כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום, הסרטים הם בסטרים - ואני רוצה לשומרם על קובץ ניסיתי מספר כלים האמורים לשמור סטרים - אך ללא אועיל - אם מישהו מכיר שיטה בדוקה - אשמח לעיצה כל טוב, גבריאל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום ערב יום הכיפורים, ואני רוצה לאחל לכולם גמר חתימה טובה, לאלו מכם שצמים (כולל אותי) צום קל. מי יתן והשנה תהיה שנה טובה יותר מהקודמת, ונתגבר על אויביינו ימך שמם !
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לעסק של אבא שלי יש היום אתר אינטרנט ... האתר כמעט ולא פעיל.. היה להם הסכם אחסון עליו לשנה (כלל את הבנייה של האתר והכל.. ) קיצר רוצים 200 שקל לחודש , זה המון כסף.. בלי להכנס יותר מדי לפרטים אני בטוח שזה מחיר לא סביר ... גם אם יש לו שרת מטורף שהוא מאכסן עליו.. הוא בטוח לא צריך כזה... אני צריך אחסון מינימלי ל200 כניסות בחודש פחות או יותר , ושטח של 100 מגה בערך... עניין הבטיחות לא כזה חשוב (לא שזה נעים שפורצים לך כן?) אבל ברמת העקרון אין שם שום דבר סודי , לא כרטיסי אשראי לא סיסמאות לא שום דבר מיוחד.. למישהו יש נסיון בענין ויכול להמליץ לי על חברה טובה (יציבות האתר זה דבר חשוב למשל) וזולה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד קורס טכנאי מחשבים ומנהל רשתות - MCITP. ואחרי זה להמשיך הלאה. בקיצור יש שני מקומות שביררתי עליהם שנמצאים באזור חיפה. גון בריינס ואת מדיאטק. מה אתם ממליצים מבין שניהם? ואיזה עוד מכללות אתם מכירים באזור חיפה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.electric-escape.net/node/1475 HF
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שווה לקרוא עד הסוף.. מבטיח! בקיצור... יש לי מצלמה.. שהחברה שסיפקה לי אותה נתנה לי הוראות להתקין אותה באנגלית.. אבל אנגלית כמו שרק הסינים יודעים ( לא מבינים כלום!! ) בסוף היא כותבת לי, אם כל מה שהצלחתי לא עבד תיכנס לפה ותוריד את הדרייבר -- !!! אמא שלך **%&$ אז למה יצאו לי העיניים עד עכשיו?! Dear customer, For the webcam problem,could you pls see the following info.Hope it helps someway. First,Pls plug in the webcam to the interport of computer. And open your ''My Computer'' on you table and found the "Scamer & Camera". Then you will found "USB Vedio equipment" and click it. Second,Plug in the webcam to the interport of your computer first. Open your "My C…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/almoni32///Walla_News.htm כפיים כפיים יששששש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל מי שמכיר סרטים איכותיים בבקשה לרשום. הנה הרשימה של הטובים שאני מכיר: Turbo Dreams 1,2,3 Getaway In Stockholm 1,2,3 Ghost rider (סרט עם אופנוע אבל חיה ביותר) ועוד סרט גרמני שאני לא יודע את השם שלו על גולף RS אם מנוע V6 של אודי . משהו פשוט משופר מהתחת.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש את האתר של קצין העיר בחיפה חיפשתי בגוגל וחברים והתייאשתי אני יודע שזה קצת לא שייך אבל אם מישהו מכיר ומוכן לעזור אני אודה לו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורי ביקשו ממני להשיג להם מוזיקה. הם אוהבים מוזיקה בסגנון פרנק סינטרה, קלאסית (הם אהבו את העיבוד הפילהרמוני של הביטלס, אז מומלץ משהו בסגנון) וסגנון רגוע, נעים לאוזן. יש המלצות?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים , ראיתי איזשהי הרצאה באינטרנט על זה שבטוח יותר להיות רשום כחשבון מסוג סטנדרטי מאשר סוג חשבון מנהל כלל(administratoe) שההרשאות כסטנדרט(standart) הן כמעט זהות ושבמקרה שבאמת צריך איזשהי הרשאת מנהל יהיה לי קוד לביצוע הפעולה . אבל כשניסיתי להחליף בpanel control סוג חשבון לא התאפשר. שיחת טלפון עם מיקרוסופט היבהירה לי שהחלפה לחשבון סטנדרטי אינה מומלצת ושיכולה להביא למצב של פירמוט מחשב היה ואחסם לעשות פעולות של מנהלת כללית עם קוד. מישהו יכול להגיב על כך בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסיפור הזה ענק מכל הבחינות אז זה יותר מהודעה אחת. *The Difference Between Men and Women* Let's say a guy named Fred is attracted to a woman named Martha. He asks her out to a movie; she accepts; they have a pretty good time. A few nights later he asks her out to dinner, and again they enjoy themselves. They continue to see each other regularly, and after a while neither one of them is seeing anybody else. And then, one evening when they're driving home, a thought occurs to Martha, and, without really thinking, she says it aloud: "Do you realize that, as of tonight, we've been seeing each other for exactly six months?" And then, there is silence in the car. To Martha, it s…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! מחר אני צריך ליסוע להרצאה בסיס צריפין בתלאביב ולשמוע אודות חיל החימוש,לפי מה ששמעתי מחברים חיל חימוש זה זבל של דבר אבל אני מעדיף לקחת צ'אנס ולראות איך זה ולא להחליט מיד. אז מה דעתכם? והאם יש פה עוד מישהו שמחר נוסע לזה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מזה דחוף בקשהההההההההה אני נואש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים ... כמה שאלות לי אליכים בקשר לנסיעה שלי לחו"ל בקרוב ( אוגוסט ) אז ככה .. זאת תהיה הפעם הראשונה שאני בחו"ל ( כן - עם כמה עלוב שזה נשמע ) אז אני רוצה לעשות את זה דיי מיוחד .. ולא משעמם ( יותר לכיוון של לראות מכוניות תאמת .. ) לאן הייתם ממליצים לטוס ( טיול מאורגן ) באירופה ? כלומר לאילו מדינות ספציפיות בטיול מאורגן של כשבועיים +- .. ומהי עלות הדיל ? עוד שאלה .. שמעתי שמותר להכניס לארץ סכום של מוצרים עד 200$ ... מה קורה מעל זה? ואם אני קונה בדיוטי פרי אז אין בעיות עם המכס? מה שווה לקנות בדיוטי פריי ומה שווה יותר לקנות בחו"ל ? מה לא עובר במכס? סכינים / חרבות וכל השטויות האלו לא עוברים? אני רוצה לדעת הכל מהכל ... התקציב עומד על כ10,000 ש"ח ל2 נפשות ( אני ואמא שלי …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לעשות השנה פסיכומטרי במועד אפריל.. כנראה שאני יעשה בhigh Q מישהו יודע כמה עולה כזה קורס? אני ידוע שזה בעיקרון 5000.. אבל מחברים שלי שעשו בחופש בין י"א לי"ב זה עלה להם רק איזה 1500.. יכול להיות שגם עכשיו זה ככה או שלא משנה הקורס יעלה לי בסביבות ה5000?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חשד שזאת נימבאזז לאנדרואיד אבל זה יכול להיות כל דבר לאנדרואיד או למחשב. מה שקורה זה שאני מחובר 24\7 לפייסבוק ואני מקבל הודעות מההיסטוריה של הצ'אט של אנשים שחושבים שאני מחובר... מישהו נתקל פעם בזה? איך אני יכול לבטל דבר כזה? בנימבאזז חיפשתי קצת משהו שקשור להיסטוריה אבל בכלל לא מצאתי הגדרות...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה פעם את האתר הזה 441 אם אני לא טועה,כמובן שבזק תבעו אותם והאתר נסגר,האם יש אתר דומה שמאפשר לאתר כתובת ע"י הקלדת מספר טלפון.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 021 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) - וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, :smoke: נהרס לי הס…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה במתמטיקה- אתר עם פתרונות לא אתר פותרים תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני די נעול על g-shock, אבל אין לי מושג לגבי הדגמים עצמם, וזאפ לא ממש עוזרים. תקציב של 500+- תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באתר שלהם כתוב שאם אמצא פרסום של מוצר יותר זול מאצלהם, הם ימכרו לי במחיר שמצאתי. יש מוצר מסויים שאני רוצה לקנות, ומצאתי חנות שמוכרת אותו ביותר זול. מישהו ניסה לבוא אליהם פעם עם המודעה ולנסות להוריד להם את המחיר?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני בן אדם חכם, עם הרבה תובנות מעניינות על החיים, וזה יהיה רווח אדיר לאנושות אם אני אכתוב בלוג ואשתף את כולם בהשקפות, רעיונות, פילוסופיה ושאר הדברים המגניבים האלה שיכולים רק לתרום לכל מי שיקרא אותם. הממ..יצא לי קצת שחצני (למרות שאין בן אדם יותר צנוע ממני). בכל מקרה, איזה אתר בלוגים נחשב הכי פופולארי כיום? חשוב לי שזה יהיה אתר שיש בו הכי הרבה גולשים. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני מקבל זיכוי ממוכר באייביי רציתי לדעת איך התהליך מתבצע דרך פייפאל.. אני אמור להיכנס למקום כלשהו דרך המייל שישלח אליי ? או שזה פשוט תהליך אוטומטי ? We are refunding you for your order. Once it is processed you will get an email confirmation. Due to your package being misplaced we will not be able to take anymore orders from you. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-