עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sergames,

לאחר רכישת טלוויזיה התומכת בניגון סרטים תלת מימדיים [כאלו שצולמו עם 2 עדשות] ואני מעוניין לרכוש סרטים שתומכים בתלת מימד, דבר שמצאתי מעט בעייתי. אף מוכר בחנויות לא ידע בדיוק על מה אני מדבר, ועל איזה תלת מימד והציעו לי סרטים "כחול-אדום". אילו סרטים תלת מימדיים יש שיכולים לרוץ תחת הטכנולוגיה של BRAVIA 3D?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nitzanj,

יש איזה שיר ששמעתי לא מזמן והוא היה ממש מוזר. איזה בחור עם קול יבש כזה, איטי, שיר שהוא כמעט כמו דיבור. נדמה לי שהוא היה שיר אהבה כזה או אחר, לא ממש בטוח. והקטע העיקרי הוא שאני די משוכנע שהיה איזה דימוי לא סטנדרטי עם אוכל - משהו עם בצל ושום, או גבינה ושום, או בצל וכרוב או משהו מוזר אחר אני לא מצליח בשום צורה להזכר במלים או בשם של השיר או הזמר, אבל זה פשוט לא יוצא לי מהראש - יש סיכוי שלמישהו כאן יש מושג על מה אני מדבר...?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sir f,

במה הפסיכים מאמינים בכלל? ממה שהבנתי חלק מהאמונה שלהם היא שהיו חייזרים מורדים שהוקפאו ונשמרו בתוך הרי געש ואז הם הופשרו והנשמות שלהם התפזרו בעולם וכשהם בתוך אנשים הם גורמים לבעיות אישיות כמו אנטי חברתיות ודברים בסגנון. WTH? :s05:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by stone cold,

בשבת פתחתי תדיון הזה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198551.0 אחד מהדברים שכתבתי בדיון היה זה - היום בוואלה ראיתי את זה - http://computers.walla.co.il/?w=/4000/961358 לא מגיע לי תמלוגים ? :lol: דרך אגב היה מספיק דברים אחרים לקחת מהם מיכתבה ארוכה כזות- http://www.gamespot.com/news/6156046.html?tag=latestnews;title;0

5. Started by HaVoC_850,

היי רציתי לשאול בקשה אם מישהו מכיר אתר שאפשר לראות בו חישוקי מגנזיום שיתאימו לפאסאט 98 אם יש אתר שאפשר לקנות בו חישוקים מקוריים זה בכלל יהיה טוב גם אתרי יד שניה יועילו תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Xilver,

בנוסף למישהו כאן באתר שאמר לי שיש לו מקור אמין לכך שהסחורה שהם מביאים לא איכותית ולא תמיד יד ראשונה, קראתי באתר (היכן שבונים את המחשב) שהמחירים הם למשלמים במזומן בלבד, איך אוכל לדעת מה המחירים אם אשלם באשראי? ד.א- צ'ק נחשב למזומן? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ex_,

אני שואל ברצינות http://debka.co.il/ יש משהו שעומד אחריו? או שזה איזה בדיחה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. תנו כותרת לתמונה הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by RayZ,

http://www.freewebs.com/idozana/magazin/article2.html O_O

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yoss,

לפני שעה קלה ביקרתי בפורומים של אינטרנט זהב, ושמתי לב שמערכת הפורום נראית לי מוכרת. אחרי בדיקה קצרה וידאתי שאינטרנט זהב משתמשים בתוכנה בשם Snitz לפורומים שלהם. זוהי תוכנת קוד-פתוח חינמית שחלק מהרשיון שלה הוא שתשאיר כיתוב עם לינק לאתר החברה. מתוך הFAQ של התוכנה: How much does Snitz Forums 2000 cost? Nothing. It's Freeware. You can download a copy from this website at no charge. All that is required is to retain the "Powered By: Snitz Forums 2000" statement at the bottom of each page (this can be either text or a graphic). Also, make sure you leave the copyright notices intact in the source code and retain the GPL.txt file. אינטרנט זהב,חברה גדולה מכובדת, בלי שום בושה,…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by OR007,

הכל החל שמירן (Frenzy) תכנן לקנות מערכת, החלטנו שיקפוץ לת"א ונלך יחד למולי שבנמל, שידוע בסחורה האיכותית שהוא מחזיק אצלו. שגיא (R0cKF0rD) מחליט להצטרף... השעה 6 וחצי, מירן מגיע לת"א, נפגשים מדברים, והולכים למולי לשמוע ציוד, לאחר האזנה לציוד וניסיון לעזור למירן לקבל כיוון לגבי הרמקולים, מגיע החלק המעניין, Me R0cKF0rD & Frenzy נפגשים נפגשנו במקדונלד בטיילת לפירוק דאבל איכותי, ישבו ודיברנו והזמן עבר לו. החלטנו להמשיך לדירתו של שגיא, וכמובן לצלם קצת תמונות מהמיני מפגשון שלנו ( כמובן שזה מה שמעניין אותכם, אז יאללה בלי יותר בידי בלבולי שכל) המארז של שגיא (Asta la vista R0cKF0rD) http://www.pbase.com/image/22808949 Mr.R0cKF0rD בכבודו ובעצמו (מישהו שכח לומר Cheese…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Mike-,

שלום, שמתי לב שיציאות הDB9 (RS232) מתחילות להעלם מלוחות האם. תהיתי לכמה אנשים נשארה היציאה המיושנת יחסית. למי שלא מכיר את היציאה היא נראת כך (מתחת לUSB, בבצבע תכלת) :

13. Started by shikasha,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות או המלצות לשולחני מחשב / חנויות מומלצות לבדוק. הדרישות שלי: 1. שטח עבודה רחב שמספיק ל 2 מסכי 24" ורמקולים (בערך 1.4 - 1.5 מ') 2. מגירה למקלדת ולעכבר, צריכה להיות רחבה מספיק לשניהם (לפחות 70 ס"מ) 3. רצוי שיהיה מקום למארז Full Tower תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. עולם המדע הבדיוני הקולנועי של ג'יימס קמרון ממשיך לתפוח, ויכלול כעת גם פרק חמישי שיהיה ככל הנראה הקדמה לשובר הקופות הענק שהגיע בשנת 2009 הוליווד התאהבה עד מעל הראש בסדרות ארוכות ומסועפות של סרטים שחולקים יקום עלילתי, כך נראה – וכעת בנוסף ל'מלחמת הכוכבים', עולם הקומיקס של Marvel, עולם הקומיקס של DC Comics ואפילו העולם של סרטי 'מהיר ועצבני', גם הסרט הכניס ביותר אי פעם, אווטאר (Avatar), יהפוך לסדרה גדולה וגרנדיוזית. ג'יימס קמרון, היוצר, הבמאי, התסריטאי והמפיק של סרט הפעולה-מדע בדיוני, ששבר את כל השיאים עם הכנסות בינלאומיות של יותר מ-2.7 מיליארד דולר (בעיקר תודות לטכנולוגיה חדשנית שהחזירה את תלת המימד הסטריאוסקופי לחיינו, למשך מספר שנים) – הודיע כי ישיק לא פחו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by steve_morse,

שלום, אני לא בטוח אם זה המקום אני לומד כרגע בקורס HELP DESK יש נושא שלא יושב לי טוב כל כך: SUB MASK אני מבין את המשמעות שלו ואת התפקיד שלו ברשת אבל לא מבין את הפעולת החלוקה... submasking ואת הגדרת הטווחים לרשתות ע"פ הקלאס למישהו יש חומר בעברית (עדיפות) להסבר יותר מפורט? כל המתמטיקה שמה שאומנם היא נראת פשוטה לי ממש קשה. אודה לעזרה, ומקווה שזה המקום הנכון. תודה וחתימה טובה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Vlad3,

אני חייל משוחרר ומחפש עבודה ראשונה\כללית ללא ניסיון השאלה היא איפה הכי טוב לחפש? את ALLJOBS ניסיתי וזה מפוצץ בפרסומות אין שם שום דבר ראלי מבחינתי לשכת העבודה יכולה לעזור? או שהכי טוב כיום לבדוק דרך אתרים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by askme,

או במילים אחרות, זה רציני כל השטויות האלה בשדה תעופה וה"קונטרה" של בדיקת מסמכים במשרד החוץ ? אשכרה גן ילדים ! לא הגיע הזמן לתת להם על הראש, חרף שיקולים כלכליים ושאר ירקות ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by asilbob,

יש כולכך הרבה מקצעות בכלל לא רק מחשבים אבל בא לי ללמוד מחשבים כי אומרים שזה הכי חזק.. אז חשבתי אל הנדסי אלקטרוניקה .. או על הנדסי מדעי מחשב או הנדסי תוכנות ויש עוד עכשיו אני לא יודע במה לבחור ......... אני רוצה תמקצוע שבדיוק יתאים לי וחוץ מי המקצעות האלו יש עוד מקצוע ככה.. שמומלץ ? ומה עדיף ללכת למדעי מחשב שלומדים את זה 4 שנים או מהנדס תוכנות שלומדים את זה 3 שנים אמרו לי שעדיף מדעי מחשב בגלל חבל על עוד שנה אחת .. גם בגלל הכסף אבל מדעי מחשב זה בדיוק כמו הנדסת תוכנות אותו מסכורות אותו הכול אז חרם על עוד שנה ........... וכבד גם 4 שנים ... מה אתם אומריםםם ?

19. Started by avidan28,

לא יאמן איזה "שירות" "מעולה" יש להוט. אני כרגע גולש ב ADSL שלי ומטפל בקו של אחי (יש לנו שני קוי אינטרנט בבית...) ובטלפון אני שומע את המערכת ניתוב של הוט במקום לקבל שירות איזה יופי !!!!!.העיקר שיש להם פירסומות יפות ומעצבנות.המודם של הוט התקלקל וצריך להחליף אותו אבל אני לא יכול לדווח על זה...כי אני לא מגיע לנציג שירות. אל תפלו לחבילות המפתות כי ברגע השירות אתם תתקלו ב"חומת אש" של מערכת ניתוב שיחות ולא לנציגי שירות שיעזרו לכם ברגע הבעיה. ביזיון של ממש. :pissed: :pissed:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, לידידה שלי יש יום הולדת אז רציתי להביא לה כמתנה חולצה עם ההדפס של פלייבויי. איפה אפשר למצוא את זה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן חברים ... כמה שאלות לי אליכים בקשר לנסיעה שלי לחו"ל בקרוב ( אוגוסט ) אז ככה .. זאת תהיה הפעם הראשונה שאני בחו"ל ( כן - עם כמה עלוב שזה נשמע ) אז אני רוצה לעשות את זה דיי מיוחד .. ולא משעמם ( יותר לכיוון של לראות מכוניות תאמת .. ) לאן הייתם ממליצים לטוס ( טיול מאורגן ) באירופה ? כלומר לאילו מדינות ספציפיות בטיול מאורגן של כשבועיים +- .. ומהי עלות הדיל ? עוד שאלה .. שמעתי שמותר להכניס לארץ סכום של מוצרים עד 200$ ... מה קורה מעל זה? ואם אני קונה בדיוטי פרי אז אין בעיות עם המכס? מה שווה לקנות בדיוטי פריי ומה שווה יותר לקנות בחו"ל ? מה לא עובר במכס? סכינים / חרבות וכל השטויות האלו לא עוברים? אני רוצה לדעת הכל מהכל ... התקציב עומד על כ10,000 ש"ח ל2 נפשות ( אני ואמא שלי …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by בלבולה,

יש לי טלפון אלחוטי כמעט חדש של פנסוניק וממש מקולקל ואני לא יודע איפה האחריות הוא באחריות עדיין מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, כמה שאלות לי אליכם: * ממה גדל איבר המין הזכרי? יש משהוא מיוחד שממנו הוא גדל או שהוא גדל בטבעיות? * קרה פעם שלמישהוא לא גדל איבר המין? * האם יש משהוא שמאיץ את גדילתו? בתודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by משתמש כבד,

אל תחשבו מה המטרה פשוט תצביעו

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by avi2014,

מסקרן אותי לדעת למה כשמורידים סרטי dvdrip או סרטים בפורמט דומה יש את הפסים השחורים הגדולים האלה?? למה זה מועיל? והאם יש דר להעלים אותם עם תוכנה כל שהיא? (**מקווה שזה לא ווארז.)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.