כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה : אני מחפש המלצות לשירים של IRON MAIDEN אל תתביישו לכתוב נ.ב. שירים שאני שומע: fear of the dark , METALLICA : master of puppets , where i may roam , etc evanescence : all albums ככה כדי שתנסו לקלוע לטעם שלי תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מצאתי כמה דילים טובים על מצלמות MINI DV. כמה אני אצטרך לשלם למדינה על מצלמה בשווי 150 דולר מארה"ב ?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר כמו הומלספלייס? אתרים לפרסום פרסומות (באנרים והודעות לקידום עסקים) בחינם
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי אקווריום ואני מקבל כנראה דגי זהב גדולים יחסית בחינם אני בטח יוסיף עוד סוגים בעתיד ואבנים כבר יש לי בכל מקרה אני צריך לדעת מה צריך עוד מבחינה של חמם\פילטר וכו ? איזה סוגים ? מה רמת המחירים ? יש אצות שכדי לקנות ? חלזונות ים ? בקיצור כל המלצה תתקבל בברכה מה שיש כבר זה דגי זהב\אקווריום\אבנים את היתר אני צריך לקנות בנפרד
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני נרשם ללימודי תואר ראשון במתמטיקה (ו/או מדעי המחשב) בשנה הבאה, והבנתי שיש תכניות מצטיינים (אמירים מדעי הטבע באוניברסיטה העברית, ותכניות המצטיינים החד-תחומית והבין-תחומית בתל אביב). מישהו מכיר את התכניות האלה ויכול לספר קצת עליהן?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת. אני צריך משהו קרוב לאשדוד למרות שזה לא הכי חובה. מה אומרים על אייבורי בתור יבואנים? את ההרכבה פיזית אני עושה לבד כי אני פחות סומך על אנשים שינגעו לי במחשב. אני צריך שירות, מחירים סבירים (כמובן שאם זול יותר יותר נחמד אבל הכיוון לאמינות), ושלא יסגרו בזמן הקרוב (אחריות) ושלא "דוחפים" לאנשים רכיבים מחודשים כמו ***. תודה יבגני
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
http://axe.ateenk.co.il/ מזה מצחיק מינית ומשעשעת שווה לראות1!!! שרשרו תגובות ושילחו לחבריכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תיראו אני רוצה ליקנות מחשב חדש בקרוב שמתי את העין שלי על חנות בראשון בשם סקי פי סי ואבא שלי עובד בראשון אבל הבעיה שנגיד יש בעיה ואני צריך לתת את המחשב לתיקון החנות נסגרת ב 6 וחצי והוא לא יכול להספיק להגיע... עכשיו השאלות שלי הם ככה מה דעתכם על החנות? מישהו קנה מהם וממליץ , ועד עכשיו לא היו לא תקלות? מה קרה אם כן היו לו? ושוב יש להם אחלה מחירים זולים האם הם אמינים או עושים צרות? אני גר ברעננה ... ואבא שלי די בטוח שאייבורי הם טובים וכולם לא ממליצים עליהם ואין להם את החלקים שאני רוצה למחשב אבל בכללי אתם ממליצים עליהם יותר לעומת סקי פי סי ? תנמקו בבקשה מה דעתכם... האם יש עוד חנויות מרכז שאתם ממליצים ולא עשו צרות? נ.ב האם אתם מכירים חנות בשם SMART PC ????
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מה ההבדל ביניהם מבחינת היוקרה של התואר.. (שימו לב שאני לא מדבר על הקורסים...) כאילו אם יהיה לי תואר בהנדסת תוכנה אז מה ההבדל בין זה למדעי המחשב וההפך ? והאם הנדסת תוכנה באמת שווה את ההשקעה יותר ממדעי המחשב ?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי קיבלתי הודעה באימייל שאני צריך לחדש את המודעה שלי . הלינק מפנה אותי לעמוד ה TRADE ואין לי מושג מה לעשות מפה ????? תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מי פה קונה הרבה בארקדיה ומכיר את המוכרים שם? אני מכיר את העובדים שם כבר הרבה זמן.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חח הגיע הזמן שאני אחפש איזה חיה ולשאלה.. אני מחפש שרת אחסון חינמי שלא יהיו בו פרסומות. יש לי כמה שהיו בלי פרסומות, אבל בזמן האחרון החליטו שהם צריכים אותם. זה חשוב לי שזה יהיה בלי פרסומות. יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , מכיוון שבפורום גאדג'טים פה לא שמים עליי , רציתי לשאול אם מישהו מכיר פורום גאדג'טים טוב בארה"ב? זה גם יכול לעזור לי כי אני כנראה אקנה בארה"ב ושם יש דגמים שונים וכל זה... תודה על העזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
העלתי תמונה לSIZ וניסיתי להעתיק כמה קישורים.. שום דבר לא עובד עזרה עם אפשר!!
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
תתכוננו למות 1. http://www.ebaumsworld.com/video/watch/122905/ 2. http://www.ebaumsworld.com/video/watch/194642/
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום. אני מחפש סיכומים על הספר הזה למבחן בספרות מחר ופשוט אין סיכומים! אולי למישהו פה יש משהו ממה שהוא למד בבספרות שיכול בבקשה לסרוק לי או שסתם מצאתם משהו שאני לא? בבקשה תעזרו אני ממש ממש צריך עזרה עם זה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אתמול והיום היו ימים ממש תענוג! מה שכן אני לא זוכר איי פעם שבתחילת חודש מרץ היה כזה חם, אני זוכר שבפסח אחד לפני כמה שנים ירד גשם דיי חזק, וזה עוד היה באפריל.... שאלה ליותר בוגרים בפורום - אתם זוכרים איי פעם תחילת חודש מרץ כזה חם?! global warming - here we come....
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מכירים את הצליל הזה שיש בסרטי אימה, עכשיו יש אותו בעיקר בפארודיות על סרטי אימה, שרגע מפחיד מתקרב, זה היה הרבה בסרטי פרדי קרוגר ויש כזה טן טן טן טן טן בצליל גבוה..? ;D קיצר יש למישהו את זה בMP3? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמוכרת רכיבים טובים ולא משומשים, שיש לה שירות טוב ומחיר סביר וטוב. אני הייתי מעדיף שהחנות תהיה בחיפה, אבל גם הקריות והרדיוס הזה יהיו טובים עם החנות תהיה מספיק טובה... אבקש שם החנות וקישור לאתר שלהם. תודה ש
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אתם חייבים לעזור אני מחפש תמונה של דבר מסויים שנראה כך אין לי מושג איך זה נקרא בעיברית או אנגלית אתם יכולים לתת לי את השם של זה אני רוצה למצוא את התמונה ושהיא זזה מה שאני יודע שזה מין דוגמא למע' עצבים משהו כזה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מתעניין במושג "כאריזמה", הרבה אנשים אומרים : "הוא בעל כאריזמה" או " הכאריזמה נוטפת מכל מקום" , משפטים כאלה ודומים (לאו דווקא אלי). יש הרבה דמויות מוכרות שידועים בזכות הכאריזמה שלהם לדוגמא: משפחת קנדי, המנהיג "הדגול" היטלר וכו'. מה שאני רוצה לעלות בדיון הזה זה מספר שאלות: איך מזהים בן אדם כאריזמטי? תכונה מולדת או לא? כיצד מסגלים את התכונה? והאם בכלל אתם מגדירים את עצמכם ככאריזמטים? אשמח לשמוע את דעותיכם בנושא וללמוד מכך. לא חייבים לענות על השאלות אלא פשוט לכתוב את דעותיכם.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את רוחב הפס שלי ולהתקשר לכל ספק ולשתי התשתיות שנשמע לי כמשימה לא קלה. כרגע אני משלם 50 ש"ח לבזק ועוד 50 ש"ח לבזק בינלאומי תמורת 2.5 מגה. כמה אתם משלמים? יש למישהו מושג מה המחיר של ה 4 מגה בבזק במבצע של ה Asus Eee בנוסף ל 40 שקל החודשיים של המחשב? עריכה: נא לא להיות שקרנים.
-
- 45 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
טוב כבר הרבה זמן נמאס לי לצפות במכבי לגיון הזרים תל אביב אז אני מקווה שהיא תפסיד עד שיהיו מספיק ישראלים דומיננטיים בקבוצה פעם רציתי שכל קבוצה ישראלית תנצח באירופה אבל היום אני פשוט מת שמכבי תפסיד
-
- 61 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-