כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לשמחתי גיליתי שהתחילו לייבא לארץ את ויינשטפן גם בבקבוקים, אז ישר רצתי לחנות וקניתי לעצמי כמה בקבוקים. אבל גיליתי שלבירה יש טעם לוואי מוזר. האם מישהו כבר ניסה ויינשטפן בבקבוק וגם נתקל בטעם לוואי? האם אמור להיות הבדל בטעם בין הבקבוק לחבית?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה שלה מספרים לכם על הסיגריות עכשווי זה הזמן הכי טוב להפסיק לעשן ולא מחר
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התפנה לי סכום קטן של כסף שאני רוצה לשרוף. אני לא אוהב לטייל בחו"ל. זה לא מספיק בשביל לקנות אוטו. זה מספיק בשביל לקנות אוכל טוב/דברים לבית. הנה כמה דברים ממש מגניבים שקניתי ואני מבסוט: 1) Rust-Oleum Never Wet זה נשמע לא מלהיב (מרססים את זה על החלק שמנקים איתו שירותים וזה יוצא ללא טיפת מים או לכלוך!) אבל אם תראו את הסרטון, אני בטוח שתתלהבו: http://www.businessinsider.com/this-water-repellent-chemical-spray-is-one-of-the-most-incredible-things-weve-ever-seen-2013-7 2)Panasonic Lumix 3D מצלמת תלת מימד עם וידאו בתלת מימד במחיר טוב. 3) אני הולך לעשות SIDE SHOWER במקלחת שלי. משהו דומה לזה: http://www.archiproducts.com/en/products/72801/dolce-wall-mounted-adjustable-side-shower-d…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן, אני יודע, לא קשור לכלום אבל זו הפירסומת היחידה שממש נהניתי ממנה, אז אם אני כבר בפורום למה לא לחלוק: במיוחד הסוף, כזה חמוד.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3609306,00.html היהיהי, נראה שכשמדובר בחברת-ענק אמריקאית נגד חברת-ענק אמריקאית אחרת, הממשל לא כל כך אוהב את אפל לא שלקוריאנים יש סיכוי נגדם באמריקה בכל מקרה, לו תיטמן התופחה הזו (העברות שלי ל-bloatware. אופציה פחות מוצלחת שחשבתי עליה היא "פוקעה") לעד בין אקסה-ביטים של הסטוריה טכנולוגית, מה טוב. זה הדבר היחיד שכמעט כל מאמיני דת האפל הכבדים באמת (הסוגדים לסטיבי ירום הודו) מציינים כחסרון של אפל, וקיומו מהווה מטרד לכל משתמש שאינו בעל מניות של אפל. כמובן שאפל, המומחית בעיצוב מתוחכם ובתביעות פטנטים, תגייס את אוגדת עוכרי-הדין שלה לבטל את מר הגזרה, והקרב הזה עוד רחוק מלהגמר. מה שכן, כולי תקווה שהשיקוץ הזה, הקרוי אייטיונס…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט מובטל אשר מעוניין לקחת הלוואה מהבנק. (עוד כמה חודשים צריך להיפתח לי חיסכון). אמורה להיות בעיה עם אישור ההלוואה? כמה הריבית המקובלת שצריכה להיות ? אשמח לכל פרט מידע רצוי שיעזור לי איתם. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מתחיל להתאמן שבוע הבא במכון. יש לי עבר באימוני מכון יש עבר בספורט. כרגע המבנה גוף שלי רזה. אני רוצה להתנפח לא יותר מידי ולהתחטב (כמו כולם) . מה מומלץ? מה הבדלים ואיך בוחרים ? תודה
-
- 8 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש טלויזיה לחברה שלי שתהיה בחדר שלה ויש פשוט כמות כל כך גדולה של דגמים שזה פשוט מבלבל ותהיתי האם אפשר לקבל המלצה לדגמים מעניינים באזור ה1500(אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי), עד כמה שאני יודע רוב התכנים יהיו מממיר אבל גם מדי פעם ממחשב. אני יודע שזה אולי לא הפורום הכי מתאים אבל אני סומך על חלק גדול מהאנשים כאן והייתי שמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , לאחרונה אני ועוד חבר חושבים להתחיל לעבוד בתור טכנאי מחשבים . אין לי תעודות ולא למדנו לזה .. אבל זה דיי בולשיט אין פה באמת מה לדעת . רוב התקלות שאני מטפל בהם מסתכמות בפירמוט , החלפת ספק , ניקוי וירוס ... וכל מיני דברים פשוטים יחסית . גם בדברים המסובכים יותר אנחנו נוכל לטפל בזה , לא זאת הבעיה . אבל אין לנו מושג מאיפה להתחיל , האם לפתוח עסק פטור ממס ? איך לצבור לקוחות ? מה המחירים שלוקחים ? האם לקחת את המחשב הבית או לטפל בבית הלקוח ? וגם איך זה מסתדר כל התוכנות הפרוצות ? נגיד להתקין וינדוס פרוץ ,זה משהו שצריכים להביא עליו חשבונית ? בכללי איך כל הסידור של התוכנות הפרוצות הולכות מול לקוחות ? . עם כל הדפרים שיש במקצוע הזה(בלי לפגוע בטכנאים המוכשרים) ויש הרבה . אנחנו…
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אבא שלי חזר הביתה אחרי שהוא קנה מנורת חירום ניידת, כזאת שמשמשת לתאורה בזמן הפסקות חשמל. כפי שידוע המנורות האלו מבוססי סוללות כך שברגע ההפסקת חשמל המנורה צורכת הספק מהסוללות בכדי לעבוד. עכשיו הקטע הוא כזה אבא שלי הסביר כי המוכר הנחה אותו לבצע פריקה מלאה לגמרי של המכשיר ורק לאחר מכן לחבר אותו להזנת מתח על מנת להיטען. שאלתי היא למה?נסיתי להבין מהי סוג הסוללה שנמצאת בתוך המנורה אך ללא הצלחה. האם מישהו מהסוגים הנ"ל מצריך תהליך כזה בכדי לשפר את אורך החיים של הסוללה? lead–acid, nickel cadmium (NiCd), nickel metal hydride (NiMH), lithium ion (Li-ion), and lithium ion polymer (Li-ion polymer)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
George Carlin at his best סרטון ישן אבל כל כך נכון
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול את כל אלו שהוציאו אזרחות גרמנית מה הקריטריונים? אבא שלי אמנם לא יליד גרמניה, אך גר שם בתור ילד מגיל 7 עד גיל 25. והוא בעל אזרחות גרמנית. הוא אמר לי שהיא לא בתוקף, ושהוא צריך לחדש אותה. גם לסבא וסבתא ז"ל מצד אבא היה אזרחות גרמנית. שניהם גרו ונפטרו בגרמניה. השאלה היא, האם יש סיכוי שאני ואחיי זכאים לאזרחות? ואם כן יש פה מישהו שעבר את התהליך של הוצאת אזרחות גרמנית- אירופאית, ויכול להגיד איך מתנהל העניין? האם מדובר בסכומים מאוד גדולים של כסף? אשמח מאוד אם מישהו ישפוך קצת אור על התהליך. תודה רבה מראש לכולם.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר לשחק עם המקלדות של הסטים האלה ב-FIFA/PES כמו שצריך, בלי שתהיה התנגשות של המקשים, כלומר שיהיה ניתן ללחוץ על כמה מקשים ברצף (למשל, חץ למעלה+למטה+E+D). כרגע יש לי מקלדת LOGITECH K-300 ואני לא יכול לשחק במשחק הזה בגלל הבעיה הזו.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין להיכנס לכושר לב ריאה מעולה בזמן קצר. אני 1.80 ושוקל 64 קילו. האם יש 'טכניקות' או 'שיטה', משהו שיעזור לי לייעל את ההיכנסות לכושר? כלומר, נניח שאני אתחיל לרוץ: ריצות מהירות לטווח קצר או איטיות לטווח רחוק? מה כדאי לאכול כדי להישאר אנרגטי? ריצה, אופניים, שחייה - האם מבין אלה יש אחד שיעזור לי להיכנס לכושר מהר יותר, או שכל עוד אני מזיע הכל בסדר, בלי תלות בסוג הכושר? אשמח לטיפים.
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מתמש או מכיר שירות של גיבוי אונליין? אני לא מחפש גישה של 24/7 או לאחסן את כל הקבצים שלי שם רק שיהיה לי גיבוי כלשהו שאני יכול לזרוק את כל הקבצים שלי (בלי הגבלת נפח) למקרה מצער שהדיסק חיצוני מתפגר או שיו טיוב מחליט להעלים לי את הסרטונים שלי וכולי כPLAN B. בכל מקרה שמעתי על כל מיני שירותים וממה שראיתי השם החם זה CrashPlan, מישהו מכיר או השתמש? קראתי גם שהרבה אתרים מציעים תוכנית גיבוי למחשב אחד או תוכנית גיבוי ממספר מחשבים, מעניין אותי איך הם יודעים? האם מדובר בתוכנה שפשוט משכפלת קבצים מתיקיות על המחשב או שזה כמו Google Drive שאני יכול לזרוק לשם קבצים בלי בעיה? בכלל אני אישית מעדיף אם יש גישה לFTP זה מקל על העבודה או שיהיה לשירות תוכנה ייעודית כלשהי שאני לא אהיה תלוי בד…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מאוורר עמוד ישן שאני רוצה לשמן מנוע שלו כי יש התנגדות גדולה שמפריעה לו להסתובב אבל אין לי שמן מתאים. שמן מטבח לא משתמשים בשביל זה וגם לא תרסיס חלודה. שמן שמתאים הוא שמן לרכב אבל מכוון שאין לי רכב ואני צריך קצת שמן, איפה אני משיג אותו? לא חושב שבמוסך יתנו לי קצת וחינם ובטח ירצו לי למכור בקבוק שלם. מה לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בטוח שאני לא היחידי, אבל אני ממש רזה(72 קילו 1.90) והמקום היחיד שיש לי שומן זה בבטן, וזה לא מעט - ממש יש צמיגים גדולים כשאני מתכופף למשל. בגלל שלאחרונה אני מתחיל להתאמן ומנסה להתנפח אני מסתבך באיך להוריד מצד אחד את הבטן ומצד שני להעלות מסה כללית. חשוב לציין שאני כמעט ולא אוכל שטויות ולא שותה מיצים בכלל, בנוסף אני גם מקפיד על תרגילים לחיזוק שרירי הבטן. מה עלי לאכול בשביל לעלות במסה, ומצד שני להוריד את הבטן הזאת?
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה החלטתי להתחדש במכונת קפה.. אני מתלבט בין שני הדגמים הללו: Nespresso CitiZ & Milk C121 או Nespresso Lattissima Plus מה שחשוב שיהיה ניתן להעביר במכונה קודם כל מים שהצינורות יתחממו והקפה ייצא חם.. חשוב גם שלמכונה תהיה אפשרות לעשות רק הקצפה, למקרה שארצה רק להקציף חלב בלי להכין קפה.. רציתי לדעת האם כדאי גם לקנות מכונת קפה יד שניה? (מבחינת אחריות, האם זה מתקלקל או שעדיף לקנות חדש כבר) תודה מראש לעוזרים :)
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל בקורס מחשבים, ואני רוצה לשאול במה כדי לי להתחיל ולמה לעבור, אני רוצה להשקיע בתחום המחשבים בעתיד, ואני ממש רוצה ללמוד כל דבר אפשרי. אז במה להתחיל ומה לסיים ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחובר להוט http://imgur.com/ksVIFn5 [TABLE=width: 670] [TR] [TD]United States[/TD] [TD]District Of Columbia[/TD] [TD]Washington[/TD] [TD]Psinet Inc.[/TD] [/TR] [/TABLE] wtf? - - - תגובה אוחדה: - - - מסתבר שזה קורה לעוד אנשים: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=204974&postdays=0&postorder=asc&start=15
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי אתר/הורדה של מבחני ההסמכה של מיקרוסופט (רק בשביל להתאמן) ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה מוכר באיביי זיכה אותי בסכום של 25$ על מוצר שהגיע אלי תקול . ראיתי בפאי פאל שהוא אכן זיכה בסכום המבוקש . אבל עברו שישה ימים ועדיין לא ראיתי את הזכוי בכרטיס האשראי או בחשבון הבנק . הכרטיס האשראי שלי הוא של ישראכרט התקשרתי אליהם והם אמרו שהם רואים את הזכוי שנעשה ויש לחכות לעשרה ימי עסקים בשביל שזה יתעדכן בחשבון . האם זה נורמלי שצריך לחכות כל כך הרבה זמן ? מישהו יכול להגיד איך זה אצל חברות אשראי אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-