עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by asafgolan,

קניתי מיקרוגל של פיילוט באחד מסניפי שופרסל אתמול. בתוך המיקרוגל יש מעין לוחית מחומר שלא זיהיתי (יש תמונה) ואין לי מושג אם היא צריכה להיות שם או שאני אמור להוריד אותה. בחוברת הפעלה רק כתוב שצריך להוציא מהמיקרוגל את חלקי האריזה ולא כתוב משהו על זה במפורש. בסניף ממנו קניתי את המוצר לא ידעו להגיד לי מה עושים עם זה. כמו כן, במספר של שירות הלקוחות שמופיע בחוברת המוצר עונה הודעה מוקלטת שאומרת שיש לפנות לסניף ממנו נרכש המוצר... אני מאמין שהלוחית צריכה לרדת, אבל רק כדי להיות בטוח הייתי שמח אם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. זה ממש מצחיק. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

שלומות אנשים, האם יש ביניכם מישהו מאזור המרכז אשר באמתחתו שטר של 20SEK?(כלומר, 20 קורונות שוודיות) השטר נראה כך: http://www.onlinefx.co.uk/fx/Stores/OnlineFX/Images/Sek/SEK20front.jpg אנא הגיבו כאן אם יש באמתחתכם את השטר הנ"ל, אני מוכן לשלם בעין יפה עבורו (לא מאות או אלפי שקלים, אלא יותר משער החליפין, אפילו הרבה יותר).

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by redti,

שלום , יש לי שאלה ליוצאי יחידות פלס"ר או מישהו שמשרת כרגע בפלס"ר או סתם מישהו שיודע.. איך היציאות ביחידות פלס"ר של הגדודים ? אם להיות ספציפי יותר פלס"ר גבעתי אבל אני מאמין שהפלס"ר בגבעתי , נחל וגולני יוצאים באותה מתכונת. שמעתי שיש יציאות טובות יותר משל ח"ירניקים אני יודע שזה הדבר האחרון שאני צריך לחשוב עליו לפני שאני מתגייס למקום כזה אבל זה חשוב לי.. חלק מזה שאני רוצה להיות שם זה התנאים. אז אם מישהו יכול לספר לי קצת מניסיונו האישי או מחברים שלו קרובי משפחה וכו' אני אשמח ... תודה

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שלום חבר'ה, שאלה לי אליכם: כידוע, אם עורכים בדיקת שתן, ניתן לאתר סמים כגון אמפטמינים, קתינון ומתקטינון עד יומיים-שלושה... מה לגבי בדיקת דם?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by viper_sb,

אני לא יודע איך היא נקראית בשמה המלא אבל מה שאני כן יודע זה.. F C זה מאוד מאוד חשוב לי תודה.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  7. שלום לכולם, מי שלא לרוחו הת'רד הזה יכול להרגיש חופשי לא להגיב בו, אני בוחר לשאול פה מפני שאין לי מושג איפה אני יכול לשאול, וכי אני יודע שיש פה אנשים שהתנסו עם הרבה מאד דברים, בניהם אני שישמחו לעזור. אז ככה, אני תקליטן, אני צריך גנרטור לאירועים בחוץ, הגנרטור יסחוב הגברה של 2 קילוואט, ותאורת לדים בסיסית (הספק זניח) בואו נגיד, שאם יהיו לי שני אירועים בחודש בחוץ אני ממש אשמח עכשיו, ישנה חברה ישראלית של ציוד בניה, שנקראת שאטאל, שמייצרת גנרטורים עם מנועים יפניים, באיכות פצצה אבל מחירי הגנרטורים שלה, פי 3 מהסינים. עכשיו השאלה היא האם יהיה שווה לי לשלם את ההפרש הזה, במיוחד לאור העובדה שהגנרטור יעבוד בין פעם ל4 בחודש, ל8-10 שעות... זהו בערך ותודה רבה לכולם!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lmlm,

INQ מדווחים ש AMD תשיק בקרוב אתר גיימנג אבל עדיין החברה לא מגלה את הדומיין. ייש אומרים: Game.AMD.com או gaming.amd.com מה AMD מתכננת לנו? http://theinquirer.net/?article=42001

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yonash53,

שלום לכולם. רציתי לשאול את כל אלו שהוציאו אזרחות גרמנית מה הקריטריונים? אבא שלי אמנם לא יליד גרמניה, אך גר שם בתור ילד מגיל 7 עד גיל 25. והוא בעל אזרחות גרמנית. הוא אמר לי שהיא לא בתוקף, ושהוא צריך לחדש אותה. גם לסבא וסבתא ז"ל מצד אבא היה אזרחות גרמנית. שניהם גרו ונפטרו בגרמניה. השאלה היא, האם יש סיכוי שאני ואחיי זכאים לאזרחות? ואם כן יש פה מישהו שעבר את התהליך של הוצאת אזרחות גרמנית- אירופאית, ויכול להגיד איך מתנהל העניין? האם מדובר בסכומים מאוד גדולים של כסף? אשמח מאוד אם מישהו ישפוך קצת אור על התהליך. תודה רבה מראש לכולם.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by ben060,

לפני כמה ימים פורסום פה מדריך לאימיול מישהו יכול לתת לי קישור למדריך אם הוא הוריד למה אני לא זוכר באיזה פורום זה היה ואני גם לא מוצא בחיפוש אשמח אם מישהו יתן קישור למדריך תודה

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by dbx22,

האם לגדל שיח גראס זה חוקי? בלי למכור כמובן. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by nice-1,

שימו לב: קובץ וורד שמוכיח את אלוהות שטר 20 דולר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לא סתם אתר רקעים שהכל 1024 780 אני רוצה משהו טוב היה לי פעם במחשב הישן מלא חבל שהוא נשרף היייתי מציל כמה . בקיצור אנשים משהו גרפי שיראו יגידו wow ולמי אני יפנה עם לא עליכם תודה רבה על התייחסות

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לכל האימלים של המשתמשים בבזק נט, זה הולך ככה nick@בזק נט.net איך רושמים את הבזק נט הזה באנגלית, שכחתי?

• 8 תגובות
    • 19.7k צפיות
  15. Started by UNDERDOG,

אני רוצה לקנות מעבד מזון אבל לא יודע איזה ושל איזה חברה צריך המלצות

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by Coca Cola,

אז ככה, יש לי חבר, שמתווכח איתי וחושב שג'אווה(תכנות - java) זה מקצוע קשה יותר מפיזיקה. תצביעו בבקשה בכנות, ולא, זה לא ת'רד לבדיחות, זהו ת'רד רציני לכן בבקשה תשמרו את הציניות והבדיחות בצד. כמו כן, נשמח לקבל תגובות למה בדיוק המקצוע שבחרתם קשה יותר מהשני, תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בחורף הייתי משקה אותו פעם בשבוע ובוא היה פורח בזמן האחרון הוא התחיל לנבול אז התחלתי להשקות אותו יותר השאלה היא אם מישהו יודע בדיוק כמה צריך להשקות אותו בימי הקיץ החמים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני מחפש כסא למחשב. אני לא מבין בזה הרבה ובגלל שהמבחר בחנויות כמו אופיס דיפו הוא נמוך חשבתי להתייעץ עם בעלי נסיון. הכי חשוב לי זה תמיכת גב טובה. ובכללי שיהיה נוח כמובן עם משענת גב גבוהה. מישהו יכול להמליץ לי על איזה כסא בתחום? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by [NOS],

http://www.killsometime.com/video/video.asp?ID=183 :lol:

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by chris_u16,

איך עובדים על אנשים שלא מבינים הם לא מתביישים לקחת על הח*א הזה 9.99 (דולר$)

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by MiniMizer,

יש כאן במקרה מישהו שוקראים לו דניס? אם כן, אני מצטער לבשר לך שעד חצות עליך לעזוב את הארץ ל24 שעות, בעקבות החלטה של החברה להגנת הטבע, עמותת "צלול" וארגון "מגמה ירוקה". מחר הוא יום ללא דניס בישראל. לא מאמין? ראה בעצמך

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by ביצה קשה,

Laurence Tureaud מתי הוא נפטר?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  23. ספויילר לפרק של היום בהמשך בסוף הפרק, רואים את theon מציג לקהל שני ילדים שרופים. אלה שני הילדים של משפחת סטארק שהיו בווינטרפל, הילד הנכה ואח שלו הקטן? או שסתם הוא רצה להפחיד את הקהל ושרף שני ילדים לא קשורים? בבקשה בלי ספויילרים אחרים, רק המידע הזה תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. כבר איזה חודש ומשהו אני מנסה לקנות DOK מהיר (לכאורה דבר פשוט לא? כנראה שלא בארצנו) ראיתי אחד נחמד מאוד של OCZ טורבו אז הזמנתי אותו אחרי 3 שבועות אני אני מדבר איתם והם אומרים לי שיש בעיה עם המוצר הזה ואין להם אותו במלאי וכנראה גם לא יהיה אז ביטלתי הלכתי לחנות אחרת (לא יודע אם מותר להגיד שמות. מי שרוצה לדעת אני יכול להגיד לו) והזמנתי את הDOK השחור אדום הזה מגומי של פטריוט עבר כבר שבועיים ואין בכלל תשובה מהם אני מתקשר ובכלל לא עונים לי מישהןו יכול לעזור לי? לפני שאני מתיאש בכלל והולך על EBAY

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by xTz,

היי, לכל מי שמכיר את פרויקט תגלית מהצבא..יש כזה דבר (או משהו בסגנון) גם לאזרחים רגילים?

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.