עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ac-Boy,

בחום הזה המחשב שלי עומד על 50 מעבד 53 כרטיס מסך 40 הארד דיסק ו40 לוח הולי שיט אני אקח את המאוורר ואשים אותו שום אבל במה אני אתקרר?

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by yanushka,

לזכרה של הסדרה השנונה והמצחיקה בכל תולדות ערוץ 2, הרי לפניכם כמה קטעים שחוברו ע"י חברי ללימודים, Saliman, בזמן שיעור ניתוח-מערכות: מונולוגים: אתה יודע מה זה מרג"ם פצמ"רי? זה קישוא מדבר שמסוגל לשגר 16 אלף פצצות מרגמה איראניות לעבר גבול טג'יקיסטן-בולגריה תוך פחות מחצי שעה. אתה יודע מה זאת מלגזה רמפוזית?? זו מלגזה תוצרת גרמניה המערבית שמסוגלת לשגר את עצמה בטלפורטציה חמישים פעם בשניה לעבר חברה שלי לשעבר במערב דיזינגוף בלי לשבור אפילו כוס חד פעמית אחת. אתמול פגשתי טרמפולינה אוזבקית שהומצאה לפני חמישים ושש שנה באדום העתיקה על ידי שני פליטי ארגון שחרור פלשתין שיוקם רק שלושים שנה לאחר מכן בדרום ביירות. אתם יודעים שבכוס קפה אחת יש חמישים ואחת מיליון בקטריות טורפות אדם שמסוגל…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SweeT_EviL,

במכון כושר שלי התזונטאית שם אמרה לי כחלק מהתפריט שהיא בנתה לי בין דבר לדבר שהיא רשמה לי אני יכול לאכול חמאת בוטנים כי זה לא משמין... והיום אני מסתקל ואני רואה שרשום שם ש15 גרם זה 80+ קלוריות.... עכשיו מה זה 15 גרם זה כלום.. בכל אופן רציתי לדעת ,אם אתם יודעים, האם זה משמין?(לא דעתכם רק אם אתם יודעים)

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  4. http://www.creative.com/zenmicro/contest

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  5. Started by shuy,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by יורם ישראלי,

בהדלקת המחשב נשמעים חמישה צפצופים והמחשב לא עולה מעבד amd 8*3.4 מה יכולה להיות הסיבה?

7. ביקרנו בדוכן של Zotac ב-CES 2018, וחזרנו עם חיבה גדולה מאי פעם למערכות מחשב ממוזערות לכתבה

8. חמשת הבאטיסטים הטובים ביותר לדעכם ותסבירו גם למה

• 53 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. השאלה בכותרת D: וכן, משעמם לי. תודה לעונים אם יהיו

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by aracer,

שלום רציתי לדעת איזה חנויות אמינות אתם מכירים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

מישהו יכול לתת לי כתובות של חנויות חומ-רע באוסטריה?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום,ההורים שלי טסים עוד חודש למיאמי ,פלורידה, וביקשתי מהם שיקנו לי מוצר מחשב שלא ניתן להשגה בארץ,והוא דיי נפוץ בחנויות המחשבים והאלקטרוניקה בארה"ב. אני מעוניין במוצר ששמו flight sim yoke usb של חברת CH products ,מדובר במוצר לחובבי הסימולטורים,זהו הגה טיסה של מטוס שמיועד למחשב (סוג של ג'ויסטיק) תמונה- עכשיו אני מחפש רשתות אלקטרוניקה ומחשבים שנמצאות במיאמי,שאולי שם ניתן לקנות את היוק,רשתות כמו ניו אג וכאלה,שנפוצות במיאמי. אני אודה לכם מאוד עם תוכלו לעזור לי במציאת חנות כזאת

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by yotamoo,

כולם פה הזכירו את למיר, זיגזג פלונטר וכו'. מישהו מכיר את חנות פנדה ויכול להגיד לי אם היא טובה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לא בדיוק ידעתי היכן לתקוע את הנושא הזה אבל נראה לי שכאן יהיה המקום הכי הגיוני מכיוון שהנושא קשור לתצוגה... רציתי לשאול אם משהו יודע אולי על מיקומה של איזושהי חנות אלטרנטיבית בישראל שמוכרת אבני קוורץ... עכשיו אתם בטח שואלים על מה הוא מדבר... ובכן מדובר על כך שהאבנים האלה סופגים קרינה ממסכי CRT ואני מעוניין לרכוש כמה... אז אם מישהו מודע לקיומן של חנויות אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי אליהן תודה מראש ואם הנושא לא שייך לפורום הזה אני מצטער.

15. Started by anatoli,

אהלן חברים, אני צריך ליסוע מחר לתל-אביב, יש לי כמה סידורים שהחשוב שבהם זה להיכנס לכמה חנויות אלקטרוניקה. אני צריך לקנות כל מניי דברים. אני מדבר על חנויות לרכיבי אלקטרוניקה כמו נגדים, קבלים, בידוד מתכווץ, חיבורים של אודיו-וידאו וכו'. איפה יש חנויות כאלה? המליצו לי על שמסי בגבעתיים, ולבקר בשדרות הר ציון שאין לי מושג איפה זה בדיוק, ואני לא יודע איזה חנויות יש שם. אם מישהו יכול להגיד לי איפה זה שדרות הר ציון, ואם באמת יש שם חנויות שוות. ואיפה יש חנויות כאלה עוד, אני אודה לו מאוד. Anatoli.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by Green,

שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתרים לחנויות אלקטרוניקה וסלולארי בבולגריה (חנויות אמתיות לא וירטואליות) עדיפות גדולה לאתרים באנגלית תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by The Dom,

אני לא מכיר כול כך הרבה חנויות...אני מחפש חנויות כמו באג.. אני פשוט לא מכיר אהה ואסור שזה יהיה באינטרנט (מן הסתם) חח :

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  18. אני מכיר את מיטוס ואת לייזרקלוב מישהוא מכיר עוד אתרים אני שוט מנסה למצואת את מלחמת הכוכבים אימת הפאנטום בדיוידי עם תרגום עברי ללא הצלחה פשוט חרשתי את כל החנויות כגון טאוור רקורדס וקרביץ וסטימצקי ללא הצלחה אני מחפש עותק למכירה לאוסף שלי תודה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by chmmr,

אני לפני קניית מחשב נייד, לגבי המפרט אני סגור אבל לא לגבי החנות. רוב הדיונים על מפרטי מחשב ב hwzone מתייחסים לחניות באיזור המרכז ולא לאזור חיפה. הייתי רוצה לקבל המלצות לחניות אמינות באיזור חיפה. מחיפושים באתר אני מבין לא להתקרב ל KSP (למרות שהם 10 דקות נסיעה מכאן) אבל השאלה למי כן להתקרב ?? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  20. רוב המפרטים שמצוינים בפורום זה הם מ - IQPC מ- SKYPC רציתי לדעת אם החנויות שמייצגות אתרים אלו אמינות, אם מומלץ לקנות משם ? בנוסף אם יש חנויות נוספות שהן אמינות וטובות, אשמח לדעת אליהן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by Check_Point,

יש חנויות שאפשר לקנות בהם נגני mp3 באילת ? משהו בסגנון באג. אני יודע שיש בקניון שבסוף הטיילת חנות מחשבים קטנה. יש שם משהו? ואגב - שווה לקנות שם משהו כזה ? או שהמחיר שלהם גבוה ב-20 אחוז ואז הם מורידים 17...?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני צריך אתרים באינטרנט שמוכרים נעלים או שאפשר לראות בהם מחירים ודגמים של נעלים מבית TIMBERLAND. תודה רבה. לא ראיתי שיש אתר רשמי שלהם בארץ, רק COM

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

מישהו מכיר חנויות של מחשבים באנגליה(בעיקר עם מוצרים למודינג)?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  24. להפתעתי גיליתי שNEWEGG לא מכבדים הזמנות עם כרטיס אשראי שאינו אמריקאי. אין הכוונה למשלוח - משום שיש לי כתובת אמריקאית לשלוח אלייה את המוצר. האם יש אתר מכובד, אמין, וכדאי גם זול לחלקי מחשב שמקבל כרטיס אשראי בינלאומי(כלומר לא אמריקאי), ומאפשר שליחה לכתובת אחרת בארה"ב?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.