עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by neogod,

מה התוכנה שאיתה אתה רואים סרטים בHD - קבצי MKV ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. התקשרתי היום להוט והם הציעו לי 2000 דקות ב-45 ש"ח כל חודש. אחרי שאני מסיים לדבר 2000 דקות בחודש אני אתחיל לשלם 7 אג' על שיחות מקו ביתי לקו ביתי אחר, ו-44 אג' מקו ביתי לסלולרי (שיחות סלולרי אגב לא כלולים ב-2000 דקות שבמבצע). מבחינת המחיר, נראה לי שהוא דומה לשל בזק, אולי טיפה יותר זול אבל לא משהו משמעותי. אבל איך הקו של הוט מבחינת תקלות? השיחות נשמעות בצורה סבירה? יש תקלות, בעיות שונות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Nahum2,

משהו בין ראשון לנתניה. למטרות דייט. אנחנו ילדים גדולים 21/23.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ^HocK^,

http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp ROFLMAOWPIMP...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן חברים ... כמה שאלות לי אליכים בקשר לנסיעה שלי לחו"ל בקרוב ( אוגוסט ) אז ככה .. זאת תהיה הפעם הראשונה שאני בחו"ל ( כן - עם כמה עלוב שזה נשמע ) אז אני רוצה לעשות את זה דיי מיוחד .. ולא משעמם ( יותר לכיוון של לראות מכוניות תאמת .. ) לאן הייתם ממליצים לטוס ( טיול מאורגן ) באירופה ? כלומר לאילו מדינות ספציפיות בטיול מאורגן של כשבועיים +- .. ומהי עלות הדיל ? עוד שאלה .. שמעתי שמותר להכניס לארץ סכום של מוצרים עד 200$ ... מה קורה מעל זה? ואם אני קונה בדיוטי פרי אז אין בעיות עם המכס? מה שווה לקנות בדיוטי פריי ומה שווה יותר לקנות בחו"ל ? מה לא עובר במכס? סכינים / חרבות וכל השטויות האלו לא עוברים? אני רוצה לדעת הכל מהכל ... התקציב עומד על כ10,000 ש"ח ל2 נפשות ( אני ואמא שלי …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by judas_clown,

http://www.storyofstuff.com/ מצגת ירוקה, שווה את ה-20 דקות, עשוי בצורה מאוד יפה, כך שכבר בדקה הראשונה תרצו לראות עד הסוף.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מה קרה מישהו יודע?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by alexbmw,

תקשיבו , רחוק מישפחה רוצה לטוס מאוקראינה לארץ לביקרו. אין בעייה הכל סודר ממשרד הפנים אבל עכשיו עולה הבעייה הרגילה של לימצוא טיסה . תקשיבו חיפשתי ואל על אין טיסות משם , ואני לא יודעה איפה לימצוא . ניסיתי גם באתר של הטיסות של האוקראינים ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי . בקיצור מישהוא יכול לעזור לי למצוא מחיר של כרטיס הלוך חזור מקייב באוקראינה לתל אביב לבן אדם מעל גיל 60 . אם יש קישור או טלפון זה יתקבל בברכה .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by izir,

שלום, מקווה שתוכלו לעזור לי ולתת לי טיפים שאני קורא ספר או מתחיל ללמוד אחרי 10-9 עמ הכל נהיה לי קשה כאילו אני לא יכול להמשיך ליקרוא(גם אם אני נוקח הפסקה לכמה דקות אחרי דף או שתי דפים עדיין אותה הבעיה) מה אפשר לעשות בנידון?.זה חשוב לי ללימודים וזה תוקע אותי כל הזמן

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

מצורף למייל קובץ Microsoftlottery.doc מי שמקבל את המייל הזה למחוק אותו מיידית. מידע מMicrosoft על התרמית http://www.microsoft.com/protect/yourself/phishing/lottery.mspx ראו הוזהרתם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, ראיתי את הסרט לא מזמן בDVD אבל לא הבנתי די הרבה דברים. איך זה שבסוף הסרט חוזרים למה שהיה קודם? הוא הצליח למצוא את "חור התולעת"? למה הוא לא הציל את עצמו בסוף? פרנק מת? מי זה פרנק הזה? מאיפה הוא בא? איך השמיים נפתחו? חח המון המון שאלות, אודה לכם אם תענו לי לפחות על כמה מהם וגם תכתבו את התרשמותכם מהסרט ועוד דברים שהבנתם מהסרט שלא שאלתי. תודה רבה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. פריצת דרך טכנולוגית שנועדה במקור עבור שוק השרתים מאפשרת כעת למשתמשי הקצה הביתיים ליהנות מזינוק של עשרות אחוזים בביצועי הכוננים הקשיחים באמצעות ביטול מנגנוני הדמיה מיושנים ומיצוי אמיתי של פרוטוקול ה-NVMe המודרנילכתבה

14. אורח PrototypE.rev.3

חחחחחחחח התמונה הזאת הרגה אותי !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by creative,

Pachelbel Canon in D

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Chymes,

קראתי ביקורות שונות ברחבי הרשת, והחלטתי לקנות מארז ANTEC SONATA. בארצות הברית מארז זה עולה 99$, שזה 450 ש"ח. בארץ אותו מארז בדיוק עולה 850 ש"ח. למה מארזים בארץ כל כך יקרים? ומישהו מכיר אתר טוב שעושה משלוחים לארץ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. עבדתי בחופש שבוע ויש לי בערך 1200 שקל... חשבתי לקנות PS2 או XBOX... אין לי ממש מה לעשות עם הכסף, המחשב שלי בסדר, בגדים אני מאורגן... אתם חושבים שכדאי? הנה כמה דילים שמצאו חן בעיני http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=42 http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=53 לפי מה שאני יודע בXBOX המשחקים יותר איכותיים, אבל לסוני הרבה יותר נפוצים ויש יותר.... (לא שאני אומר שלסוני יש משחקים מעפנים! יש מצוינים!) אז תעזרו לי... ולא בא לי לחסוך עכשיו כי הרוחתי ולא תהיה לי הזדמנות לעבוד עד לחופש הבא אז אני רוצה להנות מהכסף שהזעתי בשבילו! תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז ככה מעניין אותי לדעת איזה מזגנים הכי יעילים מבחינה אנרגטית כלומר דירוג A , איזה מומלצים מביניהם של איזה חברה ואילו הכי זולים מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

שימו לב לאתר הבא ??? זו הייתה חנות ללדים שודאי רובכם מכירים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by CoronaLover,

היי רציתי רק לישאול אם למישהו יש מאורר 80 מ"מ שהוא רוצה למכור כי אני צריך דחוף אז אם מישהו רוצה שיביא אותו למפגש ויענה כאן דרך אגב זה למארז

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Chymes,

הורי ביקשו ממני להשיג להם מוזיקה. הם אוהבים מוזיקה בסגנון פרנק סינטרה, קלאסית (הם אהבו את העיבוד הפילהרמוני של הביטלס, אז מומלץ משהו בסגנון) וסגנון רגוע, נעים לאוזן. יש המלצות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by onn_the_vy,

בתחנת רדיו קנדית הציעו פרס של 5,000 דולר לסיפור אמיתי מביך ביותר. זה הסיפור שזכה בפרס. "היה לי תור אצל הגינקולוג השבוע. מזכירתו צלצלה להודיע לי שהתפנה מקום ושעלי לבוא תוך שעה. היה זה מיד לאחר ארוחת הבוקר, השעה הייתה 8:45 ונלחצתי כי היה לי חשוב... אני מאוד מקפידה על הגיינה האישית ובמיוחד בבדיקות רפואיות, אך לא היה לי זמן למקלחת נוספת... עליתי בריצה לחדר אמבטיה, לקחתי מגבת קטנה מקופלת נקייה שהייתה על קצה האמבטיה, פתחתי, הרטבתי והעברתי בזהירות באזורים האינטימיים, להבטיח מרב הניקיון. זרקתי את המגבת וטסתי למרפאה. די מהר הוא קיבל אותי. היות ואני כבר מכירה את הפרוצדורה, התיישבתי ללא עזרה ושקעתי, כפי שאני עושה במצבים אלה, במחשבות על חופים יפים בפולינזיה או על כל מקום נחמד אחר …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מקווה שזה לא יהיה נושא נפיץ. אז אני מבקש שאם אין לכם משהו חיובי לומר, אנא פשוט אל תגיבו לדיון. אני מתכוון להשקיע בין 6 ל- 8 על המחשב ואני בסה"כ מחפש המלצות מתוך ניסיון אישי שלכם, לבחירת חנות לרכוש ממנה את המפרט (שגם הוא ייסגר אינשאללה בעזרתכם הטובה). מה שחשוב זה כמובן: אמינות (לא חלקים משופצים או כל שקר אחר) מהירות תמיכה (אם יש תקלה אני לא רוצה שבועיים להיות בלי מחשב) מיקום (רצוי שיהיה באזור אשדוד-אשקלון, גג עד ראשל"צ). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי שמי ליאור אני נציג של עמותת להושיט יד עמותה שפועלת שנים רבות בארץ להצלת חולי סרטן. כרגע אנו מנסים להציל חיים של ילד בן 13 בשם אלכסיי שמחלת הסרטן חזרה אליו וזקוק לטיפול תרופתי של 400000 שח שלא נכלל בסל התרופות. מי שמעוניין לתרום אפילו סכום קטן אשמח שיפנה אלי למייל ואני אחזור אליו בימים א-ה מהעמותה לביצוע תרומה (התרומה מאובטחת דרך כ.א) אני מצרף לינק על הילד. http://www.myavne.co.il/saving-alexey וזה המייל שלי. מי שמעוניין לתרום שישלח לי שם פרטי + טלפון לחזרה ואני אחזור אליו בימים א-ה מהעמותה לביצוע התרומה במייל: leoshityad1@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Slash87,

אני רוצה לקנות אופניים זנב קשיח למתחילים... ראיתי בנתיים את ה trek 4300 אבל צריך לחכות איזה חודש עד שהם יגיעו <הדגמים החדשים> מישהו מכיר אולי אופניים ברמה שלהם בסביבות ה 1800 שקל?!?!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים