כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים הזמנתי HD ל-XBOX360 מ-EBAY שעלותו היא 59$ (בערך 223 ש"ח), בזמן ההזמנה הייתי בטוח שהמכס נכנס לעניינים רק בקנייה מעל 200$ (זאת בעקבות מה שחבר מהעבודה אמר לי) אבל בעקבות ת'רד שקראתי אתמול בפורום הבנתי שהמכס נכנס כבר בכל חבילה של מעל 50$. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. מה הסיכוי שאכן זה יתקע במכס? כי הבנתי שזה גם תלוי בגודל חבילה ולא רק במחיר והחבילה יחסית קטנה 2. במידה וזה כן נתקע במכס מה התהליך של השחרור של החבילה וכמה בערך זה צפוי לעלות? תודה מראש לעוזרים, ושיהיה לנו לילה טוב
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לאחר חישוב חשבון חשמל יצא קצת מוזר ... אני מתגורר בקראוון בעל מונה חשמל נפרד מבית המשכירים , ולאחר חישוב יצא סכום של 600 ש"ח עבור חודשיים וחצי. מונה התחלתי 2815 מונה בסוף חודש 3796 לאחר הפחתה , הכפלה של קוטש לשעה וכו' יצא גם סביבות 550 ש"ח.. משהו אני מפספס או פשוט בזבזתי הרבה חשמל?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אחי נתן לי את האתר הזה: http://www.johnsadowski.com/big_spanish_castle.php בטענה שאם אביט בנקודה האמצעים במשך 25 שניות-30 שניות בעוד התמונה צבועה בצבעים לא ריאליים,ללא מיצמוץ, ולאחר מכן ללחוץ עליה למצב שחור לבן, אראה את כל הטירה בצבע. זה פועל! אני לא מאמין, זה היה מדליק ומפחיד באותה המידה! התמונה אט אט הפכה לשחור לבן לאחר מכן. הזוי לגמרה! תנסו וספרו!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שנים של חסמים רגולטוריים ומאבקי כוחות פוליטיים, ישראל מתכוננת לכניסתה הרשמית של ענקית התחבורה האמריקאית - מהלך שצפוי לשנות מקצה לקצה את הרגלי הניידות במרכזים העירוניים ולהכניס מודל כלכלי חדש לשוק התחבורה המקומילכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. הזמנתי לפני כשבוע כרטיס טלוויזיה, הכרטיס הגיע אלי והחלטתי להחזירו לחנות מכיוון שאיכותו נמוכה וגם מכיוון שכרגע סודר לי פתרון אחר מלבד כרטיס הטלוויזיה. פתחתי את האריזה כבר וחיברתי את הכרטיס למחשב. עכשיו בחנות לא מוכנים לקבל אותו חזרה מכיוון שהוא כבר נפתח. האם החוק של ההחזרה תוך 14 יום כולל מצב שהמוצר נפתח ונמצא לא לשביעות רצונו של הלקוח(למרות שלא הייתה שום הטעייה באתר או משהו כזה, פשוט האיכות לא מספיק טובה לדעתי)?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד קורס טכנאי מחשבים ומנהל רשתות - MCITP. ואחרי זה להמשיך הלאה. בקיצור יש שני מקומות שביררתי עליהם שנמצאים באזור חיפה. גון בריינס ואת מדיאטק. מה אתם ממליצים מבין שניהם? ואיזה עוד מכללות אתם מכירים באזור חיפה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם החנות חזרה? http://www.skypc.co.il/default.asp האתר עדכני לגמרי,בדקתי זאת על פי החומרה המוצעת שם. קמבק?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לנו ממש משעמם ורצינו לבדוק את הפלאפון זה לא היה מתוכנן אבל יצא נחמד ביותר... תגידו לי מה דעתכם על סרטי הראשון ב MOVIE MAKER תודה PS: וגם תגובות על התוכן אם יצא לכם http://video.google.com/videoplay?docid=-6324270808845703674 ואגב, אני הוא ART.LOVE, וזה שמוצג ראשון בסרט
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,מישהו אולי יודע להעריך מהו השכר לשעה של טכנאי מחשבים (כשהוא נותן שירות בבית הלקוח) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/gaytrix_reloaded.asp :lol:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה לפטופ מחלקים השנה??? אם אפשר אז תביאו את המפרט שלו...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כמו שאני תמיד אומר, אני די חלוד כי כמה שנים לא הייתי פה בפורומים הצלחתי להבין לאט לאט ש BIODOME עובד ב KSP... נכון או לא? פתאום אני נכנס לאיזה טרד בן שנתיים בערך ותראו מה אני מגלה... הוא כותב שם ש KSP חרא של חנות חחח ;D :lol: יניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2597 NM65 , עם I אקסטרים 1.3. אני מוסיף שלט בעוד 250 ש"ח. מה דעתכם? שווה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מרכיב PLAYLIST להתאמן איתו אשמח להצעות למוזיקה טובה לאימון אירובי, כזו שמתחילה מהר ומסיימת יותר מהר , כי אני לא רוצה פתאום באמצע ריצה לפול על שיר רגוע שיוריד תקצב. כרגע יש כמה Dנסים וDאב Sטפים , וכמה Pופ עם מילים שמחדירות מוטיבציה מה אתם אומרים אפשר לעשות מזה TOPIC טוב לא? שכל אחד ישים את המוזיקה שהוא שומע באימון אגב מוזיקה שלדעתי לא מתאימה לאימון כזה זה שירים כמו eye of the tiger שאומנם מזוהה עם ספורט אבל זה שיר רגוע מדי לריצה שיהיה לכם אימון מוצלח! - - - תגובה אוחדה: - - - טוב אני אתחיל, 2 שירים מהמשחק המעולה הזה, מאז ששיחקתי בו השירים האלה לא עוזבים אותי מוטיביציה וקצב בשמיים http://youtu.be/9LmYHOZorwc http://youtu.be/rQzet0GOKNo - - - ת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
The smiley :-) and its many variants are an important (and fun!) part of the worldwide online social culture -- allowing emotions to be conveyed in plain text. It has been in widespread use since the early '80s, when it was first proposed. Yet the original message in which the smiley was invented had been lost -- until now. :-) After a significant effort to locate it, on September 10, 2002 the original post made by Scott Fahlman on CMU CS general bboard was retrieved by Jeff Baird from an October 1982 backup tape of the spice vax (cmu-750x). Here is Scott's original post: 19-Sep-82 11:44 Scott E Fahlman :-) From: Scott E Fahlman <Fahlman at Cmu-2…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רדיו באינטרנט אבל המשתמשים יכולים להפעיל אותו רק דרך הווינאפ אבל אני רוצה להפעילו גם מדיה פלייר עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך אני עושה שהמשתמשים יוכלו גם דרך המדיה פלייר להאזין שנפתח חלון כזה דומה למדיה פלייר ודרכו אתה שומע את הרדיו...אם מישהו יכול לעזור אשמחח _________________________________________________________ ואם ההודעה הזאת לא מתאימה לפה אז מצטער לא ידעתי פשוט איפה לשים אותה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו פה שם לב שיש את השילוב של T ו-i, הקו המאוזן של הT נראה כמו פרבולה שמחה! Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti. Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti. מישהו יכול להסביר את זה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות היא קיבלה הודעה שיש לה סרטן בכתה מיררה בבכי "או כמה מסכנה אני " ועכשיו היא ממשיכה לעשן ולאכול מה שבא לה אפילו לא רזתה קילו כמו מטומטמת אני אומר לכם הטירוף שולט בעולם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איבדתי הערב את הרישיון נהיגה כמו אידיוט. כמה זמן לוקח להנפיק חדש? האם אפשר להשתמש ברישיון הזמני שקיבלתי כאשר היה לי מלווה? לאן לפנות בשיבל להנפיק כרטיס רישיון חדש? תןדה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש יוזר שאני רוצה להמשיך להיות FRIENDS שלו רק שאני לא רוצה לראות שום דבר שהוא עושה לו לייק בדף הראשי שלי. הבעיה זה שהוא(היא בעצם) עושה לייק לפוסט של אחד החברים שלה שאומר משהוא פוליטי ואז אני סתם מתעצבן. הכי גרוע זה שאני אגיב וילחם עם השמאלנים מול מאות החברים שלה. חחח. אז אני פשוט לא רוצה לראות את הלייקס שלה, אלא אם כן אני ספציפית נכנס לWALL שלה. אבל אני לא רוצה לראות את זה על הTIMELINE\WALL שלי. אגב אני לא סגור מה ההבדל בין WALL לTIMELINE? יש כאילו שני מבטים. מה שרק אני רואה ומה שאחרים רואים על הWALL שלי? לא סגור על זה. בקיצור מקווה שהבנתם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
דוד שלי חוזר עוד כמה ימים מארה"ב ורוצה להביא משהו, עד 100$ ככה. מה אפשר לבקש? לא חומרה בהכרח(יכול להיות דברים אחרים שקשורים למחשב), כל האופציות פתוחות חוץ מנעליים שזה בעייתי(מה המחיר של נעליים בארה"ב בערך אגב?) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעשות מודינג למארז ובניהם בניית FANBUS כשאני מראה לאנשים (שאני צריך עזרה בבנייה\השגת חומרים וכו') הם נותנים לי כזה מבט של WTF? אומרים לי אתה לא צריך 7 מאוררים 1 יספיק, עזוב שטויות וכו' בעעע איזה עיצבון ! :AR15: יש עוד אנשים שנתקלו באנשים כאלה ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתחתן בעוד כחודש ומחפש דרשה מעניינת שאותה יקרא הרב. למישהו יש דרשה מעניינת או מומלצת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי פניות רבות בנושא על כך שמשתמשים עשו לייק לעמוד שהם אפילו לא מכירים. אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת, ולכן אני כותב לכם את הפוסט הבא: מדובר על אתרי אינטרנט שהגיעו מאחד לשני, כאלה שאומרים לכם לראות סרט סקס של טל חן או דברים כאלה שמעוררים סקרנות ומשיכה, באופן טבעי אני יכול להבין את זה, סקרנות זה טבעו של האדם, כל אדם באשר הוא רוצה לדעת יותר ולכל אחד ואחת יש את הדבר שמעניין אותו, סקס מעניין את כולם בנים ובנות בפרט אז בואו קודם כל לראות על מה מדובר, ישנם אתרי אינטרנט (כולם מזויפים (ויש המון כאלה)) שמגיעים בכמה צורות, האתר הפחות מתוחכם, כזה שבנה האקר מתחיל, אתר כזה ידרוש ממכם לעשות שיתוף אהבתי ופרסום על הקיר שלכם כדי שהתוכן שלו יוצג לכם, רק אחרי שתעשו א…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכווווולם!!!!! אני רוצה להזמין מחשב מהחברה alienware ורציתי לדעת עם כדי לי לקנות משם עם למישהו יש מחשב שלהם שיכתוב לי איך הוא ולכל מי שעוזר תודה רבה.... :) ;)