כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
מסיבה חגיגית לרגל פתיחת האולם החדש של עופר אבניר והשקתו של הקטנוע החדש של ג'ילרה, GP800, המסיבה תהייה ביום שישי 28.3.08 בתל אביב ברחוב הסדנה (הרחוב יהיה סגור לרגל המסיבה). לפרטים נוספים. אני אהייה שם, ואתם? 8)
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ממש איטי האינטרנט דף עולה אחרי 5 שניות ולפעמים נתקע הדף.. מה הולך פה..??..
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. עוד ת'רד הזוי למדי שאני לא מצפה לקבל עליו תשובה נמאס מפיצה והמבורגר, ומכיוון שאין פה בהוד השרון מקום שעושה משלוחים (אני לא מחשיב את למון גראס) חשבתי שאולי אנשים מכפר סבא יוכלו לעזור לי פה. אני מעוניין באוכל אסיאתי אבל עוד הצעות יתקבלו בברכה (לא סיני ספיד, זה מטונף ממש ).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.southparkstudios.com/
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ספרו איפה הייתם איך היה ? יחס/אוכל/חדרים/מחיר ?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מדובר על כמות של הודעות ולא הודעה אחת.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך לעזעזל הקבוצות מהNBA מצליחות לשחק יום אחרי יום משחקים בקטע פיזי איך? הם משחקים משחק ליומיים לפעמים יום אחר ייום מה שעבור עליהם זה רק טיסות הם משחקים 48 דק' למשחק (לעומת 40 באירופה) וגם יותר פיזי באירופה אם קבצוה משחקת פעמיים בשבוע עושים מזה סיפור(שלא לדבר על קבוצות בארץ) לא שאני מזלזל באירופה אבל איך השחקנים מהNBA עומדים בזה אני לא יודע...
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
גוף מוצמד לקיר כלשהוא כך שאינו זז (יש חיכוך) בכוח של 120N. מסת הגוף היא שתי קילו גרם. מה גודל החיכוך? מה הוא מקדם החיכוך המינמלי כדאי שהגוף ישאר במנוחה (אזי הוא לא יפול). אם למישהו זה לא ברור... הכוח פעול אופקית בצורה כזאת הגוף מימין הקיר הוא שולשת הריבועים [] 120N ->[][] [] ועוד שאלה באופטיקה גוף פוגע במנסרה עגולה בזוית של 40 מעלות לרדיוס (אזי האנך). חלק מהאור תמיד חוזר למעט בפגיעה השלישית. מהי זוית ההסתה אלפא (ראה ציור, קווים דקים הם אנכים, קווים עבים הם הקרן) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הינה קישור לכל 9 פרקי הפרודיה "street fighter: the later years". למי שלא יודע היא נגמרה, אז צפו ברצף ותהנו: http://www.collegehumor.com/tag:street-fighter-the-later-years HADOOOOOOKEN
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
לא לשכוח חברים, היום בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה. שיהיה לכולם אחלה קיץ! 8)
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קורה שאתם מבקשים עזרה בפורום ולא עונים לכם? :s05:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בליזארד ו legendary pictures לא משחררים בכלל פרטים מילא תתנו לוגו\פרומואים...משהו. אבל כלום. אשמח לפרטים תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
סוף סוף פרק באמת חזק היו הרבה פרקים דפוקים אבל זה היה חזק
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
היי אם קניתם חומרה כשלהי מאתר שמצויין בכותרת אשמח לקבל ממכם חוות דעת כלשהי, האם כדאי בכלל לקנות חלקים למחשב מאתרים שהם מחוץ לארץ, האם זה שווה את המחיר הזול?? תודה יום טוב...
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם האם יש שירות כזה שאפשר למצוא את מגוריו או את שמו הפרטי לפחות של אדם שיש לי את מספר הפלאפון שלו? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
טוב צפיתי כרגע בAliens vs Predator Requiem ויש סיבה שאני לא פותח את זה באקטואליה ותרבות הסרט פשוט מסריח אומנם הוא לא מסריח כמו הסרט הראשון אבל לעזאזל לקבל זיכיון כזה טוב ולהסריח אותו כל כך צריך כישרון מיוחד בכל מקרה בהתחלת הסרט עוד יש תיקווה רואים את החייזרים מחסלים טורפים בתוך החללית של הטורפים אבל מאז רוב הסרט גרוע כי כנראה נגמר להם התקציב או משהו קודם כל החללית מתרסקת בכדור הארץ ביער ליד עיר וכמובן רוב הסרט ביער משעמם חוץ מזה בערך שליש מהסרט מרגיש כמו סרט נעורים סוג ז ויש יותר מידי דמויות שאך אחת לא באמת מתפתחת או מקבלת מספיק זמן מסך אפילו הטורף -שהוא הדמות העיקרית בסרט לא מקבל הרבה דקות הדקות מתפזרות על יותר מידי דמויות רובם משעממות פה ושם …
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לתקן או להחליף את המצלמה ב N95 היא קצת נדפקה... אני מחפש מקום שיכול לעשות את זה(למכור חדשה או לתקן) מישהו מכיר אולי באזור הצפון חנות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם והינה לו עוד פורים הגיע, ואיתו התחפושות, :clown: בבית סיפרי יש תחרויות תחפושות כגון: התחפושת הירוקה (מחלקים ממוחזרים) :elkgrin: התחפושת המקורית ביחיד, :bigglasses: התחפושת המקורית בזוגות :argue: אני צריך שתעזרו לי לחשוב על רעיון טוב ומקורי לתחפושת, משהו מעשי שלא דורש סכום גבוהה של כסף, הוא יכול להיות מאיש אחד לעד 2 אנשים מקסימום, שלא יהיה מאד מביך, :-[ וזהו, רק שיהיה מדליק. אז יש למישהו רעיון מקורי שיכול לזכות במקום ראשון בתחרות הזוגות או תחרות היחיד? (לא בא לי על הירוקה ) בינתיים חשבתי על MP3 (אני אתחפש לMP3 והאיש השני יסתובב עם אוזניות ענקיות העשויות מצמיגים\אבובים :DJsmile:) ר-ע-י-ו-נ-ו-ת!!! :jump1:
-
- 108 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=iMdoIy26JsM&eurl=http://walfas.org/ fun with tesla coils אין לי מילים :lol: הדבר היחיד שאני יכול להגיד..... LOL japan
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ... למישהו יש המלצה על מוכנות תספורת לזקן .. יש את זאת נראה לי שהיא טובה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598098 מה אתם אומרים
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
(1+a)x1 -(1+a)x2 + (a^2 -1)x3 = 1+a (1+a)x1 + (a^2 -1)x2 -(1+a)x3 = 1+a (2a+2)x1 + (a^2 -1)x2 -(a+3)x3 = 2a+1 משום מה אני לא מצליח לדרג את המטריצה
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כשאני עושה פוסט חדש איך אני יכול להכניס תמונה מהמחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
עברתי את שלב א' (המיון הראשוני) בעתודה, וכעת אני אמור להרשם למוסדות הלימוד. השאלה שלי היא - האם אני חייב להרשם לכל המוסדות שרשמתי בהרשמה, או שאני יכול להרשם רק לחלקם?
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים אמרו פה בפורום שהעונה השנייה יוצא בחודש השלישי ועכשיו אנחנו בשלישי אז מתי היא צריכה לצאת
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-