כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
יש למישהוא המלצה לרקעים יפים ברזולוציית 1920*1080P אבל אוסף של תמונות ולא אחת אחת. כל סיגנון זורם...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://yc7.beersheva.biz/ זה רק אני או שהם ממש העתיקואת הלוגו ורק הורידו את הכדור שבאמצע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות משקפי שמש, כנראה הולך על Ray-Ban. למרות שלא סגור, ראיתי את הפרינס האלו והן עולות רק 500 ש"ח. קראתי בעיתון, וגם יש לי חבר שהחליף את העדשות של המשקפיים בעדשות אחרות שכוללות את המספר בראיה שלו. מדובר על http://erroca.co.il/news_next.asp?MainID=199 . החיסרונות: - מחיר - 400/200 ש"ח, אבל בעיקר זה העדשות של ראי באן יוחלפו בעדשות אחרות. - השאלה שלי האם באמת העדשות שאני מקבל עם המשקפי שמש הן איכותיות בטירוף ואם יהיו הבדלים בין המקוריות למוחלפות? היתרון : - לא צריך להרכיב עדשות, מתמרנים בין משקפי הראיה למשקפי השמש. אני בדילמה אם כדאי להחליף לי את העדשות או להשאיר אותם... ושאלה נוספת.. כרגע ראיתי פרסומת של אופטיקנה של מסגרת ב99 ש"ח (לכל המסגרות של 549 ש"ח) יש קאצ' כא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שכאן זה הפורום שאני יכול לשאול בו שאלות על החלקים של המחשב אז..... עם תוכלו לעזור לי כי אני רק מתחיל אתם יודעים..... איזשה חלקים יש במחשב איזה חלקים כדי לקנות וכאלה תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי ביקורות שונות ברחבי הרשת, והחלטתי לקנות מארז ANTEC SONATA. בארצות הברית מארז זה עולה 99$, שזה 450 ש"ח. בארץ אותו מארז בדיוק עולה 850 ש"ח. למה מארזים בארץ כל כך יקרים? ומישהו מכיר אתר טוב שעושה משלוחים לארץ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסיפור הזה ענק מכל הבחינות אז זה יותר מהודעה אחת. *The Difference Between Men and Women* Let's say a guy named Fred is attracted to a woman named Martha. He asks her out to a movie; she accepts; they have a pretty good time. A few nights later he asks her out to dinner, and again they enjoy themselves. They continue to see each other regularly, and after a while neither one of them is seeing anybody else. And then, one evening when they're driving home, a thought occurs to Martha, and, without really thinking, she says it aloud: "Do you realize that, as of tonight, we've been seeing each other for exactly six months?" And then, there is silence in the car. To Martha, it s…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני הולך לישון ב 12 בלילה וקם ב 7 בבוקר ,לומד עד 2 בדר''כ לפעמים יושן צהריים 3 שעות זה טוב?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מאחר ופה בארץ החנויות חומדות לי את הממון בצורה אגרסיבית על כל צעד ושעל רציתי להזמין את הפריט [ בקר IDE TO SATA ] דרך אתר EBAY. פה בארץ מחיר הבקר 75- 120 ש"ח ודרך EBAY אני מביא אותו כולל משלוח בפחות מ 20 ש"ח ! כולל כבלים. השאלה שלי : אם אני מזמין והכל, אצטרך לשלם על זה מכס? או כל מס אחר שיעשוק אותי? לינק למוצר : http://cgi.ebay.com/IDE-TO-SATA-100-133-HDD-CD-DVD-Converter-Adapter-A091_W0QQitemZ230288977077QQihZ013QQcategoryZ41993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחת השאלות שיש לי לפתור בתור שיעורי בית באלגוריתמים היא כזאת: נתונה מטריצה M בגודל n על n של מספרים שלמים ושונים אחד מהשני צריך למצוא איבר שהאיברים שמעליו, מתחתיו ומצדדיו קטנים ממנו במילים אחרות, צריך למצוא m[i, j] כך ש: m[i,j] > m[i+1, j], m[i-1,j], m[i,j+1], m[i,j-1] זה קל, הבעייה היא שאני צריך לפתור את זה בסיבוכיות O(n) שימו לב - אני לא מבקש פתרון, רק שתגידו לי אם זה אפשרי ואני אשמח אם יענו על השאלה אנשים שלמדו יותר משיעור או 2 במחשבים בבית הספר על אלגוריתמים... אל תשכחו שזו מטריצה - יש n² איברים בכל מקרה, יש לי 2 הוכחות שזה בלתי אפשרי, אבל יכול להיות שאני טועה בהוכחות האלה, למרות שזה לא נראה לי, אני אחכה ואראה אם יש צורך בכלל לתת את ההוכחות שלי תודה איל
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול היה לי בוחן במתמטיקה על היסתברות בשני שלבים .. אני לומד 3 יח' מתמטיקה ואני בכיתה י' .. השאלה היא כזאת : לכד מכניסים 5 כדורים כחולים ו4 כדורים אדומים. מוציאים כדור אחד. 1. מה ההיסתברות שהכדור הראשון יהיה כחול ? 2. מה ההיסתברות להוציא כדור כחול אחד בדיוק ? 3. מה ההיסתברות להוציא לפחות כדור כחול אחד ? אלה התשובות שרשמתי : 1. 5 ל9 2. 4 ל8 3. 4 או 5 ל8 (כי זה תלוי מה הוא הכדור הראשון או השני ..) זה הסירטוט : N=9 Pb=5 Pr=4 (r מסמל RED) (b מסמל BLUE) סורי על הכתב הלא ברור האים אני צודק ? אם לא אז מהם התשובות ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה,יש לי מחר זימון לראיון אישי בלשכת הגיוס,למישהו יש טיפים בשבילי? אני לא רוצה לשרת בקרבי,והכיוון שלי הוא משהו שקשור למחשבים כמו פרויקט גאמא וכאלה,עכשיו השאלה שלי היא מה צריך להגיד להם ואייך צריך להתנהג בראיון אישי? אמרו לי שמה שאני יגיד להם הם יעשו דווקא ההפך,ושמי שלא רוצה קרבי דווקא נותנים לו קרבי.. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם , לקראת פסח הקרב ובא אני מעדיף לשמור כשרות (מטעם כיבוד הדת) ולשתות אלכוהול אשר לא מיוצר מדגנים. אחד מהמשקאות האלכוהולים הכשרים הוא לימונצ'לו,המיוצר מקליפות לימונים בתוספת אלכוהול, מים וסוכר. ולכן נחשב כשר, לא כמו רוב הוודקות כיום שמיוצרות מדגנים (פעם וודקה היתה מיוצרת מתפוחי אדמה בלבד) . למרות שקיימות וודקות דיי עממיות ומסריחות אשר כשרות : קיקלויץ' (כולל לימון) , וודקה גולד וכו'. ההיתי שמח אם תוכלו להאיר את עיניי בחג הזה לגבי הלימונצ'לו , כמה עולה , מה הם החברות האיכותיות ומה האיכותיות פחות. איך מומלץ לשתות , אחוז אלכוהול וכו'..... תודה רבה ושיהיה לנו חג בנ"ז. ד"א,אם אתם תוהים למה אני מפרסם את זה בפורום מחשבים .. כזכור לי יש פה כמה אנשים שכן מבינים באל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתור סטודנט להנדסה רציתי לדעת אם נכונה העובדה שהיום רוב העבודה היא בתכנון ועיצוב דיברו איתנו על החשיבות של היכרות עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ותוכנות עיצוב תלת מימדיות אחרות בנוסף, איך המשכורות, התנאים, שעות העבודה? העבודה מספקת? מעניינת?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לדיון אז פתחתי פה. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי התלבטות ענקית: נייד או נייח? אני תקוע עם מחשב ישן וחלש מאוד שהמשחק היחיד שאני יכול לשחק בו הוא UT04 ועוד בDEMO. אני רוצה מחשב חזק למשחקים וגם שיהייה נוח ללימודים (נייד), אני מתחיל השנה לימודי מדעי המחשב ונראה לי שאני חייב מחשב נייד. חשבתי על זה שאם אני קונה מחשב נייד ב7K הוא לא מתקרב לביצועים של נייח ב3K וזאת הבעיה הגדולה... אני רוצה שהוא יהייה גם למשחקים חדשים. אם למישהו יש פיתרון יצירתי? אני אשמח, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מבליזארד עוד שלושה חודשים למשחק World Of Warcraft ואין לי ויזה בינלאומית . ראיתי שיש כמה שירותים שמאפשרים לעשות את זה כמו : http://www.isracard.co.il/Pages/IsracardWebArticle.aspx?PageID=1191&mp=4,48,1183,1191 או https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx יש עוד אפשרויות ? איזה הכי מומלצת ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחלק הזמנות (לפי מה שהבנתי אפשר רק ע"י הזמנות להיצתרף). כל הדברים הבאים שאני כותב זה רק ע"י דברים שקראתי מהאתר אל תתחילו להשמיץ אותי שזה לא נכון וזה שטויות לא בדקתי את זה. מי שזה לא מוצא חן בעיניו שלא יגיב. אתר חדש עדיין בשלבי בנייה (פעלי) סוג של רשת חברתית אבל על כל פעם שמשחקים במשחקים שומעים מוזיקה ועוד דברים רבים אחרים מקבלים נק' שבעזרת נק' אלה ניתן לקנות דברים באתר. לכל אלה שרוצים הזמנה נא לשלוח לי בפרטי את האימייל שלכם ואני ישלח הזמנה באותו רגע. www.צונזר.com
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי זהו הולך להיות הדף בית שלי שאמור לחסוך ממני כניסה לכמה אתרים לצורך התעדכנות... הוא עדיין לא גמור אך הוא כ60% ממה שהוא יהיה... http://www.yahav-s.co.il/HomePage מה דעתכם..? מה לדעתכם אני צריך להוסיף לשם..?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים עומדת בפניי דילמה קשה. אני רוצה לעזוב את המדינה אך אני סטודנט (כרגע החלפתי את הפקולטה ואני מתחיל ללמוד שוב במרץ) הדילמה שלי היא האם כדאי לעזוב כבר עכשיו או לסיים את התואר (עד כמה שזה משפיע, תואר בלוגיסטיקה) ואז לעבור לחו"ל. על השאלה אם אני רוצה באמת לעזוב את המדינה כבר החלטתי סופית שכן, עכשיו השאלה מתי? מה אתם חושבים? נ.ב מיקום מועדף שאני שואף לגור בו: קנדה/ארה"ב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחלת מין מזונה רוסיה בתחנה מרכזית ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע ממלא מסמכים בשביל לקבל צו ירושה. יש כמה דברים שלא הבנתי במילוי הטפסים. יש כאן משהו שיכול לעזור לי עם זה בפרטי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו שלושה חברים שמתוכננים לצאת לטיול בדרום גרמניה והסביבה וספרד בחודש אוגוסט הקרוב. קצת עלינו: 1. בני 24. 2. שומרי מסורת. 3. עם ראש פתוח לסוג האתרים שבהם נבקר אך כן נעדיף: א. כמה שיותר נופים מרשימים (בהם אירופה ידועה) ב. אטרקציות מהנות לאנשים בגילנו ג. הווי יהודי ד. לא נשלול מוזיאונים / מבנים מרשימים מבחינה ארכיטקטורית אך לא יותר מדי... כרטיסי הטיסה כבר נרכשו ל 18/8/15 למינכן, משם ב 25/8/15 לפאלמה דה מאיורקה. המסלול שתכננתי נכון לעכשיו בעזרת Trip Advisor ועוד כמה אתרים הוא (מפנה ל GOOGLE MAPS): https://goo.gl/Yvrf32 כמה שאלות: 1. לאיזה כיוון עדיף להתחיל את ה"מעגל" - לכיוון מזרח או מערב? 2. האם שווה להוסיף את וינה למסלול? השיקולים: א. מאוד היינו רוצים לבקר בב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המהירות המותרת בכסיש 6 היא 110, עם נוסעים קבוע בואו נגיד... 50-60 מעל המותר, ואין שוטרים, המצלמות תופסות? ויש שם בכלל מצלמות של המשטרה? והיתקשרתי גם למוקד שלהם, לבדוק כמה אני חייב, אין להם חשבון על האוטו שלי, יכול להיות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם יש עצות כלשהן לטיפול וטיפוח שיער ארוך? (אני רוצה לגדל שיער ארוך)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-