כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין להזמין נופש בטורקיה (לרגל יום הולדתי), מכיוון שיש הרבה בעיות עם הדרך שבה מציגים לנו מלונות בסוכנויות הנסיעות, אני מעוניין למצוא חוות דעת או ביקורות של אנשים שביקרו במלונות שם, בחיפוש בגוגל כמעט ולא מצאתי כלום, מישהו מכיר אתר עם ביקורות או לחלופין יכול להמליץ על מלונות עם תנאים טובים. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: מארז: NZXT Lexa Blckline ספק כח:קרוסאייר 520hx לוח:ds3l של גיגה-בייט זיכרונות: OCZ VALUE PACK GOLD 2GB 800Mhz מעבד: q6600 @ 3.2Ghz קירור למעבד: Tt V1 כרטיס מסך: 8800 gtx כל זה על מסך 17 חיחי...... חשבתי להחליף את המאוררים של המארז לשים קירור לכרטיס מסך ולעשות oc ואולי לזרוק עוד 2gb זיכרונות(אני משתמש בויסטה)(תקציב לא קבוע) כניראה שצריך מסך...(תקציב 2000) רמקולים כניראה 5.1 של לוג'יטק לקנות איזה סט מקלדת ועכבר(יש לי g5) מה אתם הייתם ממליצים? אני רוצה חווית סרטים ומשחקים יותר טובה ויותר FPS!!!
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום [= אני זוכר פעם היו מפרסמים מכשיר ומדביקים ליד בטן או כל איזור אחר המכשיר נותן פולסים חשמליים לשריר וזה אמור להגדיל את השריר כאילו שהוא עשה אימון אמיתי רציתי לדעת אם מישהו פה יודע במה מדובר ואם זה באמת עוזר... וכן בטח שאני יודע שאימון אמיתי בחדר כושר זה הכי טוב... [= תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
שבת שלום. אני מחפש אתר\פורום שמתעסק באתריפ פרטיים של ביטורנט (הזמנות).
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
קיצר הדולר 3.50 חבר'ה, סיבה למסיבה. הייתי רוצה לדעת חוץ מחוסר אחריות מה הפלוסים והמינוסים של הזמנת הסרט הנ''ל מארה''ב. מאפס עד מאה, מה אני אמור לעשות, לבדוק, מאיפה, כמה זמןף, וכמה זה יוצא לי. האם יש אנשים שירצו לעשות הזמנה יחד ? תודה לעונים!
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש את הסרטון שצילמו עם הפלאפון באוקראינה שנערה שוכבת על הרצפה ומסביבה אנשים שזורקים עליה אבנים ומכים אותה עד שהיא מתה. למישהו יש את הסרטון הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי זימוןלבחינת אמי"ר ובת"ז שלי חסרה ספרה מימין. כתוב למטה שזה עקרוני שכל הפרטים יהיו מדוייקים(...) אז התקשרתי והמזכירה שם אמרה לי שזה בסדר ככל הידוע לי ספרת ביקורת זה משמאל - טעות בידיי?... אני אכול סרטים :-X
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 16 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות לרינגטונים מגניבים עבור הודעות SMS (עדיפות לפורמט MP3). אשמח לקבל לינקים, או שתעלו לכאן את הרינגטונים המגניבים שלכם (תעלו רק דברים בלי זכויות יוצרים). צירפתי רינגטון שיש לי בטלפון (הורדתי אותו מזמן מאיזשהו אתר חינמי), ואשמח לקבל עוד. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, אתחיל משאלה על המכס- במידה ויש, המכס אמור לשלוח מכתב על כך שיש משהו שתקוע אצלו וצריך ללכת לשחרר, נכון? בנוגע ל EBAY: בעבר הזמנתי משהו (שרשרת של WWE עבור חבר ממישהו מאוסטרליה) שלא הגיע. לצערי הרב לא ידעתי שזה מוגבל ל 45 יום בפאי פאל ומאחר והמוכר אמר שיתכן שזה יקח הרבה זמן כי הוא גר בפרת' (לא יודע למה האמנתי לזבל הזה), חיכיתי. בסוף קלטתי שזה לא יגיע. פתחתי Dispute ל EBAY והם פשוט לא ענו לי ולא עשו כלום. עכשיו עוד פעם יש משהו שעדיין לא הגיע (עברו 3 שבועות) ואני מתחיל לדאוג. באיזה אמצעים אפשר לנקוט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין IPHONE מארהב או קנדה שאלה שלי האם פה יעצרו אותו במכס ואני יצתרח להגיע ולשלם עליו גם פה בארץ?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני שנים מחפש את השיר הזה...בחייאת למישהו יש קישור אליו?..
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סידרה כל כך טובה ואין המשך? לפי יש המשך, המשך גדול! אז מתי זה אמור לחזור?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי שעון (Casio MDV-700-1av). לשעון יש חוגה מסתובבת כזאת (אין לי שם יותר טוב לזה). על החוגה ישנן שנתות שמחלקות אותה ל 60 (כמו שעה כמובן).. אף פעם לא הבנתי למה החוגות האלה טובות. מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סיימתי את לימודי במקיף ה' אשדוד לפני 3 שנים. במהלך השירות הצבאי נרשמתי למספר בגרויות ושיפרתי אותן ללא בעיה. היום הגעתי להירשם לבגרות היסטוריה מורחבת (5 יחידות) והפקידה סירבה לרשום אותי בטענה שלא שילמתי כסף לבית הספר ובגלל זה אסור לרשום אותי לבגרות. ראיתם פעם כזאת חוצפה?! נתחיל בזה שזו לא פעם ראשונה שאני משפר בגרויות בתיכון. נמשיך בזה שיש חוק חינוך חינם במדינת ישראל ועפ"י חוק זה אסור להם לגבות ממני אגורה מכיתה א' עד כיתה י"ב. במשך שנים בתיכון סירבתי לשלם כסף בטענה שאסור להם לגבות ממני את הסכומים האלו. אבל עכשיו כשאני רוצה לשפר בגרות אחרונה ולהתחיל ללמוד באוניברסיטה הם החליטו להחזיק אותי בביצים?! אין סיכוי! מה אפשר לעשות? עשיתי חיפוש ובשום מקום אני לא מוצא את החוק. התקשרתי…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אהלן .. אממ .. טוב אז היום ה-12/3/08. והיום בדיוק לפני 13 שנה נולדתי ..ואני עולה לתורה ב-17 (יום שני) ובשבת 22..(סתם מספר .. ) אממ ואיזה מנחוס היה לי..היום היה לנו מבחן בהיסטוריה ובתאריך של המסיבה(18/3) יש לנו מבחן בערבית ..
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בוחן על מדרון בפיסיקה, ולמצוא שקול מערכת והכל אני יודע, אבל יש שאלה אחת שלא הבנתי איך אני פותר אותה, אשמח להסבר גוף הנמצא על מדרון. בין הגוף לבין המדרון פועל חיכוך בעל מקדם חיכוך של 0.4. מצא מהי הזווית המינימלית בה יתדרדר הגוף אם לא פועלים במערכת כוחות חיצוניים. אני מניח שיש נוסחה לכך? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם היה כבר סקר כזה אבל נהושא עלה לי בראש... אני לא מדבר מבחינת תרבות כל קטגוריה אחרת, אני מדבר על הטבע, החופים, ההרים וכדומה... אז אתם אוהבים את הארץ? אני למשל הייתי מת לעשות טיול של חציית ישראל ברגל ממטולה עד אילת, אני פשוט מת על הטבע שלנו, יש לנו קצת מהכל במקום כל כך קטן.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ישלי שאלה בספרות על הסיפור יגון מאת אנטון צכוב. עניתי על חלקה ולא יודע איך לענות על החלק השני ,תעזרו לי בבקשה .. כבר שעות אני יושב ומנסה ולא מצליח :-\ השאלה: הסבר את משמעות הכותרת בסיפור שלמדת וכתוב כיצד היא מאירה את עלילת הסיפור ומשמעותו. התשובה שלי : בתשובתי אסביר את משמעות הכותרת בסיפור שלמדתי ואכתוב כיצד היא מאירה את עלילת הסיפור ומשמעותו. הכותרת "יגון" מקבלת משמעות כפולה. מבחינה עלילתית היא מייצגת כמובן את היגון[מועקה] של יונה עקב מות בנו. מבחינת המסר של היצירה כולה, היא מכוונת ליגון הנובע מכישלונותיו החוזרים של יונה ליצור קשר אנושי ובעצם היא מסגירה את האווירה המאפיינת את החברה העירונית של התקופה אווירת קדרות, מועקה וצער נוכח אטימות בני האדם והתרכזותם המוחלטת בעצמם…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
http://www.cbs.gov.il/www/yarhon/r1_h.htm (לא תומך ב FF) מישהו מבין את זה? מה האותויות הלטיניות אמורות להביע? אני מנחש שזה מספר חודש.. אבל אני לא בטוח..
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש תגובות שאומרים כי נורא קל לפרוץ למיילים. הם כל כך קל לפרוץ למייל של יאהוו? GMAIL? וכו'..? האם זה לא תלוי באורך ובשימוש האותיות שיש בסיסמא? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לא פתחתי את החבילה, ואני חושב למכור אותה.
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בוקר טוב, האם יש פה אנשים שעשו אינפי 1 ויש להם המלצות על אתרים ברשת שיכולים לעזור? הכל הולך. חוץ מהאתר של gMath. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-