כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
שלום , לאחרונה אני ועוד חבר חושבים להתחיל לעבוד בתור טכנאי מחשבים . אין לי תעודות ולא למדנו לזה .. אבל זה דיי בולשיט אין פה באמת מה לדעת . רוב התקלות שאני מטפל בהם מסתכמות בפירמוט , החלפת ספק , ניקוי וירוס ... וכל מיני דברים פשוטים יחסית . גם בדברים המסובכים יותר אנחנו נוכל לטפל בזה , לא זאת הבעיה . אבל אין לנו מושג מאיפה להתחיל , האם לפתוח עסק פטור ממס ? איך לצבור לקוחות ? מה המחירים שלוקחים ? האם לקחת את המחשב הבית או לטפל בבית הלקוח ? וגם איך זה מסתדר כל התוכנות הפרוצות ? נגיד להתקין וינדוס פרוץ ,זה משהו שצריכים להביא עליו חשבונית ? בכללי איך כל הסידור של התוכנות הפרוצות הולכות מול לקוחות ? . עם כל הדפרים שיש במקצוע הזה(בלי לפגוע בטכנאים המוכשרים) ויש הרבה . אנחנו…
-
- 8 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אהלן,זה כבר דיי הרבה זמן אבל רק עכשיו התפנתי לטפל בזה. אז ככה במיכל של הנטי פריז יש סדק(תמונה מצורפת) חשבתי לשים על זה בונדו,אתם חושבים שזה יעבוד? כי המוסכניק שם לי חומר דמוי פלדה שאין לי מושג מה הוא ואחרי כמה ימים הוא התקלף. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מארגן מסיבת 18 ואני צריך מקום שהוא לא ממש יקר עם בר וזה , אם אתם מכירים תכתבו פה , זה מתוכנן בעיקרון לשישי הזה .
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים לא משנה, נמחק שאלה שנייה - מישהו מכיר דרך קלה ומהירה לקחת תמונה (ליתר דיוק, כל מה שאני צריך זה את התווים א' עד ו' בפונטים שונים) ולהפוך אותה לייצוג בצורה של מטריצה של 1-ים ו0-ים? (אני צריך את זה בשביל תרגיל ב Neural Network computation) תודה איל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא מתכוון לשאול איך המסך או איזה פאנל יש לו יש לי שאלה אחרת לגמרי קניתי את המסך הזה מהחנות א.א מחשבים http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=4240 כפי שאתם רואים המחיר שלו זה 1850 שקל התוכחתי אם המוכר והוא הוריד לי אותו ל50 שקל פחות עכשיו כששילמתי על החשבונית היה 1616 שקל ובאמת שילמתי את המחיר הזה עכשיו השאלה שלי זה איך הגיוני שהוא הוריד לי את זה ל1616 שקל ?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מישהו הזמין אי פעם מוצר מאחד האתרים האלה ? המוצר הגיע עד הבית ? או שמא הוא הצטרך לאסוף אותו מהדואר\נמל תעופה\נמל ספינות.... ? נניח ואני מזמין כרטיס קול, שעולה 140$ כמה זה יעלה בערך מחיר סופי כולל מע''מ ומס וכדומה... ? אשמח לשמוע על חוויות גם שליליות וגם חיוביות של קניה דרך האינטרנט. בתודה מראש, Quantom.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הבעייה בכותרת, בעיקרון אם אני םותח דף עם איזה 6 סירטונים להורדה הוא יוריד כל פעם רק 2 במקביל וכל השאר יצתרכו לחכות... אני זוכר שהיה תבעייה הזאת באקספלורר 6 גם ושזה איזה שהוא צ'ק בוקס שצריך לסמן אבל לא מצאתי אותו... המון המון המון תודה לכל העוזרים, אור.
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי ראיון עבודה .. אני לא אנקוב בשם .. אני רק יודע שזה במתן תמיכה לאינטרנט וכו' שירותי אינטרנט ...... רציתי לדעת איזה שאלות טכניות יכולים לשאול אותי ? אמרו לי שיש מבחנים טכניים השאלה היא באיזה רמה ?
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך לומר בגרמנית: אני מתגעגע אלייך, מלאך יקר שלי \ I miss you, my precious angel תודה רבה למי שעוזר.
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה אומרים ?????????????????????????????????????? :hat:
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מוריד הרבה סרטים מהקזה,שאני מוריד סרט ברזולוציה של 352\640 אז האיכות ממש טובה אבל שהורדתי ברזולוציה של 400\700 בערך אז האיכות לא משהו. מה האיכות הכי טובה כפי שהיא מופיעה בפרטים של הסרט כשאני מוריד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי צילום מסך של כלי המרת מט"ח באתר של בנק לאומי: כאשר אני מהמיר כסף בתחנה המרת מטבעות על מה אני מסתכל בשביל לקבוע שער המרה מדולר ארה"ב לשקל ישראלי? ומה זה "שער מסחר"?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התעורר אצלי הצורך לחזור כמה (עשרות)שנים אחורה לימי הלגו העליזים שלי, ולקנות ערכות ולהרכיב אוסף פרטי של דגמים(בעיקר לגו טכני). רק שלצערי כיוון שיש יבואן יחיד בארץ(אילנית) המחירים הם פי שניים ויותר ולכן החלטתי לבדוק אפשרות קנייה בחו"ל, בדקתי באמזון ולא ניתן להזמין דרכם(גם באמזון בארצות אירופה(בדקתי באתר הגרמני)) אנני מוצא אתרים נוספים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
אהלן חברה צהריים טובים אני מחפש בנרות פס קול של טנק שיורה פגז, חשוב שיהיה באיכות טובה . אני יהיה רב תודות למי שיעזור לי , תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מאוורר עמוד ישן שאני רוצה לשמן מנוע שלו כי יש התנגדות גדולה שמפריעה לו להסתובב אבל אין לי שמן מתאים. שמן מטבח לא משתמשים בשביל זה וגם לא תרסיס חלודה. שמן שמתאים הוא שמן לרכב אבל מכוון שאין לי רכב ואני צריך קצת שמן, איפה אני משיג אותו? לא חושב שבמוסך יתנו לי קצת וחינם ובטח ירצו לי למכור בקבוק שלם. מה לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד הכי קטן שיש אני זור פעם לסוני יצא מחשב ניד ממש ממש פצפון אבל אני לא מוצא את הדגם אם מישהו יכול להמליץ לי או לשלוח לי לינק לאתרים שאני אומר קטן אני מדבר על יותר קטן מה12" של היום תודה
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לאח שלי בקרוב יש יום הולדת ואני רוצה לקנות לו אחד מאלה. בן תשע. האם מוקדם מדי לקנות כזה מכשיר לילד בגילו, אם לא, מה לדעתכם עדיף עדיף יותר לקנות (מבחינת משחקים) - ipod או psp?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לפני כשלושה שבועות שוחררתי מצה"ל בעקבות מחלה בה חליתי. שירתתי 7 חודשים וכיום אני בן 19 וחצי. בעקבות השחרור רציתי להתחיל ללמוד במסלול אקדמאי כלשהו ולכן אני פונה אל חברי הפורום שקצת משופשפים בנושא, אני רוצה להתחיל ללמוד בשנת הלימוד הבאה (אוק' 2010) במכללה אקדמית ברמה טובה וידועה (תל חי) ומכיוון שהיא קרובה מאוד לביתי זה חוסך לי הרבה הוצאות (מגורים, מחייה וכו'). עוד לפני השירות ידעתי כי אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל ואלקטרוניקה אך מכורח הנסיבות קצת גדול עלי תקציבית ונפשית לצאת לאוניברסיטה לבד ולהתחיל תואר מלא בהנדסה. (לא שאני תלותי חלילה, מאוד אינדיבידואל אבל עדיין לא מרגיש בשל וצריך קצת להתבגר) לכן האופצייה הטבעית הייתה ללמוד בתלחי באחד משני המסלולים שענינו אותי: א'.…
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
דיברתי עם שוטרת לגביי מפגע רעש של שכנים שגוררים רהיט כבר הרבה זמן. אמרתי לה שמשעה 19:00 אסור לעשות רעשי חבטות ורעשי הלימה. כלומר, רעשים כמו גרירת רהיטים, טריקות של דלתות ורעשים שעוברים דרך הקירות של הביניין עצמו(לעומת רעשי נשיאה כמו מוזיקה). יש לה פתרון בשבילי, אבל זה לא כולל מתן דוח. היא אמרה שנותנים דוח רק משעה 23:00. לדעתי זה לא נכון וכתוב בחוק שמשעה 19:00 גם אסור לעשות רעשי הלימה. אז מי צודק? עד שעה 23:00 מותר להרעיש?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף לוח כרטיס מסך ומעבד, כמה לדעתכם אוכל לקבל על החלקים האלו, ראו מפרט מחשב.. תודה
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה שבוע הבא יש לי בגרות בעל פה באנגלית זה של ה - 5 יחידות שבה הבוחן מדבר איתך ואתה מדבר איתו על עצמך אחרי שהוא שואל אותך שאלות עליך הוא גם שואל שאלות על הפרוויקט שעושים אני בחרתי בטלפונים סלולריים ואני בוחר להציג את הקטע של ההיסטוריה של הפלאפונים,אז יש לי בעיה חבר טוב שלי שעשה איתי את העבודה עיבד אותה :\ וכול החומר בא אז רציתי לקבל עזרה אם מישהו יכול לכתוב לי כמה דברים או להביא לי אתר שבו יש מידע על המצאת הפלאפון והיסטוריה כללית ואם אפשר כמה עצות למי שעבר את הבגרות הזו :s05:
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הזבל הישן הזה סמסונג 514 של אורנ'ג , עכשיו צריך להתקשר לפעמים 3 4 פעמים עד שהפלאפון באמת מתקשר בכלל. לא שווה לתקן אותו גם ככה הוא בטח עולה איזה 100 שקל. אני צריך משהו זול וחשבתי על נוקיה 3100 כדאי? וראיתי גם משהו קצת יותר טוב סמסונג 944
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-