כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות לפלאפון חדש חשבתי על ה-nec n411i אבל אי אפשר לקנות אותו כ-טוקמן ואני מחפש טוקמן אני מחפש פלאפון איכותי שיהיה בו mp3 ומצלמה איכותית ושיהיה עם פומית תודה רבה לכל העוזרים. חשוב לציין שלא חשוב לי איזה חברה חברים לא משנה איזה כל דבר התקבל.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2597 NM65 , עם I אקסטרים 1.3. אני מוסיף שלט בעוד 250 ש"ח. מה דעתכם? שווה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי רק לישאול אם למישהו יש מאורר 80 מ"מ שהוא רוצה למכור כי אני צריך דחוף אז אם מישהו רוצה שיביא אותו למפגש ויענה כאן דרך אגב זה למארז
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/100-SAMSUNG-IBM-FB-4GB-2RX4-PC2-5300F-Server-Memory-Ram-/180621672842?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0de4018a#ht_500wt_1156 זה רק זכרונות לסרבר, ועוד משומשים, של 4 GB, זה לא כזה מציאה, למה זה עולה כל כך הרבה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקע לי משחק במכס כנראה, אין עליו מידע בדואר ישראל ובדואר בחו"ל כתוב שהוא הגיע לארץ. התקשרתי לדואר ואמרו שכנראה נתקע במכס והביאו לי מספר אבל כבר חצי שעה שאני מנסה להתקשר ואין תשובה, מצלצל ללא הפסקה. רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון בעניין ומה עושים(אם יש מספר של נציג של המכס שעונה זה טוב : )? החבילה היא בשווי 23.35 פאונד כולל משלוח, זה לא אמור להיתקע, כבר הזמנתי עשרות משחקים משופטו ופעם ראשונה שזה קורה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצורף למייל קובץ Microsoftlottery.doc מי שמקבל את המייל הזה למחוק אותו מיידית. מידע מMicrosoft על התרמית http://www.microsoft.com/protect/yourself/phishing/lottery.mspx ראו הוזהרתם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את התפקיד ויכול לתת לי קצת פרטים עליו. יש לי סיוווג ביטחוני לעבור אבל אני לא יודע מה זה התפקיד הזה בכלל. אפשר קצת פרטים. נחשב לתפקיד טוב ? מה בדיוק עושים ? עוזר באזרחי לאחר מכן ? ...אתם יודעים, הפרטים שמעבר... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב ?? בזמן האחרון יש מישהו ששולח לי הודעות ממספר מירס , עכשיו שאני מחזיר לו הודעה היא מגיעה אבל כשאני מנסה להתקשר אליו הוא אומר לי המספר לא מחובר , התקשרתי לחברת מירס ואומרים לי שהמספר הזה לא קיים אין מנוי כזה . איך זה יכול להיות ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שעדיין לא מכיר זו סדרת אנימציה מעולה מהיוצרים של family guy, יש בה הומור גס ופארודיות מטורפות, הם פשוט יורדים על כולם בלי חשבון, אין להם גבולות אפילו על רשימת שינדלר הם עשו פארודיה. משדרים את הסדרה בארה"ב רק מאוחר בלילה כי היא מיודעת למבוגרים www.freerobotchicken.com
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל הפריקים ביניכם - the joke is on you HEAVY METAL: The protagonist arrives on a Harley Davidson, kills the dragon, drinks some beers and !&$%s the princess GRIND METAL: The protagonist arrives, screams something completely undecipherable for about 2 minutes and then leaves... POWER METAL: The protagonist arrives riding a white unicorn, escapes from the dragon, saves the princess and they make love in an enchanted forest TRASH METAL: The protagonist arrives, fights the dragon, saves the princes and !&$%s her....... easy and quick FOLK METAL: The protagonist arrives with some friends playing accordions, violins, flutes and many more weird instrumen…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש את התמונה ממלחמת לבנון השניה, שרואים תותח, יורה פגז ורשום למעלה "בדרך לעוד לקוח מרוצה" יש למישהו כאן אותה במקרה ? שחכתי לציין, שאם אני לא טועה זה תותח M-109...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה לא יהיה נושא נפיץ. אז אני מבקש שאם אין לכם משהו חיובי לומר, אנא פשוט אל תגיבו לדיון. אני מתכוון להשקיע בין 6 ל- 8 על המחשב ואני בסה"כ מחפש המלצות מתוך ניסיון אישי שלכם, לבחירת חנות לרכוש ממנה את המפרט (שגם הוא ייסגר אינשאללה בעזרתכם הטובה). מה שחשוב זה כמובן: אמינות (לא חלקים משופצים או כל שקר אחר) מהירות תמיכה (אם יש תקלה אני לא רוצה שבועיים להיות בלי מחשב) מיקום (רצוי שיהיה באזור אשדוד-אשקלון, גג עד ראשל"צ). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש ביטוח חובה ומקיף לרכב שהוא מוגדר כביטוח "לכל הנהגים". רציתי לדעת - האם זה תופס גם על נהג חדש/נהג צעיר? האם ביטוח כזה מוגדר כך שכל מי שמחזיק ביד רישיון נהיגה בתוקף יכול לנהוג ברכב בידיעה שהוא מכוסה בביטוח חובה/מקיף? תודה. ביטוח איילון פלתורס
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה אתר מכירות לחו"ל רציתי לקבל עצות לגבי משלוחים של מוצרים לחו"ל איפה משיגים את המחירים הזולים ביותר למשלוח חבילות. המחירים שאני רואה בEMS FEDEX ואחרים מאוד גבוהים והופכים את העסק ליקר מאוד עבור הקונה. לעזרתכם אודה. בברכה שי לוי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים. האם הינכם מכירים פורומים פעילים מאוד כגון תפוז והייד פארק? אני מחפש פורומים שכמות גדולה של אנשים צופה בהם ולא פורומים קטנים ונידחים. ואה, ד"א - לא, אני לא מחפש פורום מחשבים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא שם לב, התאריך היום י"ד במרחשוון התשע"ב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אופנוע מסוג DR350 הינה תמונה ופשוט צבעתי אותו בשחור (ניראה לי שעשיתי טעות מרה) חוץ מהחלק הקדמי שפשוט מעלף עם המסכה הזאתי: http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?cPath=439_852_753&products_id=1583 http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?products_id=1299 עכשיו כל שאר האופנוע צבוע בשחור צבעתי עם ספריי, יצא פשוט מזעזע מה שנשאר לי לעשות זה "לטשטש" את הספריי עם מדבקות יפות עכשיו רצתי שמשהו בזמנו הפנוי כמובן ועם קצת חשק יכין בפוטושופ מדבקות יפות ואני דפיס וילך לבית דפוס ושיעשו מזה מדבקה ואני ידביק על האופנוע, קצת רעיונות: *מה שבעצם אני צריך זה מדבקות למיכל דלק, ולפלסטיקים בצדדים תודה מראש לכולם =]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני טס בדצמבר לתקופה לא מוגבלת בזמן לארה"ב והתחלתי לחפש כרטיסים... בגלל שאני צריך להגיע ל-Dulles Airport הנמצא בוושינגטון לא ממש מצאתי טיסות ישירות (זה גם ככה יקר) אלא בעיקר כל מיני קונקשינים חלקם נוחים יותר וחלקם פחות. מצאתי טיסה של טורקיש אירליינס במחיר טוב לדעתי (950USD) שעושה עצירה של שעה באיסטנבול, אז שאלתי הראשונה היא האם מישהו טס איתם מסלול דומה או זהה ויודע להגיד איך ההרגשה לטוס עם חברת תעופה טורקית והאם יש בעיה כלשהי בהמתנה של שעה בשדה התעופה באיסטנבול? ודבר שני, עד עכשיו חיפשתי ב-skyscanner וב-kayak שמראים פחות או יותר את אותן טיסות, מעולם לא השתמשתי באתרים האלו ורציתי לשאול את החבר'ה היותר מנוסים פה בתחום האם זה בטוח לחלוטין להזמין דרכם כרטיס והאם לדע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה החלטתי לפתוח נושא שכל אחד ישים את הציטוטים הכי טובים שהוא נתקל בהם באתר bash.org. :xyxthumbs: :xyxthumbs: תפרסו 3 לכל הודעה, שלא יהיה ארוך ומציק לקרוא. :lol: :lol: :lol: יאללה תפרסו בהמוניכם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר פתרון טבעי טוב לקושי בהירדמות אני מוצא את עצמי הרבה פעמים ער עד 3:00 אם אני ישן באמצע היום אחכ בבוקר אני בקושי קם ובאמצע היום גמור מעייפות
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקיץ הגיעה. ויחד איתו כל נפלאות הטבע בדמות חרקים. אם אני לא אפתח חלונות, אני אחנק למוות, אם אני כן אפתח חלונות, אצטרך לערוך מסיבת תה עם כל היצורים המוזרים שהתעוררו בקיץ. אשמח להצעות, איך להתגונן מפני יצורים שונים, ולא להיחנק למוות בדירתי הקטנה. הדירה היא לא שלי והיא בשכירות ולכן קדיחות והתקנות מסובכות למיניהן לא בא בחשבון. יש אולי כל מיני רשתות או וילונות שאפשר לקנות? המלצות מניסיון אישי אם התקנה פשוטה (כמה מסמרים וכאלה)? תודה ושבוע נפלא!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנסו אני נפלתי על הריצפה איזה שרוטים יש בעולם... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=184874
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית ממיר של yes max ואני משלם עליו 137 ש''ח כולל מע''מ לחודש אני מעוניין לשדרג ל- yes max HD לאחר ''איומיים'' על עזיבה קיבלתי אתמול הצעה דלה ממחלקת שימור הלקוחות ההצעה הייתה: - 157 ש''ח כולל מע''מ (תוספת של 20 ש''ח) במידה ואני ארצה ספורט 5 HD זה יעלה לי 280 ש''ח בשנה הראשונה ובשנתיים הנותרות 290 ש''ח אני דיי מאוכזב מההצעה הזאת באתר של yes המחיר למשתמשים חדשים הוא 249 ש''ח לחודש וחודשיים רשונים ללא תשלום ( yes max HD ). ציפיתי לקבל הצעה יותר טובה אבל נוכחתי לדעת שציפיות יש רק בכריות [חיוך] וברצינות לעומת מה שהוט מציעים ההצעה של yes יקרה, נכון אתם בטח תגידו האיכות של הוט פחות טובה, הממיר של ה- HD שלהם לא מקליט אבל עדיין המבצעים שלהם יותר משתלמים מבחינה כלכלי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-