כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
צריך עזרה דחוף, גיסי יהיה שם עוד יומיים בערך, ואני רוצה שיקנה לי כמה דברים משם מישהו מכיר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חבר שלי הביא מחו"ל את המוטורולה E398.. (מאניאק עלה לו 300 דולר! ) בכל מקרה משהו יודע איפה הוא יכול לצרוב עברית לפלפון הזה בארץ? או אם זה בכלל אפשרי?? נ.ב. מה זה אומר אם כתוב: GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900, Unlocked GSM
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש מכס על חלקי מחשב? כי מצאתי מקום שממש משתלם להזמין ממנו בחו"ל בהנחה שאין מכס תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני מעריך מאד את האתר שלכם ואת אנשי הפורום אני אמנם פריק מחשבים (לא כמוכם) אך עקב בעיות רפואיות אני נאלץ להיות בבית הרבה שעות. על מנת להתפרנס הוצע לי לעבוד בבית. בשיווק הנושאים הבאים : הקמת חנות דיגיטלית בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים הקמת חנות וירטואלית בשיתוף עם בזק בינלאומי - במחירים נמוכים הקמת אתר תדמיתי בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים BACKUP ONLINE עבור חברות קטנות או משרדים שיעבוד גם בשיתוף עם בזק בינלאומי-במחירים מאד אטרקטיבים תוכנה לניהול מערכת שעות לבתי ספר מאגרי מידע של חברות ההיטק במדינת ישראל עם אמצעי שיווק מן הזולים במדינה- ב15% מהמחיר הרשמי. וקצב עידכון ריבעוני ולא קצב עידכון שנתי הייתי מאד מעוניין לשמוע את דעת המלומדים על כל נושא, ע…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הפורום שנראה לי הכי מתאים, אם לא אז תעבירו, בבקשה לא לצעוק עלי לא הייתי פה הרבה זמן... בכל מקרה אני מחפש אתר שיתן לי מידע על עזרה ראשונה וזיהוי מקרים של התייבשות, שפשפת (כן שפשפת) ועוד כל מיני דברים שיכולים לקרות שיוצאים לטיול. יש סיכוי שיש אתר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
או במילים אחרות, זה רציני כל השטויות האלה בשדה תעופה וה"קונטרה" של בדיקת מסמכים במשרד החוץ ? אשכרה גן ילדים ! לא הגיע הזמן לתת להם על הראש, חרף שיקולים כלכליים ושאר ירקות ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוף שבוע לפני הגיוס אני סוףסוף מוצא לעצמי חברה. ככה זה בחיים. לפחות אני אהיה על יומיות קרוב לבית.. מי עוד מתגייס מחר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בן 24 וכל החיים אני מנסה לאכול גזר כדי להיות כתום!!! פעם אחת הצלחתי לשנות את הצבע קצת אבל רק קצת הוצהבתי :'( אתם יכול לעזור לי להיות כתום :s05: איך אני אעשה את זה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסקרן אותי לדעת למה כשמורידים סרטי dvdrip או סרטים בפורמט דומה יש את הפסים השחורים הגדולים האלה?? למה זה מועיל? והאם יש דר להעלים אותם עם תוכנה כל שהיא? (**מקווה שזה לא ווארז.)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המחירים שם? יש למישהו מושג? מבחינת תאימות לרשת החשמל בארץ, אין שום בעיה, אני מניח, חוץ מ"תקע" חשמל שונה. אני צודק? אני מתלבט בין מחשב נייד\CDP\שיפחת מין J/K
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו פה שם לב שיש את השילוב של T ו-i, הקו המאוזן של הT נראה כמו פרבולה שמחה! Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti. Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti. מישהו יכול להסביר את זה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים שבוע הבא שישי הורוד . לא יצא לי עדיין להזמין מחו"ל שום דבר, ורציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות אמינות ומומלצות שעושות משלוחים לארץ ? עוד שאלה קטנה.. אפשר להעביר כסף מחשבון הבנק שלי לחשבון פאיפל ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני אמור לקבל בקרוב את הצו הראשון (עוד שבועיים יש לי 16) ויש לי עקמת קלה. ברגע שאני שם מדרס בנעל (שמודבק מתחת לסוליה) אני הולך ישר ומתפקד 100%. האם העקמת עלולה להוריד לי את הפרופיל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני די נעול על g-shock, אבל אין לי מושג לגבי הדגמים עצמם, וזאפ לא ממש עוזרים. תקציב של 500+- תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נו, אתם יודעים... זה מתחברים אליו עם telnet או putty ועוברים שלבים, בכל שלב יש אתגר גדול יותר. אני זוכר שהייתי בכמה אתרים כאלה, אבל, לא זוכר את השם שלהם וכמעט שום דבר. Enlighten me, -Vega.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התגייסתי באוקטובר '08, עברתי טירונות כלל צה"לית, ומשם עברתי קורס נהיגה עד 12 טון בבה"ד 6. לאחר שנת שירות כנה"ג בחיה"א, הורי הסכימו לחתום על אישור התנדבות ליח"ש, ועברתי לחש"ן, לעשות מסלול עם נוב' 09'. סיימתי מסלול, עשיתי מחזור במבצעית, ואמא שלי התחרטה. היר התכוונה "למשוך" את החתימה חזרה, וזה הגיע למג"ד, שהחליט שאין טעם ללכת עם הראש בקיר, ואישר להעביר אותי למפח"ט, ומשם בחרתי לעבור חזרה לבא"ח שריון, לשרת כסרס"פ (רק שבסוף, היא אפילו לא ביטלה את החתימה, כי השתכנע שאני כבר לא לוחם). בשלושה חודשים הראשונים שלי כסרס"פ בגדוד הפיקוד, הגדוד ההשכרתי-מבצעי בחטיבה 460, עדיין קיבלתי שכר לוחם, והייתי סבור שאני על תקן לוחם, ושכך יהיה עד שחרורי. כמו כן, הייתי בטוח שיהיו לי מספיק חוד…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן היום זה יום של שמחה ומחר גיוס מה אני יכול להגיד :-X למי שרוצה לדעת אני מתגייס לתוחנים ויש לי פרופיל 82.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי פרופיל די גבוה ככה חוץ מבעיית ראיה קטנה שאני צריך משקפיים אני כמו שור ובכושר קרבי ומה לא קיצר אני מקבל בכיף פרופיל 87-85 עכשיו אני צריך פרופיל לממר''מ 64 או 46 ? מה שזה לא היה עכשיו האם אני יכול "לעבוד" על הצבא ? להוסיף כול מיני בעיות כמו לחץ דם, אסמה,פריקת כתף תכופה,פריצות דיסק קיצר שיעזור לי להכנס לממר''מ כי הקטע שהם לוקחים 150 איש בשנה מתוכם 3 עם פרופיל מעל 64 אם היה לי פרופיל מתחת ל64 הסיכווים שלי להכנס לשם גודלים אז האם הצבא בודק ? את זה ? אני יודע שאחרי שמוסרים תתטופס של המצב רפואי ואז צצה בעיה הם יבדקו אבל מה קורה אם אני שם תבעיות בטופס ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, שמי נעמה, אני בת 23 (וחצי), ורוצה ללמוד אנימציה (לתואר) בשנת הלימודים שתתחיל בספטמבר. אני אשמח לשמוע מכל מי שלומד אנימציה לתואר, דעות חוויות ועצות. בנוסף, הייתי במכון 'האקר יו', (שקראתי עליהם תגובות לכאן ולכאן, אבל כמעט אף תגובה בנושא אנימציה) "hacker U" הציעו לי מסלול שבסופו אוכל לקבל תעודת תואר לכל דבר ועניין.(מסלול שבו אעשה קורס באנימציה 620 שעות אקדמאיות, בנוסף לקורס עיצוב גרפי וקופירייטינג 550 שעות- שיקנו לי 123 "נקודות" אקדמאיות) ובסופו של הקורס, אעשה השלמה "עבודת מחקר" דרך "מרסי קולג'- mery college" בניו יורק, ואקבל תואר BA לכל דבר. (הם הציעו לי עוד שלוש אופציות לקבלת תואר- אוניברסיטת YORK בהוואי או אלבאמה... לא ברור... אוני…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-