כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
יש כמה שאלות ואני צריך תשובות רציניות תודה הנח שאתה עובד בארגון בינוני המתמחה בייצור סחורות בנפח גבוה ובמחיר נצוך ללקוחות קצה בעלי מחזור מסחרי שנתי של 20 מיליון דולר הארגון החליט לישם מערכת ICT במטרה לנהל את יחסיה עם הספקים עם הלקוחות ובתוך הארגון עצמו לארגון יש כרגע מערכת PC בסיסית ובה קיימת מערכת של הזמנות ממוחשבות ותוכנת הנהלת חשבונות א.הסבר את ההיתרונות העסקיים שיתרחשו בארגון קבלת החלטות טקטיות ואסטרטגיות ברמות השונות בארגון ב.הסבר את תפקידיהם של החומרה, התוכנה , הציוד ההקיפי ורשתות התקשורת בהקמת מערכת המידע וזהה את הרכיבים האופיניים שישלימו האחד את השני. ג.מהם ההתחשבויות המרכזיות שעל הארגון לקחת בחשבון כאשר הוא מחליט על פלטפורמת התוכנה המתאימה ביותר(שרת מחשבי מיני וכ…
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום ... אחרי חיפוש אחרי המון שירים ודיסקים הבנתי אני חושב את סוג השירים שאני אוהב... אני אוהב שירים כמו : run it step up (ממש חזק של DARIN) yeah (כבר לא ממש) its gonna be me (ישן מאוד) בכללי זה נראה לי כמו פופ (ואולי טיפה מוזקיה שחורה או משהו כזה).. אם משהו הבין את איך נשמעת המוזיקה שאני מחפש בבקשה שיכתוב לי כמה שמות של שירים חזקים בשבילי בבקשה! תודה רבה לכולכם!
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
UFO http://video.google.com/videoplay?docid=-5767810060260008694&q=UFO
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מתי יוצא הסרט? אהה ואם למישהו יש לינק לטריילר זה יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהו יודע? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן חברים, דודים שלי מארה"ב רוצים שאני אקח אותם לטיול בזיכרון. הבעיה היא שאין לי מושג איפה נמצאת הטיילת בזיכרון. כולם אמרו לי שיש שם מה לעשות, סתם לעבור ככה להעביר את הזמן. מישהו יודע איפה זה נמצא בדיוק? Anatoli.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש מקום שבו אוכל לקרוא הסבר כיצד עובדים כל מיני רכיבי חומרה שונים במערכת ומה תפקידם הכולל במערכת לדוגמא: מעבד-תפקידו של המעבד במערכתו של המחשב הביתי היא....,המעבד עובד בצורה הנ"ל... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד את הפרקים החדשים? למה אין סיקורים שלהם בשום מקום? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעייה בכותרת, בעיקרון אם אני םותח דף עם איזה 6 סירטונים להורדה הוא יוריד כל פעם רק 2 במקביל וכל השאר יצתרכו לחכות... אני זוכר שהיה תבעייה הזאת באקספלורר 6 גם ושזה איזה שהוא צ'ק בוקס שצריך לסמן אבל לא מצאתי אותו... המון המון המון תודה לכל העוזרים, אור.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קרוב שלי טס לאנטליה מה לבקש ממנו לקנות (חוץ מבגדי עור)
-
- 8 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אמרו לי שיש אתר כזה שאני רושם כתובת של בית ואני רואה איך הבית נראה.מכירים? ואני לא מדבר על צילומי לווין של גוגל או מיקרוסופט משהו ישראלי
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=MlkoWnEfVRo
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את השיר של Rihanna ו- J Ststus?! קוראים לשיר roll. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תכירו את E nomine זה לא עוד סתם להקת רוק , טכנו או גוט' רגילה - זה טכנוג'וט גרמני כבד. עוד הוחכה למוח הגרמני המעווט . הנה קליפ לדוגמה : http://youtube.com/watch?v=Lujirjr3zPE הנה מידע מויקי : http://en.wikipedia.org/wiki/E_Nomine ג'נר נחמד ומחדש לי בעיקר הרבה על מוסיקה כ"כ קיצונית.
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בארץ מסוימת כל יום הוא או יום גשם או יום שמש. ההסתברות ליום גשם אחרי יום גשם היא 0.4 ההסתברות ליום גשם לאחר יום שמש היא T חשב את T אם ידוע שאם ביום שני ירד גשם אז ההסתברות לכך שיום רביעי יהיה יום שמש היא 0.66 מישהו יכול לעזור לי ולהראות איך פותרים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נניח הרבה אנשים מתים בבתי חולים, אז אם נבטל את בתי החולים, אנשים לא ימותו!
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
עכשיו שמעתי אותו ושכחתי מה השם שלו.. הוא חוזר על המשפט הזה הרבה: All Ever I Wanted All ever I Needed Is Here In My Arms תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שאלה קטנה במתמטיקה שלא הצלחתי לפתור \: הוכח: בטרפז, גדול סכום האלכסונים מסכום הבסיסים (היעזר בשירטוט). אשמח אם יש מישהו שיכול לענות עליה ולהראות לי את הדרך לפיתרון.
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש כזה רינגטון שזה כאילו מישהו שאומר "רינג רינג רינג" וכל צלצול זה נהיה יותר ויותר חזק עד שזה כבר צרחות רינג רינג רינג !! מאיפה אני מוריד את זה ??
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
האם זה אמיתי? שאחתי אותם אם ישרף לי הזיכרון עוד 5 שנים, האם הם יחליפו? הם אמרו שכן. יש למישהו נסייון עם אחריות כזו? האם מישהו מימש אחריות כזו? תודה מראש לכולם.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי משפחתי מתעניינת בדבר רכישת בית ... כאשר הבית הוא בקומת הקרקע ומעליו יש בניין, חדר משאבות מצוי באותה קומת הבית ממש בצמוד אך טענת הקבלם שיש שם קיר כפול [ובאמת יש ממש רואים את זה] שאלתי היא האם זה מספיק כדי לספוק את הרעש הזה..? אם מישהו אולי יש לו מושג כי אני לא ממש רוצה שנרכוש "חתול בשק". תודה חבר'ה.
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שני קורסים: 1.חשמאלי מוסמך - שמונה חודש - מקבל תעודה של חשמלאי מוסמך. 2.עובד יצור אלקטרוניקה כולל SMT - ארבעה חודש - אין תעודה כללית אלא רק אל תחום היצור. השאלה היא אל מה אתם חושבים שכדאי ללמוד? אותי מעניין יותר עבודה מעשית, ותחום האלקטרוניקה מאשר תחום החשמל. ויצא לי ללמוד את שני התחומים בתיכון. אשמח לשמוע הצעות.
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היום-יום שישי נפתח העונה ראלי WRC, בערוץ 57 (HOT) ערוץ יורוספורט Eurosport.... בשעה 00:30 בלילה, אני יודע שזה קצת מאוחר אבל שווה לראות.... עריכה: זה נמשך ל-3 ימים מיום שישי ועד ראשון כל שבוע מסלול שונה
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
זה הולך כך: Its wonderfull woderfull world אני לא זוכר את ההמשך אבל זה שיר ישן. תודה
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-