כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני קם בבוקר ומשוטט כהרגלי באינטרנט ולפתע צצה פרסומת מעצבנת של מחשב נייד שהובילה אותי לדף הזה: https://ssl.1buy1.co.il/auction.asp?id=21436 יש שם 2 הצעות בלבד ככה שאם ניקח את המקרה הגרוע ביותר, שני ההצעות הללו הן על סך 99.00 ש"ח ו 98.99 ש"ח מכאן אפשר להניח שאם נשים 3 הצעות לכל היותר (20 ש"ח להצעה) אז נשלם בסך הכל 158.98 ש"ח על מחשב נייד (+ משלוח) עכשיו השאלה שלי זה למה לא שמים הצעות על המחשב למרות שזה משתלם? (תיאורטית)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה כמו שורת "מצליח". [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יוצא לי להזמין המון מאתרים בחול אני יודע שיש אפליקציות רבות בסלולר אשר מאפשרות מעקב אחר החבילות ,לא תמיד הן מצליחות למצוא את החבילה שאלתי היא האם קיים אתר באינטרנט אשר בו אני יכול להכניס את כל מספרי המעקב אחר החבילות השונות והוא יודיע לי על כל שינוי בסטטוס החבילה מבלי שאני אצטרך להיכנס לכל חברת דואר בנפרד תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Damn, נשמע טוב, Ehi?! ;D אז מה תעשו עם הבוקר שבו יופקדו לכם 50 מיליון שקלים בחשבון הבנק?... במקרה שלי - אלבש חצאית, אגלח ת'ראש, ארוץ לסוכנות של פורשה עם 4 ארוחות דאבל בכיסים ואחתום על רכישת Carrera Turbo S שחורה מטאלית (כמו שתמיד רציתי). מיד לאחר מכן, אגייס כמה מחברי הטובים ביותר ונקים יחד לייבל אלקטרוני (חלום ילדות עוד מתק' חטיבת הביניים) איכותי שישבור כמה ראשים בתעשיית המוזיקה המחתרתית, עדיין לא חשבתי על השם, אחפש חלקה פנויה בסביון לאמא, אגיד לשייקה "שחררררררררררר, רשום אותי כנפקד, צריך לסגור כאן כמה דברים", רגע... מה אני אומר?! זהו לבינתיים. גרעפסססס... אוייי. :-X אז מה אתם תעשו עם 50 מיליון?
-
- 154 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
למישהו יש איזה מידע שמאשר או שולל את זה שיצא EXTENDED EDITION גם לסרט השלישי???
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר מעכשיו לרכוש מחשב חדש כרגע המחשב שלי סוחב מצוין המשחקים שאני משחק בהם רצים סבבה אין לי טענות אבל בקרוב אני רוצה כבר לרכוש מסך גדול יותר בנוסף כמובן מחשב חדש... השאלה היא מבחינת תקופה כרגע זה לא חכם לקנות CORE2DOU עוד מעט יוצאים המרובעי ליבה? וגם ה DX10 כל הכרטיסים יקרים או שעדיין לא נכנסו חזק לשוק.. כדאי עכשיו לקנות? או שעדיף לחכות לזמן מסוים? (אני לא לחוץ לזה אני מוכן לחכות אם צריך) מבחינת תקציב (כרגע לא קריטי אני לא מרכיב מפרט או משהו) אבל בסביבות ה 9K ככה.. +- מעדיף לצמצם ל 8.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נניח ואני והמעסיק סיכמנו שאני אעבוד מחר ופיתאום שעות ספורות לפני התחלת המשמרת הוא אומר לי שאין היום עבודה בגלל שיש צימצום בעובדים ולכן הוא מבטל לי את המשמרת. אני עובד לפי פרוייקטים ולא קבוע. אם המעסיק הפר את ההסכם מה הזכויות שלי כאן?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/myclip/ShowVideo.asp?m=1100751
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בהרבה מאוד מקומות (בעיקר סרטים אבל לא רק) נאמר שאפשר למצוא המון מידע על מי שרוצים ברשת. מה שאני רוצה לדעת זה: -זה נכון? -זה חוקי? -איך? סתם סקרנות. אני די בטחו שעם קצת האקינג אפשר, השאלה אם יש דרכים אחרות לא מסוכנות. לפני שאתם שואלים, לא, אני לא מחפש מידע על אף אחד. זה מאותה סיבה שאני קראתי על פריצת ססמאות וששחקני משחקי און-ליין נכנסים לאתרי צ'יטים. דע את האויב.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://media.putfile.com/survive-saigon-short-movie/wide אני לא יודע איך אבל לא היה תאונה אחת מדהים!
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לנו מורה מחשבים שמסיבות ברורות לא ארשום את שמו פה (נקרא לו "המורה") המורה שלי הוא הדוגמה למורים שיודעים את החומר בצורה מעולה אבל אין להם את הכישורים ללמד אותו לאחרים. ראו לאן אני הגעתי. המורה שלנו לא לימד אותנו בגרוש תכנות באינטרנט (HTML JAVASCRIPT ASP) רק נתן דפים ואמר תעתיקו. הוא הראה לנו כמה פעמים על המחשבים קצת דברים,אבל אי אפשר לקרוא לזה לימוד. המורה שלנו הוא אדם "חכם" הוא בא מתי שהוא רוצה אם הוא רוצה. כבר יצאו לי הרבה שיעורים שהוא לא בא בכלל או בא באיחור של שעה. בוא נמשיך בבלגן שהוא יצר, לפני כשבועיים הייתה אמורה להיות לי מתכונת בתכנות אינטרנט. הבעיה היא ... שלא ידענו עליה ( איזה חוסר אחריות) וגם כאשר נודע לנו ובאנו לבחינה, הוא לא היה שם ( ) הוא היה ביש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פלוני קנה מחשב הכי מושקע שיש - החנות נסגרה, יש בעיה בתקופת האחריות - מי נתבע?! שאלה הכי פשוטה שיש. האם פלוני נדפק?, או שתביעה תהא רלוונטית, שואל רק כדי להעישר ידע כללי, ע"כ חשוב לי לקבל תגובות שמקורן הוא ניסיון, ברכות!.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד שהעלתי סרט בכמה חלקים ליוטיוב , איך אני יכול לעשות שבאופן אוטומטי ברגע שחלק 1 יגמר יחל אוטומטי חלק 2 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כמה ימים היה לי מבחן במתמטיקה ועכשיו אנחנו צריכים להגיש את המבחן כתיקון מבחן בבית.. שעשיתי את המבחן התרגיל הזה היה לי קל מאוד ועשיתי אותו בין הראשונים ועכשיו שחכתי איך עושים.. אז הדבר היחיד זה שאסור להשתמש במחשבון..כאילו אסור להכניס את כל הנתונים למחשבון ולקבל תשובה.. התשובה יוצאת 0.5 זה התרגיל.. http://img300.imageshack.us/img300/7...5131501lv9.jpg צריך להשתמש רק בחוקי לוגריתמים.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום חברים במשך כמה שים השתמשתי בכרטיס לצפייה והקלטת שידורים עם התכנה הצורפת לכרטיס לא השתמשתי בשלט המצורף כי הכל היה אפשרי עם העכבר. היום עברתי למדייה סנטר בחלונות 7 ואז אני מתבקש לחבר את השלט. את השלט מצאתי אבל העין שמחוברת לכרטיס אבדה האם יש אפשרות לחבר את המדייה סנטר ללא השלט?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אם זה לא המקום המתאים שמישהו יעביר,מצטער מראש. יש לי עבודה לרשום את התפתחות המחשב מבחינת חומרה, מההתחלה ועד היום, יש איזה אתר שמרכז אתזה לפני שנים או משהו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יצא לי ליראות איזה סירטון על כמה החיים שלנו קצרים והייתי חייב לשתף אתכם... http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=980695 גם למי שבמקרה כבר ראה לא יזיק ליראות שוב... 8)
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן אני לא יודע אם מותר לי לפרסם כזה תראד ואם אסור סליחה ותנעלו אני מחפש אנשים שמוכרים כרטיסים להופעה של היהודים בכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים ואם אין אפחד כזה אז האם יש מישהו שמוכר של משינה?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ! אז רפרפתי קצת ומצאתי כמה אשכולות גדולים על כסאות, אבל כל הלינקים והחנויות משם כבר פשטו רגל או החליפו ליינים וכו' כשמדובר על אוקטובר 2018, מה קיים היום בשוק, חנויות מומלצות, ודגמים מומלצים לאדם כבד יחסית, גבוה, שאוהב גם להשען אחורה לפעמים. כסא עם "הרגשה" גדולה, שעוטף, לא האלה שיש בIT של חברות האדום הרזה עם הגלגלים שתמיד יש לחבר אחד במצב יותר טוב חחחח הסתכלתי על כסאות באיבורי וKSP, יש SHARKOON, CORSAIR, COUGAR. האם אלו כסאות נוחים בלי קשר לגיימינג ? כי אני רואה שמקבלים הרבה ב1200 שקלים, מה שאין בכסאות המשרדיים שעולים אותו דבר. אילו מהכסאות הנ"ל הכי מתאימים למישהו גדול ורחב ? הSHARKOON נראה הכי מסיבי, האם הוא באמת נח ולא "חובק מדי" …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, נמאס לי מהחום הזה... מזגן רגיל אני לא יכול להתקין בחדר, והפיתרון שעולה לי לראש הוא רק מזגן נייד. החדר שלי בגודל של בערך 10 מ"ר. (חדר סטנדרטי). יש פה מישהו עם ניסיון בקטע כזה? מזגן נייד יעשה את העבודה בחדר כזה? אם כן, אז אפשר המלצות על כאלה עם העדפה לשקטים? תקציב אין לי ממש, נראה לי משהו בסגנון של 1500 שקל, אבל גמיש. וגם חשוב לי שלא יראה כמו איזו בוקסה שתשב לי באמצע החדר, ואופציה של תלייה על הקיר אם אפשר. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן מישהו מכיר את המבחן 70-236 exchange 2007 ויודע כמה סימולציות יש שם?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בבזק-בינל' יש לי בעיות ניתוב לחול שהם לא מצליחים לפתור, ואני מעוניין לעבור לספקית אחרת לחבילת 2.5M (התשתית היא HOT) הדרישות: - מהירויות הורדה לחו"ל - סטרימינג ללא תקיעות המועמדות: - אקספון (מחיר אטרקטיבי) - 012 - CCC - אורנג' - נטויז'ן מי שממליץ על חברה כלשהיא, אשמח אם יציין את המחיר שהוא משלם ( אם זה 2.5M)
-
- 22 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
לתשומת הגולשים בעקבות הודעה שקראתי בפורום אחר ,נתקלתי בבעיה הזו ואכן בדקתי אצלי ושני הישומים האלו מסתובבים להם בנחת במחשבי גיליתי שתי פעולות חשודות ב TASK MAMAGER 1. csrrs.exe 2. lssas.exe שתי היישומים האלה מתחזים ליישומים נחוצים אחרים עם שמות דומים. מהמידע באינטרנט גיליתי שאלה וירוסים. באינטרנט יש הרבה מידע על שני האלה, אבל אין הסבר איך לגרש אותם מהמחשב אני כעת מנסה באמצעות תוכנות אנטי ספייר להסיר אותם באם אצליח אשאיר פירוט כאן
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מזל טוב לי...... אנא משתמש חדש... איסמי ליאור