנה?

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by EagleX2,

ההורים שלי, בצעד מפתיע, החליטו לקנות לי טלוויזיה לחדר. המחיר לא צריך לעלות על 1500, על LCD או פלסמה אני אפילו לא שואל. אשמח אם תמליצו לי על משהו, ואם אפשר, אז גם על חנות. תודה.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by Vidati,

אנחנו מתכוונים לקנות אחרי פסח טלוויזיה חדשה, אני לא יודע אם התקציב מתאים אבל האם יש משהו טוב ואיכותי בסכום הזה? הטלוויזיה תחובר לממיר של HOT HD אם זה משנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  23. סיימתי כרגע אחד מכמה וכמה שיחות מתסכלות שהיו לי עם נציגי שירות הלקוחות של הכבלים והחלטתי לשתף אתכם על מנת שתבינו את רמת השירות שמקבל שם לקוח. הזמנתי שירות טלוויזיה בכלים של HOT. הגיע טכנאי וסידר נקודה וממיר (הטכנאי התבקש מראש לסדר את שלושת הנקודות בבית שיתאימו לממיר, שילמנו על כך אך בדיעבד התברר שרק נקודה אחת הותאמה לממיר - דבר שעדיין מחכה להיפטר). אחרי לכתו של הטכנאי התגלה שחלק נכבד מהערוצים לא נקלט. תיאמנו שוב הגעתו של טכנאי שהגיע ובדק ומצא שיש צורך במגבר. הטכנאי הכריז כי אין ברשותו מיידית מגבר וכי הוא ישוב לפתור את הבעייה "בהקדם". עבר לו שבוע שלם ואין קול ואין עונה - ובטח לא טכנאי שיפתור את הבעייה. שיחה נוספת לשירות לקוחות של החברה (והמתנה ארוכה כרגיל על הקוו לנציג) וה…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום רב אשמח לעזרה הבן שלי הקטן בטעות לחץ על איזה כפתור בשלט והטלוויזיה ננעלה מה שלא עשיתי לא עובד. אף אחד מהכפתורים בשלט פתאום לא עובד אפילו בכפתורים בצד בטלוויזיה לא מגיב היא תקועה על סמארט ולא מצליחה לראות ערוצים. מה עושים. אשמח לעזרה דחופה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.