עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. צריך פרטים על התהליך, והאם השינוי מתעדכן אוטומטית בכל המשרדים הממשלתיים? למישהו שעשה זאת היו בעיות אח"כ בזיהוי איפשהו? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Os.Master,

מנהלי רשתות מישהו למד כאן? איך הקורס? במה מדובר בדיוק נרשמתי היום אבל היתה שם רק מזכירה של רישום אז היא לא ממש הספיקה להסביר לי בטח תגידו למה אתה הולך לקורס שאתה לא יודע מזה קודם כל זה תעודה מטעם מייקרוסופט וכל דבר מטעמם זה טוב.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  3. אז פורים בפתח.... למישו יש רעיון לתחפושת טובה ואל תביאו לי פה קאובוי או פיראט אני רוצה משו שיהיה מקורי...

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. Started by G.P.S,

g(x)=(1-2m)x-2 f(x)=mx^2+x+2m+1 לאילו ערכים של M ערכי הפונקציה g(x)<f(x) הגעתי ל- mx^2+2mx+2m+3>0 מה התנאים שעלי לבדוק עזרה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by JUVEnivTUS,

...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by sigma,

לכל המעונין : http://www.vmail.co.il

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. אני שואלת על מידע קונקרטי, בלי ניחושים והצעות כמו "תתקשרו לכל החנויות ותבדקו".

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Pika007,

אוקיי, אז למי שלא מכיר...... טוב, בעצם אני לא מאמין שיש דבר כזה. Gimme your best shot, כל ה GIFים, פלאשים, או סתם תמונות אחרי עריכת פוטושופ של Headbangs (רצוי עם השיר ברקע) אני אתחיל, ונראה אם יש מישהו שיצליח למצוא משהו יותר מצחיק מזה http://dagobah.biz/flash/osama.swf (שאלוהים [והמודרים/מנהלים] יסלחו לי, אני יודע שזה תירוץ צולע לת'רד, אבל הייתי חייב לחלוק את הגדולה של הפלאש הזה עם העולם )

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by roma4k,

היי ערב טוב לכולם, יש לי מכר שרוצה לנסוע לאילת לעבוד שם בבית מלון כעבודה מועדפת (חייל משוחרר). רציתי לדעת אם מישהו עבד שם פעם ויודע איך התנאים, העבודה וכמה למעשה אפשרי להרוויח באילת? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. אז מה אומרת המילה "סי לה וי"? "אלה החיים"? חיפשתי את הפירוש/הסבר בבייבלון וגוגל ולא מצאתי כלום. אשמח לראות כאן תשובות.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. אהלן אני יודע שאחרי 3 שנים עם רישיון רגיל אפשר לקבל רישיון לאופנוע קל אחרי מבחן שליטה בלבד ובלי כל השיעורים והמסביב. עכשיו אני גם יודע שהשתנה משהו בהגדרה של אופנועים. ועכשיו הם מדורגים לפי כ"ס או משהו כזה. אם אני באמת עושה את המבחן שליטה הזה ועובר, על איזה אופנוע אנ יכול לרכב? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by HaEsrimVeArba,

אבא נוסע לשבוע וחצי והציע לקנות לי משהו. זרקו רעיונות.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. איך קוראים לאתר הזה שמצעים בו מחיר עם אגורות ומי שלוקח זה זה שהציע הצעה הכי גבוה ושאף אחד לא הציעה? נכנסתי אליו פעם ושכחתי איך קוראים לו יש מישהו שיודע?:\ תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by itay127,

אני צריך חנות טובה שלא יהיו לי בעיות ושכל הרכיבים שלהם יהיו חדשים, באזור נתניה רעננה הרצליה..

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  15. שנה שעברה סיימתי פיזיקה 5 יח' עם ממוצע של ,80 מה שלא מספק אותי. לכן אני רוצה לגשת לבגרות אקסטרנית ולשפר את שני השאלונים האחרונים. מישהו יכול להסביר בכללי מה ההבדל בין אקסטרני לאינטרני מה ההשלכות לזה שאני עושה את המבחן בצורה הזאת. עד כמה זמן לפני הבחינה אני צריך להרשם ואיפה? האם יש הבדל בין המיקודים לשני הבחינות? והאם יש עוד דברים חיוניים שעלי לדעת לפני שאני מתחיל לחרוש?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. אוףף חרשתי את כל האינטרנט ולא מצאתי המלצה לספר משיהו לרוץ איתו ואני חייב להגיש תעבודה לפני שבוע וקיבלתי הארכה עד למחר ולא קראתי תספר יש מצב לעזרה ממשיהו?

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  17. בימים האחרונים נעזרתי די הרבה בפורום וקראתי מלא דיונים, לקראת קניית מחשב חדש. יש שני דברים שמאוד הפריעו לי בכל הדיונים: 1. אנשים שממליצים על מוצר מסוים הרבה פעמים לא מסבירים למה, אלא רק זורקים את שם המוצר. תמיד כדאי לגבות את ההמלצה בהסבר, אפילו של משפט אחד. 2. במקום לכתוב את שם המוצר נותנים לינק לחנות. זה סתם מיותר, גורם לנו לפתוח עוד ועוד חלונות, ומסבך את הקריאה. אם כבר אתם רוצים לתת לינק עדיף לתת אותו בנוסף לשם המוצר. מקווה שתתחשבו בעניין ותודה מראש (ותודה גם על כל העזרה בפורומים השונים!), צביקה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. אני 7 עמודים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מנסה להיכנס לאיזה לינק, וצץ לי ההודעה הזו. ישראל חוסמת חלק מהתכנים שם? או שזה YOUTUBE או מה? ד"א זה הלינק: http://www.youtube.com/watch?v=Oe5Zc1Kouak

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by UltraWaveMUSA,

אני מתחבט אם לקנות נייד חדש או להעביר את הנייח לחדר החדש ורק עוד שנה וחצי או יותר לקנות נייד. אני ממש לא צריך נייד עכשיו אבל זה אסטטי יותר ומצד שני בזבוז של כסף ורק עוד שנתיים אני אצטרך נייד [אוניברסיטה] ואני אעדיף משהו חזק, קל ודק - היום במחיר נורמאלי אי אפשר להשיג משהו כזה. הגם שכבר תכננתי לחבר את הטלוויזיה למחשב [עשינו חציבות בחדר בשביל זה] וחשבתי אפילו לקנות מסך חדש והאמת, נייד פחות נוח.. אולי לקנות תחנת עגינה והכול? אבל זה יהיה סתם בזבוז לקנות עכשיו את הנייד :-\ אני בדילמה, אשמח את תסייעו לי! תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by Pika007,

עד לא מזמן בויקיפדיה הופיעו רשימות של כל חיל, איזה כלים יש לו, וכמות מוערכת. משום מה, עכשיו שחיפשתי- גיליתי שזה נעלם. למישהו יש איזשהו אתר או רשימה עם הערכה מסוימת? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  22. ב28 לחודש הזה, יום חמישי, stage 6 הולך להסגר סופית. הסיבה שdivx נתנו זה פשוט כי אין להם תקציב בשביל האתר. כולנו יודעים שזה לא נכון. divx קיבלו תלונות על הפרות זכויות יוצרים ואפילו ביקרו בבית המשפט פעם או פעמיים בגלל אותה הסיבה. אימו עליהם שיתבעו אותם על הפרות זכויות יוצרים אם הם לא יסגרו את השירות. מתברר שאנחנו הם אלה שאשמים בסגירת האתר. אנחנו העלנו סרטים שמוגנים בזכויות יוצרים ואנחנו עכשיו סובלים. לקראת סגירת האתר היתי רוצה לדעת כמה מהפורום השתמשו בו באופן קבוע או אפילו נכנסו פעם ב... לראות סרטון באיכות גבוהה. בשבילי סטייג' 6 היה תחליף ליוטיוב, ועכשיו אני צריך לחזור לאיכות הח** של יוטיוב :'( http://www.stage6.com/blog/107/

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by idofr,

אוקי אז דבר ראשון אני רק יגיד שהודעה הועלתה לכללי ולא למפרטים לניידים בגלל שאני עוד לא מחפש משהו ספציפי. עכשיו ככה נרשמתי לעתודה ואז קפץ לי לראש שלהרבה סטודנטים יש לפטופ. עכשיו מגניב הכל סבבה אבל השאלה האם זה באמת שווה את עצמו? כאילו אני היום לומד בבית ספר אז נכון שזה שונה לגמרי אבל עדיין הבסיס אותו הדבר ויש לי מחברות והכל זורם מצויין. כמה שימוש באמת יהיה לי עם לפטופ? אני לא יודע כמה סטודנטים יש פה אבל אם יש כאלה שיכולים באמת לכתוב לי מניסיון זה מאוד יעזור. עכשיו בהנחה שהחלטתי לקנות אז 2 שאלות קטנות. 1. המחשבים של apple יפים ומגניבים לי האם יש משמעות לעבוד עם מערכת הפעלה של מיקרוסופט? או שגם הסאפרי או מה שהם לא עובדים עליו יהיה טוב (בהנחה שהתקנתי באמת אופיס של מיקר…

• 20 תגובות
    • 5k צפיות
  24. שלום לכולם עכשיו ראיתי את הפירסומת החדשה של פאלפון עם נינט (זה שישפריצו עלה מים והיא הפילה את התפוחים ) אז שמה היה שיר רקה כזה ואייי זה היה שיר מה זה מוכר אבל שככתי את השם שלו אולי מישהוא זוכר תודה ;D עריכה : עכשיו ניזכרתי מאיפו השיר הזא אני זוכר שהיה לי איזה מישחק לסוני אחד פעם (מרוצ מכוניות )

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  25. *כותרת* מה אתם חושבים על החנות הזאת אתם חושבים שיש חנות יותר טובה? וכל זה זה די דחוף אז תודה רבה לכל מי שמגיב.

• 10 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים