עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by cleric,

http://www.glumbert.com/media/highpower פשוט מטורף

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  2. זו כבר לא מתיחה: יצרנית המכוניות החשמליות העולה חשפה את הדגם החדש שלה, שיעלה 35,000 דולר וינסה להתחרות בחברות הענק שמצטרפות למירוץ הטכנולוגי בדרך להכחדת מנועי הבערה הפנימית אחרי שנים של הבטחות שבמהלכן הפכה לאחת מהחברות המעניינות והחדשניות ביותר בעולם הרכב, חברת טסלה(Tesla) של אלון מאסק הציגה רשמית סוף כל סוף את דגם ה-Model 3 החדש שלה – שיהיה הזול ביותר באותו הציעה עד היום, וזול מספיק בכדי להתחרות בצורה רצינית אל מול הרכבים המשפחתיים הסטנדרטיים שעדיין מופעלים בעזרת מנועי בנזין ודיזל. הדגם החדש ישא מחיר התחלתי של כ-35,000 דולר "בלבד", לפני הטבות מס כאלו ואחרות שאמורות להביא את מחירו בארצות הברית לאיזור של 30,000 דולר או אפילו פחות מכך, ועם זאת מבטיח להציע כמעט את …

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by Tzion,

אחרי יום מעייף ומיגע שבו ניסיתי להרכיב את הזכרונות שלי ללא הצלחה, הגיע הזמן לספר לכם. אז כמו שכבר אמרתי היום החלטתי לפתוח את המארז כדי לסדר כמה דברים במחשב. בהתחלה פתחתי את הספק כי המאוורר שם מרעיש בצורה מעצבנת, אבל לא הצלחתי להבין ממה זה נובע בדיוק והוא נשאר כמו שהוא לבינתיים (אני מקווה ) אחרי זה החלטתי שהגיע הזמן להרכיב את הזכרונות החדישים ישנים (חדשים כי הם יושבים במגירה, ישנים כי הם שמה כבר איזה חצי שנה..) אז התחלתי לנסות כל מיני פירוקים והרכבות ובלאגנים וכל מיני והיו מלא בעיות באמצע וכל מיני בעיות שרק אם המחשב היה יכול לדבר הייתי יכול להבין למה זה ככה בקיצור באמצע כל הפיקורים וההרכבות של הזיכרונות החלטתי לחבר גם מאוורר ישן שיש לי במגירה בשביל הכיף. הוצאתי אות…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by HoT-DoG,

הייי סורי על הת'ארד המפגר אבל זה ממש חשוב. היום בבוקר ככה בשיעור השלישי יצאתי מביצפר לשעתיים כי היה איזה משו משעמם אז היציאה מביצפר כרורה בתיפוס על גדרות וכל מני. אז קיצר קיבלתי חתך די עמוק בכף היד (לא מאוד...) הוא לא ממש דימם ולא כאב בהתחלה אבל עכשיו הוא כואב והתאמנתי בשעתיים האלה על דשא עכשיו הבעיה היא שמחר אני נוסע לחו"ל אז רציתי לשאול יש מצב שיהיה לי איזה זיהום משהו רציני? חיטיתי את הפצע רק כמה שעות טובות אחרי 5 6 משהו כזה ועכשיו זה קצת שורף. קיצר גם עם יש מצב לזיהום אז זה יכול לגרום למשהו חמור שיפריע לי בחו"ל? בתודה רבה רבה גיא

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by amilo,

כנסו תראו את אחד הדברים המצחיקים. http://www.dumpalink.com/media/1152174456/Kitty_Uses_the_Toilet

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by almonime,

ע - נ - ק http://www.youtube.com/watch?v=olwwy24W_b0&feature=player_embedded

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  7. מאוד לא נעים למצוא אותו בפנים...

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by shuy,

לא מזמן מצאתי חתולה פצועה ברחוב, מסתבר שמישהו דרס את הרגל שלה, אחרי טיפול רפואי שבמהלכו היא איבדה את רגלה (ונשארה עם 3 רגליים) מצבה השתפר וכעת היא מחפשת בית חם ואוהב. לציין שהחתולה *חמודה* להפליא בעלת מזג טוב ומגרגרת מכל מגע ותשומת לב. כאמור היא מחפשת בית חם ואוהב, מי שרוצה יצור פרוותי חמוד ומגרגר (או שיודע על מישהו/מישהי שרוצה) בבקשה להתקשר: 052-8780551 פתחו את לבכם כי מיצי מחכה לכם!

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by תינוק22,

שלום,היום הערתי את החתולה שלי אחרי שהיא ישנה וראיתי שהיא קמה עם עין אחת סגורה ושיש לה כמו מים מסביב לעין , שמתי לה משחה ''סינטומיצין'' וכרגע אני רואה שהכל בסדר, עכשיו אני לא יודע אם זה באמת דלקת או שזה היה איזה הפרשה אחרי שינה כמו שיש לאנשים , אני יודע שהכי טוב ללכת לוטרינר אבל כרגע זה לא אפשרי (יום שבת כבר ) ..... נ.ב החתולה שלי מחוסנת ומטופלת .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ToMeRv32,

מישהו מכיר? אני עכשיו בדיוק רואה (17 פרקים, דקה+- כל פרק). זה פשוט קורע

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by jacko_il,

חתול מטומטם שתפסתי מתחת לבית שלי. פשוט עומד חצי מטר מיונה ובוהה בה בלי לעשות כלום. אחרי איזה שתי דקות החלטתי לצלם אותו. אם לא הייתי עושה לו רעש, אני חושב שהוא היה ממשיך לעמוד שם עד היום. אותי זה הצחיק, תנו בתגובות - אפשר גם ב YOUTUBE.. ביי

12. Started by Rob Halford,

http://www.rathergood.com/vikings/ http://www.rathergood.com/punk_kittens/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by evman007,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3142351,00.html :lol:

• 68 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by PropHat,

אכלתי לתומי סנדוויץ' עם חמאת בוטנים כשפתאום הרגשתי משהו קשה.. חשבתי שזאת בטח חתיכת בוטן או משהו אבל כשהוצאתי את זה מהפה הבנתי שזה קשה מדי ואחרי בדיקה הבנתי שזאת חתיכת שן. התחלתי לחפש עם הלשון מאיפה זה בא ואז הרגשתי חור בשן הרביעית מצד שמאל בשורה התחתונה, הצד האחורי. כבר הרבה זמן החניכיים שלי מאוד רגישות וכמעט כל פעם שאני מצחצח החניכיים מדממות קצת. רק עכשיו שמתי לב במראה שיש לי גם די הרבה אבנית בצד האחורי של השיניים התחתונות. השן לא כואבת או משהו, אבל זה די מגעיל ומעצבן. כן אני יודע "לך לרופא!!!!!!!111" וזה בדיוק מה שאני יעשה.. מחר על הבוקר. רציתי לדעת איך מטפלים בכלל בכזה דבר, והאם יש סיכוי להציל את השן מכריתה :'(

• 34 תגובות
    • 18.6k צפיות
  15. Started by Chevy,

W W תראו בעצמכם: ZAP דיי נחמד, אבל ייקח לי קצת זמן להתרגל

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by yoav9,

גגג [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. מצטער שאני פותח כאן אבל אין שום פורמים "על האתר" או משהו כזה(כלומר, יש, אבל הם נעולים ). השאלה שלי היא: האם אתם רואים את הuserbars הסקסיים בחתימה שלי או שכמוני הינכם רואים רק תגי HTML מרושעים? :< אם אתם רואים את הuserbars אז השאלה היא - למה אני לא רואה אותכם יחד איתכם? אם אתם לא רואים את הUSERBARS אז השאלה היא - איך אני עושה שיראו אותם? ??? למתכנתים שבינינו: if userbars = visible then why can't i see them with you? else how can i make them visible? *וזה מה שאני עושה במקום ללמוד למתכונת בהיסטוריה מחר, לא נורא *

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי אולי חלקכם ראיתם אתמול ששינתי את החתימה שלי מ"מפרט החלומות" ל"הונדה משודרגת" (אתם יכולים ליראות אותה עכשיו בחתימה) אז היום החלטתי לשלב בין שתי החתימות ויצא לי החתימה הזאת: אז מה דעתכם על החתימה? ומה כדי לשנות בה?

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by cganir,

אז מה אתם חושבים ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ALE-XtaZi,

הכנתי חתימה חדשה כנסו ותנו תגובה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. תסתכלו למטה.... זה עם ה-CrossFire עשיתי את זה בפוטושופ בעזרת החבר שלי שמבין בזה....

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by StorM FighteR,

איך אני עושה לעצמי חתימה עם תמונה יפה משהו שאני יבחר? אני מת שיהיה לי אני לא יודע איך עושים

23. Started by DarK_NaF,

למה מדי פעם החתימה שלי מופיעה ומדי פעם לא?

24. Started by LioR CoHeN,

אתר שבו חותמים על עצומה לביטול פרס הנובל שקיבל עראפת! :AR15: אני כבר חתמתי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.