כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, שמי עודד אני מנהל רשת בצבא אבל ברצוני לספק לשלוש שנים של נסיון גם תעודה פורמלית של מייקרוסופט. השאלה שלי היא איפה לדעתך המקום הכי טוב לעשות את הקורס? מין הסתם על גו'ן ברייס שמעתי וגם ביררתי אבל רציתי לדעת אם יש עוד מקומות שלא נופלים מהרמה של גו'ן ברייס?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קרה מישהו יודע?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יכל לתת לי הצעה לממיר בלי הרבה כאב ראש: הכי זול שיש, שלט, שיקלוט לי את ה 5 ערוצים וכמובן שייתחבר דרך ה USB... תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כ-5000 FORINT הונגרי בשטרות ירוקים של 1000 וסגולים של 500. היה מאוד פשוט לבדוק את השער עם הדולר רק שכבר לא משתמשים בשטרות האלו(הם מלפני כ-15 שנה). יש עצות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימו לב לאתר הבא ??? זו הייתה חנות ללדים שודאי רובכם מכירים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ממש מצחיק... אם מתעלמים מכך שהאנשים שכתבו את זה לא התכוונו להצחיק. http://209.85.165.104/search?q=cache:http%3A//www.fstdt.com/fundies/top100.aspx%3Farchive%3D1
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? מה הקטע של דירוג משתמשים ואיך הוא עובד ?? (סליחה על הבורות.. ;D)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנא הצביעו כדי שנדע מתי רוב האנשים מתכוונים להגיע, ואם בכלל.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, אני יודע שזו שאלה מטומטמת להפליא, אבל בעקבות וויכוח שהתפתח להתערבות - התחלתי לתהות. ע"פ תנאי השימוש בפייסבוק, האם מותר לבן אדם לפתוח לבע"ח שלו פרופיל בפייסבוק?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פשוט צריך לדעת אחרת אני יחגוג לבד כמו מסכן , זה די דחוף , תודה למי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לקוח עסקי בפלאפון, לאחרונה סגרתי עסקה של 150 ש"ח חבילה (שאני לא בדיוק זוכר את הפרטים עליה אבל היא מכילה את הכל בעיקרון, גם אחריות וכו'). הסוכנת נראתה די ממהרת וכאשר דיברתי איתה על פלאפונים אחרים שעולים יותר היא אמרה שהם עולים הרבה יותר והם לא משתלמים, מה יצא בפועל: החלטתי ללכת על ה-C510 שיצא בחינם, אותה סוכנת אפילו לא ידעה על זה ואמרה לי קודם שאצטרך לשלם אקסטרא, אחרי שביררה היא ראתה שזה באמת בחינם - בכל אופן, אחרי כמה בירורים היום, ראיתי שמגיע לי החזר של 80 ש"ח כלקוח עסקי. המכשיר שלקחתי עולה 54 ש"ח לחודש, וההחזר מכסה הכל - בזמן שדיברתי עם הסוכנת היא אמרה לי שה-N85 עולה כ-35 ש"ח לחודש, אז הסכמתי שזה לא ריאלי לשלם פי 7 יותר (ה-C510 במקורי עלה 5 ש"ח לחודש), לכן הלכתי על …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התליון זהה לזה שבתמונה, אני מחפש כזה. אם אני לא טועה הוא בצבע לבן\שנהב. לא יודע מאיזה חומר הוא עשוי, אבל אני ממש רוצה תליון כזה לשרשרת רגילה, שחורה. מישהו יודע אולי או נתקל בכאלה? אפילו בדומה. אני אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתור סטודנט להנדסה רציתי לדעת אם נכונה העובדה שהיום רוב העבודה היא בתכנון ועיצוב דיברו איתנו על החשיבות של היכרות עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ותוכנות עיצוב תלת מימדיות אחרות בנוסף, איך המשכורות, התנאים, שעות העבודה? העבודה מספקת? מעניינת?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה מה זה ההגנה הזאת? ולמה כל כך קשה לפרוץ אותה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי דרך אחרת לתאר את המצב. התצוגה בערוץ 2 הופכת לשחור לבן תוך כמה שניות. זה לא קורה בערוצים אחרים וזו כנראה בעיית חומרה, כי כשעוברים ערוץ זה נהיה די מהר שוב צבעוני. ניסיתי לעבור מPAL לRGB, ולא רק שהאיכות מחורבנת הרבה יותר, אלא שעכשיו ערוץ שתיים פשוט נתקע לסירוגין! כל שאר הערוצים עובדים תקין. עכשיו כשאני כותב כאילו השתחרר לו איזה פקק והוא משדר נורמאלי בPAL- הופה, זה שוב שחור לבן. אני חושב שהוא קורבן של מבצע עמוד ענן. מישהו נתקל פעם? יש פתרון? עריכה: הערוץ גם מרצד לעיתים במהירות בין ירוק אדם כחול, כאילו מחליפים לו פילטרים במהירות. יצויין שכל התופעות האלו קורות רק בערוץ 2.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש איזה שהוא מבנה מוכן (tample) למדריך למשתמש, הכוונה: נכון שאתם קונים מוצר כלשהו אז הוא בא עם חוברת הפעלה\הדרכה? אז אני מחפש איזה שהוא מדריך או מבנה שאפשר פשוט לשנות שם לפני המוצר שלי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנת פופקורן טיים חוזרת אל הרשת לאחר שהורדה על ידי ארגון ה-MPAA, והפעם בגרסת קהילה חדשה פופקורן טיים, תוכנת הזרמת המדיה שחוקיותה מוטלת בספק ונקלעת שוב ושוב לחיכוכים עם רשויות החוק בארה"ב, מסרבת להפוך לעוד מספר בסטטיסטיקה וחוזרת למרות הכל לרשת שוב – בערך. הפעם מדובר בגרסה חדשה, אך הכל נשאר אותו הדבר. אחד המודרים האחראיים על פיתוח הגרסה החדשה, גרסת ה-Community, ציין בדף הרדיט של פופקורן טיים שתהליך הפיתוח לא יפסיק למרות כל הלחצים המופעלים. באותו פוסט נעוץ, ציין אותו המודר שגרסת ה-Community זמינה כעת להורדה דרך הכתובת popcorntime.ml. באתר הזמני החדש ההורדה מבוססת על שירותים חינמיים ומירורים למינהם בכדי להאט כמה שאפשר כל תהליך נוסף מצד רשויות החוק. בנוסף…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://i.domaindlx.com/FlayF15/ במסגרת שיעור מחשבים הינו צריכים להגיש אתר, תכנסו תהנו ותביאו פידבקים, דברים שלא עשיתי כמו שצריך ועוד ד"א הידע שלי בפוטושופ שואף לאפס ומתחת לו ולכן לא השתמשתי בתוכנה והלוגו זה משהו שהכנתי שניה וחצי בפאוורפוינט, אשמח יותר ממאוד אם משהו יכין לי לוגו יפה ומתאים אני עדיין מעלה את הסירטונים אבל רק 2 יעלו מתוך 4 (כי יש לי רק 100 מגה) אם יהיה ביקוש אוליי במהלך החופש אני יעלה פורום אבל בינתים זה מספיק בשבל האתר הראשון בחיים שלי אשמח לקבל הצעות וגם הערות בונות! תהנו! טל
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תרגיל 66 בעמ' 694 מתמטיקה 005 של בני גורן: בסדרה חשבונית 15 איבריםץ סכום חמשת האיברים האמצעיים הוא 300 וסכום חמשת האיברים האחרונים הוא 500. צריך למצוא את סכום הסדרה את האיבר הראשון ואת הפרש הסדרה אז הגעתי לנוסחה שסכום הסדרה שווה ל15A1+105D וזה שווה לסכום הסדרה כולה וכאן נתקעתי באיך להמשיך ניסיתי לחבר עם שאר הנוסחאות של האיברים האמצעיים והאחרונים ולא הצלחתי תרגיל נוסף תרגיל 72 עמ' 695 בסדרה חשבוןנית סכום האיברים הוא 144ץ האיבר הראשון הוא -10. והפרש הסדרה הוא 4. חשב את סכום האיברים במקומות הזוגיים. הבנתי שיש N/2 איברים בסדרה הD שווה ל8 כי צריך תסכום רק של האיברים הזוגיים וזהו פה נתקעתי באיך להמשיך תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסור שרשרת טלסקופי של חברת STIHL המסור יהיה ה TH של סטיל ולגבי המנוע אני מתלבט יש את ה MX 90R שיש לי דגם אחד כזה והוא עובד יפה ויש את הדגם 4 פעימות SF 100R שנותן יותר כוח ויש עוד הרבה דגמים זה לגנן מקצועי בכלי יעבוד כול היום בטורים גבוהים (בתור מסור שרשרת או מגזמת ) וצריך שהוא יחזיק כמה שנים טובות תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גר בכפ"ס.. משהו באזור כפ"ס , רענננה , הרצליה , פ"ת.. יש איזה חנות מומלצת?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי מחפשת עמותה שהבסיס שלה (ביסל"ח) יוכל לתרום לו מזון וכד' לקראת חג הפסח. מישהו מכיר ויכול לעזור? באופן מפתיע חיפוש גוגל לא ממש עזר בנושא
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי זה ייחשב כספאם אבל ננסה קיצר, אתמול בלילה עד הבוקר הייתה הפסקת חשמל בפ"ת ברדיוס יחסית גדול. חזרתי ב-4 מבילוי בחוף הים, פתאום חושך טוטאלי! נסענו עם אורות גבוהים (הורדנו כאשר עבר מולנו רכב) ויחסית לאט. חבל לכם על הזמן ! חושך-שחור, לא רואים ממטר (אל תשאלו למה לא צילמתי, מפחיד להיות ככה ברחוב ועוד בפ"ת : ). כאילו מאיזה משחק מחשב או סרט, כאילו עוד רגע תראה זומבים מהלכים ולא יודע מה (למי שראה את הסרטון שהיה פה לפני מספר ימים עם המשחק מחשב שהיפנטו מישהו....הרגשתי כמעט אותו הדבר ). אם יקרה שוב, ננצל צילום קטן...לא כל יום שהבלוק חשוך כל כך. תודה שהקדשתם 2 דק' קריאה, המשך יום נעים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://yc7.beersheva.biz/ זה רק אני או שהם ממש העתיקואת הלוגו ורק הורידו את הכדור שבאמצע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-