כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
אז ככה , זה יהיה קצת בעיה כי גם את המילים אני לא כל כך זוכר... אני אנסה להסביר לכם...זמרת שרה אותו... יש סיכוי שהמילים הם : Be your head או Be your hand אני לא כל כך זוכר... כמו שאמרתי הוא ממש יישן... בבקשה תנסו לרענן את זכרונכם אין בנאדם שלא מכיר את השיר הזה... תודה רבה לכולכם אנשים, ניאו
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים הזמנתי חבילה מארה"ב, מספר המעקב שלה היה כזה : LJxxxxxxxxUS . החבילה הגיעה אלי אתמול. מה שמוזר הוא שבאתר USPS הסטטוס של החבילה עדיין "התקבל למשלוח בסניף הדואר בניו יורק" ובדואר ישראל אין לה זכר. האם זה קשור למספר המעקב? כי הזמנתי עוד חבילה והפעם המספר שלה הוא CQxxxxxxxxUS . האם זו חבילה מסוג שונה שיהיה אפשר לעקוב אחריה? והאם מישהו נתקל בבעיה כזו שהמספר מעקב לא עבד בארץ?
-
- 8 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
ראיתי את האתר הזה: http://www.mustop.co.il/ וקצת נשמע לי חשוד. מישהו ניסה פעם להזמין איתם ? מה היו תעריפי המשלוח ומה בדיוק הזמנתם ? יש משהו שאני צריך לדעת ?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה זמן הגיע לי דף של צריכת החשמל של החודשיים האחרונים.. והסכום שם עמד על 1200 שקל... עכשיו ברור לי שזה המזגן כיוון ורק בחורף אני מצליח להגיע לסכומים כאלו... ובגלל המצב המסריח הזה ההיתי רוצה לדעת כמה כסף זולל המזגן לשעה של שימוש? ובכלל ההיתי רוצה לדעת את זה על כל מכשיר שאני מפעיל.. השאלה שלי היא איך?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אני מזמין משם יויו מיוחד לאחי הקטן והוא עולה 14$ כמה יעלה לי המשלוח לארץ בערך? (תתחשבו בזה שהחבילה קטנה ושוקלת מעט)
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
זוהי בגדול המסקנה שהגיעו אליה המדענים אחרי כמה עשרות שנים של חיפושים ומחקרים. מרתק ומדהים ! כי כבר בכיתה ב' חשבתי שיש עוד ימבה " כדורי ארץ " אי שם בחלל. אולי הגיע הזמן שבמקום לחפש מקומות לברוח אליהם מהאפוקליפסה שבוא תבוא על כדור הארץ, האנושות תשקיע את המשאבים הלא מבוטלים שהיא מבזבזת / משקיע בזה, במניעתה של אותה אפוקליפסה כאן על כדור הארץ.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן אחי אמר לי שפו יעזרו לי ליבנות מחשב (עם אני לא במקום הנכון אז תעביו אותי לאן שצריך ) אני רוצה ליבנות מחשב ב 5000 ש"ח עם הכול מסך מקלדת עכבר רמקולים טובים ועד.... באתר KSP לא חייב אני בעיקרון לא רוצה כרטיס קול טוב תיפה יותר מהמינימום אני רוצה כרטיס מסך טוב ורמקולים טובים (לא מעוד) וביכלל שהמחשב יפעל לי את ה GTA IV בצורה טוב וביכלל שהמחשב היה רצחני !!! אני מעדיף שיהיה לכטיס מסך שתי יצעות למסך שיהיה 4 רם תודה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. כשאני רוצה למשל לגלוש בפורום מסוים, זה מראה לי הודעה "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט"! הנה תמונה: ניסיתי לגלוש גם דרך פיירפוקס וזה מראה לי גם שגיאה. אני שואל אחרים אם זה נכנס להם לאותו פורום והם אומרים שכן! אז מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לצייר לחברה שלי ציור,ענק ,למסגר וכל העניין הזה . אני יודע לצייר טוב מאוד ואני יכול לצייר כל דבר , הבעיה היא שאני לא יכול לצייר ללא העתקה כלומר לצייר מהראש . אז אם אפשר תמונות/ציורים יפים שאני יוכל לצייר אותם , זה מאוד יעזור לי , וכמובן משהו שיתאים לחברה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי מחו"ל רוצה להתקשר אלי לפאלפון .איך אפשר? האם צריך +972 ואז תמספר פלאפון?(כי אני יודע שזה של בזק ואין לי מושג מה עם פלאפונים)או אחרת? (אם זה חשוב,אני בסלקום) תודה
-
- 8 תגובות
- 24.8k צפיות
-
-
אהלן אתמול בערב הכספומט בלע לי את הכרטיס אשראי , הבנק הוא בנק דיסקונט ואני בבנק לאומי, איך אני לוקח את האשראי שלי בחזרה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 28.1k צפיות
-
-
כנראה זה באמת פוגע... צולם ע"י W800I [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
מאיפה אפשר להוריד את הפרקים החדשים? למה אין סיקורים שלהם בשום מקום? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שעוד לא שמע... שני קשישים עם מכוניותיהם לא וויתרו אחד לשני. זקן אחד בא לעקוף והשני לא נתן לו שניהם לוחצים על הגז בסוף נעצרים, יוצאים מהמכוניות, אחד שולף אקדח יורה והורג את הנהג השני ופצע קשה עוברי אורח. מה יהיה?
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את החומרים הבאים: auto defogger repair kit-זה קיט תיקון למקרה שאחד החוטים המוליכים על השמשה האחורית של האוטו נקרע. או conductive silver grease- דבק מוליך. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם? נ.ב ניסיתי אוטו דיפו והום סנטר(דרך הטלפון) אבל קבלתי את התושבה לא יודע.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו כזה סוואתמה לי לה לי.....אסוווווותמה חחח תודה
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמציע מצעדים של שירים בארה"ב, פעם באתר של MTV היה מצעד כזה שהיה נותן את ה-EUROPE TOP 20, עכשיו אני כבר לא מוצא אותו, אני מחפש שירים חדשים בעיקר היפ הופ וראפ של כושים כמובן, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המצעד החדש של MTV או מצעדים אחרים אבל משהו טוב של שירים באמת חדשים... תודה לכם.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בא לעשות CHECK-OUT לפריט שנשלח רק לארה"ב לפי הפירוט. המוכר נתן לי מחיר לישראל בהודעה של איביי, וכשאני בא לעשות BUYITNOW זה אומר לי Please enter the correct information for the following fields: * Seller has not specified shipping fees for items in your cart. ואני לא יכול להזין את המחיר שהמוכר אמר לי, זה גם לא נותן... עד שהמוכר יתעורר קצת המציאה תמכר לחלוטין, וכבר עכשיו היא עפה בקצב של יחידה לשעה. מי שעוזר לי לעשות BUYITNOW ולשמור לי אחד בשעה הקרובה יקבל את ההפניה למציאה באמת מצויינת בעולם המחשבים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנגן כבר כמעט 10 שנים ואני לא יכול בלי מוסיקה. הבעיה היא שאני קיבוצניק ועכשיו עברתי לעיר. אין איפה לנגן פה! אם מישהו מכיר מקום בבאר שבע או אם יש כם פיתרון אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה??? אני סטודנט עכשיו , וכל העבודות שמצאתי חיביים לעשות בהם קורס למשך חודש ואי אפשר לא ללכת בימיי הלימודים .. זה מבאס אז רציתי להתיעץ איתכם , איזה עבודות אתם מכירים שלא צריך בהם קורס או אם יש קורס אז לא לזמן כזה ..?? תודהה
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני צריך להגיע לתחנת משטרה היום (לא משנה איזה) אני גר באיזור כצנלסון בגבעתיים ואני לא תלוי באוטובוסים אבל מומלץ שזה יהיה כמה שיותר קרוב תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אימייל טוב,חוץ מ hotmail שיאפשר לי לקרוא מיילים מ outlook גם(קליינטים חיצוניים) מישהו מכיר??? יש לי אחד בspeedy ועכשיו אני מחפש עוד אחד בחברה אחרת. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בארץ יש אוניברסיטה פתוחה בעברית שיש בה אופצייה של אפיק מעבר לאוניברסיטת תל אביב למשל יש כזה דבר בחו"ל, באנגלית, שמאפשר להתקבל לאוניברסטאות בחו"ל? או לחלופין, לאוניברסטאות יוקרתיות יש אופצייה של מכינה במקום בגרות והמבחן המקביל לפסיכומטרי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-