כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום בבוקר במקרה שמעתי את הסיפור של איך אבא שלי ניצל בשואה והחלטתי שבטח יש פה מלא אנשים שיש להם סיפורים מדהימים במשפחה אבל המשפחה לא מדברת על זה יותר מדיי וכו'. בכל מקרה הנה יש לכם תירוץ לשאול או סתם לספר לאחרים מה קרה במשפחה שלכם, אני אתחיל: אבא שלי בתור ילד קטן גר בליטא והיה לו יום הולדת באותו יום כמו לדוד שלו. אמא שלו התכוונה לנסוע לדודים לכבוד היום הולדת של הדוד ולהשאיר אותו אצל סבא וסבתא, הדודים התווכחו איתה שהיא לא יכולה להשאיר את הילד ככה ביום הולדת שלו ושהם כבר קנו מתנה והיא חייבת להביא אותו איתה. אחרי הרבה ויכוחים היא בסוף לקחה אותו איתה, ביום אחרי זה סבא וסבתא שלו כבר נרצחו. ת'רד זה מוקדש לזכר כל היהודים שנרצחו ע"י בני עוולה על לא עוול בכפם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/gaytrix_reloaded.asp :lol:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמציע מצעדים של שירים בארה"ב, פעם באתר של MTV היה מצעד כזה שהיה נותן את ה-EUROPE TOP 20, עכשיו אני כבר לא מוצא אותו, אני מחפש שירים חדשים בעיקר היפ הופ וראפ של כושים כמובן, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המצעד החדש של MTV או מצעדים אחרים אבל משהו טוב של שירים באמת חדשים... תודה לכם.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גיסתי הפתיעה את הבן שלה לבר מיצווה שהופיע על המון מסכי פלזמות בארוע עצמו... בבקשה הצביעו והשפיעו.. מגיע לה. http://www.sendsong.com/songlist/clip-view.php?return=1&clipid=55&clip_type=
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי ל2.5 מגה. איך אני בודק שזה עודכן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
משהו פשוט ביותר. לחשב את הסכום של : מ n=4 עד אינסוף, עם האיבר הכללי 1/n (אחד חלקי n). תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שיזמין לי את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=190295447791 אני מוכן לתת לו פלאפון samsung f480 חדש שנקנה מלפני פחות מחודש במצב חדש ללא שריטה עם כל הכבלים, החוברות והקופסה .
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
????? ומה זה מרץ ? קרבי לא קרבי ואם קרבי מה בקרבי ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש כולכך הרבה מקצעות בכלל לא רק מחשבים אבל בא לי ללמוד מחשבים כי אומרים שזה הכי חזק.. אז חשבתי אל הנדסי אלקטרוניקה .. או על הנדסי מדעי מחשב או הנדסי תוכנות ויש עוד עכשיו אני לא יודע במה לבחור ......... אני רוצה תמקצוע שבדיוק יתאים לי וחוץ מי המקצעות האלו יש עוד מקצוע ככה.. שמומלץ ? ומה עדיף ללכת למדעי מחשב שלומדים את זה 4 שנים או מהנדס תוכנות שלומדים את זה 3 שנים אמרו לי שעדיף מדעי מחשב בגלל חבל על עוד שנה אחת .. גם בגלל הכסף אבל מדעי מחשב זה בדיוק כמו הנדסת תוכנות אותו מסכורות אותו הכול אז חרם על עוד שנה ........... וכבד גם 4 שנים ... מה אתם אומריםםם ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני באתי ללכת לישון עכשיו(כן אני יודע שזאת לא שעה אבל ככה יצא) והיה הבזק מסנוור מכל השמיים!הוא היה ממש חזק הוא היה מהיר ולא היה שום רעש מלווה... עוד מישו ראה את ההבזק?(זאת לא פעם ראשונה שאני רואה או שומע על זה) וזה ממש ממש ממש מטריד אותי! אין לי הסבר לזה ! ??? למרות שיכולות ליהיות כמה אופציות: 1.תופעת טבע נדירה שלא גילינו עוד 2.ניסוי סודי של צה"ל 3.מבקרים מכוכב\מימד אחר מה אתם אומרים?והאם עוד מישו ראה את זה?אם לא היום אז בפעמים הקודמות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שכאן זה הפורום שאני יכול לשאול בו שאלות על החלקים של המחשב אז..... עם תוכלו לעזור לי כי אני רק מתחיל אתם יודעים..... איזשה חלקים יש במחשב איזה חלקים כדי לקנות וכאלה תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489920.msg4192766#msg4192766 עברו כמעט 3 חודשים....יש מישהו מהאשכול הזה שכבר חובר ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות DSLR באזור קריסמס ככה שיהיה לי לקראת השחרור אבל מצד שני מישהו שאני מכיר נוסע לסין עוד איזה שבועיים. אתם חושבים שכדאי לי לקנות עכשיו כבר? מה ההבדלי מחירים שם?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי פניות רבות בנושא על כך שמשתמשים עשו לייק לעמוד שהם אפילו לא מכירים. אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת, ולכן אני כותב לכם את הפוסט הבא: מדובר על אתרי אינטרנט שהגיעו מאחד לשני, כאלה שאומרים לכם לראות סרט סקס של טל חן או דברים כאלה שמעוררים סקרנות ומשיכה, באופן טבעי אני יכול להבין את זה, סקרנות זה טבעו של האדם, כל אדם באשר הוא רוצה לדעת יותר ולכל אחד ואחת יש את הדבר שמעניין אותו, סקס מעניין את כולם בנים ובנות בפרט אז בואו קודם כל לראות על מה מדובר, ישנם אתרי אינטרנט (כולם מזויפים (ויש המון כאלה)) שמגיעים בכמה צורות, האתר הפחות מתוחכם, כזה שבנה האקר מתחיל, אתר כזה ידרוש ממכם לעשות שיתוף אהבתי ופרסום על הקיר שלכם כדי שהתוכן שלו יוצג לכם, רק אחרי שתעשו א…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי סטיק, אחרי שלושה שבועות הוא התקלקל, הסטיק האנלוגי נתקע לבפנים, ואם מושכים אותו לבחוץ הוא יוצא, אבל תוך כדי משחק הוא שוב נתקע בפנים (כמה שניות) שלחתי אותו לחנות, הם שלחו אותו ליבואן חכתי מעל שלושה חודשים (כמעט 4), היום זה הגיע חזרה ברור שעדיין תקול. התקשרתי ליבואן: היבואן : לא יודע, לא ראיתי תקלה אני: אמרתי בברור לחנות מה התקלה ורשמתי את זה ששלחתי אותו, היבואן : בדקתי טוב, לא ראיתי כלום. אני : מה יש לבדוק רואים את זה שמסתכלים על הסטיק, הכפתור תקקקקקקקקועעעע בפנים וגם אם הוא היה משוך לבחוץ אם משחקים איתו שני שניות הוא נכנס לבפנים, זה התאור התקלה שרשמתי ושלחתי. היבואן : לא יודע, שלח עוד הפעם. נגמרה השיחה, אמרתי לעצמי, מה אני פרייאר, מה זה הגועל נפש הזה התקשרתי שוב.…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצר אנחנו מתלבטים בין כמה איים קוס/נאפה/איוס. התלבטות היא איפה יש יותר מסיבות איפה יש פחות ערסים וכדומה. למישו שהיה באחד מהקומות יכול להמליץ או לבקר ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום שישי (האחרון) עשיתי קעקוע של מגן דוד על החזה. (הקעקוע השלישי שלי) בכל אופן, קעקוע שכדי לנקות את המקום לפני ששמים את המשכה, וגם לשתוף אותו כמה פעמים ביום כדי שכל השאריות ירדו ממנו. אז נכנסתי להתקלח והרטבתי את הקעקוע ושמתי לב שהוא מתקלף יותר מבדר"כ ויודות חתיכות גדולות מדי, מישהו יודע אם עשיתי משהו לא בסדר? ואם זה יפגע בקעקוע? (בתוצאה הסופית)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדומיין www.maidenisrael.co.il איפה ואיך אני עושה את זה ומה המחיר בערך תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלומות ;D בעוד כיומיים יש לי מבחן מעצבן על מגילת רות. יש למישהו סיכומים של המגילה או אתר בו אפשר לקרוא סיכומים עליה? אנלא צריך משהו מפורט מאוד רק את עיקרי הדברים.. זה ממש ממש חשוב לי. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקשרתי היום להוט והם הציעו לי 2000 דקות ב-45 ש"ח כל חודש. אחרי שאני מסיים לדבר 2000 דקות בחודש אני אתחיל לשלם 7 אג' על שיחות מקו ביתי לקו ביתי אחר, ו-44 אג' מקו ביתי לסלולרי (שיחות סלולרי אגב לא כלולים ב-2000 דקות שבמבצע). מבחינת המחיר, נראה לי שהוא דומה לשל בזק, אולי טיפה יותר זול אבל לא משהו משמעותי. אבל איך הקו של הוט מבחינת תקלות? השיחות נשמעות בצורה סבירה? יש תקלות, בעיות שונות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט בצד... רק דבר אחד מבאס...שכחתי להביא משחה תרמית ולכן רק יום ראשון אני אוכל להרכיב אותו ולסגור עניין..[=
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-