עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ספויילר לפרק של היום בהמשך בסוף הפרק, רואים את theon מציג לקהל שני ילדים שרופים. אלה שני הילדים של משפחת סטארק שהיו בווינטרפל, הילד הנכה ואח שלו הקטן? או שסתם הוא רצה להפחיד את הקהל ושרף שני ילדים לא קשורים? בבקשה בלי ספויילרים אחרים, רק המידע הזה תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מה קורה ?? סרטון שראיתי היום וברצוני לשתף , מה אתם אומרים ?? http://flix.tapuz.co.il/showVideo.asp?m=4089552

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אני משתמש בג'ימייל אבל קיבלתי הודעה שצריכים לשלוח לי ס.מ.ס בחזרה כדי שזה ימשיך להיות בחינם. יש עוד אתרים שנותנים כמות גדולה של שליחות בחינם? יש אתרים שמאפשרים לשלוח בחינם בלי הגבלה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קרוב משפחה שלי רכש מחשב LG T380 מחשב עם זמן סוללה של עד 10 שעות עבודה לפי האתר של LG (בארץ, בחו"ל) ולפי ביקורת באתר הזה. המחשב מיום הרכישה בחיים לא עבד יותר מ-4 שעות (על סוללה בלבד). המחשב נמסר לתיקון זמן קצר לאחר הרכישה (הסתבר ששלחו למעבדה לא נכונה) ואז בגלל לחץ בלימודים (המחשב משמש ללימודים בעיקר) לא היה אפשר לשלוח אותו לתיקון פעם שנייה. כעבור כמעט שנה המחשב התקלקל ונשלח לתיקון. ח.י (מי שנותן אחריות על המחשב - לא פרללי) אומרים שהסוללה בסדר (-7%) והמחשב מהתחלה אמור לעבוד רק עד 4 שעות. היתי תובע אותם כי זה ממש מרגיז, אבל קראתי את התעודת אחריות ויש אחריות רק חצי שנה לסוללה (עברה יותר מחצי שנה מקניית המחשב). אז אני צריך לבוא בטענות לאופיס דיפו שמכרו לי מחשב מקולקל, או ל-ח.י…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by YTZ,

ראיתי שהנושא צץ מפעם לפעם, ורציתי לחלוק את הנסיון שלי בנושא: לאחר הגיוס אובחנה אצלי מחלה קשה שהסיבוכים שלה הם דלקות פרקים קשות. לפני כחודש החלו אצלי כאבים איומים בברכיים ובאגן, לאחר ביקור במרפאה קיבלתי הפניה לאורתופד. כמה ימים לאחר מכן התחלתי להרגיש רגישות בגב, ועם הזמן המצב החמיר עד למצב שאני לא יכול להתכופף לשרוך שרוכים, הגעתי שוב לרופאה והיא אמרה שזה נראה סיבוך של המחלה שיש לי, ושאציין לאורתופד בעל פה את כאבי הגב שלי הגיע יום הביקור שלי אצל האורתופד סוף סוף, ומה אני אגיד לכם. בזלזול כזה בחיים שלי לא נתקלתי. הרופא נראה כמו קבצן שאספו מהרחוב, דיבר איתי בזלזול שלא נתקלתי בן מימיי; עשה בדיקה שטחית על הברכים, וכשאמרתי לו לגבי הגב, הוא אמר לי ״לא רשום את זה בהפניה״- אמרתי לו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי אני שוקל ללכת לשם לאביר האפל, רציתי לשמוע חווד אם מישהו כבר הספיק להיות לא הצלחתי גם לגלות האם המסך ב VIP הוא גם IMAX ובלתי ניתן לתפוס מישהו מהקולנוע בטלפון

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. בשנים האחרונות הנני שומע לעיתים תכופות את המונח השקת חצות (או Midnight Launch)(משמע: השקת מוצר בשעה בלתי נורמלית [אמצע הלילה במקרה זה]). מחיפוש בגוגל בתחום על מנת לקבל מידע לגבי המנהג, התברר לי (מתוצאות החיפוש, ולא מאתר עם אינפורמצייה לגבי המנהג) כי להוציא את שלושת ספרי הארי פוטר האחרונים (מהחמישי ועד השביעי)(שידוע לי ממזמן שהם הושקו בדרך זו), השקת חצות באופן כללי נהוגה רק בעולם הגיימינג, שכן כל התוצאות בגוגל על "Midnight Launch" היו על השקות לקונסולות ומשחקי וידאו בלבד. השאלה שלי היא מתי הונהג המנהג המגעיל וההזוי לדעתי הזה לראשונה בעולם?

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by הדוד משה,

כתבה מעניינת ביותר http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3578319,00.html אבוי לנו אם רוב הכסף בעולם מושקע בכזו מגה-בועה בלתי יצרנית.

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  10. nasa פירסמו לאחרונה תמונת פנורמה באיכות גבוהה היישר ממאדים וחוץ מהצורך לשתף, הופתעתי לגלות שהמחשב שלי לא מצליח להתמודד. התמונה שוקלת 94 מגה! שפתחתי אותה על המחשב עם image browser הדיפולטי של ווינדוס (xp) ועשיתי זום או גררתי לצדדים לקח למחשב שלי כמה שניות ארוכות עד לביצוע הפעולה. קישור לתמונה אני לא צריך להסביר לכם איך להוריד נכון ותגידו לי אם גם אצלכם המערת נענקת או שאין צורך במחשב על כדי להסתכל בתמונה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4268639,00.html השפעת הפרוטוקולים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by elyaz,

תגידו, רק לי החידון נראה קשה הפעם? בדרך כלל אני מצליח לפתור מהר אבל הפעם- כבר מיום ראשון אני תקוע עם הגדרות 5 ו-6

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by עוף קפוא,

רציתי להביא לידעתכם כי לאחד וליחיד - לבורא עולם עצמו הקדוש ברוך הוא יוצר שמיים וארץ יש דף פייסבוק מצויין שדרכו ניתן להעלות תפילות בערוץ ישיר העידן הטכנולוגי שבו אנו חיים מקצר את הדרך שלנו להגיע למקור הכל ולכתוב לו על הקיר תודה לאל! https://www.facebook.com/TheGoodLordAbove

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Chamuelm,

כן, אני יודע שזה לא קשור, אבל פירסמתי בפורום קונסולות ואחרי יומיים אף אחד לא ענה, ופורום COD אפילו יותר מת... אז מה עדיף בהנחה שאני משחק בעיקר COD במולטי? לאיזה קונסולה יש קהילת COD יותר גדולה? איך קניית משחק משומש תשפיע על המולטי? (ספציפית לCOD) הבנתי שלPS3 אין הגבלה איזורית על משחקים... ואם בכל זאת XBOX, לקנות NTSC או PAL? כמה עולים משחקים? איפה? ואם אני אחבר את הקונסולה לטלויזיה ישנה CRT , זה אפשרי? זה משפיע איכשהו? כל פיסת מידע מעניינת תעזור תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, הזמנתי הרבה דברים מהאיביי לישראל, הדוורית לא הכירה את הכתובת ובמקום להתקשר לטלפון של ההזמנה, פשוט שלחה את כל החבילות חזרה כי כנראה זה הכי קל. אין מספרי מעקב, רציתי לדעת האם יש סיכוי שהמוצרים עוד בארץ? ואם כן איך אני בודק את זה. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי שאלה למומחים, לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז אשאל פה. יש לי שואב אבק קטן שמשמש גם כמפוח שרכשתי בזמנו מזיגזג. אחד מהעובדים בלוג'יק פיסי (שם קניתי את המחשב הנוכחי) אמר שאם זה עובד על חשמל לא כדאי להשתמש בזה כי זה יכול ליצור חשמל סטטי ולגרום נזק לרכיבים (מקווה שהבנתי את ההסבר שלו נכון). האם מה שהוא אמר נכון או שאפשר להשתמש במפוח ללא חשש אפילו שזה עובד על חשמל? אודה לכל עצה בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Yehudaa,

ביטוי די נפוץ אבל לא הבנתי מה הכוונה הזה ? בדרך כלל מצביעים על מישהו ואומרים "אני עם הטיפש " ויש גם סמיילי מיוחד לזה מישהו יכול להסביר מה הכוונה בזה ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by YTZ,

למה לאזעזל אני צריך ללכת למסיבה ולראות אנשים עם מסיכה של trollface ו-yao ming?? (מקרה אמיתי) זה פשוט פתטי; אנשים מפרסמים את החרא הזה בכל רחבי הפייסבוק, משתמשים בזה בפרסומות ויש אפילו אתרים שלמים שנועדו לזה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Dimka,

אני מנסה להוכיח משהו אבל 3 יחידות במתמטיקה מקשות עליי - יש לי את הפונקציה הבאה f(x) = x(x-1)(x-2)...(x-n) אני רוצה להוכיח שנגזרת הפונקציה בנקודה 0 היא n עצרת f'(0) = n! לפי הבדיקה שלי היא n! כאשר n הוא זוגי ומינוס n! כאשר הוא שלילי. זה מה שעשיתי באינדוקציה, משהו מתפקשש לי: x(x-1)(x-2)...(x-k) = k! x(x-1)(x-2)...(x-k)(x-k-1) = (k+1)!= k!*(k+1) מצמצם... f'(0) = (x-k-1) = (k+1) = (0-k-1) = (k+1) -k-1 = k+1 אני מבין שאני צריך איכשהו להראות ש-k+1 הוא אמור לקבל מינוס... (לפחות אז זה מסתדר) תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by שוקו,

טוב, לא ידעתי אם לשייך את זה ללימודים בגלל שזאת שאלה פשוטה לא למדתי סטטיסטיקה, ואין לי יותר מידי זמן\כוח לחפש חומר רציני. שאלתי- לדוג' יש לי 30 מכוניות בדקתי 5 וגיליתי ש2 תקולות. מה הסטייה שלי? ז"א 40% פלוס מינוס X%. איך אני מוצא את X? כמובן הנחות הגיוניות שאין קשר בין התקלות, אני מניח שX תלוי בחלק היחסי שדגמתי בתודה ואהבה אפלטונית

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by zik125,

שלום לכולם אני מחפש מכשיר שמקשר בין המחשב לטלויזיה בצורה אלחוטית אשמח לדעת איזה מכשירים טובים ומה צריך לדעת בנושא תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני רוצה להתחיל לתרגל קריאה באנגלית וחשבתי שלקרוא פופולר סיינס בנגלית זאת דרך מצויינת, אבל הבעיה היא שאני לא יודע איפה מוכרים את המגזין הנ"ל באנגלית. מישהו אולי יודע איפה ניתן לקנות באנגלית באיזור חיפה ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by EasyPooper,

שלום! כבר פעם שנייה ברצף שאנחנו לא מקבלים את המכתב שצריך בשביל לבחור (פנקס בוחר קוראים לו?) עברנו דירה מת"א לחולון, ועידכננו את משרד הפנים עוד בימים הראשונים למעבר... חיפשתי באתרי הממשלה הנורא נגישים שלנו והעלתי חרס... לא מוצא לאן אני צריך לפנות בנידון אשמח אם תוכלו לעזור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב, אני סטודנט ששוכר דירה ביחד עם עוד 2 שותפים. היום התחילה אצלי בחדר נזילה די רצינית (מים על הרצפה, על שולחן העבודה, על המיטה וכו'). יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שיש בעיות עם החדר ואני פה רק מספטמבר. בפעם האחרונה הייתי בלי חשמל יומיים. בחוזה שלי כתוב שעל המשכיר לתקן כל תקלה, לרבות נזילות (כתוב את זה חד משמעית) תוך 72 שעות. מכיוון שאני יודע שאין סיכוי שהוא יתקן את זה תוך 72 שעות (הכרות עם הבנאדם + אני יודע כמה זמן לוקח לתקן נזילות במספר מקומות בגג בתנאי מזג אוויר כאלה), אני שוקל לעזוב את הדירה. מה שרציתי לשאול זה איך לעשות את זה נכון. האם אני יכול פשוט להפסיק לשלם חודש הבא? צריך להודיע לו על כך זמן כלשהו מראש? בקיצור, אני לא יודע איפה אני עומד מבחינה חוקית. המטרה של…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.