כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לברר? בגוגל לא מצאתי מספרים מעודכנים ל2006
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
נתקלי בזה היום וזה הטריף אותי: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3sSMKxcKt_I#! עכשיו נשאר למצוא עוד כמה אנשים משועממים עם רעיונות כאלה, וכל מקום עבודה "יבש" יהיה תענוג.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי שאלה, אני רוצה לאתר כתובת מייל של אנשים מפורסמים, בואו נקרא להם סלבריטי, מה הדרכים הטובות ביותר לכך? יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* אחרי שהבנת שיש לך פנצ'ר ולא מצפצפים כי מתחילים איתך, אותתי ימינה, תשתלבי לנתיב הימני ועצרי בשוליים * יופי, גילית שהאיתות פועל מאז שיצאת מהחניה * עכשיו תשתלבי לנתיב הימני * עכשיו את יכולה * כן עכשיו, הוא עוד רחוק * פספסת, תנסי עכשיו * נו יש לך מלא זמן! * יופי הגענו לשוליים, תרימי המברקס וכבי את האוטו * אם את לא מצליחה להרים את ההמברקס, זה בגלל שהוא היה כבר למעלה, תשאירי אותו ככה. (תדאגי בהזדמנות שיבדקו לך את הבלמים) * לבשי את האפוד הזוהר * לא, זה לא משמין אותך * נשבע נו * את לא יכולה בלי * אבל את חייבת * את יפה בכל מקרה * נו אני לא סתם אומר * לא אל תבכי, את יכולה להוריד אותו כשתסיימי * יופי * תפתחי את התא מטען * תסגרי את המכסה מנוע, התא מטען מאחורה * תוציאי את הג'ק,המפתח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני משתגע אני כל הזמן שומע את השיר ולא מצליח לגלות איך קוראים לו השיר מתחיל בצורה אוריאנטלית כזאת ( מזרחית אפשר להגיד ) ואז ממשיך למקצב כמו של Candy shop של 50 cent הוא הולך כזה ככה: Boom boom boom ah ah ahget your shame on get your shame on לא בטוח אם המילים נכונות אבל הוא נשמע ככה... בבקשה תעזרו לי למצוא את שם השיררררררר.... תודה למוצא...
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הכנסתי לחשבון שלי ב- paypal כרטיס אשראי חדש וגם אחרי שאישרתי אותו באמצעות הקוד עם החיוב עדיין רשום שאין לי כסף בחשבון למרות שיש לי כסף באשראי... כבר כמעט יומיים שזה לא מתעדכן ולא זכור לי שהייתי צריך לחכות כל כך הרבה בפעם האחרונה שעשיתי את זה...
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
איזה בנק נותן את ההטבות הכי משתלמות לסטודנטים? אם אפשר לנמק ולהסביר.
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכל המנהלים, בתקופות מסויימות (במיוחד לפני בגרויות ולפני סוף סמסטר האוניברסיטאות) יש בפורום שאלות שלאנשים לגבי תרגילים שונים. במקרה של בעיות בתיכנות לכולם יש כתובת, אבל במידה ומישהו צריך פיזיקה או מתמטיקה למשל אין לו ברירה אלא לפרסם בכללי וכך יכול להיות שמישהו שהיה יכול לענות לו לא ענה לו, כי הוא פשוט לא ראה את השאלה. מה עם האפשרות לפתוח פורום "לימודים" ואני מניח שאם תהיה מספיק דרישה לפצל עוד תתי פורומים למקצועות שונים? אם מערכת ניהול הפורומים שלכם היא של צד שלישי וקשיחה מידי כדי לאפשר זאת תשכחו ששאלתי. יגאל
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ללהקת רוק (אלבום בכורה) דרושים אנשי אינטרנט שרוצים להצטרף ולהוביל פרוייקט יש דומיין יש שרתי אירוח יש טאלנטים שיכתבו באתר ( אנשי עיתונות וסלבריטיז) יש קונטנט מנג`ר דרושים WebMaster WebDesigner עם אוריינטציה פלאשית .... ( : )מעורערים קלות בנפשם - יתרון( האתר מיועד לספק מידע אינפורמטיבי על ההרכב וכן להכיל מידע עיתונאי (רכילותי משהו) מחיי סצינת הרוק בת"א ובארץ. רעיונות יתקבלו בברכה. התנדבותי לפרטים ניתן להשאיר טלפון למיילים הבאים winstonlights@hotmail.co.il Tomer.elbaz@Sap.com
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2976520,00.html קראתי את הכתבה שנותנת מפרט מומלץ למחשב מולטימדיה ונגמר לי האויר. אין לי מילים חוץ מלספר שהם שוקלים להמליץ גם למחפשי רכב שני למשפחה לצורך נסיעות קצרות על מרצדס דגם M.
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שאלות: 1. מאיזה גיל אפשר לפתוח חשבון? 2. אפשר לקבל כרטיס אשראי אם פותחים חשבון? האם גם לזה יש גיל מינימלי מסוים? כמה שאלות סתם להתענינות 1. כשמפקידים כסף לחשבון בנק , מקבלים אחוזים לפי מה שהבנתי , איך זה הולך בדיוק , כמה אחוזים לאיזה סכומים , ואיפה אפשר לברר את זה? האם בכל בנק זה משתנה? מצטער על כל השאלות האלו , אבל תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי שמץ מאיפה להתחיל מדובר באתר עיסקי (חנות וירטואלית)
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קטלניייייייייייייי http://www.woot.co.il/2008/03/16/%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d/
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום . לפני כמה דקות מישהו התקשר אליי. במקום מספר היה רשום משהו באנגלית משהו כמו REJICAT (בערך לא שמתי לב ) . אחרי שעניתי הייתה הודעה מוקלטת . "שלום אנו מתקשרים אלייך בעקבות הפרסומת שלחצת עלייה באינטרנט אנא לחץ 1 על מנת לדבר עם נציג) . האתר היחדי שהייתי בו זה האתר הזה. וגם אם הייתי לוחץ על פרסומת מאיפה להם לדעת את המספר שלי ? עכשיו ניסיתי לראות את המספר ורשום "לא ידוע" אבל כשמתקשרים עליי מחסוי זה רושם לי "פרטי" מישהו יודע מה זה היה ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
רישום דרך הלינק (אתם מקבלים 10$ ואני מקבל 10$ בתור ה-Referrer, אם תירשמו לא דרך הלינק בכל מקרה תקבלו 10$ אבל אשמח אם תירשמו דרכי ) https://www.vitacostrewards.com/URHPw0d חנות ממש מצוינת, הזמנתי משם כבר 6-7 פעמים, תמיד מגיע בזמן ואם יש בעיות יש עם מי לדבר(פעם אחת קרה לי שקיבלתי ויטמינים שמגיעים בצנצנת זכוכית והיא הייתה שבורה-צילמתי ושלחתי להם וקיבלתי זיכוי מלא) אבקת חלבון 2.3 ק"ג של החברות הגדולות(Optimum/Dymatize/Matrix וכו') יוצא 280 שקלים כולל משלוח עם הקופון של ה-10$ שאתם מקבלים ברישום תהנו
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
http://www.unleadedjokes.com/html/White-Trash-Britney.html
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי מערכת מיני סטריאו של SHARP, לפעמים אני מתעסק עם החוטים של הרמקולים ותאונה תמיד חוזרת על עצמה , החוט של ה+ וה- של אחד הרמקולים נוגעים אחד בשני והמערכת מתקלקלת ומשמיעה לאחר מכן עוצמה דיי מינימלית (בקושי נשמעת) באותה יציאה שהיתקצרה. התאונה המצערת הזו היא כבר השלישית וכל תיקון כזה עולה מעל 300 ש"ח וכשבוע המתנה לתיקון. אני מאזין לשירים באופן קבוע ואני מתגייס לצבא ביום שני הבא, לא ממש רוצה לבזבז עוד סכום כזה זעום לתיקון קטנטן ולסבול שבוע , אני רוצה לתקן אותה בעצמי הפעם! לפי מה שהבנתי בעבר בהקשר לתקלה כזו , זה יכול להיות קבל ? אם כן, איך בודקים קבלים? אחרת, יש איזו קומבינציה לבדוק מאיזה רכיב התקלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-