עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ybe,

הרשת "החביבה" על גולשי האתר הורשעה בהטעיה, אתם מוזמנים לקרוא YNET-ב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בבקשה תרשמו כמה שירים שאתם אוהבים... **(ולא לרשום --אין הם תותחים תשמע הכל...זה לא עוזר...)** נ.ב- אוהבי הרוק שלא מכיר את הלהקה הזו אז כדי לו להכיר אחלה להקה!!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. השגתי מלא שרתים בחו"ל בחינם ויש כמה מתכנתים שישמחו לעזור לי אני צריך רק רעיון. אני צריך רעיון טוב שידחף אותי קדימה לדוגמא: סתכלו על האתר Imageshack שהצליח בצורה אדירה ביגלל הרעיון הקליל שלו להעלאת תמונות בזריזות, הרעיון של האתר הזה התבסס על צורכי הגולש הביתי וסיפק לו מענה חינמי. אני רוצה להקים משהו באותו קוו מחשבה שיתן לגולש פיתרון ולכן אני צריך לדעת מימכם רעיונות מה אתם ממליצים לי לפתוח בשביל גולשים שיהיה שימושי ביותר ויש לו ביקוש אדיר (רק חוקי) . תודה רבה לכולם , מחכה לתשובות

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tom123,

COMPANY או COMPUTER

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Morphine,

הגעתי למסקנה שאני בן אדם חכם, עם הרבה תובנות מעניינות על החיים, וזה יהיה רווח אדיר לאנושות אם אני אכתוב בלוג ואשתף את כולם בהשקפות, רעיונות, פילוסופיה ושאר הדברים המגניבים האלה שיכולים רק לתרום לכל מי שיקרא אותם. הממ..יצא לי קצת שחצני (למרות שאין בן אדם יותר צנוע ממני). בכל מקרה, איזה אתר בלוגים נחשב הכי פופולארי כיום? חשוב לי שזה יהיה אתר שיש בו הכי הרבה גולשים. תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Merrymoon,

> >People over 35 should be dead. > > > >Here's why > >According to today's regulators > >and bureaucrats, those of us > >who were kids in the 40's, > >50's, 60's, or even maybe > >the early 70's probably > >shouldn't have survived. > >Our baby cribs were covered > >with bright colored lead-based > >paint. > >We had no childproof lids > >on medicine bottles, doors > >or cabinets, .. and when we > >rode our bikes, we had no > >helmets. > >(Not to mention the risks > >we took hitchhiking.) > >As children, we would ride > >in cars with no seatbelts &g…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tal hw king,

http://i.domaindlx.com/FlayF15/ במסגרת שיעור מחשבים הינו צריכים להגיש אתר, תכנסו תהנו ותביאו פידבקים, דברים שלא עשיתי כמו שצריך ועוד ד"א הידע שלי בפוטושופ שואף לאפס ומתחת לו ולכן לא השתמשתי בתוכנה והלוגו זה משהו שהכנתי שניה וחצי בפאוורפוינט, אשמח יותר ממאוד אם משהו יכין לי לוגו יפה ומתאים אני עדיין מעלה את הסירטונים אבל רק 2 יעלו מתוך 4 (כי יש לי רק 100 מגה) אם יהיה ביקוש אוליי במהלך החופש אני יעלה פורום אבל בינתים זה מספיק בשבל האתר הראשון בחיים שלי אשמח לקבל הצעות וגם הערות בונות! תהנו! טל

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. !! אוףף!!! כל כך מרגיז! נרשמתי למכירה לפני שבועיים בערך! היה רשום שיש עוד שתי יחידות לסיום המכירה... אני מרוב שפחדתי שיסגרו את המכירה זירזתי את אבא שלי לקנות בלי לבדוק אם זה טוב או ( כן כן אני די נאיבי ) אוקיי.. מאז כאמור.. עברו שבועיים והמכירה לא נסגרת... זה עדיין על "עוד שתי יחידות" וראיתי שאחרי נרשמו בערך מיליון איש היום הם מתקשרים לאבא שלי ואומרים לו שהם לא יכולים לארגן צורב של ליטאון והם יכולים להחליף לי ל-MSI וחירטטה לו כמה מספר ואותיות! אפילו לא אמרה לו איזה מהירות. נגיד.. אפשר להבין שחסר להם צורבים אבל מה שמעצבן זה שהם יודעים שאין להם את הצורבים במלאי ובכל זאת הם נותנים לאלף איש להמשיך להזמין!!! ובסוף מתקשרים ומציעים צורב מעפן של MSI :AR15: :AR15: :AR15…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ScreameR,

אני בארץ, אבל אבא שלי בארה"ב. אני רוצה צורב DVD, והוא מסכים. אני מצאתי אתר ע-נ-ק, הוא נכנס. אני מנסה להרשם, אך אי אפשר. עכשיו ברצינות, איך אפשר להרשם\להזמין בלי להרשם מNEWEGG ? צריך BILLING ADDRESS רק מארה"ב.. מישהו מכיר חנות זולה ואמינה בארה"ב שמאפשרת להזמין עם כרטיס אשראי מהארץ ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by aaviran,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג פוסטרים באיכות סבירה [חצי על רבע מטר ומעלה] של אמנים ולהקות ישראלים כגון מוניקה סקס, אריק איינשטיין, שלום חנוך וכו'? תודה רבה לעונים ולעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Xilver,

בנוסף למישהו כאן באתר שאמר לי שיש לו מקור אמין לכך שהסחורה שהם מביאים לא איכותית ולא תמיד יד ראשונה, קראתי באתר (היכן שבונים את המחשב) שהמחירים הם למשלמים במזומן בלבד, איך אוכל לדעת מה המחירים אם אשלם באשראי? ד.א- צ'ק נחשב למזומן? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by The_Man,

מי נעל לי ת'נושא??? אפשר לעשות על זה סקר זה יהייה נחמד לא? אני כותב נושא מוחקים לי אותו מעבירים אותו לפורום אחר ונועלים...מה משעמם לכם??? אני מדבר על הנושא הראשון שכתבתי פה... "מבקש המלצה על צורב" משהו כזה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Crash5,

אני רוצה לבדוק סוללות לפני שאני זורק אותן... אני יודע שסוללות AA חדשות מספקות 1.5V מאיזה עוצמה הן כבר לא שימושיות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. צריך עזרה דחוף, גיסי יהיה שם עוד יומיים בערך, ואני רוצה שיקנה לי כמה דברים משם מישהו מכיר? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Djx,

תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

16. Started by Arnold,

שלום! מחר 24.03.03 אני הולך להיבחן למדעי מחשב האם למישהו יש מושג איזה מבחן עושים??? מה צריך לעשות ? אמרו לי שצריך לעשות "מחבן בחשיבה לוגית". מה בדיוק עושים שם?? :hi: תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by TermiNal,

שלומות ;D בעוד כיומיים יש לי מבחן מעצבן על מגילת רות. יש למישהו סיכומים של המגילה או אתר בו אפשר לקרוא סיכומים עליה? אנלא צריך משהו מפורט מאוד רק את עיקרי הדברים.. זה ממש ממש חשוב לי. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לילה טוב. סוף החודש יש את "יריד המותגים", השאלה שלי היא האם באמת שווה לי לשרוף יום שלם על נסיעות ליריד, דמי כניסה, ולהנות מפרי המבצעים או שמדובר על עבודה בעיניים ואין טעם בכלל לפזול לשם?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מי שפה עובד שחנות מחשבים או שיש לו אחת אז בבקשה להוסיף אותי לאי סי קיו:227655462. יש לי כמה שאלות דחופות בנוגע למחירי חלקים בחומרה. אני לא מעוניין בקניית חלקים רק בשאלות לגביי מחירים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by NadavAfuta,

שלום לכולם, חברים שלי ואני לפני גיוס, כולנו בני 18 וקצת ואנחנו רוצים לטוס לאירופה. כרגע תכננו לטוס בערך לשבועיים בהם נעבור בין איטליה, צרפת, הולנד וגרמניה דרך רכבות. אני אשמח מאוד לטיפים מאנשים שאולי עשו דבר דומה או סתם יודעים כמה דברים על אירופה. אנחנו צריכים בעיקר לדעת על מקומות בילוי או אטרקציות במדינות הללו, עדיף שיתאימו לצעירים... בנוסף, אנחנו לא בטוחים לגבי עלות הלינה. אנחנו מתכוונים ללון בהוסטלים, מה המחירים של כאלו ללילה? בכלל, כל דבר שיכול לעזור לנו בתכנון, או לחסוך עלויות וכאלה יעזור! תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Fkl0ster,

איך המחירים שם? יש למישהו מושג? מבחינת תאימות לרשת החשמל בארץ, אין שום בעיה, אני מניח, חוץ מ"תקע" חשמל שונה. אני צודק? אני מתלבט בין מחשב נייד\CDP\שיפחת מין J/K

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני לא זוכר את השם שלה אבל זה משהו עם D. מישהו מוכן להגיד לך מה השם?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

לפני שעה נודע לי על לאן פארטי שמארגן צוות CSL\GAME FREAK לשעבר, עכשיו בשם 3DV. בכל מקרה, למרות שכמה אנשים ששאלתי לא שמעו על המסיבה, כפי הנראה רוב קהילות השחקנים כן שמעו, וכרגע יש 330 אנשים רשומים, מתוכם לפחות 180 עם מחשב. אני כנראה אגיע, ואני רוצה לדעת אם עוד מישהו מפה יגיע. אם כן, אני אפרסם את הטלפון שלי ונפגש שם. http://www.3dv.co.il/lan.php רוב העניין הוא CS(כרגיל) אבל אני מאמין שישחקו גם דברים אחרים מן הסתם.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shnozlid,

קיצר אנחנו מתלבטים בין כמה איים קוס/נאפה/איוס. התלבטות היא איפה יש יותר מסיבות איפה יש פחות ערסים וכדומה. למישו שהיה באחד מהקומות יכול להמליץ או לבקר ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם אני חייב דחוף את השיר של יהודה פוליקר מיליון פחדים אם מישהו יכול להעלות את השיר לפה או לישלוח לי בפרטי אם אסורר אז תודה אני פשוט חייב את זה להיום עד 11

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים