עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  1. Started by Cha0stAlker,

אהלן, אני מעוניין לשמוע המלצות לתיקי צד / כתף. הגודל צריך להיות איפשהו בין גודל של פאוץ' לבין גודל של תיק "רגיל". משהו לשים בו דברים קטנים כמו ארנק, טלפון, משקפיים, מפתחות, איזה נגן וכו'. אם הוא יכול להכיל מחשב נייד - הוא גדול מדי. למישהו יש נסיון עם תיק מסוג זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by pure perfection,

מה המצב ?? בזמן האחרון יש מישהו ששולח לי הודעות ממספר מירס , עכשיו שאני מחזיר לו הודעה היא מגיעה אבל כשאני מנסה להתקשר אליו הוא אומר לי המספר לא מחובר , התקשרתי לחברת מירס ואומרים לי שהמספר הזה לא קיים אין מנוי כזה . איך זה יכול להיות ?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. קניתי נעלי טמברלנד עכשיו הן נגד מים רק הייתי רוצה לשים להן איזה חומר שישמור עלהן לאורך זמן, על מה אתם ממליצים? חשבתי אולי להזמין משהו טוב מאיביי אבל רציתי לדעת מה הכי מומלץ תודה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. http://store.warnervideo.com/whv.product.asp?upc=085393367121 כן... עוד חודשיים 7/12 אני גאה לעשות פרסומת למשהו שאני הולך לקנות מה אתם חושבים על זה? מי קונה גם? הבעיה שבינתייים אפשר לעשות רק pre-order לארהב ואני רוצה תגירסה האמריקאית של זה... כי שהם עושים את זה בעברית הם הורסים 10 דיסקים מושקעים... 60 דולר פרטים נוספים בוידאו קליפ: http://whatisthematrix.warnerbros.com/trailer/trailerplay.html?id=ultimatematrix&type=windows&speed=300000

5. כשאני קומץ את היד לאגרוף רואים מן גבעה כזאת באצבע הרביעית והחמישית. בהתחלה שנתתי אותו היד התנפחה למימדים עצומים, ואז זה נרגע קצת. יש לציין שאני יכול לעשות את כל הפעולות הרגילות בלי כאב. האם העצמות זזו? או שאז הייתי מרגיש כאב עצום? יכול להיות שהעצמות נכנסו פנימה עוד יותר? תודה זה מאד חשוב

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. באחד הדיונים אמרתי שהגוף לוקח את רוב המזון העודף שהוא לא צריך באותו רגע ואופך אותו לשומן והיו אנשים שחשבו שאני מבלבל במוח וחלק אמרו שפחמימות לא אופכות לשומן אז דיברתי היום אם רופאה רק למיקרה שוינגט טעו או שניפגע לי הזיכרון ו1-צדקתי את רוב המזון שהגוף לא צריך באותו רגע הוא אופך לשומן 2-פחמימות כן יכולות ואופכות לשומן במיקרה הצורך -נכון שחלק ניספג בגוף בכל מיני מקומות אבל ברגע שלגוף יש מספיק הוא אופך פחממות לשומן כמו שהוא אופך חלבון לשומן אם יש מספיק 3-מה שאמרתי על המוח(לא היתי בטוח בזה) הוא נכון לפחות חלקית המוח כן צורך חלבון אני לא יודע עוד איזה דברים הוא צריך כי לא למדתי על המוח הרבה אבל חלבון זה כן מזון שהמוח צריך

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shayziva,

שלום לכולם, אני בונה אתר מכירות לחו"ל רציתי לקבל עצות לגבי משלוחים של מוצרים לחו"ל איפה משיגים את המחירים הזולים ביותר למשלוח חבילות. המחירים שאני רואה בEMS FEDEX ואחרים מאוד גבוהים והופכים את העסק ליקר מאוד עבור הקונה. לעזרתכם אודה. בברכה שי לוי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

אני רוצה לעשות יום הולדת בים יש שישי... עשיתי אתזה שנה שעברה והיה ממש נחמד (חות מהסוף.... ) בכל מקרה אני רוצה לשים שמה מוזיקה. איך אני יכל לעשות אתזה? יש לחבר שלי את ה מקולים הקטנים שמתחברים לMP3 אבל הם חלשים מידי... מה אני יכל לחבר אליהם? ד"א אם יש לכם איזה פעלויות מגניבות ושאפשר לעשות עם החברים (גיל 15-16) תציעו תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Bebush,

http://www.funnyordie.com/videos/85bd6f85f7/white-women-s-workout works everytime :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dropsy,

דחיתי את זה כבר הרבה זמן אבל הגיע הזמן שאני אתחיל להרכיב משקפיים. אני אשמח להמלצות היכן לעשות את בדיקות הראייה, בחנויות כמו אופטיקנה, אצל רופא עיניים או שאולי עדיף אצל האופטימטריסטים המורשים של משרד התחבורה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. הבעיה היא למצוא את כל השורשים של מטריצת האפס, כלומר בהינתן מטריצה ריבועית מסדר כלשהו שכל איברה אפסים, מהם כל המטריצות שאם נכפיל אותן בעצמן נקבל את מטריצת האפס הנ"ל. במבט ראשון אפשר לחשוב שרק מטריצת האפס עצמה מתאימה אך בקלות ניתן לראות שקיימות מטריצות אחרות שמקיימות זאת. נסיתי לפעול 'בדרך הפורמלית' למציאת שורש של מרטיצה - למצוא לה בסיס עצמי ולקבל את המטריצה האלכסונית הדומה לה להוציא ממנה שורש ולהכפיל מימין ומשמאל במטריצת המעבר ובהופכית שלה... הבעיה כאן היא שהמטריצה היא כבר אלכסונית!!! ולכן אם נוציא שורש נקבל רק את מטריצת האפס... אבל יש בפירוש עוד מטריצות כאלה לדוגמא: בסדר 3X3 : 0 0 0 0 1 1 0 -1 -1 יש דרך אנליטית למציאת קבוצת כל המטריצות הללו? תודה מראש...

12. תרבות סקוטלנד - איך קוראים למנגינה הזאת ? https://soundcloud.com/srulik/song

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by klayton,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by R0ck,

בעעעע

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם! החלטתי שאני רוצה ללכת ללמוד בבית ספר לפסיכומטרי. עכשיו ההתלבטות היא בין איי-קיו ליואל גבע. חשוב לציין שיואל גבע יקר פי שניים מאיי-קיו. מה אתם אומרים? הייתי גם שמח לחוות דעת ממי שלמד באחד מהבתי ספר הנ"ל או שמכיר משהו שלמד . תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by NuNaTaK,

אני משדרג את המחשב ושוקל למכור את החלקים הישנים שהם Core2Due e6300(הישן), GigaByte GA-945P-S3, קיט Geil 512MB 667mhz X2 וקיט Corsair 1GB 667mhz X 2. חשבתי על 550 להכל, ריאלי? בשביל פחות מזה לא שווה לי לטרוח ואני מעדיף לשמור.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by AngelofDeath,

שלום, לאבא שלי יש ביטוח חובה ומקיף לרכב שהוא מוגדר כביטוח "לכל הנהגים". רציתי לדעת - האם זה תופס גם על נהג חדש/נהג צעיר? האם ביטוח כזה מוגדר כך שכל מי שמחזיק ביד רישיון נהיגה בתוקף יכול לנהוג ברכב בידיעה שהוא מכוסה בביטוח חובה/מקיף? תודה. ביטוח איילון פלתורס

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by sgsg,

היי, אני רוצה להזמין כמה דברים מאיביי ואפילו שכתוב בדף המוצר שיש משלוח בינלאומי, אני לא מצליח למצוא את מחירי המשלוח לישראל. איפה ניתן למצוא את המחיר החמקמק ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הי, אני רוצה לקנות DSLR באזור קריסמס ככה שיהיה לי לקראת השחרור אבל מצד שני מישהו שאני מכיר נוסע לסין עוד איזה שבועיים. אתם חושבים שכדאי לי לקנות עכשיו כבר? מה ההבדלי מחירים שם?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. דיי דחוף, צריך את זה למחר בערב... יש למישהו במקרה תמונה כזאת? מישהו נחמד יכול פשוט לייצר אחת? ;D חיפוש של "רכוש צה"ל" בגוגל לא ממש עזר לי..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eladbu,

החלפת בטריה בשעון עם עמידות למים איך מחליפים בטריה בשעון ושומרים על עמידות למים האם איטום השעןו הוא סה"כ החלפת הגומיה בשעון שנקרעת לאחר הפתיחה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by TermiNal,

אהלן, אני טס בדצמבר לתקופה לא מוגבלת בזמן לארה"ב והתחלתי לחפש כרטיסים... בגלל שאני צריך להגיע ל-Dulles Airport הנמצא בוושינגטון לא ממש מצאתי טיסות ישירות (זה גם ככה יקר) אלא בעיקר כל מיני קונקשינים חלקם נוחים יותר וחלקם פחות. מצאתי טיסה של טורקיש אירליינס במחיר טוב לדעתי (950USD) שעושה עצירה של שעה באיסטנבול, אז שאלתי הראשונה היא האם מישהו טס איתם מסלול דומה או זהה ויודע להגיד איך ההרגשה לטוס עם חברת תעופה טורקית והאם יש בעיה כלשהי בהמתנה של שעה בשדה התעופה באיסטנבול? ודבר שני, עד עכשיו חיפשתי ב-skyscanner וב-kayak שמראים פחות או יותר את אותן טיסות, מעולם לא השתמשתי באתרים האלו ורציתי לשאול את החבר'ה היותר מנוסים פה בתחום האם זה בטוח לחלוטין להזמין דרכם כרטיס והאם לדע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by david2006,

שלום אני צריך טראנסים ערבים תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by --Adidas,

שלחו לי הודעה היום לאשר את ההגעה ואני מתלבט ..יש לי כמה שאלות ואשמח לעצות האם שווה ללכת איך הפרויקט הזה נחשב אני בעיקר מתכנן להישאר יג יד אלקטרוניקה עד כמה הפרויקט רלוונטי וכדאי? אם נגיד אני הולך לשמה אחרי זה אני יוכל ללכת לעוד מבחנים לעוד יחידות ופרויקטים ומה אני צריך לדעת למבחנים ? תודה לעוזרים אשמח לתשובה מהירה כי אני צריך להחזיר תשובה אם אני מגיע

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים