כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מאחר ופה בארץ החנויות חומדות לי את הממון בצורה אגרסיבית על כל צעד ושעל רציתי להזמין את הפריט [ בקר IDE TO SATA ] דרך אתר EBAY. פה בארץ מחיר הבקר 75- 120 ש"ח ודרך EBAY אני מביא אותו כולל משלוח בפחות מ 20 ש"ח ! כולל כבלים. השאלה שלי : אם אני מזמין והכל, אצטרך לשלם על זה מכס? או כל מס אחר שיעשוק אותי? לינק למוצר : http://cgi.ebay.com/IDE-TO-SATA-100-133-HDD-CD-DVD-Converter-Adapter-A091_W0QQitemZ230288977077QQihZ013QQcategoryZ41993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייל משוחרר ומחפש עבודה ראשונה\כללית ללא ניסיון השאלה היא איפה הכי טוב לחפש? את ALLJOBS ניסיתי וזה מפוצץ בפרסומות אין שם שום דבר ראלי מבחינתי לשכת העבודה יכולה לעזור? או שהכי טוב כיום לבדוק דרך אתרים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מסך דרך BUY2USA ב3 תשלומים, וביטלתי את ההזמנה אחרי יום. עכשיו אני רואה בויזה חיוב על סך המחיר המלא שלו 1950, ובעמודה הבאה כתוב שירד 650 (תשלום אחד). אחרי זה רשום זיכוי 1950. אז מה שקרה בעצם זה שהם הלוו לי 1950-650 החודש, ויקחו ממני 650 חודש הבא והחודש שאחריו ? אז בעצם הם לוקחים לי 650 מהתקרת אשראי ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , נרשמתי לחודש ניסיון באמזון פריים ארה"ב בשביל לבדוק מה זה נותן ויש לי כמה שאלות : - אחרי שנרשמתי לאמזון ארה"ב עברתי לאמזון אנגליה וראיתי ששם אין לי פריים , האם צריך להירשם לפריים בכל מדינה בנפרד ? - ראיתי שללקוחות פריים יש מלוח חינם , האם זה תקף גם לישראל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם בקרוב אנחנו עוברים בית(כבר קנינו) והפעם אני רוצה להשקיע בחדר הזה כמה שיותר... המידות של החדר הן: רוחב בערך 2.5 ואורך 3.2 ואז יש מין נישה כזו שהופכת את זה לכמעט 4 אני מתכנן לשים שם מיטה וחצי הנה ההתלבטות הראשונה שלי: איזה מיטה לקנות אני יכול לקנות מיטה וחצי מתכווננת ולכוון אותה לאיך שנוח לי, או מיטת ספר(מישהו מכיר?) שמשמשת גם כספה(חברים שלי באים אליי הרבה שיהייה להם איפה לשבת) מה לדעתכם עדיף לי? כמובן שאת ספת הספר אני אפתח מתי שאני ישן, בלתי אפשרי לישון עליה שהיא לא פתוחה(זה ממש קטן) לבית החדש אנחנו קונים גם מקרר חדש. אז חשבתי לקחת את המקרר לחדר, ולשים בו שתייה אולי קצת גלידות וכאלה... שאני לא אצטרך ללכת למטבח כל פעם שבא לי לשתות משהו. אבל הבעייה שזה מקרר בגודל …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי שם מחשב ב3500 שח. בדיוק עברתי דירה לדרום וביקשתי שישלחו לי את המחשב במישלוח (טעות מרה כל כך לא ממליץ לעשות זאת לעולם) כמו שאתם יודעים בSkyPc לוקחים 150 שקל הרכבה, קיבלתי את המחשב ואנשים! חשכו עיני! הרד דיסק לא מחובר, חסר מקל זיכרון, ועוד חלק עם שתי כניסות FIREWIRE ו USB שגם לא היה מחובר. *קניתי את המחשב לצורכי עריכת וידאו והדגשתי זאת בפני המוכר בחנות שאני חייב חייב FIREWIRE וחייב את המחשב באותו שבוע כי יש לי עבודה להכין. התקשרתי לחנות קיבלתי יחס מגעיל, אמרו לי 5 דקות אנחנו בודקים וחוזרים אלייך חזרו אחרי יותר משעה, המוכר שישבתי איתו ודרכו קניתי את המחשב התקשר אליי והתנצל אמר שהוא לא יודע מה להגיד... טוב חזרתי לראשון לחנות בסוף השבוע עם המחשב, נכנסתי לחנות אותו מוכר י…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר רכישת טלוויזיה התומכת בניגון סרטים תלת מימדיים [כאלו שצולמו עם 2 עדשות] ואני מעוניין לרכוש סרטים שתומכים בתלת מימד, דבר שמצאתי מעט בעייתי. אף מוכר בחנויות לא ידע בדיוק על מה אני מדבר, ועל איזה תלת מימד והציעו לי סרטים "כחול-אדום". אילו סרטים תלת מימדיים יש שיכולים לרוץ תחת הטכנולוגיה של BRAVIA 3D?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדי שנה מתקיים טקס יום השואה הבינלאומי במדינות אירופה. תמיד כשאני שומע על זה, אני שואל את עצמי: אם חלק ממדינות אירופה מוכנות לציין את יום השואה, למה אנחנו, בישראל, לא מציינים את יום הניצחון של בעלות הברית על גרמניה הנאצית? יותר מדהים זה, שלפני מספר שנים הועלה הרעיון הזה לחברי הכנסת, אבל הם סירבו כי כנראה שזה לא מעניין כאן אף אחד. מה דעתכם? האם זה בסדר שבחול מציינים את הארוע הנורא שקרה לנו במלחמת העולם השניה, אבל אנחנו מצידנו זוכרים רק את הצרות שלנו מהתקופה ההיא?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי, יש לי 5 חבילות שצריכות להגיע אלי כבר המון זמן (מעל לחודש) ואין שום זכר לאפאחת מהן, רציתי לדעת אם עוד מישהו מרגיש איזה עיקוב, או שזה משהו אצלי שאני צריך לברר. חבילות מארהב הגיעו אלי למשל תוך שבוע בלי בעייה, אבל נראה שלאחרונה יש בעייה עם חבילות מסין.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20809 טוב אני תאמת רק מכיר תשם ממישחקי הווידיאו אבל בטח יש שמכירים אותו מתחום המרוצים בכל מיקרה יהיה זכרו ברוך
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תנו כותרת לתמונה הזאת.. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם עושים 5 יחידות מתמטיקה ו5 יחידות מחשבים.. התעודת בגרות היא תעודת בגרות עם 10 יחידות מדעיות.. או שלא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג\לקנות את מגן האייפון invisible Shield באיזור המרכז...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם לכם יש אחים קטנים שבשבת בבוקר או כל חופש יבואו להעיר אתכם בשביל לשחק במחשב? אז זהו שגם אם אני ינעל את החדר אמא תבוא ותדפוק עד שאני יקום (מפריע לה שאני ישן משום מה) ויתן להם לשחק, לא משנה אם ישנתי או לא, וזה דיי עולה לי על העצבים, אז אני החלטתי עכשיו כי אני בשיא העצבים לנעול תמחשב שרק לי תהיה גישה אליו. יש תוכנות כלשהן? או הנעילה הזאת של ווינדוס ע"י יצור משתמש חדש? ואם זה ככה אז איך עושים את הנעילה הזאת... תודה חח!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את COMPANT OF HEROES: TALES OF VALOR ומצאתי אותו בGAMESTOP ב-30$, האם כדי לי לקנות מהאתר מבחינת אמינות ומחיר? **אני קונה את זה מהסטים [או איך שלא קוראים לזה].
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני תלמיד י"ב, ובגלל שקפצתי כיתה יש לי צו ראשון רק ביום רביעי הזה (!) ככה שיש לי בכיף שנה חופש. אבא שלי גר באילות, הקיבוץ ליד אילת, עם חברה שלו ואחותי (חצי, בת של חברה שלו) והוא הציע רעיון מאוד מעניין, אני אשכור יחידת דיור באילות, אעבוד ואעביר ככה את השנה. לי נשמע רעיון נהדר כי גם אילות וגם אילת זה כיף, יהיה לי שם אוטו, גם ככה חברים שלי מתגייסים, וכי אני אוכל לחסוך כסף לצבא. עכשיו רק בעיה קטנה, למצוא עבודה למישהו יש הצעות איפה לעבוד? איפה צריכים עובדים? עדיף משהו על החוף כמובן, או סתם משהו מעניין. תזרקו הכל, לא משנה מה, נמאס לי מאמא שלי ואחיות שלי, הגיע הזמן לעבור
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל אתר שלישי שאני נכנס אליו, בחצי שנה האחרונה, יש את ההודעות בסגנון הזה - "אתה המבקר ה-X, זכית! לחץ כאן כדי להיכנס", והן מופיעות בצד, למטה, לפעמים באתרים מסויימים פופאפים נפתחים רק בשביל ההודעה הזאת, בקיצור... היא נמצאת בכל מקום! מה זה הדבר הזה???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באחד הדיונים אמרתי שהגוף לוקח את רוב המזון העודף שהוא לא צריך באותו רגע ואופך אותו לשומן והיו אנשים שחשבו שאני מבלבל במוח וחלק אמרו שפחמימות לא אופכות לשומן אז דיברתי היום אם רופאה רק למיקרה שוינגט טעו או שניפגע לי הזיכרון ו1-צדקתי את רוב המזון שהגוף לא צריך באותו רגע הוא אופך לשומן 2-פחמימות כן יכולות ואופכות לשומן במיקרה הצורך -נכון שחלק ניספג בגוף בכל מיני מקומות אבל ברגע שלגוף יש מספיק הוא אופך פחממות לשומן כמו שהוא אופך חלבון לשומן אם יש מספיק 3-מה שאמרתי על המוח(לא היתי בטוח בזה) הוא נכון לפחות חלקית המוח כן צורך חלבון אני לא יודע עוד איזה דברים הוא צריך כי לא למדתי על המוח הרבה אבל חלבון זה כן מזון שהמוח צריך
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חזרתי מההופעה והיה פשוט מעולה! ממש נהנתי! למרות שאמי ליי נהייתה צרודה אחרי איזה חצי שעה בערך אבל עדיין המשיכה לשיר כמו שצריך. למי שיש תמונות בבקשה שישתף!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמנם לא הכל אבל אכן חלק מכובד ביותר ;D http://www.facebook.com/topic.php?uid=28551024024&topic=5373#topic_top
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנגן כבר כמעט 10 שנים ואני לא יכול בלי מוסיקה. הבעיה היא שאני קיבוצניק ועכשיו עברתי לעיר. אין איפה לנגן פה! אם מישהו מכיר מקום בבאר שבע או אם יש כם פיתרון אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה, מחפש המלצה על חנות מחשבים אמינה (עם מחירים סבירים) שבונה מחשבים לפי מפרט.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-