כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
זה עתה פרשתי מפורום כללי גדול מאוד (הייתי בדרג בכיר) מקווה שיהיה מעניין פה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש אימייל טוב,חוץ מ hotmail שיאפשר לי לקרוא מיילים מ outlook גם(קליינטים חיצוניים) מישהו מכיר??? יש לי אחד בspeedy ועכשיו אני מחפש עוד אחד בחברה אחרת. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כן בדיוק מה שהכותרת אומרת. זוכרים את המשחק הישן,אבל היפה הזה??? ברור שכן...אז הולך להיות גם סרט,הנה המקור שלי: http://www.imdb.com/title/tt0369226/
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היום עשו לי רשת הביאו לי אלקטל חדש ועכשיו יש לי אחד מיותר כאן בחדר כמה אני יכול לבקש עליו?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2976520,00.html קראתי את הכתבה שנותנת מפרט מומלץ למחשב מולטימדיה ונגמר לי האויר. אין לי מילים חוץ מלספר שהם שוקלים להמליץ גם למחפשי רכב שני למשפחה לצורך נסיעות קצרות על מרצדס דגם M.
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני קורא לתומי כתבה ותראו איזה תמונה הם היו חייבים לשים: http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=160551 פשוט בושה! לא היו יכולים לתת דוגמא אחרת? יש גם אנשים דתיים שקוראים את זה! (לא שאני דתי, אבל יש אנשים...)
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה : בשעה טובה התיישבתי ברצינות על מערכת קירור מים , ואני צריך איזה מעגל , שיעבוד מסוללה , או מ12 וולט או 5 או כל דבר אחר שספק מחשב מסוגל לספק , ומה שהוא יעשה זה ידליק את המשאבה של המים , ורק אחרי 3 שניות ידליק את המחשב עצמו . אני לא זוכר כלום ממה שלמדתי , אודה מאוד למי שיעזור לי בזה . ואם לא מוגזם , לצרף איזה מעגל , איך , למה , כמה וכאלה .
-
זאת ממש לא שאלה על מחשבים!! שמעתי לאחרונה שיר בגלגל"צ ואני לא יודע איך קוראים לו ואני רוצה להוריד אותו מהרשת אז השיר הזה בסיגנון אופרה כזה ובסוף השיר אומרים "in a moment of peace" מישהו יודע איך קוראים לשיר(יכול להיות שזה השם של השיר) ומי המבצע ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ללהקת רוק (אלבום בכורה) דרושים אנשי אינטרנט שרוצים להצטרף ולהוביל פרוייקט יש דומיין יש שרתי אירוח יש טאלנטים שיכתבו באתר ( אנשי עיתונות וסלבריטיז) יש קונטנט מנג`ר דרושים WebMaster WebDesigner עם אוריינטציה פלאשית .... ( : )מעורערים קלות בנפשם - יתרון( האתר מיועד לספק מידע אינפורמטיבי על ההרכב וכן להכיל מידע עיתונאי (רכילותי משהו) מחיי סצינת הרוק בת"א ובארץ. רעיונות יתקבלו בברכה. התנדבותי לפרטים ניתן להשאיר טלפון למיילים הבאים winstonlights@hotmail.co.il Tomer.elbaz@Sap.com
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עוד בדיחה ... עורך דין מצליח החנה את היגואר החדשה שלו לפני המשרד, שכל העובדים יראו. כשיצא עברה משאית וקרעה את דלת הנהג מהמכונית. עורך הדין מיד התקשר למשטרה מהטלפון הסלולרי שלו. תוך דקות הגיעה מכונית משטרה ולפני שהשוטר בכלל הספיק לשאול משהו, עורך הדין התחיל לצרוח בהיסטריה; הוא רק הוציא את היגואר מהחנות יום קודם, ועכשיו היא הרוסה לגמרי, וזה לא משנה כמה ינסו לחדש אותה היא אף פעם לא תחזור להיות חדשה כמו קודם. כשבסוף סיים את כל שרשרת הקיטורים שלו, השוטר הניד בראשו בגועל ואמר: "קשה להאמין כמה חומרניים אתם, עורכי דין. אתם כל כך מרוכזים ברכוש שלכם שאתם לא מסוגלים לשים לב לשום פרט אחר". "איך אתה יכול להגיד דבר כזה?", שאל עורך הדין את השוטר. "כי לא הרגשת שהיד שלך קטו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי רציתי לקנות נגן MP3 או מיני דיסק השאלה שלי מה יותר כדאי הכוונה שלי לקנות מחו"ל ולהביא את זה במשלוח מאיפה כדאי לקנות (חנויות)?????? מכשירים מומלצים????? יש מכס ואיך זה בדיוק הולך כל הקטע הזה???? ראיתי נגן MP3 מסדרת HEEP של סמסונג ב 70$ באמזון אבל לא מיראה לי שיש להם משלוחים.....
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי שזה יהיה כייפי ומעניין עם כל אחד יעלה תמונה של שולחן העבודה שלו הנה שלי: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שעות השקעה והמון רצון טוב לעזור אני מקבל מיכם דרוג שלילי כל כך !!! תאמינו לי שלא נתתי אף תשובה אחת באתר שלא מבוססת על ידע מיקצועי (אני עוסק בתחום שנים רבות). מעכשיו עד שהדרוג שלי לא ישתפר אני מכריז בזאת כי אחשוב פעמים לפני שאני משקיע מיזמני ועוזר לאנשים ועוד ללא תמורה על חשבון זמן עבודתי היקר....................... דן :'(
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
כבר קרוב לשבוע אני מנסה להיכנס לפורומים של האתר הנ"ל, אך הוא החליט שהיוזר שלי לא תקין. שלחתי להם כמה פעמים מייל על הנושא דרך הלינק של "צור קשר" באתר, אך אין תגובה... מישהו קורא בכלל את ההודעות הללו? יש מישהו פה באתר שיש לו קשר לצצות של האתר הנ"ל? THE HUBER
-
בקשר לחנות בזאת מישהו הזמין משם כבר? תוך כמה זמן זה מגיע? וכמה דמי משלוח לחבליה של כמה דברים קטנים? (מאוררים)
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
אני מתכוון למסיבה בת"א בפסח המסיבה ההיא שבעים לחנות משלמים 60 ש"ח ומשחקים 12 שעות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:bash: נכנסתי לwww.nana.co.il, ונפתחת לי פרסומות ענקית בחלק העליון של המסך שאי-אפשר היה לסגור אותה בשום דרך, למעט CTRL+ALT+DEL, של רשת פלאפון. הפרסומות הייתה יותר גדולה מהפרסומות שהיו לSurfree בזמנו, ועד למה? בשביל שנכנסתי לאתר לשתי דקות? וגם אחרי שממלאים לזה מידע שקרי הפרסומת לא עוזבת אותי. זה כבר עובר כל גבול. :AR15:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש קרוב לצ'ק פוסט חנות מחשבים בשם "קומפיט" האם בטוח לקנות שם כי הם ממש זולים :hi:
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אם יש פה מישהו מירושלים שקנה בחנות מקומית וחושב שהיא טובה, שיכתוב לי בבקשה את שמה וכתובתה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-