עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, בשני לנובמבר יש אצלי מבחן פסיכוטכני בבית הספר,אני רוצה להתחיל להתכונן אליו. מישהו אולי יכול להסביר לי איך להתכונן אליו? תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בימים אלו אני מסיים אתר קטן שבניתי.אני מעוניין לשים בו כמה פרסומות מן הסתם בשביל הכסף אבל גם בגלל שזה נותן קצת חיים לאתר (מה זה התירוץ הזה?)בכל מקרה רציתי לדעת על אילו חברות אתם ממליצים וכתובות שלהםעדיף תשובות מבעלי ניסיון (בעלי האתר הנ"ל).תודה מראש demulti

3. Started by -LosNir-,

יאללה, תצאו מהמחבוא שלכם ציינו אזור, אופניים, ציוד, שיפצורים וסגנון רכיבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אבא שלי צריך לקבל מהעבודה שלו רכב חדש ויש לו בחירה בין שני דגמים, SUZUKI LIANA GLS אוטומט או אקסנט פמילי GL 1.5 גיר אוטומטי 4 דלתות מודל 2005 תודה מראש על התגובות !

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by orel13orel,

היי, אני יודע שאני זכאי לפטור מתאוריה כי יש לי רשיון B ואני רוצה לעשות גם A1. אז יש טופס ירוק עם בדיקת עניים ואישור רופא, מה הלאה? לאיפה אני הולך בשביל שיחתמו לי על הפטור ומה אני צריך להביא חוץ מהטופס הירוק? בנוסף מה הטווח מחירים שיעלה לי השיעורים (באיזור פ"ת ורמת גן) והטסט?? תודה מראש, אוראל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. http://gabbly.com/http://hwzone.co.il חמוד, לא ? אפשר לפתוח כזה לכל דומיין רק לשנות בכתובת את הדומיין למה שרלוונטי נ.ב לא שאני מתכוון שזה יהיה הצ'ט הרשמי של האתר, אין צורך לנעול פה את הת'רד שלי, סתם מפרסם את השירות הזה...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by FresH-MeaT,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. טוב זה שאלה קצת דבילית אבל אני משחק בGT4 שזה משחק לPS2 של מרוצי מכוניות רגילות ויש איזה כמה מאות מכוניות במשחק שמנסות לחכות היתנהגות בכביש של המכוניות האמיתיות בכל מיקרה קניתי במשחק את ה- MITSUBISHIFTO GR מודל 97 והרווחתי את ה- VWLUPO1.4 מודל 2002 ואת הAUTOBIANCHI A112 ABARTH מודל 97 ורציתי לדעת מה האבדלים בינהם ואיזה מכונית עדיפה למה פשוט אני נוב במכוניות ורציתי לילמוד תוך כדי המשחק שיהיה לי ידע בסיסי אני מקווה שתעזרו לי ואני מקווה שאני ירוויח ויקנה עוד מכוניות במשחק וישאל אותכם הליהם גם בתודה קרירין או המוזר של הפורום אם אתם רוצים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום כולם אני והמשפחה כבר ממש נואשים לפני שבוע בדיוק אבי הביא גור של האש פאפי בין 3-6 חודשיים כבר שבוע הוא אצלנו ואנחנו כול יום מורידים אותו 3 פעמים ולרוב 4-5 פעמים ביום! עכשיו הכלב שאנחנו איתו למטה לרוב בבוקרא הוא עושה את צרכיו ובצההרים גם אבל בערב אני מוריד אותו עוד כפמעים והוא לא עושה כלום וככה ב8 שמתועררים לרדת איתו הכלב משאיר לנו "מתנה" קיצר אני לא יודע כבר מה לעשות עצות ? עדו משהו בדר''כ כול פעם שמורידים אות לזמן של 20-15 דקות ועושים איתו טיול גדול

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by UltraWaveMUSA,

:'( :'( :'( :'( :'( :'( אתמול בחמש אחרי הצהריים הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור. הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים כאלה נמוכים ובלי צבעים כי הגן שלנו סגור. קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל. אין שם אף גננת שתגיד מה מותר ומה אסור וכל הספרים מסודרים על המדף כי אין מי שישמע סיפור. קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל. הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים כאלה נמוכים ובלי צבעים. אתמול בחמש אחר הצהרים הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור. תגובות : פשוט מדהים! אין מילים... אני שמחה ! פשוט מאושרת מהיצירה הזו זה קצת מחרמן אותי. חי, חי :bunny: תהרגו אותי וזהו... לא יוד…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Moty_p,

הוא לא יעבוד עוד כמה ימים אז תחרשו! http://www.melonportal.co.il/game/curveball.swf ברגע שיש Game Over זה שולח את הניקוד שלכם לעמוד... אז תלחצו על "חזור" כדי להתחיל שוב מחדש אני הגעתי לשלב 8! ;~}

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by רוני1,

בליוןנטורק אין יותר לינקים. אם באופן תאורטי בלבד אתם הייתם מחפשים איזה סרט (משהו בלי זכויות יוצרים , חוקי כזה אתם יודעים... איפה אתם עושים את זה?? ראיתי כמה אתרים אבל השמועות מספרות על מהירות דלה בעקבות חוסר במקורות. ואולי בעצם אתם מעדיפים פאבים???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shuy,

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by oorlevi,

שלום, יש לי לוח מאוד ישן שיש בו רק 2 חיבורי USB מובנים מאחורי המחשב.. עכשיו אני כמעט בטוח שזה USB ישן כלומר אני חושב שהוא לא 2.0 יש מצב לכזה דבר? איך אני בודק? ואם הוא אכן ישן אז אם אני יקנה כזה דבר http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428458&ProdName=ST-Lab-PCI-to-USB2.0-4-ports-Controller זה יהווה פיתרון לבעיה? אז יהיה לי 2.0 נכון? והאם המתאם USB הזה יכול להיתחבר לי על הלוח או שהלוח ישן גם בישביל זה? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by TheFly,

למישהו יש המלצה למסחטת פירות טובה? כזאת שאפשר לסחוט איתה תפוחים שלמים, אגסים, גזרים וכו

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. זה מזה דחוף בקשהההההההההה אני נואש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ido.G,

טוב, בעקבות דיון אחר פה, על רושאס שבור, היה נראה לי נחמד לפתוח דיון על בשמים. אז, איזה בשמים יש לכם? איזה אתם אוהבים? וכו' וכו' לי יש: Titanium - אותו אני דיי אוהב. מבין הבשמים הפחות יוקרתיים הוא בין הטובים. אחלה בושם. Adam New York - האמת שאני לא כזה יודע למה קניתי אותו. משום מה פעם הרבה יותר אהבתי אותו. היום אני לא סובל את הריח שלו. Clinique Happy- בושם נחמד, אבל יש לי אותו כבר יותר מ 5 שנים ואני חושב שהריח שלו נהרס קצת. או שסתם פעם יותר אהבתי אותו. Yves Siant Laurnet Kouros- אחלה בושם לדעתי. אבל הוא דיי "אבהי". עומד להיות הבושם היחיד אי פעם שאני מסיים....... Esti Lauder Pleasures- קניתי אתמול... כרגע לפחות אני אוהב אותו.... החברה שלי ממש מתלהבת מאיסי מיאקי (אני לא כזה …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by redti,

אהלן חבר'ס עוד 3 חודשים יש לי צו ראשון ורציתי לדעת אם יש איזה אתר שאוכל לקבל אינפורמציה על היחידות השונות וכך אוכל לנתב את עצמי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני נכנס לפרופילים של חברים. בצד שמאל, מתחת לתמונה, רשום, לדוגמא שיש 100 תמונות, אבל כאשר אני נכנס רואים רק 75. כנ"ל לגבי כולם. אצל מישהו רשום 26, רואים רק 5. מה הקטע?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MiniMizer,

http://www.sparklet.com/~royce/trams/KnowJackSchitt.swf סרטון פלאש חביב מאוד You don't know Jack Schitt!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428200.msg3689806#msg3689806

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Djx,

תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

23. Started by arik100,

אני צופה בעיקר במחשב, מסך 27 אינטצ' אני חושב שאני מרגיש בהבדל ככה שאני מעדיף תוכן 1080P , אבל האם זה באמת נכון שתוכן זה עדיף על פני 720P בגודל הזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shloosh,

אני עובד בחברת סקרים. ושאני ימגור לעבוד עוד חודש יהיו לי 3500 שקל חדשים לבזבוז. ואין לי מושגגגגגגגגג מה לעשות איתם. חשבתי לקנות פלאפון חדש סאמסונג d500 או מוטורולה e1000 או משהו בסגנון מתקדם.... יש לי T610 אבל חצי מת. לקנות אולי מערכת רמקולים לחדר(יש לי מערכת סטריאו חזקה תלויה שדי מספיקה וגם logitech2.1 מחובר לטלווויזיה) ויש לי בסלון קולנוע ביתי לקנות מסך דק נורמלי למחשב (יש לי aoc מלפני 4 שנים מסריחח לשפר תמחשב למרות שיש לי די טוב 2600+ 768ddr r9700pro בלה בלה.. נגן Mp3 כבר יש לי creative zen micro 5gb וגם אוזניות טובות px100 אממממממ יש לי שעון טוב לא צריך חדש,אופניים של פיג'ו טובות(אגב למכירה חחח) מצלמה דיגיטלית canon ixus40 4mp מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט יש לי...דיס…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מחפש להוריד את הקטע הנ"ל.. חשבתי אולי על הקטע עם מאיר איינשטיין עם השערררררררררררררררר שערררררררררררררררררררר במשחק ישראל צרפת אבל בעיקרון זה לא ממש משנה כל עוד לא אומרים בקרירות "שער 1-0" שתהיה צעקה ושיהיה אפשרי להוריד את זה למחשב בשביל צריבה .. תודה רבה מראש ! (זה די דחוף לי להלילה )

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים