כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם; כאמור כמו שהכותרת מרמזת אני בחיפושים נואשים אחר תמונה לפרויקט בביולוגיה; בתמונה אני צריך שיהיה חוף סלעי, עם אצות (בגוון חום/אדום). תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום .. מישהו שפתח תיק במס הכנסה אצל רואה חשבון .. הוא יכול לסגור אותו בלי ללכת לשם לרואה חשבון יעני ?? תודהה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני וחבר שלי התווכחנו היום בעניין הזה......אני נהג חדש, והמלווה שלי נגמר ב13 בפברואר, ז"א שעל הרישיון הזמני רשום "דרוש במלווה עד ה13.2.08" אז השאלה שלי היא מתי אני בדיוק יוכל לנהוג בלי מלווה? מחר? או רק אחרי ה13 בפברואר? וגם האם אני יכול לנהוג בלי מלווה עם הרשיון הזמני שלי במקרה שהרישיון לא הגיע בדואר בזמן? ושאלה אחרונה, האם אפשר ללכת למשרד הרישוי לקחת את הרישיון במקום לחכות לו בדואר? תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני לא מתכוון לשאול איך המסך או איזה פאנל יש לו יש לי שאלה אחרת לגמרי קניתי את המסך הזה מהחנות א.א מחשבים http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=4240 כפי שאתם רואים המחיר שלו זה 1850 שקל התוכחתי אם המוכר והוא הוריד לי אותו ל50 שקל פחות עכשיו כששילמתי על החשבונית היה 1616 שקל ובאמת שילמתי את המחיר הזה עכשיו השאלה שלי זה איך הגיוני שהוא הוריד לי את זה ל1616 שקל ?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מי שבמקרה למד לאחרונה\לומד יש דרישה נואשת למחברת של פרקים בפיזיקה קלאסית, של פלבסקי מומלץ (: אודה לכל תרומה או עזרה :-*
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון סיימתי את הטירונות שלי, עכשיו אני הולך לשרת בחצרים (כחצי שעה מב"ש). רציתי לדעת אם מישהו פה ראה, או אפילו קיבל אישור להכניס מחשב אישי (נייח, לא נייד) לבסיס, סתם למשחקים סרטים וכו', בלי אינטרנט אפילו. זה אפשרי? כי אני יודע שהייתי פה ושם בסיורים בבסיסים וראיתי כבר כמה מחשבים נייחים בחדרים.. (הייתי שוחר, זה למה הסיורים..) תודה
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עושה התערבות עם ידידה שלי... אם היא עושה שעווה גמאני עושה...היא בבית שחי או משו ואני בקטנה בחזה. רציתי לשאול... אם אין לי יותר מידי שערות בחזה ואני מוריד עם שעווה, זה יגדל בקצב גדול יותר?או שערות בלונדיניות יהיה שחורות?(אני בן 15 וחצי... זה רק בשביל ההתערבות). מה יקרה? זה יזיק או אחרי כמה חודשיים יהיה בדיוק באותו מצב ולא יחמיר? אני מפחד מהחמרה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים\מאמרים שבהם ניתן לקרוא על תקלות נפוצות ובעיות נפוצות שאיתן מתמודדים טכנאיי PC בחיי היום יום? בעיקר בתחום התוכנה, אבל גם חומרה תתקבל בברכה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כפיפות בטן מחזקות רק את שרירי הבטן או גם את הגב?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=UfqXCYm6mQs יש למישהו הסבר או מידע על זה ? או מאיפה אפשר להשיג את זה ? זה נראה דיי מגניב =]
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אמרו לי למצאו מידע על גיפ של פורד שלא נפוץ בארץ הגיפ או פחות לשטח או יותר יוקרתי השם שלו זה אקסקורס משהו דומה לזה לבד לא מצאתי מידע עליו או תמונה אז אם מישהו מכיר או יודע עליו מידע שיכתוב תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני בכיתה י' עכשיו ורציתי לדעת כמה דברים בנוגע ל5 יחידות מתמטיקה.... דבר ראשון, האם זה חשוב שאני אעשה 5 יחידות? יענו האם יש הבדל גדול בין 4 ל-5. לדעתי אני אוכל לעבור את 5 יחידות עם ציון של איזה 75 אם אני אחרוש ברמות מטורפות.. . אבל האם לא כדאי שאני אעבור ל-4 ואקבל שם ציון יותר טוב? מה זה הבונוס הזה שמקבלים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני מרכיב מחשב בסקיפיסי כמה יצא לי באייבורי ?
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים ספציפית לנושא, אז חשבתי לבדוק כאן. אני עושה פסיכומטרי, ומתכוון להיכנס למלול סיעוד באוניברסיטת ת"א. הציון המינימלי הוא 520 בפסיכו', אבל בגלל שהבגרות שלי על הפנים אני צריך להוציא את המקסימום של 650 :-\. אין לי בעיה להוציא 650+ בפסיכו השני אם אני אעשה אחד, אבל לבנתיים אני לא חושב שאני משיג ציון כזה בראשון (שנתיים שלא לומד כבר, אז קיבלתי קצת הלם מהכל ועד שלקחתי את עצמי בידיים נהייתי בפיגור בקורס). הרבה יותר קל (וזול) לשפר בגרויות מלשפר פסיכומטרי. אני צריך להרים את ממוצע הבגרות כמה שאני יכול, ולא מצליח להבין איזה בגרויות כדאי לי לעשות מחדש, איזה מקצועות מתוגברים כדאי לי לעשות וכו'! הנה הציונים: הבעה עברית (לשון+חיבור): 67 (2 יח') אנגלית: E-93/F-73/G-85/בעל…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני אתחיל מזה שלא בא לי לצאת על נפשי או משהו רק לעבור תפקיד. לפני זמן מה הייתי מפעיל מחשב 1802 בגף תממ בפלמחים (הייתי שם חודש) והיה לי שם סבבה. ואז יצאתי לקורס במקצוע הזה ואחרי הקורס משום מה הביאו לי הצבה ליאא 22 בתפקיד במחסן אוטומטי שבכלל לא קשור לקורס. מה אפשר לעשות בשביל בעצם לחזור למקצוע שלמדתי או לצאת מיאא?? נ.ב יש לי 45 רפואי , אה ויש לי קבא גבוה נראה לי כי הייתי בטירונות במיונים לפקח טיסה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי, שלום לכם. קיבלתי שובר מתנה לקניות מאמאזון ואני לא יודע כלום לגבי מיסים וכדומה. 1. אם אני רוצה לקנות מוצר אלקטרוניקה, מה אצטרך לשלם וכמה ? 2. האם המשלוח יגע לביתי או שהוא יתקע במכס ואני אצטרך ללכת לשם לשחרר אותו? אולי מישהו שהתנסה בזה יוכל לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יום פעולה בינלאומי נגד תעשיית הפרוות האכזרית בסין 13.02.2008 - הזמנה לעצרת בישראל תעשיית הפרווה היא מהתעשיות האכזריות בעולם: * למעלה מ50 מליון (!!!) שועלים, דביבונים, מינקים, ארנבות וחיות אחרות נטבחות מידי שנה עבור פרוותם. * חתולים וכלבים - פרוותיהם מסומנות לעתים קרובות במכוון כפרוות של מינים אחריםומיוצאות ככאלה. * תנאי לכידה, הובלה, כליאה והרג של החיות מזעזעים ולאאנושיים. * הפשטת הפרווה מעורם נעשית לעיתיםבעודם בחייםותוך סבלנוראי. ביום רביעי ה 13.02.2008 יתקיים יום מחאה בינלאומי נגד תעשיית הפרווה האכזריתבסין. זהו ראש השנה בסין. כבכל שנה, אנו קוראים לסינים לגלות רחמים בשנההחדשה. מאחר והשנה מתקיימת האולימפיאדה בסין, הלחץ על סין ע"י השתתפות בעצרתיהיה גדול במיוחד. בישראל תתקי…
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ברצוני לשלם על קורס שאני הולך לעשות בזכות הפיקדון ,קיבלתי טפסים והכל . האם ניתן לגשת לכל בנק (לאומי הפועלים ,דיסקונט)בבנק שאין לי בו חשבון ולשלם(כלומר לדרוש צק על הסכום שצויין )או שאני חייב להגיע לסניף בנק שלי ספציפית :s05:
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לדעתי זה פשוט גדול אין על אייל קיציס וטל פרידמן וזה שהוסיפו את אלמנט "מפגשים מהסוג השלישי" זה פשוט שילוב מנצח....
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
שלום כולם ! אני טס ביום שישי הזה לעבודה בשטחים קשים, סגנון צבא הרבה הליכה הרבה סלעים, בוץ גשם רק תגידו הבנתי בריקושט ולמטייל נורא נורא יקר ועדיף ללכת לחנויות אחרות, אני מבקש המלצה לחנויות שלא מחזיקות עודפים ודברים בסגנון הזה, ועדיף שיהיה בהם את שלושת החברות שמצויינות למעלה כמו כן אני אשמח להמלצה לנעל ספציפים, תקציב? עד 700 ש'ח, אלה אם כן יש משהו באמת היסטרי ששווה השקעה בתודה מראש,לירן
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצא לי לשמוע הרבה וגם לראות בטלווזיה על מעין גלימה שמעלימה בנאדם, זהו בעצם טריק, כמובן שאין פה שום קסם, יש מישהו פה באזור שלי שקנה את זה בחנות אחת בתל אביב וזה עלה המון כסף, ולפי מה שמספרים פה אנשים אחד לשני, הטריק הזה חזק ביותר. אז אם מישהו יודע מה השם התקני לדבר הזה בעברית ובאנגלית או שיוכל לתת קצת אינפורמציה, אנא שיכתוב. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מצטער אם זה לא המקום, אשמח אם יועבר לפורום מתאים יותר, אם יש כזה. הייתי מעוניין להתייעץ אתכם בנוגע למחירים של הוט כספקית תשתית לאינטרנט, טלוויזיה בכבלים, וטלפוניה. כרגע המצב אצלנו בבית הוא כזה: - אני משלם 149 ש"ח על תשתית האינטרנט לחבילת 7/700 - אבא שלי משלם 240 ש"ח על האינטרנט בכבלים (בסיס+3 חבילות תוכן+3 ממירים, שניהם מהם תומכים ב VOD והשלישי לא) למען האמת, נמאס לי לשלם כ"כ הרבה כסף, אני תמיד שומע על אנשים שצועקים וצועקים ומקבלים בהרבה פחות אני לא ממש איש שצועק על נציגי שירות לקוחות ולא ממש טוב באיומי התנתקות, איכשהו יוצא שתמיד אומרים לי "אז תתנתק..." התקשרתי היום להוט וביקשתי לדעת לגבי מחיר בחבילת ה"טריפל" שלהם, כדי לדעת בכמה זה יוזיל לנו עלויות ההצעה שקי…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ממה גוגל עושה את הכסף שלה? כל אתר שנמצא אצלה בחיפוש משלם לה על זה?
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-