כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שומעים לא מעט על התחממות כדוה"א.. או על אסונות ענק שעלולים להתרחש בגלל פעילות האדם, או גם על חיסול משאבי כדוה"א. אני אומר מה הקטע? למה להיות לחוץ? בכל מקרה זה לא יתרחש בדורינו אלא בעוד שמונים, מאה שנים פלוס.. אז חברים! הפסיקו לדאוג אני בעד להינות, לחסל משאבים ולא להתחשב בכלום. יש לנו פריבילגיה לכלות הכל, ולא לשלם על כך. לעזאזל הדורות הבאים. אני ואתם נהייה טמונים עמוק באדמה. תודה על הקריאה, לפוסט הדיעה שלי. __________________
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי נגן DVD בסלון שמחובר למערכת סטריאו של הבית . בחדרי ישנם רמקולים של הרקולס ( xps 510 ) וGTXP , לכן חשבתי שאולי כדאי גם לקנות כונן DVD למחשב כדי לנצל את הרמקולים ... או שאני אשמור את הכסף ואחסוך למקרה שהצורב\מסך שעליהם אין אחריות יתקלקלו ? תודה מראש
-
לאחרונה התחלתי לעשות מודינג למארז ובניהם בניית FANBUS כשאני מראה לאנשים (שאני צריך עזרה בבנייה\השגת חומרים וכו') הם נותנים לי כזה מבט של WTF? אומרים לי אתה לא צריך 7 מאוררים 1 יספיק, עזוב שטויות וכו' בעעע איזה עיצבון ! :AR15: יש עוד אנשים שנתקלו באנשים כאלה ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.freewebs.com/idozana/magazin/article2.html O_O
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^^^ יש איזה קישור או משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וכבר חשבתי שאין מה לחדש בתחום... http://www.2cooltek.com/case001.html
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני מתכוון לשדרג את המחשב ואני צריך שתמליצו לי על חנות זולה ואמינה בב"ש. תודה מראש לכל העוזרים דרך אגב עם הת'רד הזה לא חוקי אז מצטער :
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק סוללות לפני שאני זורק אותן... אני יודע שסוללות AA חדשות מספקות 1.5V מאיזה עוצמה הן כבר לא שימושיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי יסורים רבים ואחרי אכילת חרא מטסטרים עשיתי את זה !!!!!!!!!! עברתי טסט 3 מזל"ט לי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פלוני קנה מחשב הכי מושקע שיש - החנות נסגרה, יש בעיה בתקופת האחריות - מי נתבע?! שאלה הכי פשוטה שיש. האם פלוני נדפק?, או שתביעה תהא רלוונטית, שואל רק כדי להעישר ידע כללי, ע"כ חשוב לי לקבל תגובות שמקורן הוא ניסיון, ברכות!.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני מעריך מאד את האתר שלכם ואת אנשי הפורום אני אמנם פריק מחשבים (לא כמוכם) אך עקב בעיות רפואיות אני נאלץ להיות בבית הרבה שעות. על מנת להתפרנס הוצע לי לעבוד בבית. בשיווק הנושאים הבאים : הקמת חנות דיגיטלית בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים הקמת חנות וירטואלית בשיתוף עם בזק בינלאומי - במחירים נמוכים הקמת אתר תדמיתי בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים BACKUP ONLINE עבור חברות קטנות או משרדים שיעבוד גם בשיתוף עם בזק בינלאומי-במחירים מאד אטרקטיבים תוכנה לניהול מערכת שעות לבתי ספר מאגרי מידע של חברות ההיטק במדינת ישראל עם אמצעי שיווק מן הזולים במדינה- ב15% מהמחיר הרשמי. וקצב עידכון ריבעוני ולא קצב עידכון שנתי הייתי מאד מעוניין לשמוע את דעת המלומדים על כל נושא, ע…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משוטט לי הרבה בוואלה!שופס ואוהב להסתכל על מצלמות שמה וכאלה, ובין היבואנים/ספקים שמה זה 4H ומנסה למצוא בגוגל אתר של זה ולא מוצא כלום..כאילו אנלא מוצא אתר אנטרנט ממשי שלהם.. מה זה לעזאזל צריך להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד שנאתי את זה..עכשיו אני זקוק לזה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש את התמונה ממלחמת לבנון השניה, שרואים תותח, יורה פגז ורשום למעלה "בדרך לעוד לקוח מרוצה" יש למישהו כאן אותה במקרה ? שחכתי לציין, שאם אני לא טועה זה תותח M-109...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך עושים מספר חסוי הכוונה שכשאני מתקשר למישהו הוא לא יראה את המספר שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בתור משתמש בפיירפוקס אני מודע כמה הפירפוקס טוב בהשוואה לאינטרנט איכספלורר. אני גם מודע לזה שיש אנשים שחושבים שרק מעט אנשים משתמשים בפיירפוקס וגם חושבים שזה של אנשים פאנטים, משוגעים ופריקים. (יש הרבה כאלה) אני אודה לכל משתמש פיירפוקס שיוסיף את החתימה שלי לחתימה שלו וככה נוכיח לכל הפאן בויז של ביל גייטס שפיירפוקס זה לא דפדפן נידח ונדיר, אלא דפדפן נפוץ ובטוח.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל יתנו לסטודנט שיש לו בחשבון רק שליש מהסכום הזה? דבר שני אפשר לתת את האוטו כביטחון? הכוונה במידה והכסף לא מוחזר לוקחים את האוטוהמטרה היא להחזיק רכב חצי שנה ואחר כך לעבור דירה וכבר לא יהיה צורך באוטו מה הסיכונים במהלך כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שיזמין לי את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=190295447791 אני מוכן לתת לו פלאפון samsung f480 חדש שנקנה מלפני פחות מחודש במצב חדש ללא שריטה עם כל הכבלים, החוברות והקופסה .
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שתיהיה קשה אבל פתירה. לילדים שטוענים שהם חכמים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שעה נודע לי על לאן פארטי שמארגן צוות CSL\GAME FREAK לשעבר, עכשיו בשם 3DV. בכל מקרה, למרות שכמה אנשים ששאלתי לא שמעו על המסיבה, כפי הנראה רוב קהילות השחקנים כן שמעו, וכרגע יש 330 אנשים רשומים, מתוכם לפחות 180 עם מחשב. אני כנראה אגיע, ואני רוצה לדעת אם עוד מישהו מפה יגיע. אם כן, אני אפרסם את הטלפון שלי ונפגש שם. http://www.3dv.co.il/lan.php רוב העניין הוא CS(כרגיל) אבל אני מאמין שישחקו גם דברים אחרים מן הסתם.
-
http://www.aint-it-cool-news.com/display.cgi?id=16610 אם אתם לא אוהבים ספוילרים תקראו את הפסקא הראשונה וקצת מהשנייה סך הכל ביקרות ראשונות כנעט תמיד מאוד חיוביות אבל עדיין זה מבטיח גדולות לסרט תהנו!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את התארד הקודם נעלו בגלל שאנשים פה התחילו להתעסק בשטויות...אז בבקשה...הפעם בלי. עניין החרקים היה רציני ? כי אני גר במקום עם הרבה כאלו...זה חור נידח שנקרא "מושב".... אבל אם אני מדליק נגיד לפעמים קצת ממש איזה 5-10 דקות...זה לא רציני...נכון ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרשת "החביבה" על גולשי האתר הורשעה בהטעיה, אתם מוזמנים לקרוא YNET-ב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-