עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BiG_BuG,

איזה בחור מסכן עם הונדה החליק לתוך התעלה, ושיתף את החוויה שלו עם הפורום. רק תראו מה עשו לו שם : http://www.houston-imports.com/forums/showthread.php?t=379539 אני מת פה, הרבה זמן לא צחקתי כך

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  2. Started by Lirany21,

שלום לכולם, הורדתי סרט קצה התבל ששמו: ALPHA DOG DVD של רפליקה הורדתי כתוביות לגירסת ה DVD אך אינני יודע כיצד לצרף כתוביות אלו בבקשה צריך עזרה דחוף כי אני ממש רוצה לראות את הסרט כרגע

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Ac-Boy,

http://www.sirtonim.com/zoom.php?id=502 הקומדור האגדי.. לאחרונה שמענו שהוא מכה שנית..

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by AVL,

מה זה הזבל הזה? לדעתי הם גזרו על עצמם גזר דין מוות עם האלבום הזה, הוא ממש ממש גרוע, אפילו בשבילם

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by amd,

יש לי מערכת מיני סטריאו של SHARP, לפעמים אני מתעסק עם החוטים של הרמקולים ותאונה תמיד חוזרת על עצמה , החוט של ה+ וה- של אחד הרמקולים נוגעים אחד בשני והמערכת מתקלקלת ומשמיעה לאחר מכן עוצמה דיי מינימלית (בקושי נשמעת) באותה יציאה שהיתקצרה. התאונה המצערת הזו היא כבר השלישית וכל תיקון כזה עולה מעל 300 ש"ח וכשבוע המתנה לתיקון. אני מאזין לשירים באופן קבוע ואני מתגייס לצבא ביום שני הבא, לא ממש רוצה לבזבז עוד סכום כזה זעום לתיקון קטנטן ולסבול שבוע , אני רוצה לתקן אותה בעצמי הפעם! לפי מה שהבנתי בעבר בהקשר לתקלה כזו , זה יכול להיות קבל ? אם כן, איך בודקים קבלים? אחרת, יש איזו קומבינציה לבדוק מאיזה רכיב התקלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  6. איזה חתימה הכי אהבתם?? אני, אישית, אהבת את החתימה על האלה שפורצים לבית של מישהו, ואז עוצרים אותו על עותק בלתי חוקי של וינדוס. החתימה של WAREWOLF, הציטוט של נייק. "חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!! נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב.. u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!" נ.ב מותר לי לפתוח תר'ד כזה, כבר הרבה אחרי 2 בלילה..

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by mkx,

אהלן חברה! האם הירידה התלולה בשער הדולר? - השפיעה על המחירים - עדיין לא - השפיעה ותמשיך להשפיע כמו כן עם שער דולר כזה נמוך לא כדאי לקנות בחו"ל?

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  8. אני צריך אתר שיאפשר העלאה של קבצים מעל 50 מגה שלא ימחוק אותם שמאפשר ליצור חשבון ולעקוב אחרי הקבצים ושיהיה אמין יש חיה כזו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

מה מס' הפרק ואיזה מס' סדרה הוא? 300 - South Park ^ על הפרק הזה אני מדבר.. =] תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by weissby,

אני משוטט לי הרבה בוואלה!שופס ואוהב להסתכל על מצלמות שמה וכאלה, ובין היבואנים/ספקים שמה זה 4H ומנסה למצוא בגוגל אתר של זה ולא מוצא כלום..כאילו אנלא מוצא אתר אנטרנט ממשי שלהם.. מה זה לעזאזל צריך להיות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. למי שלא מבין אני לא מדבר על התוכנית בערוץ 2 שדי נחמדה אלה על התוכנית היומית בHOT שמשעממת ברמות אז תזרקו בדיחות מפגרות ואני יתחיל תראשונות התוכנית של מה קשור כל כך משעממת שאודטה ניראת מעניינת אחרי שצופים בתוכנית מה קשור כל כך משעממת ש-"לא אשה" (מנשואים פלוס) הזמינו כמה תוכניות לטקס קבלה

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  12. שלום אנשים טובים. בעקבות נסיעה קרובה שלי לאילת, וצורך עז ברכישת מחשב נייד, תהיתי האם מישהו כאן מכיר חנות מומלצת באילת לעניין הזה. השיקול פה הוא לא המחיר (שכביכול זול יותר באילת, אך בפועל רחוק מכך), אלא יותר העיתוי - המחשב הוא מתנה למישהו שישהה באילת באותו הזמן. אם תוכלו לציין גם מיקום של החנות המומלצת פחות או יותר - אודה לכם מאוד. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by First Squad,

האם ניתן להירשם ל PAYPAL עם כרטיס ישראכרט ? ניסיתי להירשם ולא הצלחתי הבנתי שישרקט היא חברה בת של מאסטרקרד ולכן סימנתי שברשותי כרטיס מאסטרקרד (כי אין ישרארקט לבחירה) והוא אומר לי שהמיספר שגוי , אז PAYPAY לא תומכים בישראקרט?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by redti,

אהלן חבר'ה יום הולדתה של אמי קרב ובא וחשבתי לאחרונה שאולי רכישת קורס גמילה מעישון או משהו בסגנון יהיה מתנה מעולה בשבילה ובשבילי.. אמא שלי הפסיקה פעם ליותר משנה וחזרה לעשן בסביבות החצי קופסה ביום אולי קצת יותר.. ואני מודע לסיכונים שיש בסיגריות. אני מאמין שאם אני אשלם כמה מאות שקלים על מתנה מסוג כזה היא תיתן לזה צ'אנס אפילו שהיא לא מוכנה לשמוע על זה בכלל והיא מוכנה להבטיח ולשקר ברמה חריפה בשביל העישון. לכן אני שואל את דעתכם על המתנה? במקרה ואתם חושבים שהיא טובה אז אתם אולי מכירים מכוני גמילה או קורסים כאלה שעולים עד 700 - 800 שקל שאולי יפטרו את אמי ואותי מהצרה הזאת?

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

אני צריך להגיע לבן גוריון 100 ברמת גן עד 9 בבוקר. אז חשבתי לקחת רכבת עד שם אבל ממה שראיתי באתר של רכבת ישראל אין רכבת ברמת גן. יש למישהו רעיון איך להגיע לשם? ועוד משהו כשאני לוקח רכבת אז כרטיס אחד נותן לי גישה לרכבת לכל היום כמו בחול? (אף פעם לא הייתי על רכבת.. בישראל..)

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by Aviram,

אז ככה, יש היום משחק של ביתר עם נתניה, רשום בעיתון שיש שידור ישיר בשלם וצפה.. עכשיו נשמע שזה מתאים לי, אני רוצה לשלם רק בשביל לראות את המשחק במקום להקשיב לרדיו.. הבעיה שאני לא יודע איך משלמים ואיך זה עובד יש לי HOT. מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  17. ב20 לחודש הזמנתי מהאתר שלהם מחשב ובחרתי באופציה של קבלת פרטי האשראי בטלפון ועד היום לא לקחו ממני את הפרטים! פעם אחת התקשרתי ואמרו לי שיחזרו אלי ואכן חזרו רק בכדי לספר לי שאין חלק מהחלקים במלאי אז אמרתי לו להחליף לרכיבים שיש וכך הסתיימה השיחה. זה נפוץ? מה אני אמור לעשות?

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by idan23,

אני חדש כאן , למעשה נרשמתי לפני כמה ימים אבל החלטתי קודם להתרשם לפני שאני כותב הודעות.. והפורום אחלה , בהצלחה . אני בן 18 מבאר שבע, עוסק בעיקר בחומרה במחשב , מקווה לעזור כמה שיותר .. ערב טוב.

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by esaly,

היי! האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מדבקת C2D למארז של המחשב?

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  20. קודם כל הלינק : http://maps.google.com/help/maps/streetview/index.html אוקיי, אוקיי, אני יודע שאתם מכירים כבר את zoomap הישראלי ממזמן... אז עכשיו גוגל החליטה ליישם תמונות ברמת הרחוב, מתוך המפות שלהם.. כלומר יש לכם ZOOM לרמת רחוב... והתמונות מסתובבות ב 360 מעלות... מנוע החיפוש A9 של אמאזון יישם את זה לפני יותר משנתיים ומשום מה זה לא קיים שם כבר לדעתי הם פשוט מכרו את הרעיון הזה לגוגל, או שלא זכו למספיק חשיפה ולא השתלם להם להחזיק כזה פרוייקט ולכן סגרו וגוגל פשוט לקחו את הזמן שלהם בליישם את הרעיון מחדש... מה שכן, ב A9 היו אלו תמונות שמשתמשים צילמו והעלו, בניגוד לגוגל, כאן התמונות כנראה צולמו ע"י ... גוגל. ולא הייתה תצוגה של 360 מעלות מנקודה, כמו שיש בגו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אולי אתם יודעים ואולי לא אני לקוח של נטוויז'ן והוט ומרוצה מהמהירות משירות הלקוחות ומהמחיר בקיצור אני ממש לא רואה אותי עובר לחברה אחרת במצב הזה אז ככה היום התקשרתי אליהם שהאינטרנט שלי לא עובד ואז העבירו אותי לתמיכה טכנית באמצע השיר נזכרתי שצרבתי ביוס של לוח אחר ונתקתי, לאחר כמה דקות נחשו מי מצלצל אלי? נציג של נטוויז'ן ושואל אותי אם התקשרתי אז אמרתי שכן וכבר מצאתי את הבעיה ופתרתי והוא צוחק איתי ועושה לי חח... רוצה לעבוד פה אז אמרתי לו ח.. כן. טוב תודה רבה ביי|ביי בקיצור זה נחמד שנציג חוזר אלי וככה צוחק איתי וכל זה רק רציתי לשתף אותכם ואם גם לכם היו מקרים דומים

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  22. האם יש עוד מנועי חיפוש עולמיים כדוגמאת גוגל?

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by kill_b7,

אני לא יודע אם כדי לי לגשת למבחן הבגרות שלי מחר בכימיה. אני לומד כימיה 5 יחידות ומחר אנחנו אמורים לעשות 3 יחידות(3 שעות מאוד ארוכות ). כמו שחשבתי בסופו של דבר יהיה לי ציון של בערך 70 בכימיה סופי. אני רוצה ללכת ללמוד לאוניברסיטה כמובן והבנתי שהם עובדים על פי ממוצע בגרויות וגם פסיכומטרי. הבעיה שכל הבגרויות שלי בציון גבוה משמעותית מ70. אני לא רוצה שה70 הזה בכימיה יקלקל לי את הממוצע. מה אתם חושבים כדי לעשות?

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by IGOR_SSS,

שלום. אני צריך להתחיל כבר את עבודת הביוטופ שלי (אני כבר בסוף יא') ועדיין לא החלטתי על מקום... האם למישהו מכם יש עבודה גמורה כדי שאני אוכל להתרשם מהמקומות השונים וסוף סוף להחליט איפה אני אעשה את הביוטופ? אשמח גם לשמוע המלצות שלכם - במידה ואתם יודעים על מה אני מדבר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שמעו חבר שלי אמר שיש דבר כזה שדומה לאט שיש בזה הרבה מקום עכשיו עם קורא מצב שעשיתם פורמט למחשב מחברים את זה לUSB או כרטסי רשת איזה מקום לא יודע ואז אפשר לעביר מלא דברים לאט הזה זה משהו שדומההה עם דוגמה עשיתה פורמט למחשב אז אפשר עם זה להחזיר הכול משהו שמע על זה ? עם כן ישלכם קישור בה ZAP לקנייה משהו ?

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.