עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by balash-,

אני לפני איזה חצי שנה - שנה התחלתי לשמוע מוזיקת רגאיי בהתחלה שון פול ומאז ומתמיד בוב מרלי היה אחד החביבים וגם התחלתי לשמוע מתיסיהו, עכשיו אני רוצה להתקדם אז אם אתם יכולים להמליץ על זמרים מהז'אנר אני לא כל כך מתמצא בו....

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. גם לכם יש אחים קטנים שבשבת בבוקר או כל חופש יבואו להעיר אתכם בשביל לשחק במחשב? אז זהו שגם אם אני ינעל את החדר אמא תבוא ותדפוק עד שאני יקום (מפריע לה שאני ישן משום מה) ויתן להם לשחק, לא משנה אם ישנתי או לא, וזה דיי עולה לי על העצבים, אז אני החלטתי עכשיו כי אני בשיא העצבים לנעול תמחשב שרק לי תהיה גישה אליו. יש תוכנות כלשהן? או הנעילה הזאת של ווינדוס ע"י יצור משתמש חדש? ואם זה ככה אז איך עושים את הנעילה הזאת... תודה חח!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dj_horse,

מישהו יודע איך קוראים לשיר ששרה דנה אינטרנשיונל שהולך כזה "עלי,עלי..תסתכל תסתכל עלי..."? ומה השם של השיר בפרסומת תמיד שיש לקסטרו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Zeev86,

זה הולך להיות טוב http://www.imdb.com/video/imdb/vi3768753433

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428200.msg3689806#msg3689806

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by approx,

בעקבות הסרטון הזה אני רוצה להכין גם את הנוזל הזה אבל אין לי מושג איך ובאיזה חומרים להשתמש הכוונה לאיך הם נקראים בארץ

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Melike Pk,

מה ההבדל בין זיון טוב לחירבון טוב? [glow=black,2,300]אחרי חירבון טוב אתה לא צריך לחבק את האסלה חצי שעה ולהגיד לה שאתה אוהב אותה[/glow] לסמן את הקו השחור כדי לראות את התשובה... (מי שלא יודע איך עושים את זה זה בG ירוק כזה..פשוט תשנו את הred לblack קדימה! לפרסם בדיחות!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הציעו לי ללמוד לתעודת MCPD, לדעתכם כדאי? אני מתלבט, הלימודים הם בהיקף של 350 שעות במשך שנה וחצי (עד סוף י"ב, עכשיו אני י"א), זה מלא מלא שעות.. מצד אחד זה מלא זמן ומלא השקעה וממלא יש לי מלא לימודים ומלא עיסוקים.. מצד שני הבנתי שלומדים שם תכנות C# .NET וזה נושאים שאולי אני לא אגע בהם בהזדמנות אחרת כי אני מרחיב בבית ספר 10 יח"ל אלקטרוניקה ו5 פיזיקה.. מה אתם אומרים? אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות..[br]פורסם בתאריך: 16.01.2008 בשעה 17:54:15 אף אחד פה לא שמע על זה? :-\ :-\

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הגשתי הצעה למשהו, עמדתי לזכות במחיר טוב ואז בשניה האחרונה מישהו הציע יותר מה שמוזר זה שזה בן אדם שקיים שנה באיביי אבל בלי שום עיסקאות, כאילו הוא לא עשה שום קניה כל הסיפור הזה מוזר, זה אותו בן אדם או משתף פעולה שלו, מה EBAY עושה במקרה כזה ואיך מוכחים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Mesatla,

http://youtube.com/watch?v=SBohmdsUXF4&feature=related קצת מזכיר לי את Pizza the hut מSpace balls

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ido.G,

אני, החתום לעיל, מתחייב לדברים הבאים לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה: א. לא לשלוח SMS המוני עם ברכת "שנה טוב". ב. לא לכתוב "שנה טוב לכולםםםם!" בכותרת של המסנג'ר. ג. לא לכתוב "שנה נהדרת לכולם!" בכותרת של הפייסבוק. ד. לא להגיד שנה טובה 90 פעמים לכל בן אדם שאני רואה. על החתום: _______ [br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 23:45:04 *חתמתי*

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. למישהו בכלל היה ספק? סרט המשך ללהיט הגדול של קיץ 2015 כבר נמצא בשלבי הכנה, עם יעד להשקה בעוד שלוש שנים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עם-הפרהיסטוריה-בא-התיאבון-עולם-היורה-2/

13. שלום! עברתי צו ראשון בתחילת ספטמבר, שם נעשו לי כל הבדיקות הרפואיות (נישלחתי לשלוש לפחות, את כולן הרופאה שמרכיבה את הפרופיל "אישרה") ועקב בעייה טכנית בבסיס שם לא יכלתי לעבור ריאיון אישי היום מתקשר אלי חייל מהבסיס, בלי להזדהות אומר שאני צריך להגיע ב11.10 לבדיקת ראייה אצל אופטמטריסט ולסיים עם תהליך הצו הראשון אמרתי שאיני יכול, יש לי פסיכומטרי באותו יום ואז התחיל "מחר יכול? מחרתיים יכול?" לעיניין- נאמר לי שאני חייב לסיים עם הליכי הצו הראשון עד לפני סוף סוכות, פשוט חייב. לא ממש פירטו לי מה יהיה אם לא אוכל אני באמת חייב לסיים את כל הליכי הצו עד סוף סוכות?? יש לי ממה לחשוש אם לא? לא ניראה לי שאני צריך להתחיל לעשות שמיניות באוויר אם צה"ל שכח ממני וניזכר בי כשיש לי תקופה עמוסה, לא…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מאיפה אפשר להוריד את הסרטון, שכחתי מאיפה להוריד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by YAAKOV33,

??? מה הקטע של דירוג משתמשים ואיך הוא עובד ?? (סליחה על הבורות.. ;D)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Dark_Phantom,

כולנו יודעים שיש היום מבחר די גדול של סרטים הן בקולנוע והן בוידאומט. משאני רוצה לשאול זה איזה סרטים אתם מעדיפים לראות כשיש לכם הזדמנות לראות סרט: סרטים איכותים או סרטים "הוליוודים טיפוסים". איכותים לאו דווקא חייב להיות במאי סיני שביים סרט הונגרי במצרים, זה גם יכול להיות פשוט סרט טוב. לדוגמא: הסרט גרין מייל עם טום הנקס. סרט איכותי ביותר שלא הייתי שם אותו באותה קטרוגיה של הנאה עם אמריקן פאי למשל. או סרט חומות של תקווה למי שמכיר עם מורגן פרימן וטים רובינסון. גם סרט איכותי ביותר. כמובן שענין העדפה זה סובייקטיבי ביותר אז בואו ננסח יותר מדויק אם אתם עוד לא הבנתם על מה אני מדבר: איזה סרט הכי השפיע עליכם/שינה אותכם/זיזעזע אתכם והאם אתם מעדיפים לראות סרטים כאלה או סרטים "הוליווד…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בבקשה תעזרו לי להיכנס לסרבר הזה! נ.ב סליחה אני לא יודע אם זה הפורום המתאים בגלל שאני לא יודע באיזה פורום לכתוב בתודה -Cyber-Tek-

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אתר הביטורנט ThePirateBay.org נסגר ע"י המשטרה השוודית שסגרה את האתר והחרימה ציוד ומסמכים של מפעילי האתר עם צו בית משפט למי שלא יודע , החוק בשוודיה מאוד גמיש בכל הקשור לזכויות יוצרים ופירטיות, עד עכשיו האתר נהנה מחסינות מסויימת ומהתעלמות הרשויות מהאתר, לא ידוע עדיין איזו חברת תקליטים\גוף אחר אחראי למהלך .. מקורות: http://www.slyck.com.nyud.net:8080/news.ph...ral-no-redirect ההודעה באתר עצמו: http://thepiratebay.org/

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by UltraWaveMUSA,

:'( :'( :'( :'( :'( :'( אתמול בחמש אחרי הצהריים הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור. הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים כאלה נמוכים ובלי צבעים כי הגן שלנו סגור. קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל. אין שם אף גננת שתגיד מה מותר ומה אסור וכל הספרים מסודרים על המדף כי אין מי שישמע סיפור. קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל. הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים כאלה נמוכים ובלי צבעים. אתמול בחמש אחר הצהרים הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור. תגובות : פשוט מדהים! אין מילים... אני שמחה ! פשוט מאושרת מהיצירה הזו זה קצת מחרמן אותי. חי, חי :bunny: תהרגו אותי וזהו... לא יוד…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, לא מצאתי איפה מתאים לפרסם את זה אז ננסה פה. מאתמול שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד בג'ימייל. כל פעם שאני נכנס למייל, המייל עצמו לא מופיע ומופיע רק תיבת טקסט של reply. אם אני לוחץ על תיבת הטקסט אז נפתחת לי הודעה חדשה כשבתוכה גם המייל המקורי. דוגמא: http://awesomescreenshot.com/00ao8lv79 מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה? יש לציין שהיא לא הופיעה כששידרגתי למראה החדש של ג'ימייל, אלא ביומיים האחרונים בלי קשר לכלום..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ivan,

אתמול חזרתי מאיטליה שוטר הגבולות ישב מול מסך של מחשב ובדק דרכונים של נוסעים שעוזבים איטליה. פותח דרכון - מזיז עכבר - מביט במסך - ושם חותמת בתוך דרכון. (איטלקים אלופים בחותמות.) בקיר מזכוכית שמאחורי שוטר ראיתי מה הוא רואה במסך שלו כן כמעט כמו כולם במשרדים כאן בארץ הוא שיחק סוליטר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by hellyeahmofo,

לא בשבילי, אלא בשביל השותף שלי, לכל אחד מאתנו יש קו טלפון נפרד. הוא אמר לי שהוא התעניין והם אמרו לו שהם זקוקים לתשתית ADSL, ומכיוון שלו יש רק קו של בזק ולי יש גם קו וגם חיבור לתשתית ADSL, הם יצטרכו את ההסכמה שלי להקצות להם 30K מרוחב הפס שלי עבור הטלפון הקווי שלו. נשמע לי תמוה לחלוטין.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by davidreznic,

היי, נתנו לנו משימה בלשון לכתוב מילון סלנג. מילה אחת לכל אות. ללא מילים גסות (צריך להגיש למורה) אם ידוע המקור של המילה-תכתבו! אשמח ליותר מאפשרות אחת לכל אות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 125,

דודה של חברה שלי נפטרה היום ז"ל. אני לא יודע איך להתמודד עם מצבים כאלה ועל מה אני יכול לדבר עם חברה שלי כדי לעזור לה בדרך כלשהי תגידו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור ומה אני יכול להגיד לה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כפי שכתבתי בכותרת. כרגע יש לי את השעון הזה - http://images.hifishop.cz/Orig_big/casio_str-111-1b.jpg אחרי פחות מ6 שנים איתו (מסוף 2002), כיברת דרך, באש ובמים. חשבתי להחליף אותו באחד אחר. צריך שעון, אלגנטי-ספורט. סיירתי בזאפ, מצאתי המון דגמים אבל זה לא עוזר לי כל כך. השעון ירכש מכאן או מהדיוטי פרי. לגבי הרצועה, אני עדיין מתלבט אם עדיף לי גומי קשיח או מתכת. בכל מקרה, הצעות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.