עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aldema,

ניתן לקנות כרטיסים בקופות ביום עצמו עם ההנחה של ישראכארט או רק באינטרנט? "לאן" פתוחים מחר? אם אחד שאני מכיר שיש לו ישראכארט די הרבה זמן יש לו את זה אז יכול להיות שיש לו רק 1200 נקודות? איך מקבלים נקודות?לפי קנייה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה לקנות משקפי שמש, כנראה הולך על Ray-Ban. למרות שלא סגור, ראיתי את הפרינס האלו והן עולות רק 500 ש"ח. קראתי בעיתון, וגם יש לי חבר שהחליף את העדשות של המשקפיים בעדשות אחרות שכוללות את המספר בראיה שלו. מדובר על http://erroca.co.il/news_next.asp?MainID=199 . החיסרונות: - מחיר - 400/200 ש"ח, אבל בעיקר זה העדשות של ראי באן יוחלפו בעדשות אחרות. - השאלה שלי האם באמת העדשות שאני מקבל עם המשקפי שמש הן איכותיות בטירוף ואם יהיו הבדלים בין המקוריות למוחלפות? היתרון : - לא צריך להרכיב עדשות, מתמרנים בין משקפי הראיה למשקפי השמש. אני בדילמה אם כדאי להחליף לי את העדשות או להשאיר אותם... ושאלה נוספת.. כרגע ראיתי פרסומת של אופטיקנה של מסגרת ב99 ש"ח (לכל המסגרות של 549 ש"ח) יש קאצ' כא…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ChronoDog,

אומר זאת מראש: אם אסור "לפרסם" כאן, אז אנא סלחו לי כי לא מצאתי סעיף כזה בכללי הפורום ומחקו הודעה זו. בכל מקרה, לאחרונה FM הפך לבלאגן אחד גדול, מלא באנשים שבקושי יודעים משהו על מחשבים, ומטרתם היא למלא את דפי הפורום בבולשיט גמור רוב היום... מודים שהשתגעו מזאת והחליטו לתת באן לכל אדם שני, בלי להתחשב ב-שום- דבר... משהו מטורף בקיצור. אז כמה מ"מובחרי" המקום החליטו שדי, נמאס לנו לסבול את ה*** הזה, הבה ונעשה משהו משלנו, ללא כללים וחוקים, מקום שיכיל אנשים טובים ויודעים ויהיה פשוט מקום שנעים לבלות בו את הזמן... אז נוצרה קהילה יחסית קטנה של כ-20 אנשים שפעילים שם רוב הזמן, כולל אותי... הבעיה היא שכפי שאני רואה, כמה מחברי הקהילה החלו להימאס אחד על השני, וזה לא תחיד נגמר בטוב, לכן ח…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, לי כבר נמאס מזה, באמת. אם אני עושה "Report Spam" זה לא ממש עוזר. יש משהו שכן עוזר?

5. יש לי כמה שאלות בנוגע לשעות נוספות,אני לא כ"כ בקיא בחוק אז אני פונה אליכם. במידה ואני עובד כל יום (א-ה) משעה 8:30 עד 19:00 - האם אני אמור לקבל שעות נוספות החל מהשעה 17:00 ? ומה קורה במסגרת החוק לגבי ימי שישי בתנאים הנ"ל ? האם ימי שישי יהיו לי מלכתחילה כשעות נוספות ? (8:30 עד 13:30/14:00) חג שמח ושנה טובה. נ.ב לא לקחתי בחשבון את ה-30 דק' הפסקה שירדו לי כמובן בכל יום , אז לצורך העניין זה יוצא כאילו אני מתחיל לעבוד מ-9 בבוקר בכל יום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. למי שפיספס או לאלה שלא ביקרו לאחרונה בפורום משחקים ההזמנה היא לגירסת ה PC וכל הפרטים כאן מועד ההשקה יהיה כנראה בראשון הקרוב 6/11 בערב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by oDot,

שלום אנשים! המשפחה, בדרבון שלי, מעוניינת להפוך את הבית לקצת יותר חכם.. לכן פניתי אליכם לעזרה.. (בפורום הזה, כי פורום טכנולוגיה ירד מהפרק אחרי שהבנתי שזה פורום סוף-העולם-זה-מחר) בנימה אופטימית זו, אשאל - האם אתם מכירים טכנולוגיות לבית חכם? בעיקרון אני רוצה לשלוט במפסקים (של אורות, של תריסים חשמליים, של החנייה, של הדוד החשמלי), להפיץ מדיה (סרטי HD ומוזיקה) לטלוויזיות בבית, לשלוט באינטרקום של הדלת כניסה, ואם אתם מכירים עוד דברים שיכולים להקל זה יהיה נחמד.. התכנית זה שיהיה מחשב שיטפל בזה ביחד עם שלט שאני או אקנה (הרמוני, למשל..) או טאבלט קטן עם מסך מגע שאתקין עליו תוכנה כלשהיא... ובגלל שהמחשבים בבית לא משהו, הייתי רוצה לדעת אם כמו שמזרימים סרטים אפשר להזרים משחקים, הבנתי שטכנ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by אמיר יצחקי,

שלום! מחר אני צריך ליסוע להרצאה בסיס צריפין בתלאביב ולשמוע אודות חיל החימוש,לפי מה ששמעתי מחברים חיל חימוש זה זבל של דבר אבל אני מעדיף לקחת צ'אנס ולראות איך זה ולא להחליט מיד. אז מה דעתכם? והאם יש פה עוד מישהו שמחר נוסע לזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Diego Sygal,

אני צריך מספר פלאפון של ידידה טובה יש לי שם שם משפחה לכתובת אבל ב144 היא לא מופיעה איך אני יכול להשיג את הפלאפון שלה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, בחיפושים שלי באתרי עבודה יש מודעות עם משרות בתחומים שלא מוכרים לי אבל יש דרישות שאני מרגיש מתאים. בעיה שאין מספיק פרטים על משרה בתיאור שלפעמים יש רק כותרת. מישהו מכיר אתר שיכול להרחיב על משרות קיימות בארץ? משיהו מכיר פורום לדיונים בנושאים עבודות בארץ? פורום איפה אנשים של חברות שונות מדברים על עבודה שלהם, חברה העוסקת, תנאים וכו'? יצא לי לגלוש מזמן באחד פורום כזה אבל לא שמרתי במחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני חושב לקנות את הספר הזה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו האם הוא עדכני האם הוא מובן...האם הוא יוכל לתת לי יסודות טובים בחומרה.. האם אני יוכל סוף סוף לגלוש באתר ולהתחיל להבין דברים שלא הייתי מבין לפני..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lmlm,

INQ מדווחים ש AMD תשיק בקרוב אתר גיימנג אבל עדיין החברה לא מגלה את הדומיין. ייש אומרים: Game.AMD.com או gaming.amd.com מה AMD מתכננת לנו? http://theinquirer.net/?article=42001

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by intel suck,

תרגיל 66 בעמ' 694 מתמטיקה 005 של בני גורן: בסדרה חשבונית 15 איבריםץ סכום חמשת האיברים האמצעיים הוא 300 וסכום חמשת האיברים האחרונים הוא 500. צריך למצוא את סכום הסדרה את האיבר הראשון ואת הפרש הסדרה אז הגעתי לנוסחה שסכום הסדרה שווה ל15A1+105D וזה שווה לסכום הסדרה כולה וכאן נתקעתי באיך להמשיך ניסיתי לחבר עם שאר הנוסחאות של האיברים האמצעיים והאחרונים ולא הצלחתי תרגיל נוסף תרגיל 72 עמ' 695 בסדרה חשבוןנית סכום האיברים הוא 144ץ האיבר הראשון הוא -10. והפרש הסדרה הוא 4. חשב את סכום האיברים במקומות הזוגיים. הבנתי שיש N/2 איברים בסדרה הD שווה ל8 כי צריך תסכום רק של האיברים הזוגיים וזהו פה נתקעתי באיך להמשיך תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לעזאזל אחי הקטן ראה אותי משחק בזלדה WW (משחק של עשרות שעות) וכנראה אני יצתרך לחלוק איתו את הWII איזה חודשים הבעיה העיקרית שהWII מחובר למסך מחשב שלי ככה שאני גם לא יכול לשחק ביוסוק\LP וכו ולא יכול לצפות בסדרות ש"השגתי" ונשאר לי רק לצפות בבליץ ביוטיוב או חס וחלילה לצפות בטלוויזיה יש לכם המלצות מה לעשות בתקופה הרע שהגיע עלי ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אפילו אם ניסיתם לחשב את התזמון עד התדלוק הבא ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by *NightMare,

נכון בשיר Rich Girl היא שרה "If I was a rich girl..." , אחרי חקירות ממושכות גיליתי שבכלל המשפט לא נכון... לפי המורה לאנגלית שלי ועוד כמה אנשים שיודעים טוב אנגלית גיליתי שצריך להגיד If I were a rich girl... אישית חיי השתנו אחרי הגילוי הזה...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

http://www.crayonphysics.com/index.html אתה צריך לצייר "גשרים" וכו'.... על מנת שהעיגול האדום ייגיע לכוכב. ניתן להוריד באתר הזה רק את הדמו.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by sherlock1212,

שתיהיה קשה אבל פתירה. לילדים שטוענים שהם חכמים תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום כולם אני והמשפחה כבר ממש נואשים לפני שבוע בדיוק אבי הביא גור של האש פאפי בין 3-6 חודשיים כבר שבוע הוא אצלנו ואנחנו כול יום מורידים אותו 3 פעמים ולרוב 4-5 פעמים ביום! עכשיו הכלב שאנחנו איתו למטה לרוב בבוקרא הוא עושה את צרכיו ובצההרים גם אבל בערב אני מוריד אותו עוד כפמעים והוא לא עושה כלום וככה ב8 שמתועררים לרדת איתו הכלב משאיר לנו "מתנה" קיצר אני לא יודע כבר מה לעשות עצות ? עדו משהו בדר''כ כול פעם שמורידים אות לזמן של 20-15 דקות ועושים איתו טיול גדול

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sergames,

לאחר רכישת טלוויזיה התומכת בניגון סרטים תלת מימדיים [כאלו שצולמו עם 2 עדשות] ואני מעוניין לרכוש סרטים שתומכים בתלת מימד, דבר שמצאתי מעט בעייתי. אף מוכר בחנויות לא ידע בדיוק על מה אני מדבר, ועל איזה תלת מימד והציעו לי סרטים "כחול-אדום". אילו סרטים תלת מימדיים יש שיכולים לרוץ תחת הטכנולוגיה של BRAVIA 3D?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן בלי הרבה דיבורים. בניתי אתר להעלת קבצים כרגע במתכונת נסיונית. מקווה להמשיך לפתח אותו. הוא דיי פשוט אבל אני אוהב אותו תהנו. http://www.rc-parts.info/1.php

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. http://blogoscoped.com/archive/2007-11-20-n35.html לקרוא להיקרע מצחוק

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by michaelsko,

שלום לכולם. היום ערב יום הכיפורים, ואני רוצה לאחל לכולם גמר חתימה טובה, לאלו מכם שצמים (כולל אותי) צום קל. מי יתן והשנה תהיה שנה טובה יותר מהקודמת, ונתגבר על אויביינו ימך שמם !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן. אני מוכר את ה Radeon HD 5770 שלי באיביי. (הוא גם נמצא ביד שנייה פה באתר.) לאחר מילוי הפרטים, התבקשתי לסמן איזה סוגי משלוח אני מעוניין לספק. באמת שאין לי מושג בעניין. האפשרויות שניתנו לי באיביי: http://imageshack.us/a/img856/5640/ebayh.gif האפשרויות באתר דואר ישראל: http://imageshack.us/a/img5/4199/doarx.gif מה ניתן לסמן באיביי לפי המידע בדואר ישראל?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. http://www.youtube.com/profile?user=tippexperience&annotation_id=annotation_820885&feature=iv fuck tickles play eats מה עוד מצאתם? ;D

דיונים חדשים בפורומים