כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
היי, נתנו לנו משימה בלשון לכתוב מילון סלנג. מילה אחת לכל אות. ללא מילים גסות (צריך להגיש למורה) אם ידוע המקור של המילה-תכתבו! אשמח ליותר מאפשרות אחת לכל אות. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
תרגומים כידוע חוקיים אז אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה הזו. נשארו עוד אתרים עם תרגומים בעברית ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא שם לב, התאריך היום י"ד במרחשוון התשע"ב
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתר הביטורנט ThePirateBay.org נסגר ע"י המשטרה השוודית שסגרה את האתר והחרימה ציוד ומסמכים של מפעילי האתר עם צו בית משפט למי שלא יודע , החוק בשוודיה מאוד גמיש בכל הקשור לזכויות יוצרים ופירטיות, עד עכשיו האתר נהנה מחסינות מסויימת ומהתעלמות הרשויות מהאתר, לא ידוע עדיין איזו חברת תקליטים\גוף אחר אחראי למהלך .. מקורות: http://www.slyck.com.nyud.net:8080/news.ph...ral-no-redirect ההודעה באתר עצמו: http://thepiratebay.org/
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעזאזל אחי הקטן ראה אותי משחק בזלדה WW (משחק של עשרות שעות) וכנראה אני יצתרך לחלוק איתו את הWII איזה חודשים הבעיה העיקרית שהWII מחובר למסך מחשב שלי ככה שאני גם לא יכול לשחק ביוסוק\LP וכו ולא יכול לצפות בסדרות ש"השגתי" ונשאר לי רק לצפות בבליץ ביוטיוב או חס וחלילה לצפות בטלוויזיה יש לכם המלצות מה לעשות בתקופה הרע שהגיע עלי ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ראיתי שהנושא צץ מפעם לפעם, ורציתי לחלוק את הנסיון שלי בנושא: לאחר הגיוס אובחנה אצלי מחלה קשה שהסיבוכים שלה הם דלקות פרקים קשות. לפני כחודש החלו אצלי כאבים איומים בברכיים ובאגן, לאחר ביקור במרפאה קיבלתי הפניה לאורתופד. כמה ימים לאחר מכן התחלתי להרגיש רגישות בגב, ועם הזמן המצב החמיר עד למצב שאני לא יכול להתכופף לשרוך שרוכים, הגעתי שוב לרופאה והיא אמרה שזה נראה סיבוך של המחלה שיש לי, ושאציין לאורתופד בעל פה את כאבי הגב שלי הגיע יום הביקור שלי אצל האורתופד סוף סוף, ומה אני אגיד לכם. בזלזול כזה בחיים שלי לא נתקלתי. הרופא נראה כמו קבצן שאספו מהרחוב, דיבר איתי בזלזול שלא נתקלתי בן מימיי; עשה בדיקה שטחית על הברכים, וכשאמרתי לו לגבי הגב, הוא אמר לי ״לא רשום את זה בהפניה״- אמרתי לו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו , רחוק מישפחה רוצה לטוס מאוקראינה לארץ לביקרו. אין בעייה הכל סודר ממשרד הפנים אבל עכשיו עולה הבעייה הרגילה של לימצוא טיסה . תקשיבו חיפשתי ואל על אין טיסות משם , ואני לא יודעה איפה לימצוא . ניסיתי גם באתר של הטיסות של האוקראינים ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי . בקיצור מישהוא יכול לעזור לי למצוא מחיר של כרטיס הלוך חזור מקייב באוקראינה לתל אביב לבן אדם מעל גיל 60 . אם יש קישור או טלפון זה יתקבל בברכה .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בדיסני כבר מתכוננים לסוף השנה, וחושפים קדימון ראשון עבור סרט הספין-אוף הגדול הראשון ביקום של מלחמת הכוכבים, שינסה להמשיך את ההצלחה העצומה של פרק 7 מסוף 2015 רק לאחרונה הסתיים באופן רשמי סיבוב ההקרנות בבתי הקולנוע של 'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר', הפרק הראשון בסדרת הסרטים שהגיע לאחר ההשתלטות שבוצעה בידי אולפני דיסני וכנגד כל ההערכות והחששות זכה להצלחה גורפת אדירה עם הכנסות של יותר מ-2 מיליארד דולר בבתי הקולנוע ברחבי העולם. כל זה לא אומר שבהוליווד החליטו לנוח ולהנות מההפוגה – להיפך, הם מנצלים את המאורע בכדי להשיק את הטריילר הראשון ל-Rogue One, סרט 'מלחמת הכוכבים' שינסה להמשיך את המסורת ובגדול כבר בסוף השנה הנוכחית. Rogue One הוא סרט צד ראשון במסגרת התוכניות …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתה מסיבה איכותית ביותר, זכיתי לפגוש את SpiritKnight ו-mafisto (לצערי לא הייתי נוכח במפגש בפורום). כאשר יעלו את כל התמונות - תחפשו נער עם סטיקר של ברק.013 "בא לך מהיר?" מודבק על המכנסיים (תנחשו איפה)... עוד לא הרכבתי חזרה את המחשב (כותב על הלפטופ), אבל החלטתי שלמסיבה הבאה אני מביא לפטופ - ולא את הסיבוך הזה שנקרא מחשב שולחני. :-/ Vega.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אחד כזה ? הייתם בו ? אני לא צריך משהו יקר ויפה רק מקום לשים בו את חפציי וזהו ! יש לינקים ? תודה. נ.ב כמה עולה נסיעה לאילת באוטובוס מתחנה מרכזית ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
The smiley :-) and its many variants are an important (and fun!) part of the worldwide online social culture -- allowing emotions to be conveyed in plain text. It has been in widespread use since the early '80s, when it was first proposed. Yet the original message in which the smiley was invented had been lost -- until now. :-) After a significant effort to locate it, on September 10, 2002 the original post made by Scott Fahlman on CMU CS general bboard was retrieved by Jeff Baird from an October 1982 backup tape of the spice vax (cmu-750x). Here is Scott's original post: 19-Sep-82 11:44 Scott E Fahlman :-) From: Scott E Fahlman <Fahlman at Cmu-2…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהוא המלצה לרקעים יפים ברזולוציית 1920*1080P אבל אוסף של תמונות ולא אחת אחת. כל סיגנון זורם...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לאחר חישוב חשבון חשמל יצא קצת מוזר ... אני מתגורר בקראוון בעל מונה חשמל נפרד מבית המשכירים , ולאחר חישוב יצא סכום של 600 ש"ח עבור חודשיים וחצי. מונה התחלתי 2815 מונה בסוף חודש 3796 לאחר הפחתה , הכפלה של קוטש לשעה וכו' יצא גם סביבות 550 ש"ח.. משהו אני מפספס או פשוט בזבזתי הרבה חשמל?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה,יש לי מחר זימון לראיון אישי בלשכת הגיוס,למישהו יש טיפים בשבילי? אני לא רוצה לשרת בקרבי,והכיוון שלי הוא משהו שקשור למחשבים כמו פרויקט גאמא וכאלה,עכשיו השאלה שלי היא מה צריך להגיד להם ואייך צריך להתנהג בראיון אישי? אמרו לי שמה שאני יגיד להם הם יעשו דווקא ההפך,ושמי שלא רוצה קרבי דווקא נותנים לו קרבי.. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להודות לאורן על השירות המעולה והטיפול המהיר בבעייה שהייתה לי עם ספק כוח למרות הכול הוא עזר והחליף והסביר ובקיצור אחלה של בן אדם. תודה אורן מיירבו כמותך !!! ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רציתי להתייעץ - ההורים הציעו לקנות לנו מסחטת מיצים, הם נכנסו לקטע כזה של בריאות ונורא בעד שנשתה מיצים טבעיים במקום משומרים. זה יכול להיות נחמד אבל אני תוהה עד כמה זה באמת יהיה בשימוש. מישהו באמת משתמש בזה או שזה מהדברים שנתקעים בבוידם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר להוריד צלצולים לפלאפון (nokia 3100) ומאיפה אפשר להוריד בחינם? ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פנדורה לא זמינה יותר מישראל http://www.pandora.com/restricted
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני מעוניין להדפיס פוסטר מתמונה שנמצאת אצלי במחשב, אני לא מבין בנושא אז חשבתי אולי אתם יודעים, ויכולים לענות על כמה מהשאלות שלי. איפה בארץ אני יכל לעשות את זה? איך אני יכל לדעת אם האיכות של התמונה מספיקה? כמה יעלה לי בערך להדפיס פוסטר בגובה מטר וחצי על רוחב מטר בערך? יש משהו נוסף שאני צריך לדעת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני שוקל להעתיק את מקום מגורי לקנדה - עוד לא יודע לאן בידיוק אבל לא לחלק הצרפתי בטוח. הבנתי שקיום זה הרבה יותר מסובך מפעם ושצריך לצבור איזשהי מכסת נקודות שנמדדות לפי המקצוע גיל מצב משפחתי שירות צבאי וכ'ו. הייתי שמח לשמוע ממישהו שעבר תהליך דומה או שברר ויודע איך בידיוק דברים עובדים, לצורך העניין אין לי מקום עבודה עדיין בקנדה ואני רווק . אז תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-