עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aviad91,

אהלן. אתמול קניתי רדיו דיסק חדש ויש שם כניסת AUX. יש לי אייפוד טאץ' דור שני.. מישהו יכול לכוון אותי איך אני גורם לשניהם להתחבר?איזה כבלים וכו'

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by *NightMare,

אשמח מאוד להסבר איך לפתוח חשבון של Gmail? ואחרי שיש חשבון מה אני צרי לעשות? זה עולה כסף? תודה...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מוכרים בארץ מחשבים של חברת ALIENWARE או VOODOO????? איפה???? אם לא אז אפשר להזמין מחו"ל??? מה אתם אומרים, שווה לקנות מהחברות האלו???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי. במחשבה על חיסכון בחשמל אני תוהה כמה התענוג של מחשב דלוק 24\7 עולה לי. להלן המשתנים- מחשב לא ממוצע, ספק של 850W (מפרט מלא בצד) אבל יש לזכור שדווקא בגלל שזה לא מפרט ממוצע יש דגש על חיסכון בחשמל (לדוגמה, אאל"ט 7970 צורך בקושי 20W במנוחה?) וכמובן שהספק לא קרוב להגיע ל-800W כל הזמן. נכניס למשוואה גם את העובדה שכאשר המחשב לא בשימוש המסך מכובה ידנית על ידי. דיסקים קשיחים הוגדרו להשאיר פעילים תמיד. כרגע נוריד מהמשוואה את שעות המשחקים והעבודה המאומצת. אני מנסה לשער את עלות החשמל החודשית במצב כזה. אני מניח שהמון תוהים. יש השערות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200607/2006071320314.htm גם באמצע המלחמה צריך לגרש אותם ללבנון

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. גוגל משיקה את המתחרה שלה ל-Twitch, שמורכבת מאתר YouTube מעודכן ואפליקציות ייעודיות לאנדרואיד ו-iOS לכתבה: http://hwzone.co.il/מוכן-לקרב-אתר-ה-youtube-gaming-הושק-רשמית/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. לא משנה כמה פעמים כבר לחצתי "אל תציג שנית" אני כל הזמן מוטרד ממנו, מחדש, בחודשים האחרונים. נא לתקן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן אז הסיפור ככה , אולי מישהו יוכל לעזור אבא שלי היה גר בארה"ב איזה כמה שנים והשתמש בשרותים של פייפאל, הוא חזר לארץ ובחשבון פייפאל שלו יש 500 דולר שהוא לא ניצל מכל מיני מכירות וכ'ו, עכשיו כבר פג תוקף הכרטיס אשראי האמריקאי שלו והוא לא יכול להעביר את הכסף לשום מקום ולא לעשות איתם כלום, ניסינו להרשם עם כרטיס אשראי ישראלי אבל הוא מבקש כתובת להזין שכמובן עד כמה שזה מוזר לא מאפשר להחליף ארץ ולכתוב ישראל, אז המצב הוא שיש 500 דולר בחשבון שאי אפשר לעשות איתם כלום . עצתכם . תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי דיסק קשיח מהמחשב שלי עם 2 סקטורים פגומים ואני רוצה לגבות את המידע יש לי את 2 הכבלים שאני צריך - אחד של הכוח ואחד דק כזה, SATA נראה לי עכשיו השאלה היא אם כל פעם שאני מחבר/מנתק את הדיסק אני אצטרך קודם לכבות את המחשב? וזה בסדר אם אני אשאיר את הצד של המארז פתוח בזמן שהמחשב עובד? תודה איל

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כשאני קומץ את היד לאגרוף רואים מן גבעה כזאת באצבע הרביעית והחמישית. בהתחלה שנתתי אותו היד התנפחה למימדים עצומים, ואז זה נרגע קצת. יש לציין שאני יכול לעשות את כל הפעולות הרגילות בלי כאב. האם העצמות זזו? או שאז הייתי מרגיש כאב עצום? יכול להיות שהעצמות נכנסו פנימה עוד יותר? תודה זה מאד חשוב

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

http://www.mcworx.com/jeff//videos/4-20-05%20xl.mpg בנות, אל תנסו את זה בבית. אם למישהוא יש עוד סירטונים כגון זה, אנא, שתפו (-:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכל חברי הפורום, כרגע אני משתמש במשקפיים ורציתי לעבור לעדשות מגע והשאלות שלי הם כאלה: 1, כמה עדשות מגע נורמליות (בגדר נורמליות) אמורות לעלות? 2, עדשות מגע גורמות לגירויים בעיניים? אם כן זה לזמן מסויים או שרק צריך להתרגל אליהם? 3, אני לא עלול ליפגוע בעין שלי תוך כדי שאני מכניס את העדשה לשם? 4, זה מסוכן לשים עדשות מגע? אלה השאלות שלי, תודה רבה לכל מי שעונה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by lmlm,

INQ מדווחים ש AMD תשיק בקרוב אתר גיימנג אבל עדיין החברה לא מגלה את הדומיין. ייש אומרים: Game.AMD.com או gaming.amd.com מה AMD מתכננת לנו? http://theinquirer.net/?article=42001

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by אנונימי,

:evil_laughterpurple:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by MatanFrenkel,

אני מטר 80 שוקל 87 יוצא לי במכשיר אליפטיקל 160 דופק אחרי חצי שעה של אימון בערך... זה מאוד גבוה נכון? מה לעשות בשביל שיהיה דופק יותר נמוך?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by AnoxiA,

אוקי זהו הולך להיות הדף בית שלי שאמור לחסוך ממני כניסה לכמה אתרים לצורך התעדכנות... הוא עדיין לא גמור אך הוא כ60% ממה שהוא יהיה... http://www.yahav-s.co.il/HomePage מה דעתכם..? מה לדעתכם אני צריך להוסיף לשם..?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ChronoDog,

אומר זאת מראש: אם אסור "לפרסם" כאן, אז אנא סלחו לי כי לא מצאתי סעיף כזה בכללי הפורום ומחקו הודעה זו. בכל מקרה, לאחרונה FM הפך לבלאגן אחד גדול, מלא באנשים שבקושי יודעים משהו על מחשבים, ומטרתם היא למלא את דפי הפורום בבולשיט גמור רוב היום... מודים שהשתגעו מזאת והחליטו לתת באן לכל אדם שני, בלי להתחשב ב-שום- דבר... משהו מטורף בקיצור. אז כמה מ"מובחרי" המקום החליטו שדי, נמאס לנו לסבול את ה*** הזה, הבה ונעשה משהו משלנו, ללא כללים וחוקים, מקום שיכיל אנשים טובים ויודעים ויהיה פשוט מקום שנעים לבלות בו את הזמן... אז נוצרה קהילה יחסית קטנה של כ-20 אנשים שפעילים שם רוב הזמן, כולל אותי... הבעיה היא שכפי שאני רואה, כמה מחברי הקהילה החלו להימאס אחד על השני, וזה לא תחיד נגמר בטוב, לכן ח…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Kenny,

היי אנשים. צילמתי במועדון מישהי, אני מנסה לאתר אותה איכשהו עכשיו. שמתי שעל השרשרת שלה היה כתוב השם שלה. חתכתי את התמונה באיזור השרשרת, תנסו לבצע הגדלה אולי זה יעזור. תנסו לקרוא מה כתוב , אני באמת לא הצלחתי. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מערכת ההפעלה החינמית של ענקית הטכנולוגיה מהווה הצלחה כלכלית גדולה מאוד, לטענתה של חברת אורקל ישנם כמה וכמה תחומים שבהם דברים חינמיים עשויים למעשה להיות משתלמים ורווחיים יותר (עבור מי שיצר או יזם אותם) מדברים שעולים כסף, ומסתבר שמערכות הפעלה הוא אחד מהם. במסגרת מאבק משפטי ארוך ונרחב בין חברת אורקל לחברת גוגל, שעוסק בתשלומים להם חברת הענק של לארי אליסון זכאית, או לא זכאית, במסגרת השימוש של מערכת האנדרואיד באלמנטים מסויימים משפת ה-Java ומממשקי תכנות היישומים שלה – חשף אחד מעורכי הדין של אורקל את ההכנסות והרווחים, לכאורה, אותם גרפה גוגל מהמערכת הניידת המגה-פופולרית מאז שיצאה לאוויר העולם. גוגל מתמחה בשירותים חינמיים שהופכים לפופולריים ביותר ולמנועי הכנסות…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי סתם רציתי לדעת מה כולם חושבים, האם נגנים של 30GB עם וידאו וכל השטויות או בקיצור כי זה נושא הדיון עד סכום של 2000~ שקלים הם לדעתכם מותרות ממש רציניות או לא בהנחה שמי שרוצה את הנגן לא כזה חולה מוזיקה אבל זה בהחלט תחביב דיי רציני שלי והוא אוהב מוזיקה אגב בסקר לא ידעתי איך להגדיר את זה בדיוק...כי נשמע שממוצעת+ ומבוססת טוב זה אותו דבר אבל הכוונה שמבוססת טוב זה כאילו "רמה" אחת מעל ממוצעת+ אתם מוזמנים להגיב ולהרחיב בתשובות

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות את הדומיין www.maidenisrael.co.il איפה ואיך אני עושה את זה ומה המחיר בערך תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dids22,

שלום הבחנתי שאחת מהאפשרויות שלי במנילה היא מודיעין שדה.(לוחם איסוף) שמעתי על היחידה דברים טובים( תפקיד מעניין) ודברים פחות טובים (מערבים ליומיים וכו') שאלתי אליכם האם שרתתם שם?(מכירים חבר ששירת שם) איך התפקיד? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by asilbob,

יש כולכך הרבה מקצעות בכלל לא רק מחשבים אבל בא לי ללמוד מחשבים כי אומרים שזה הכי חזק.. אז חשבתי אל הנדסי אלקטרוניקה .. או על הנדסי מדעי מחשב או הנדסי תוכנות ויש עוד עכשיו אני לא יודע במה לבחור ......... אני רוצה תמקצוע שבדיוק יתאים לי וחוץ מי המקצעות האלו יש עוד מקצוע ככה.. שמומלץ ? ומה עדיף ללכת למדעי מחשב שלומדים את זה 4 שנים או מהנדס תוכנות שלומדים את זה 3 שנים אמרו לי שעדיף מדעי מחשב בגלל חבל על עוד שנה אחת .. גם בגלל הכסף אבל מדעי מחשב זה בדיוק כמו הנדסת תוכנות אותו מסכורות אותו הכול אז חרם על עוד שנה ........... וכבד גם 4 שנים ... מה אתם אומריםםם ?

24. Started by IGOR_SSS,

שלום. אני צריך להתחיל כבר את עבודת הביוטופ שלי (אני כבר בסוף יא') ועדיין לא החלטתי על מקום... האם למישהו מכם יש עבודה גמורה כדי שאני אוכל להתרשם מהמקומות השונים וסוף סוף להחליט איפה אני אעשה את הביוטופ? אשמח גם לשמוע המלצות שלכם - במידה ואתם יודעים על מה אני מדבר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אחרי בוקר של בדיקות וטלפונים עם פסיכומטרי שונים מצאתי שמבחינה כלכלית (אנקורי 4200 ו EZ WAY 5000 ) רק אלו מתאימים והשאר זה ששת אלפים ומעלה ואני לא מתכוון להוציא כל כך הרבה.. שעות וסימולציות שניהם די דומים (EZ נותן טיפה יותר) אבל ההתלבטות היא בגלל שבכלל לא מצאתי חוות דעת על EZ בשום מקום ואני מתכוון מחר כבר להירשם ואני עדיין לא סגור בין ה 2 אז מבקש ייעוץ ...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.