עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמו שכותרת אומרת .... השבוע ראיתי ארץ נהדרת והיה שם את השיר של "רבי נחמן מאומן" קיצר אני חייב את השיר הזה.!!!!!! חיפשתי בחמור ובקאזה.....אין שם .... אני יודע שהטראק הזה קיים והוא לא הומצא בתוכנית.... תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  2. אני חייב עזרה במציאת תמונות של סרברים או של מארזים שנראים יפה ! או של AlienWear.. בבקשה זה ממש חשובבבב D: תודה ! תודה רבה !

3. שלום לכולם, יש למשפחה הרחוקה שלי עסק, הם פתחו פייסבוק. בשביל לקדם את הנושא, אנחנו רוצים לעשות הגרלה - כל מי שמשתף משהו/עושה לייק נכנס להגרלה. הבעיה שאין הרבה חברים בפייסבוק, לכן אם זה משהו ששאר הגולשים יכולים לראות מי עשה לייק/שיתף זה עלול להראות מביך.. לכן חשבתי שאנשים יעשו SHARE לעמוד עצמו, השאלות: 1) האם אני כמנהל העמוד/הפרופיל משתמש יכול לראות מי עשה לי SHARE? 2) האם שאר הגולשים יכולים לראות מי עשה SHARE? 3) אם לא איך ניתן לעשות את זה שהתשובה לאחד תהיה "כן" ול-2 "לא"? וזה יראה טוב. דבר נוסף - אני מעוניין לעשות קטלוג לעסק בפייסבוק + מי שעושה לייק מקבל איזה משהו בעסק עצמו. זה אמור להיות גם מספיק חכם שמי שעושה לייק ואחר כך מבטל את הלייק ועשה אחד חדש, לא יקבל מתנה חדשה. י…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. שאלה מזורגגת,אין לי פשוט מושג מה הקאצ בה... אשמח עם מישהו יוכל לעזור תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תיראו הביאו לי את העבודה הבאה ומה זה קשה לי בתנ"ך! בבקשה תעזרו לי! לסכם מאנציקלופדיה מיקראית על שילו. מי הוא היה,איזה תקופה הוא חיי,ומה הוא עשה,בבקשה זה דחוף! תודה לכול העוזרים!!!!

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי מאזדה 3 ונכנס לי כרטיס SD MICRO קטן לתיבת ההילוכים בחריץ שם זה יכול להרוס את הגיר ? אני מפחד שזה יכנס בשיניים של התיבה וילך לי הגיר , בטח זה המון כסף עכשיו לתקן את זה , נסעתי כמה מטרים ולא קרה כלום אני מפחד רצח , הגיר יכול ללכת ?

• 14 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. חייב עזרה דחוף במציאת קובץ מידי !!! בקשה תעזרו לי!! אני צריך קובץ מידי של השיר "פונאר" http://www.mp3music.co.il/lyrics/7579.html שיר של יום השואה !!! כדי שאני אוכל להפוך אותו לתווים ולנגן!! ובכלל עוד שירים של השואה בקובץ מידי יתקבלו בברכה... !!! תודה רבה רבה רבה רבה !!! ממש דחוף לי!!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. שאול מופז ביקר היום בצפון חברה שלי הצטלמה איתו בטלוויזיה ולא ראיתי את המהדורה ( גם של 5 וגם של 8 ) הוא ביקר בצפון קיצר לא עשה משהו מיוחד הוא רק היה בבסיסים בצפון אבל איפה אני יכול לראות את המהדורה המלאה ? של התאריך 13 לדצמבר 2005 !! כלומר אתמול כי עכשיו אחרי 12 בלילה ... בבקשה בבקשה תעזרו לי לא מצאתי .. וממה שמצאתי לא מצאתי את הכתבה על שאול מופז...

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  9. Started by someone,

מכונית עוברת דרך מסויימת במהירות קבועה. אם היא מקטינה את מהירותה ב10 קמש גדל זמן נסיעתה ב15 דקות. אם היא מקטינה את מהירותה בעוד 5 קמש זמן נסיעתה גודל בעוד 9 דקות. מצא את הדרך. שני רוכבי אופניים נסעו זה לקראת זה, אחד מA לB במהירות 10 קמש, והשני שיצא שעה אחריו מB- לA במהירות 12 קמש. הם נפגשו והמשיכו בדרכם. הראשון עבר את המרחק מנקודת הפגישה עד לB ב28 דקות פחות מאשר השני עבר את המרחק מנקודת הפגישה עד ל-A. מצא את המרחק מA לB. רוכב אופניים אחד יצא בשעה 6:00 מטבריה לחיפה, מרחק של 72 קמ. רוכב אופניים שני שמהירותו גדולה ב3 קמש מזו של הראשון יצא בשעה 6:30 גם הוא מטבריה לחיפה. הרוכב השני השיג את הרוכב הראשון לפני הגיעו לחיפה ושעה וחצי לאחר מכן הגיע לחיפה. מצא את המהירויות של הרוכבים…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by nirrabi,

חייב עזרה דחוף בשינוי אייפי ... יש לי ראוטר של בזק 014 ואני מחובר לאיידיאסאל אני חייב לשנות ת'אייפי שלי כי אני בטורנטליץ' וקיבלתי באן אייפי ועשיתי משתמש חדש וכשאני לוחץ על משו כדי שזה יפנה אותי לקישור אחר זה רושם ארור 403 לא הותרה גישה לדף זה וכותב 403 FORBIDDEN YOUR IP IS BANNED! חייב עזרה דחוףףףףףף

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  11. Started by idofr,

היייי כולם אני יורד לאילת עוד 4 ימים עם חבר עכשיו לו יש איפה לישון, אין שום סיכוי בעולם שאני ישן איתו (ניסינו פשוט אי אפשר ) ואני צריך מקום לישון בו ב~150 ש"ח ללילה למישו יש רעיונות (אני ממש צריך רק מיטה ומיקלחת לא יותר...)

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי יום ראשון הזה מתכונת בספרות ואני לא יודע כלום!! יש לי 90 בספרות אבל זה בגלל שאני לפני כל מבחן לוקח את מה שהיא רשמה על הסיפורים במחברת וקורא אבל בכללי אין לי שום מושג במה זה מוטיבים ומה זה שיר יין [WTF?] וכל החרטא הזה... קניתי את המיקוד של רכס והתחלתי לקרא את הרקע של מאפיניי השירה. רציתי לדעת מה צריך ללמוד שם בכלל והאם יש לכם עיצות בקשר לזה. אף פעם לא הקשבתי או רשמתי... תמיד צילמתי, למדתי בקטנה וזהו.. אבל עכשיו נדפקתי. אני יודע שעשיתי טעות אבל איך מתקנים אותה לעזאזל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  13. הכוונה למזי ליד קסטינה שמעתי שיש הסעות ואם כן באיזו שעה????

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Combox,

אהלן חבר'ה, הוטל עליי במסגרת מגמת תקשורות להגיש רעיון לסרט דוקומנטרי בתקשורת. הסרט צריך לעסוק בדמות מסוימת ובתהליך מסוים שהיא עוברת (הסרט יכול להיות גם יום בחיי הדמות אבל פחות מומלץ). אשמח לרעיונות, ואם יש פה מישהו שרוצה שיעשו עליו סרט מוזמן ליצור קשר

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by שמואלל,

חייב שמישהוא יפרש לי את זה תודה רבה זה מיסמך קצר ביותר וחיוני תודה http://www.img-il.com/up/ftiqy5mmmtmm.jpg

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. Started by ben060,

http://idx.co.il/main/news/14.html אנחנו צריכים לדאוג?l

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  17. שלום, יש לי אינטרנט 1.5 והוא זז כמו צב, גם כן בזק שווה לתחת, אז עם אפשר בבקשה קישור זה הייה טוב תודה. חיפוש=גוגל=מצאתי אין צורך

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by st0m,

שלום לכולם ... אני חייב תוכנה שאני יוכל להקליט בה עד 10 דקות... לא יותר יש תוכנה כזאת ? ואם איכות טובה בבקשה תעזרו לי !! זה דחוף !!! אני חייב להקליט קטע בגיטרה ... וזה 5:20 דקות יש תוכנה כזאת שאפשר להקליט בה הרבה זמן והיא נוחה לשימוש ?!??! תודה .

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  19. עוד תמונות יתקבלו בברכה תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by DrowNz,

אהלן חברה, אני חייב בדחיפות תמונות של Penny Lancaster , תודה ענקית למוצא (לינק, תמונות) DrowNz

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by yuvalkob,

בעוד יומיים אנחנו יוצאים לטיו שנתי ואנחנו צריכים זאת אומרת חייבים רעיונות מקוריים ל"שיגועים" בטיול השנתי הקרוב שלנו .... כל מיני שטויות... תנו לי רעיונות!

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. אני עכשיו ביב' עם 10 יח"ל מחשבים ובמחשבה על העתיד (או העתיד הקרוב אם אני אלך לעתודה) אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל באוניברסיטה.. זה אפשרי בלי שלמדתי 5 יחידות פיסיקה? ואם לא כמה קשה יהיה להשלים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Kiwovo,

חברה נושא דיי רציני אני מבקש קצת תשומת לב!

• 35 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by sh2006,

חברה שלי חטפה חיידק בקיבה סלמונלה לצערי ולצערה ה' ישמור אותה. רציתי לדעת , למבינים שבניכם : האם החיידק מדבק? האם הוא עובר ברוק? שורה תחתונה- האם אני יכול להתנשק איתה??

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טוב גלשתי קצת ברשת ומצאתי משהו מעניין שיעניין פה אנשים ;D האתר חסוי אז קבלו העלתי את זה לשרת של וואלה http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200409090054083765&id=200409290043514104&user=tommyw תראו את ההכי שמאלי אם האות G זה רק אני או שזה ביודום :lol: הלינק תוקן תראו עכשיו

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.