עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tulicooli,

כמו שרשום הצלחתי להנות רק 10 דקות ביום כיפור אני וחבר שלי נסענו על רולר בירידה ובדיוק לפני 10 דקות שירדנו את הירידה התחיל יום כיפור היתה צפירה ממש חלשה מי ששמע של 10 שניות אז אני וחבר שלי ירדנו את הירידה בטיל כמו שאומרים המהירות שלי לפי דעתי היתה 10-15 קמ"ש בסוף הירידה כי האטתי נשעתי עוד כ20 מטר אחרי הירידה ואז היתה פניה ימינה פתאום אני רואה מכונית יוצאת מהפניה במהירות יחסית גבוהה ואז לא היה לי או למכונית זמן להגיב אבל הנהג בלם קצת ואז כשהיתי 2 מטר מהמכונית חטפתי שוק כמעט התעלפתי ואז המכונית פגעה ביי הרגשתי כאב קטן ברגל ואז ראיתי את השמים את הרצפה ושוב את השמים ואז אני מוצא את עצמי עומד על הכביש (בגלל השוק לא שמתי לב שהיתי בכלל על הרצפה) זה קרה כל כך מה כאילו זה היה בסרט …

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by D_N_A,

מישהו זוכר אותי בכלל? 8)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Arnold,

שלום! מחר 24.03.03 אני הולך להיבחן למדעי מחשב האם למישהו יש מושג איזה מבחן עושים??? מה צריך לעשות ? אמרו לי שצריך לעשות "מחבן בחשיבה לוגית". מה בדיוק עושים שם?? :hi: תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by naorai,

http://planet.nana.co.il/almoni32///Walla_News.htm כפיים כפיים יששששש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by adiel234,

שלום לכולם, לא מזמן פתחתי אתר ולאתר הוספתי צאט הבעיה שהצאט לא מתעדכן אוטומטי אז הוספתי לו קוד html כזה שירענן את הדף כל 3 שניות: script type=text/javascript> function refresh() { document.all.cboxmain.src = document.all.cboxmain.src; } window.setInterval("refresh()",3000); </script> אבל אני רוצה שהרענון האוטומטי לא יהיה על כל הדף אלה רק על הצאט כי הרענון על כל הדף מפריע להמשך הפעילות באתר. אני ניסית לתקן ולא הצלחתי ,אני כבר מיואש :-[ . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי - איך לעשות ריענון אוטומטי על הצאט בלבד בלי לרענן את כל האתר. תודה רבה לעוזרים .

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בשעה(9 בערב) האחרונה גוגל אפילו בקושי זז. עוד מישהו מרגיש ככה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו אפשר לרכיב חישוקים בגודל 16" למזדה 3 אקטיב או רק 15" ??? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://www.electric-escape.net/node/1475 HF

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by משיקומי,

שלום, בתור משתמש בפיירפוקס אני מודע כמה הפירפוקס טוב בהשוואה לאינטרנט איכספלורר. אני גם מודע לזה שיש אנשים שחושבים שרק מעט אנשים משתמשים בפיירפוקס וגם חושבים שזה של אנשים פאנטים, משוגעים ופריקים. (יש הרבה כאלה) אני אודה לכל משתמש פיירפוקס שיוסיף את החתימה שלי לחתימה שלו וככה נוכיח לכל הפאן בויז של ביל גייטס שפיירפוקס זה לא דפדפן נידח ונדיר, אלא דפדפן נפוץ ובטוח.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי אם יש למישהו רשימה של המשפט אני אוהב אותך בהרבה (אבל הרבה) שפות, אני ממש ממש צריך את זה.. רק שתדעו שחרשתי על גוגל קיצר שם לא נראה לי שיש... אז אם למישהו יש אני אהיה אסיר תודה..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Access Denied,

משהו יכול לתת לי פורום טוב לשאלה על קניית מכונית חדשה?? (ולא את carsforum.. ממש לא מקצועיים) נ.ב. אני מחפש גם חוות דעת על שלושת המכוניות האלה: -טויוטה יאריס 1.3 -הונדה ג'אז 1.4 -יונדאי גאטס 1.6

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב, אני אסביר את זה הכי פשוט שאוכל. יש לי מנוע שצריך כמות מאוד מסויימת של ניטרו ושמן. מישהו יודע איפה אפשר לקנות ניטרו נקי בארץ?(ניטרו שלא עורבב בדלק עדיין) תודה,ואשמח אם תציינו מחירים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום!! נגמרה לי החודש ההתחייבות למכשיר האורנג' שלי ואני רוצה לשדרג(כבר נמאס מפלאפונים גנובים) אני מתלבט בין כמה מכשירים: הסוני אריקסון החדש נוקיה 6280 או לא משנה מה שתציעו תגידו לי מה הכי עדיף לי!! העיקר שיהיה לו MP3 ובלוטוף ומצלמה כמה שיותר טובה!! אם אתם יכולים לפרט לי על הפלאפון ועל החיסרונות שלו זה יהיה טוב(או שתתנו קישור!!! נ.ב אני מצתרף לאורנג' למסלול חיילים אז אם אתם יודעים על מסלול טוב שיש להם לחיילים אז תגידו לי בבקשה! וסתם שאלה (שלא קשורה לכלום)!! איזה מכשיר יש לאורנג' שהוא יותר טוב מהנוקיה 6630??? תודה מראש!!

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לרגל פורים ומסיבה פצצתית עם קוזינות מח"ול, מישהוא מכי חנויות באיזור המרכז (לא לילדים) תודה על שיתוף הפעולה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by trepil xxx,

שלום לכווווולם!!!!! אני רוצה להזמין מחשב מהחברה alienware ורציתי לדעת עם כדי לי לקנות משם עם למישהו יש מחשב שלהם שיכתוב לי איך הוא ולכל מי שעוזר תודה רבה.... :) ;)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by WizMaster,

באיזו שכונה, עכשיו שמעתי...הרבה נפגעים..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ybe,

הרשת "החביבה" על גולשי האתר הורשעה בהטעיה, אתם מוזמנים לקרוא YNET-ב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by UltraWaveMUSA,

:-)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם אני חייב דחוף את השיר של יהודה פוליקר מיליון פחדים אם מישהו יכול להעלות את השיר לפה או לישלוח לי בפרטי אם אסורר אז תודה אני פשוט חייב את זה להיום עד 11

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. זה מזה דחוף בקשהההההההההה אני נואש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by orel13orel,

היי, אני יודע שאני זכאי לפטור מתאוריה כי יש לי רשיון B ואני רוצה לעשות גם A1. אז יש טופס ירוק עם בדיקת עניים ואישור רופא, מה הלאה? לאיפה אני הולך בשביל שיחתמו לי על הפטור ומה אני צריך להביא חוץ מהטופס הירוק? בנוסף מה הטווח מחירים שיעלה לי השיעורים (באיזור פ"ת ורמת גן) והטסט?? תודה מראש, אוראל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן. אני מוכר את ה Radeon HD 5770 שלי באיביי. (הוא גם נמצא ביד שנייה פה באתר.) לאחר מילוי הפרטים, התבקשתי לסמן איזה סוגי משלוח אני מעוניין לספק. באמת שאין לי מושג בעניין. האפשרויות שניתנו לי באיביי: http://imageshack.us/a/img856/5640/ebayh.gif האפשרויות באתר דואר ישראל: http://imageshack.us/a/img5/4199/doarx.gif מה ניתן לסמן באיביי לפי המידע בדואר ישראל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MatanFrenkel,

אני וההורים רוצים לטוס בקיץ (יולי/אוגוסט) ללונדון והייתי מעוניין בהמלצה למלון פשוט (לא חרא ולא משהו מפואר מדי) שיהיה קרוב לרכבת התחתית ו/או למרכז ואולי בכלל כדי לשכור שם רכב? יש רשיון. ועוד דבר שאישית הייתי רוצה לשאול בשבילי, יש משהו בסגנון הזה: http://www.mywaydrift.com/ בלונדון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי דיסק קשיח מהמחשב שלי עם 2 סקטורים פגומים ואני רוצה לגבות את המידע יש לי את 2 הכבלים שאני צריך - אחד של הכוח ואחד דק כזה, SATA נראה לי עכשיו השאלה היא אם כל פעם שאני מחבר/מנתק את הדיסק אני אצטרך קודם לכבות את המחשב? וזה בסדר אם אני אשאיר את הצד של המארז פתוח בזמן שהמחשב עובד? תודה איל

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב, יש לי אפשרות לשרת בינ"ט או בגף 1, את היחידות עצמן הציגו לי בכמה שעות טובות. עכשיו לפי מה שנראה לי יתרנות בינ"ט זה הקטע המבצעי יותר (יענו יותר אקשן) והיתרון של גף 1 שזה ייתן לי יותר התנסות מהצד הטכני (משלב הפיתוח עד לשלב המוצר הסופי) התלבטות שלי מצד אחת היא שבאיזה שהוא שלב גף 1 יהיה יותר משעמם והתבלטות מצד שני היא שינ"ט לא יתן לי יותר ניסיון טכני מה שבדר"כ צריך יותר. עזרה ופרוט על התנאים ביחידות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.