עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by JohnnyBravo,

אני רוצה להתחיל ללבוש חליפות של ארמאני עם עניבה וג'קט, השאלה אם זה יצור מסר יומרני מידי אולי שחצני? אם אני יגיע לדייט ראשון עם לבוש כזה איזה רושם זה ייצור? יש בחורות בפורום הזה? אם זה נושא לא לעיניין אז לסגור,העיניין שזה די מעניין אותי מבחינה סוציולוגית.

• 58 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by אמיר יצחקי,

שלום ,האם לדעתכם בארצנו היה צריך להכניס את התרבות שתלמידים צריכים להתלבש בחליפות כמו באירופה? לדעתי כן! המשך יום נעים

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by desert,

ושתית בירה בלטיקה וזה היה מגיעל לגמרי אופס!!! זה לא היה חלום זו באמת הבירה הכי מגעילה ומסריחה ששתיתי אבל בכל אופן אני לא רוסי....

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by sergey_k,

חלמתי שאני קם בבוקר ואז ניגש למחשב כדי להדליק אותו כמו בכל יום שאני עושה וזה פשוט לא נידלק אחרי שקמתי רצתי למחשב וניסית להדליק והוא נידלק

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איך מסדרים את זה?תודה נכנסתי כבר לשפות ולא עזר

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  6. Started by omri_ro,

האם ניתן לרכוש בארץ קוביות/חלקי לגו בודדים? יש לי ערכה (לגו טכני) שאחיין שלי קצת התאכזר אליה ושבר שם חלק(ציר באורך 8 ס"מ). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 17.6k צפיות
  7. Started by ZorD,

שלום לכולם. האם מישהו מכיר אתר טוב שמראה מחירים של חלקי חילוף לרכב ועושה השוואה בין מוסכים שונים בארץ? (משהו בסיגנון ה-ZAP רק לרכבים) סוג הרכב הוא סוזוקי באלנו שנת 96, נכון לעכשיו רק הרדיאטור שווק חיים, וברצוני למצוא אתר אשר יתן לי השוואת מחירים מכמה מוסכים בארץ וכך אוכל להחליף את החלק הפגום במינימום מחיר, הרכב לא שלי אלא של אחי. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  8. בעוד כמה ימים אני טס לאירופה. אני אהיה במינכן ואוסטריה. רציתי לדעת אם יש חנויות שם של מחשבים טובות, האם זול שם? האם כדאי לקנות משהו שקשור למחשב שם, כולל כרטיס מסך עד לעכבר. כנ''ל לדיוטי פרי בארץ תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by sh2006,

אני עומד בפני קניית רכב יד שנייה ומאוד מסקרן אותי .. אחזקת רכב צרפתי או גרמני ?(נמאס לי מיפן וקוריאה) מי מוכר חלקים יקרים יותר בארץ? ועד כמה זה יקר? תודה

10. כאחד משאר דיוני הHype של המטריקס (כן כן ... כמו שאודי אוהב ) כאן יש כפי שפורסם במס' אתרים מדריך איך להכנס לחלק נסתם באתר של המטריקס ושם ניתן להקיש קודים (גם כלולים במסמך) בבינארית ובהקסדצימלי. יש דברים נחמדים כמו לראות את הנבוחדנצר מבפנים בתלת מימד וכמה תמונות מעניינות Enjoy (להורדת המדריך כמסמך WORD ע"י http://www.tech-critic.com לחצו על ה ENJOY למעלה)

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by ThomYorke,

כן גבירותי ורבותי, כאן קפטן מובן מאליו, מעדכן אתכם אם חייתם מתחת לאבן בזמן האחרון, חם. זה היכה חזק היום. כשנכנסתי למקלחת, סיבבתי את הברז עד הסוף ימינה, הרמתי אותו ולנתתי למים לזרום על גופי המזיע והמג'אייף. המים היו חמים. כן כן, בפעם הראשונה בחיי, מים חמים יש בשפע אבל נגמרו דווקא המים הקרים! בין אם זה תשתית מים גרועה או סתם אי סבלנות שלי, זה לא משנה את העובדה שחם בחוץ. חם מאוד. מה עושים? איך אתם מתמודדים עם החום הזה? מה אם אתם כמוני ואין לכם אפילו מזגן (למזלי אני בירושלים, אבל אני בטוח שיש פה אנשים בערים דרומיות) ? והאם אתם שמחים שלפחות לא קר ומדכא? אני כל היום מסוגר בחדר וחי על מים עם קרח ומסוגל לצאת רק בשעות הערב, מתגעגע חלקית לחורף.

• 48 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by Ac-Boy,

בחום הזה המחשב שלי עומד על 50 מעבד 53 כרטיס מסך 40 הארד דיסק ו40 לוח הולי שיט אני אקח את המאוורר ואשים אותו שום אבל במה אני אתקרר?

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by yanushka,

לזכרה של הסדרה השנונה והמצחיקה בכל תולדות ערוץ 2, הרי לפניכם כמה קטעים שחוברו ע"י חברי ללימודים, Saliman, בזמן שיעור ניתוח-מערכות: מונולוגים: אתה יודע מה זה מרג"ם פצמ"רי? זה קישוא מדבר שמסוגל לשגר 16 אלף פצצות מרגמה איראניות לעבר גבול טג'יקיסטן-בולגריה תוך פחות מחצי שעה. אתה יודע מה זאת מלגזה רמפוזית?? זו מלגזה תוצרת גרמניה המערבית שמסוגלת לשגר את עצמה בטלפורטציה חמישים פעם בשניה לעבר חברה שלי לשעבר במערב דיזינגוף בלי לשבור אפילו כוס חד פעמית אחת. אתמול פגשתי טרמפולינה אוזבקית שהומצאה לפני חמישים ושש שנה באדום העתיקה על ידי שני פליטי ארגון שחרור פלשתין שיוקם רק שלושים שנה לאחר מכן בדרום ביירות. אתם יודעים שבכוס קפה אחת יש חמישים ואחת מיליון בקטריות טורפות אדם שמסוגל…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by SweeT_EviL,

במכון כושר שלי התזונטאית שם אמרה לי כחלק מהתפריט שהיא בנתה לי בין דבר לדבר שהיא רשמה לי אני יכול לאכול חמאת בוטנים כי זה לא משמין... והיום אני מסתקל ואני רואה שרשום שם ש15 גרם זה 80+ קלוריות.... עכשיו מה זה 15 גרם זה כלום.. בכל אופן רציתי לדעת ,אם אתם יודעים, האם זה משמין?(לא דעתכם רק אם אתם יודעים)

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. http://www.creative.com/zenmicro/contest

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  16. Started by shuy,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by יורם ישראלי,

בהדלקת המחשב נשמעים חמישה צפצופים והמחשב לא עולה מעבד amd 8*3.4 מה יכולה להיות הסיבה?

18. ביקרנו בדוכן של Zotac ב-CES 2018, וחזרנו עם חיבה גדולה מאי פעם למערכות מחשב ממוזערות לכתבה

19. חמשת הבאטיסטים הטובים ביותר לדעכם ותסבירו גם למה

• 53 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. השאלה בכותרת D: וכן, משעמם לי. תודה לעונים אם יהיו

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by aracer,

שלום רציתי לדעת איזה חנויות אמינות אתם מכירים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

מישהו יכול לתת לי כתובות של חנויות חומ-רע באוסטריה?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום,ההורים שלי טסים עוד חודש למיאמי ,פלורידה, וביקשתי מהם שיקנו לי מוצר מחשב שלא ניתן להשגה בארץ,והוא דיי נפוץ בחנויות המחשבים והאלקטרוניקה בארה"ב. אני מעוניין במוצר ששמו flight sim yoke usb של חברת CH products ,מדובר במוצר לחובבי הסימולטורים,זהו הגה טיסה של מטוס שמיועד למחשב (סוג של ג'ויסטיק) תמונה- עכשיו אני מחפש רשתות אלקטרוניקה ומחשבים שנמצאות במיאמי,שאולי שם ניתן לקנות את היוק,רשתות כמו ניו אג וכאלה,שנפוצות במיאמי. אני אודה לכם מאוד עם תוכלו לעזור לי במציאת חנות כזאת

• 0 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by yotamoo,

כולם פה הזכירו את למיר, זיגזג פלונטר וכו'. מישהו מכיר את חנות פנדה ויכול להגיד לי אם היא טובה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.