עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mesatla,

http://youtube.com/watch?v=SBohmdsUXF4&feature=related קצת מזכיר לי את Pizza the hut מSpace balls

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום יש לי כסף ב PAYPAL ואני רוצה לקנות -ומעדיף בגלל מחיר המשלוח הגבוה לקנות בארץ. ולא ב EBAY האם יש חנות מחשבים בארץ שניתן לקנות דרכה ישירות ב PAYPAL ? ולא לעשות את ההמרה קודם ....

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. Started by morangal555,

כך כבר מספר שנים שאני פה באתר והיו כמה דברים שהציקו לי לדוגמא מדוע צריך ללחוץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" על מנת לראות אם הגיעו תגובות ולא שיופיע מספר או סימון שיש תגובות חדשות דבר נוסף יש תרדים שהגבתי בהם מלפני חודשים שאינני מעוניין להיות מיודע בנוגע אליהם לדוג' "ת'רד Super PI, ו-3DMark הגדול" כל פעם שמישהו מגיב אני צריך לראות את זה בהודעות חדשות למרות שכבר נמאס לי מזה וישנם עוד כמה רעיונות לשיפור שאני אוסיף בהמשך אשמח לשמוע את דעתכם והאם יש לכם גם רעיונות נוספים?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  4. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש לקנות מצעים חדשים מגניבים כאלה עם ציורים של אלכוהול (ג'ק דניאלס) וכדומה, מישהו מכיר חנות שמוכרת?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג את המסכה והגלימה כמו שבסרט "הצעקה"? חיפשתי אבל מצאתי רק חיקויים.. יותר נכון אפילו לא דומה לדבר האמיתי. קשה לי להאמין שיש את זה בארץ . אבל אם למישהו יש מידע היכן ניתן להשיג ...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לא שיחה אחרונה (*42) שיחות באופן כללי שהתקבלו מאיזה מספר הם.. תודה

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by Biatch,

הייתה שאלה על המילה האחרונה בתנ"ך .. האפשרויות היו א. ויעל ב. ישראל ג. לא זוכר הוא ענה ויעל ולפחות אצלי המילה האחרונה זה באמת ויעל הם אמרו שזה ישראל WTF ?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  8. נמאס לי ליהיות כזה עגלה אז החלטתי שאני מתחיל לרוץ לי בפאנן בתוך המושב. אז הבנתי כבר שאסור לאכול ממש ליפני כי אז אני אקיא, או קיי, אבל אז הבנתי שצריך לפני הריצה לאכול חלבונים ואחריה לאכול פחמימות או איזה שטות כזאתי, זה משנה בכלל ? ואם אתם יכולים תנו דוגמאות שאפשר להשיג, איזה אחד אמר לי : "תאכל שומן דגים" וטען שזה בריא :s05: ושלא ייפלו עליי שהייתי צריך ליפתוח את זה באיה פורום רפואה, אין לי כוח להכין משתמש וכל זה, פשוט אני רוצה לקבל תשובה פשוטה וזהו.. תודע.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by zurkin1232,

למי שקנה שם - איך היתה חווית הקניה ב-SkyPC? שמעתי עליהם ביקורות מעורבות. איך הם בהרכבת מחשב? האם הם מרכיבים בצורה מקצועית? האם הם נותנים את כל הקופסאות המקוריות והדברים שמגיעים עם הבאנדלים של המוצרים? הכי חשוב - איך השירות שלהם אחרי הקניה? איך התייחסו אליכם כשרציתם לממש אחריות? אשמח לקבל חוות דעת כנות ומפורטות. אני שוקל לקנות שם מחשב לא זול וחשוב לי לדעת שאני קונה ממקום אמין. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by waizman,

אהלן אני רוצה לארגן איזה חבית בירה ("KEG") למסיבה שאני מארגן עוד מעט ורציתי קצת פרטים על העניין ממי שיודע: 1. מה גודל הפתח של החבית? האם זה תואם לתקן אירופאי/אמריקאי/משהו אחר? 2. אתם מכירים מקום שיוכל למכור לי חבית אחת? לא תהיה בעיה להחזיר את החבית הריקה לאחר השימוש. 3. מה נחשב מחיר טוב לזה? תודה

• 26 תגובות
    • 7.9k צפיות
  11. זהו הדיון הרישמי של התערוכה. אז מה באמת מחכה לנו שם? מה הייתם הכי הרבה רוצים לראות? זה המקום..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. *אני מקווה שמותר לדבר פה על זה כי זה לא טורנטים, אם לא אז למחוק בבקשה. אני משנה את הIP, מוחק עוגיות היסטוריה קבצים זמניים כל מה שאפשר דרך הפיירפוקס מחליף דפדפן והם עדיין יודעים שהורדתי לפני מה דקות אצלם זה שיכלול שהם הכניסו בזמן האחרון, אתמול עבדה לי השיטה הזאת יש דרך לעקוף את זה?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  13. צריך פרטים על התהליך, והאם השינוי מתעדכן אוטומטית בכל המשרדים הממשלתיים? למישהו שעשה זאת היו בעיות אח"כ בזיהוי איפשהו? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Os.Master,

מנהלי רשתות מישהו למד כאן? איך הקורס? במה מדובר בדיוק נרשמתי היום אבל היתה שם רק מזכירה של רישום אז היא לא ממש הספיקה להסביר לי בטח תגידו למה אתה הולך לקורס שאתה לא יודע מזה קודם כל זה תעודה מטעם מייקרוסופט וכל דבר מטעמם זה טוב.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  15. אז פורים בפתח.... למישו יש רעיון לתחפושת טובה ואל תביאו לי פה קאובוי או פיראט אני רוצה משו שיהיה מקורי...

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by G.P.S,

g(x)=(1-2m)x-2 f(x)=mx^2+x+2m+1 לאילו ערכים של M ערכי הפונקציה g(x)<f(x) הגעתי ל- mx^2+2mx+2m+3>0 מה התנאים שעלי לבדוק עזרה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by JUVEnivTUS,

...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by sigma,

לכל המעונין : http://www.vmail.co.il

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אני שואלת על מידע קונקרטי, בלי ניחושים והצעות כמו "תתקשרו לכל החנויות ותבדקו".

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Pika007,

אוקיי, אז למי שלא מכיר...... טוב, בעצם אני לא מאמין שיש דבר כזה. Gimme your best shot, כל ה GIFים, פלאשים, או סתם תמונות אחרי עריכת פוטושופ של Headbangs (רצוי עם השיר ברקע) אני אתחיל, ונראה אם יש מישהו שיצליח למצוא משהו יותר מצחיק מזה http://dagobah.biz/flash/osama.swf (שאלוהים [והמודרים/מנהלים] יסלחו לי, אני יודע שזה תירוץ צולע לת'רד, אבל הייתי חייב לחלוק את הגדולה של הפלאש הזה עם העולם )

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by roma4k,

היי ערב טוב לכולם, יש לי מכר שרוצה לנסוע לאילת לעבוד שם בבית מלון כעבודה מועדפת (חייל משוחרר). רציתי לדעת אם מישהו עבד שם פעם ויודע איך התנאים, העבודה וכמה למעשה אפשרי להרוויח באילת? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 5.3k צפיות
  22. אז מה אומרת המילה "סי לה וי"? "אלה החיים"? חיפשתי את הפירוש/הסבר בבייבלון וגוגל ולא מצאתי כלום. אשמח לראות כאן תשובות.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. אהלן אני יודע שאחרי 3 שנים עם רישיון רגיל אפשר לקבל רישיון לאופנוע קל אחרי מבחן שליטה בלבד ובלי כל השיעורים והמסביב. עכשיו אני גם יודע שהשתנה משהו בהגדרה של אופנועים. ועכשיו הם מדורגים לפי כ"ס או משהו כזה. אם אני באמת עושה את המבחן שליטה הזה ועובר, על איזה אופנוע אנ יכול לרכב? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.