עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Milford Cubicle,

הם נעלמו... ;D והמפגש מתקרב...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by idan_20,

קניתי שם מחשב ב3500 שח. בדיוק עברתי דירה לדרום וביקשתי שישלחו לי את המחשב במישלוח (טעות מרה כל כך לא ממליץ לעשות זאת לעולם) כמו שאתם יודעים בSkyPc לוקחים 150 שקל הרכבה, קיבלתי את המחשב ואנשים! חשכו עיני! הרד דיסק לא מחובר, חסר מקל זיכרון, ועוד חלק עם שתי כניסות FIREWIRE ו USB שגם לא היה מחובר. *קניתי את המחשב לצורכי עריכת וידאו והדגשתי זאת בפני המוכר בחנות שאני חייב חייב FIREWIRE וחייב את המחשב באותו שבוע כי יש לי עבודה להכין. התקשרתי לחנות קיבלתי יחס מגעיל, אמרו לי 5 דקות אנחנו בודקים וחוזרים אלייך חזרו אחרי יותר משעה, המוכר שישבתי איתו ודרכו קניתי את המחשב התקשר אליי והתנצל אמר שהוא לא יודע מה להגיד... טוב חזרתי לראשון לחנות בסוף השבוע עם המחשב, נכנסתי לחנות אותו מוכר י…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by naorai,

http://planet.nana.co.il/almoni32///Walla_News.htm כפיים כפיים יששששש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום,יש לי מחשב........................עבדתי עליכם!!!!!!! 1בפאריל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by sherlock1212,

שתיהיה קשה אבל פתירה. לילדים שטוענים שהם חכמים תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, לי כבר נמאס מזה, באמת. אם אני עושה "Report Spam" זה לא ממש עוזר. יש משהו שכן עוזר?

7. מערכת ההפעלה החינמית של ענקית הטכנולוגיה מהווה הצלחה כלכלית גדולה מאוד, לטענתה של חברת אורקל ישנם כמה וכמה תחומים שבהם דברים חינמיים עשויים למעשה להיות משתלמים ורווחיים יותר (עבור מי שיצר או יזם אותם) מדברים שעולים כסף, ומסתבר שמערכות הפעלה הוא אחד מהם. במסגרת מאבק משפטי ארוך ונרחב בין חברת אורקל לחברת גוגל, שעוסק בתשלומים להם חברת הענק של לארי אליסון זכאית, או לא זכאית, במסגרת השימוש של מערכת האנדרואיד באלמנטים מסויימים משפת ה-Java ומממשקי תכנות היישומים שלה – חשף אחד מעורכי הדין של אורקל את ההכנסות והרווחים, לכאורה, אותם גרפה גוגל מהמערכת הניידת המגה-פופולרית מאז שיצאה לאוויר העולם. גוגל מתמחה בשירותים חינמיים שהופכים לפופולריים ביותר ולמנועי הכנסות…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by JohnnyBravo,

מה קורה לאתר הזה?מישו מכיר?מישהו מצליח להכנס?בפייסבוק שלהם הם אומרים ש'הממשלה' של המשתמש חסמה אותו,זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. לאחר שנים של חסמים רגולטוריים ומאבקי כוחות פוליטיים, ישראל מתכוננת לכניסתה הרשמית של ענקית התחבורה האמריקאית - מהלך שצפוי לשנות מקצה לקצה את הרגלי הניידות במרכזים העירוניים ולהכניס מודל כלכלי חדש לשוק התחבורה המקומילכתבה

10. אחרי בוקר של בדיקות וטלפונים עם פסיכומטרי שונים מצאתי שמבחינה כלכלית (אנקורי 4200 ו EZ WAY 5000 ) רק אלו מתאימים והשאר זה ששת אלפים ומעלה ואני לא מתכוון להוציא כל כך הרבה.. שעות וסימולציות שניהם די דומים (EZ נותן טיפה יותר) אבל ההתלבטות היא בגלל שבכלל לא מצאתי חוות דעת על EZ בשום מקום ואני מתכוון מחר כבר להירשם ואני עדיין לא סגור בין ה 2 אז מבקש ייעוץ ...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by little_John,

Happy Beast Day As many of you are aware, tomorrow is the anniversity of D-Day. What you may not be cognizant of is that the date when expressed in double digits is 06-06-06. 666 Biblical Number of the Beast 660 Approximate Number of the Beast DCLXVI Roman Numeral of the Beast 665 Number of the Beast's Older Brother 667 Number of the Beast's Younger Sister 668 Number of the Beast's Neighbor 999 Number of the Australian Beast 333 Number of the Semi-Beast 66 Number of the Downsized Beast 6, uh..., I forget Number of the Blond Beast 666.0000 Number of the High Precision Beast 665.9997856 Number of the Beast on a Pentium 0.66…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by michaelsko,

שלום לכולם. היום ערב יום הכיפורים, ואני רוצה לאחל לכולם גמר חתימה טובה, לאלו מכם שצמים (כולל אותי) צום קל. מי יתן והשנה תהיה שנה טובה יותר מהקודמת, ונתגבר על אויביינו ימך שמם !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הגיע הזמן להחליף את הכרטסי אפטרכרט (חיילים) אחרי שסיימתי את הצבא לא? נרשמתי לאוניברסיטה ויש לי אישורים ככה שאין לי בעיה להוציא את הכרטיס.. השאלה שלי היא מה ההבדל בכרטיסים בין הבנקים? האם יש בנקים שנותנים יותר לעומת אחרים? בקיצור אני לא מבין בזה כלום אז אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלאגן.. https://www.bankhapoalim.co.il/wps/portal/PoalimPrivate/students?WCM_GLOBAL_CONTEXT=Poalim%20-%20Content/poalimsite/sitearea_maintabs/sitearea_students/kartiseyashray/kampuscart/kartisashraicampuscard&contentIDR=586afe004715a79eacf3bffdc3194e6e&useDefaultDesc=0&useDefaultText=0&proceed=1 https://www.mizrahi-tefahot.co.il/cgi-bin/bvisapi.dll/Mizrahi/navigate/product.jsp?cid=…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. למישהו יש מושג למה יש מחוץ לביתי ברקים, ללא רעמים?? צילמתי בוידאו אחד ממש אפוקליפטי, בקרוב יעלה... האם סוף העולם הגיע..? Aviko

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by kill_b7,

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

http://www.mcworx.com/jeff//videos/4-20-05%20xl.mpg בנות, אל תנסו את זה בבית. אם למישהוא יש עוד סירטונים כגון זה, אנא, שתפו (-:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ChronoDog,

אומר זאת מראש: אם אסור "לפרסם" כאן, אז אנא סלחו לי כי לא מצאתי סעיף כזה בכללי הפורום ומחקו הודעה זו. בכל מקרה, לאחרונה FM הפך לבלאגן אחד גדול, מלא באנשים שבקושי יודעים משהו על מחשבים, ומטרתם היא למלא את דפי הפורום בבולשיט גמור רוב היום... מודים שהשתגעו מזאת והחליטו לתת באן לכל אדם שני, בלי להתחשב ב-שום- דבר... משהו מטורף בקיצור. אז כמה מ"מובחרי" המקום החליטו שדי, נמאס לנו לסבול את ה*** הזה, הבה ונעשה משהו משלנו, ללא כללים וחוקים, מקום שיכיל אנשים טובים ויודעים ויהיה פשוט מקום שנעים לבלות בו את הזמן... אז נוצרה קהילה יחסית קטנה של כ-20 אנשים שפעילים שם רוב הזמן, כולל אותי... הבעיה היא שכפי שאני רואה, כמה מחברי הקהילה החלו להימאס אחד על השני, וזה לא תחיד נגמר בטוב, לכן ח…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shikasha,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות או המלצות לשולחני מחשב / חנויות מומלצות לבדוק. הדרישות שלי: 1. שטח עבודה רחב שמספיק ל 2 מסכי 24" ורמקולים (בערך 1.4 - 1.5 מ') 2. מגירה למקלדת ולעכבר, צריכה להיות רחבה מספיק לשניהם (לפחות 70 ס"מ) 3. רצוי שיהיה מקום למארז Full Tower תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום רב, אני אסביר את זה הכי פשוט שאוכל. יש לי מנוע שצריך כמות מאוד מסויימת של ניטרו ושמן. מישהו יודע איפה אפשר לקנות ניטרו נקי בארץ?(ניטרו שלא עורבב בדלק עדיין) תודה,ואשמח אם תציינו מחירים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. גוגל משיקה את המתחרה שלה ל-Twitch, שמורכבת מאתר YouTube מעודכן ואפליקציות ייעודיות לאנדרואיד ו-iOS לכתבה: http://hwzone.co.il/מוכן-לקרב-אתר-ה-youtube-gaming-הושק-רשמית/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. לא משנה כמה פעמים כבר לחצתי "אל תציג שנית" אני כל הזמן מוטרד ממנו, מחדש, בחודשים האחרונים. נא לתקן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by RoyShefy,

What about you? רופל HF

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. למה אנחנו כל כך שונאים ערבים אם אנחנו נראים כמוהם ואנחנו בעצם ערבים ? וכשאני אומר אנחנו בעצם ערבים אני מתכוון לכל עדות המזרח ( אני מרוקאי ). תימנים,עיראקים, טריפלוטאים מרוקאים פרסים וכו'.. הרי אנחנו ע ר ב ים ! מישהו יכול להסביר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קודם כל שבת שלום לכולם! בזמן האחרון (שנה למעשה) מאוד התעניינתי במשבר הכלכלי,בבורסה..כל הירידות\עליות שערים כו . אין לי ממש מושג למה אבל אני פשוט אוהב לעקוב אחרי זה בחדשות.. דיברתי על זה לא מזמן עם אבא לי והוא אמר לי שאם אני רוצה נברר את העיניין של מניות ואולי אפילו נקנה . אין לנו ממש מושג בדברים האלו ובחיים לא קנינו מנייה .. אז כמה שאלות : 1)איך זה בדיוק עובד? כלומר איך אני יודע איזה מנייה יש לקנייה וכמה היא עולה? 2)דרך איפה אני קונה מנייה? 3)האם יש אתרים מומלצים בהם כדאי להתחיל לחקור את הנושא? אני מבקש להתייחס ברצינות לנושא.. אני לא ילד בן 2 עם דמי כיס אלא יש לי המון כסף בצד ואני מוכן להשקיע אותו .. וכן גם יש התעניינות עצומה מצד אבא .. תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים