עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ex_,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6031070369 זה של piratebay

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  2. היי לכם, יש לי מחשב נייד (compaq presario cq61) שנולד אי שם בשנת 2009. הוא מאובזר במעבד core 2 duo, ב- 4GB ראם, ובכונן קשיח מכאני. מצוייד בחלונות 10. האם ניתן למצוא לו שימוש כלשהו? האם ניתן להחליף לו את כל הקרביים, במערכת מודרנית בת זמנינו, או שמא לההביר למשחטת מחשבים? תודה מראש.

3. Started by omri_ro,

אתם זוכרים פעם מזמן בימיו הראשונים של האתר שאת מספר החברים של הפורום היה ניתן למנות על אצבעות של 3-4 אנשים (כולל אצבעות הרגליים ;D ) והכינוי שלי עוד היה "מורעל ASUS".... רץ כאן איזה סרטון FLASH קטן "ALL YOUR ....ARE BELONG TO US" הסרטון התחיל בכמה תמונות מתוך איזה משחק מחשב ישן נושן שאנני זוכר את שמו ובהמשך רצו מלא תמונות עם הכתובת הנ"ל למישהו עוד יש את זה? אין לי מושג מה נזכרתי בזה עכשיו אבל פתאום מצאתי את עצמי צוחק סתם ללא סיבה רק כי נזכרתי בזה.... אודה לכם גם אם תשלימו לי את המילה החסרה וואו עידכון בשידור חי אה, זהו נזכרתי!!!! "ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US"

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by ofekb,

הסרטון אומר הכל, לדעתי זה לא מקצועי מצידם. http://www.youtube.com/watch?v=4dWR3QvqEas

5. Started by elyaz,

תגידו, רק לי החידון נראה קשה הפעם? בדרך כלל אני מצליח לפתור מהר אבל הפעם- כבר מיום ראשון אני תקוע עם הגדרות 5 ו-6

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בחינם? או שיבקשו כסף?.....אני מדבר על הכבל הלבן הזה שמתחבר בין הממיר לשקע בקיר..

7. אני רוצה לעבור הסבה (לאקדמאים) לתחום המחשבים. אני מאד אוהב את תחום החומרה (אבל נראה לי שאין בזה יותר מדי עבודה) ובכלל, כל עולם המחשבים נראה לי מרתק. מה המלצותיכם? איזה תחום כדאי ללמוד? (פרמטרים חשובים בשיקול - זמן לימוד, עניין, פוטנציאל עבודה, פוטנציאל התפתחות בתחום) איפה כדאי ללמוד? איזו מסגרת ? כמה זמן? בקיצור - המון שאלות, בהרבה נושאים..... ??? אני אשמח לכל התייחסות וכל המלצה - חיובים או שלילית. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by eladbu,

...?

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by kfir_dnd,

אני מחפש מקום שבו אוכל לקרוא הסבר כיצד עובדים כל מיני רכיבי חומרה שונים במערכת ומה תפקידם הכולל במערכת לדוגמא: מעבד-תפקידו של המעבד במערכתו של המחשב הביתי היא....,המעבד עובד בצורה הנ"ל... תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by INFERNO,

תהנו בחופש תנצלו אותו עד הסוף, ולא לשבת מול מסך מרובע כל החופש !!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

הנה כמה שלטים נחמדים לכבוד סופ"ש

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  12. שלום, הזמנתי 2 מוצרים ליתר דיוק 2 BT , בקבלה כתוב 2, אבל באריזה בא רק 1, מגיע לי איזה פיצוי מהחנות? אני יכול לבקש משהו כפיצוי? כמובן חוץ מלקבל את שני..

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  13. לקחנו לבדיקה את החדש של חברת Arctic הנודעת - קירור תקציבי למעבד המבטיח שיפור משמעותי על פני הפתרון שמגיע יחד איתו בקופסא לכתבה

14. Started by Guarding angel,

>> SHIT LIST !!! >> ------------------------ >>THE GHOST SHIT >> The kind where you feel shit come out, see shit on the toilet paper, but >> there's no shit in the bowl. >> >>THE CLEAN SHIT >> The kind where you feel shit come out, see shit in the bowl, but there's >> no shit on the toilet paper. >> >>THE WET SHIT >> You wipe your ass fifty times and it still feels unwiped. So you end up >> putting toilet paper between your ass and your underwear so you don't >>ruin >> them with those dreadful skid marks. >> >>THE SECOND WAVE SHIT >> Th…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. האם שימוש במחשב כיס במבחן הפסיכומטרי---מותר או אסור?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, צלמתי היום במצלמת Nikon D90 בx264. הכנסתי את החומרים למחשב וכל הצילומים אינם חדים. הורדתי את חבילת הקודקים cccp שבנוסף ל k-lite שכבר יש לי, וכלום לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מי שלא מוצא חן עינייו משהו- שיתקע לעצמו עיפרון בעיניים שלא נמצא בהן החן... מכיוון שאין לי רוסית במקלדת, אני מצרף תמונה עם שם הסרט (האותיות צויירו בצייר )... הסרט מדבר על האקר שפורץ למכירה פומבית של קומקומים ומזמין אליו הביתה קומקום עם ג'יני... סרט הזוי ומצחיק ברמות... WTF ברמה 8 לפחות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. או שפשוט יש לו תיזמון מוזר של למחוק את כל ההיסטוריה? הכל, פייסבוק, אימייל, פורומים אחרים, בלי שלחצתי על כלום. לפני כמה שעות יכלתי לגלוש בלי להתחבר. זה נראה חשוד..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by intel suck,

אפשר המלצות לשירי רוק ומטאל בסגנון של LINKIN PARK

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  20. יש לי שאלה למומחים, לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז אשאל פה. יש לי שואב אבק קטן שמשמש גם כמפוח שרכשתי בזמנו מזיגזג. אחד מהעובדים בלוג'יק פיסי (שם קניתי את המחשב הנוכחי) אמר שאם זה עובד על חשמל לא כדאי להשתמש בזה כי זה יכול ליצור חשמל סטטי ולגרום נזק לרכיבים (מקווה שהבנתי את ההסבר שלו נכון). האם מה שהוא אמר נכון או שאפשר להשתמש במפוח ללא חשש אפילו שזה עובד על חשמל? אודה לכל עצה בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by DAN,

לאחר שעות השקעה והמון רצון טוב לעזור אני מקבל מיכם דרוג שלילי כל כך !!! תאמינו לי שלא נתתי אף תשובה אחת באתר שלא מבוססת על ידע מיקצועי (אני עוסק בתחום שנים רבות). מעכשיו עד שהדרוג שלי לא ישתפר אני מכריז בזאת כי אחשוב פעמים לפני שאני משקיע מיזמני ועוזר לאנשים ועוד ללא תמורה על חשבון זמן עבודתי היקר....................... דן :'(

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Iko89,

חבר שלי הציע לי ליסוע איתו לTLV בסילווסטר אבל אני חושש לבתוליי .. עד כמה נכונים הסיפורים שאונסים שם אנשים בשירותים ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by nforce,

אני מסתובב לי בפורומים שם פתאום אני רואה איזה אחד שואל, יש לי AXP1800 וספק 125W (!) ומאז שהוספתי Radeon 9500 Pro המחשב לא נדלק , למה ? http://www.xbitlabs.com/community/?board=f08;action=display;num=1045589159 ROFTL ! מסתבר שהמצב בארץ לא כל כך רע ...

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  24. רציתי לדעת מה הפרשי השעות בין ישראל לניו יורק? עכשיו לדוגמא השעה אחת, אז מה השעה נכון לרגע זה בניו יורק?

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by ultras5,

הכל אפשרי רק שיהיה טעים! תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.