כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום אמרו לי למצאו מידע על גיפ של פורד שלא נפוץ בארץ הגיפ או פחות לשטח או יותר יוקרתי השם שלו זה אקסקורס משהו דומה לזה לבד לא מצאתי מידע עליו או תמונה אז אם מישהו מכיר או יודע עליו מידע שיכתוב תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני בכיתה י' עכשיו ורציתי לדעת כמה דברים בנוגע ל5 יחידות מתמטיקה.... דבר ראשון, האם זה חשוב שאני אעשה 5 יחידות? יענו האם יש הבדל גדול בין 4 ל-5. לדעתי אני אוכל לעבור את 5 יחידות עם ציון של איזה 75 אם אני אחרוש ברמות מטורפות.. . אבל האם לא כדאי שאני אעבור ל-4 ואקבל שם ציון יותר טוב? מה זה הבונוס הזה שמקבלים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מרכיב מחשב בסקיפיסי כמה יצא לי באייבורי ?
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים ספציפית לנושא, אז חשבתי לבדוק כאן. אני עושה פסיכומטרי, ומתכוון להיכנס למלול סיעוד באוניברסיטת ת"א. הציון המינימלי הוא 520 בפסיכו', אבל בגלל שהבגרות שלי על הפנים אני צריך להוציא את המקסימום של 650 :-\. אין לי בעיה להוציא 650+ בפסיכו השני אם אני אעשה אחד, אבל לבנתיים אני לא חושב שאני משיג ציון כזה בראשון (שנתיים שלא לומד כבר, אז קיבלתי קצת הלם מהכל ועד שלקחתי את עצמי בידיים נהייתי בפיגור בקורס). הרבה יותר קל (וזול) לשפר בגרויות מלשפר פסיכומטרי. אני צריך להרים את ממוצע הבגרות כמה שאני יכול, ולא מצליח להבין איזה בגרויות כדאי לי לעשות מחדש, איזה מקצועות מתוגברים כדאי לי לעשות וכו'! הנה הציונים: הבעה עברית (לשון+חיבור): 67 (2 יח') אנגלית: E-93/F-73/G-85/בעל…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני אתחיל מזה שלא בא לי לצאת על נפשי או משהו רק לעבור תפקיד. לפני זמן מה הייתי מפעיל מחשב 1802 בגף תממ בפלמחים (הייתי שם חודש) והיה לי שם סבבה. ואז יצאתי לקורס במקצוע הזה ואחרי הקורס משום מה הביאו לי הצבה ליאא 22 בתפקיד במחסן אוטומטי שבכלל לא קשור לקורס. מה אפשר לעשות בשביל בעצם לחזור למקצוע שלמדתי או לצאת מיאא?? נ.ב יש לי 45 רפואי , אה ויש לי קבא גבוה נראה לי כי הייתי בטירונות במיונים לפקח טיסה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי, שלום לכם. קיבלתי שובר מתנה לקניות מאמאזון ואני לא יודע כלום לגבי מיסים וכדומה. 1. אם אני רוצה לקנות מוצר אלקטרוניקה, מה אצטרך לשלם וכמה ? 2. האם המשלוח יגע לביתי או שהוא יתקע במכס ואני אצטרך ללכת לשם לשחרר אותו? אולי מישהו שהתנסה בזה יוכל לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יום פעולה בינלאומי נגד תעשיית הפרוות האכזרית בסין 13.02.2008 - הזמנה לעצרת בישראל תעשיית הפרווה היא מהתעשיות האכזריות בעולם: * למעלה מ50 מליון (!!!) שועלים, דביבונים, מינקים, ארנבות וחיות אחרות נטבחות מידי שנה עבור פרוותם. * חתולים וכלבים - פרוותיהם מסומנות לעתים קרובות במכוון כפרוות של מינים אחריםומיוצאות ככאלה. * תנאי לכידה, הובלה, כליאה והרג של החיות מזעזעים ולאאנושיים. * הפשטת הפרווה מעורם נעשית לעיתיםבעודם בחייםותוך סבלנוראי. ביום רביעי ה 13.02.2008 יתקיים יום מחאה בינלאומי נגד תעשיית הפרווה האכזריתבסין. זהו ראש השנה בסין. כבכל שנה, אנו קוראים לסינים לגלות רחמים בשנההחדשה. מאחר והשנה מתקיימת האולימפיאדה בסין, הלחץ על סין ע"י השתתפות בעצרתיהיה גדול במיוחד. בישראל תתקי…
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ברצוני לשלם על קורס שאני הולך לעשות בזכות הפיקדון ,קיבלתי טפסים והכל . האם ניתן לגשת לכל בנק (לאומי הפועלים ,דיסקונט)בבנק שאין לי בו חשבון ולשלם(כלומר לדרוש צק על הסכום שצויין )או שאני חייב להגיע לסניף בנק שלי ספציפית :s05:
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לדעתי זה פשוט גדול אין על אייל קיציס וטל פרידמן וזה שהוסיפו את אלמנט "מפגשים מהסוג השלישי" זה פשוט שילוב מנצח....
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
שלום כולם ! אני טס ביום שישי הזה לעבודה בשטחים קשים, סגנון צבא הרבה הליכה הרבה סלעים, בוץ גשם רק תגידו הבנתי בריקושט ולמטייל נורא נורא יקר ועדיף ללכת לחנויות אחרות, אני מבקש המלצה לחנויות שלא מחזיקות עודפים ודברים בסגנון הזה, ועדיף שיהיה בהם את שלושת החברות שמצויינות למעלה כמו כן אני אשמח להמלצה לנעל ספציפים, תקציב? עד 700 ש'ח, אלה אם כן יש משהו באמת היסטרי ששווה השקעה בתודה מראש,לירן
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצא לי לשמוע הרבה וגם לראות בטלווזיה על מעין גלימה שמעלימה בנאדם, זהו בעצם טריק, כמובן שאין פה שום קסם, יש מישהו פה באזור שלי שקנה את זה בחנות אחת בתל אביב וזה עלה המון כסף, ולפי מה שמספרים פה אנשים אחד לשני, הטריק הזה חזק ביותר. אז אם מישהו יודע מה השם התקני לדבר הזה בעברית ובאנגלית או שיוכל לתת קצת אינפורמציה, אנא שיכתוב. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מצטער אם זה לא המקום, אשמח אם יועבר לפורום מתאים יותר, אם יש כזה. הייתי מעוניין להתייעץ אתכם בנוגע למחירים של הוט כספקית תשתית לאינטרנט, טלוויזיה בכבלים, וטלפוניה. כרגע המצב אצלנו בבית הוא כזה: - אני משלם 149 ש"ח על תשתית האינטרנט לחבילת 7/700 - אבא שלי משלם 240 ש"ח על האינטרנט בכבלים (בסיס+3 חבילות תוכן+3 ממירים, שניהם מהם תומכים ב VOD והשלישי לא) למען האמת, נמאס לי לשלם כ"כ הרבה כסף, אני תמיד שומע על אנשים שצועקים וצועקים ומקבלים בהרבה פחות אני לא ממש איש שצועק על נציגי שירות לקוחות ולא ממש טוב באיומי התנתקות, איכשהו יוצא שתמיד אומרים לי "אז תתנתק..." התקשרתי היום להוט וביקשתי לדעת לגבי מחיר בחבילת ה"טריפל" שלהם, כדי לדעת בכמה זה יוזיל לנו עלויות ההצעה שקי…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ממה גוגל עושה את הכסף שלה? כל אתר שנמצא אצלה בחיפוש משלם לה על זה?
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
היי שאני מצלם ווידיו על ידי צילום מסך ומדביק את זה בצייר אני מקבל מסך שחור רציתי לדעת איך אני יכול לשמור תמונה? תודה
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
סרטים מצחיקים! המרתי ל 3GP כדי שכולם יוכלו להנות! http://www.upfree.net/2710632 http://www.upfree.net/7311095 http://www.upfree.net/5251172 תהנו ;D
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
המחשב הזה פשוט אסון, לפני כ 5 חודשים קניתי ג'יגה זיכרון + ליברטי 400 + 1950XT. ואני מרגיש פשוט רע ! כל משחק חדש שיוצא אני מתבאס ! כולם פורטים מ 360 ! ובכולם אני עדיין צריך להוריד הגדרות אפילו ששילמתי 2400 שקל על המחשב. אם הייתי קונה 360, הייתי משלם אולי 200 שקל יותר אבל הייתי מקבל ביצועים נורמליים ! קחו נגיד את Gears of War, ב 360 הוא רץ חלק לגמרי אבל אצלי, קירטועים, גיהוקים, שיעולים הקאות ומה שלא תירצו ! עוד אחד, PES 08 , המשחק למחשב פשוט מרגיז ! על הזמן יש נפילות קטנות ומעצבנות ב FPS מה שכמובן ב 360 אין ! ויש עוד כל כך הרבה דוגמאות, ממש נמאס ! אז נוותר על הרשת, אז לא נדייק ב 300 אחוז עם הגיימפאד, אז לא נשחק קרייסיס ! :-X אבל לפחות נקבל ביצועים נורמליים ומשחק…
-
- 49 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מעוניין ללמוד כרגע ( כבר בן 25 ) ואני נוטה לכיוון מקצועות המחשב. אין לי רצון כרגע לעשות שנת מכינה ( ככה זה כשלא משקיעים בבי"ס ) ונתקלתי בחיפושים רבים במקצועות כמו MCSE / MCPD .. מה דעתכם על המקצועות הללו, האם הם מבוקשים יחסית בשוק? כמו כן האם ישנם מסלולים דומים בתחום הלינוקס? שאלה שניה: אני כרגע גר ועובד באזור נתניה . קיימות שתי מכללות שיתאימו לי מבחינת העבודה והלימודים. מכללת תפניטק בנתניה ומכללת אומגה בכפר סבא. האם מישהו מכיר , שמע או יכול להמליץ..? תודה
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
http://blog.mozilla.com/store/2008/02/01/firefox-plushie/ יש נוכחות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מצטער אם השאלה קצת מפגרת אבל זה חשוב לי... הבנתי שבקורד טייס אחת המשימות היא משימת קורדינציה. דוד של חבר שלי עבר שנה וחצי קורס טייס ונפל על קורדינציה. יש לי עוד כמה שנים עד לצבא אבל אני רוצה להתאמן מעכשיו ולשאלה: מישהו יודע איזה תרגלי קורינציה יש במחנים...? (לפחות איזה אזור: ידים/אצבעות...) איזה תרגילים יש לשיפור הקורדינצה?
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
שלום, זה שוב אני, והפעם אני צריך עזרה בנושא הלימודים. במסגרת חגיגות 60 שנה למדינת ישראל, הינו צריחים להגיש עבודה על משהו שמשקף את הישגי המדינה בטחום כל שהוא, אני בחרתי בINTEL, על זה שהיא עזרה ביצורת המעבדים החדשים. הבעיה שלי היא שאין לי על זה כל כך חומר ואני צריך לפחות 10 עמודים. אז אני פונה ללב שלכם בבקשה בבקשה תעזרו לי!!! ותודה ענקית עצומה לעוזרים!!!!!
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני לא רוצה תרגום של בבילון שלפעמים מוציא את משמעות המילה בצורה קצת מעוותת. אני מחפש משהו מקצועי. מישהו יודע כמה זה צריך לעלות ולאן לפנות? אני בעיקר צריך בשביל תיקים משפטיים שיתורגמו לשפה שונה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
http://www.justsayhi.com/bb/view2/countries עשיתי לפני כמה ימים בערך 40-30 ואין לי כח לעשות עכשיו. דווקא נחמד המשחק.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-