עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mesatla,

נמאס לי מההורים שלא מרשים לי חמץ ואני מנסה כל הזמן להסביר להם שהאל שלהם לא הגיוני ושיש דברים אחרים הרבה יותר אמיתיים והם מסרבים להאמין לי.. אז עשיתי סקר קטן ורציתי לבדוק מה אנשים חושבים שיותר הגיוני אני אומר שיודה יותר אמיתי כי אני יכול לראות אותו (חהחה) והוא אפילו מדבר מה אתם?

• 70 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! לא מצאתי תשובות בחיפוש :'( אז פתחתי ת'רד עקב היותי ילד טיפש בתיכון, בחרתי שלא להשקיע את הזמן הדרוש ע"מ לקבל ציונים טובים מה שאומר שאני תקוע עם דיי הרבה מגנים לא משהו, והרבה ציוני בחינה גבוהים, שזה דיי מבאס. בקיצור עכשיו אני רוצה לשפר, האמת כל מה שיש לי לשפר זה פרקי בחירה בפיזיקה, ושאלון 007 (מתמטיקה) כל שאר המקצועות המפגרים עומדים בין 65-80 במידה ואני ישפר את פרקי בחירה ו007 אז זה ירקיע את הממוצע, כי גם אני מעוניין להעלות את ציון הבחינה, וזה גם יבטל את המגן המטופש. רציתי לשאול! WHERE THE FUCK DO I GET STARTED? אני מדבר על הרישום לבחינה, אין לי שמץץץץץץ לאן לפנות, כמה זה עולה, מה צריך בלה בלה! אני מתכוון פשוט לקנות את המיקוד שבועיים לפני המבחן ול…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shuy,

ותחשבו על זה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by -yooy-,

אני אוכל מצה ! מה איתכם

• 86 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by Shoko,

אני רואה שם באיביי דוט קום. מחשבים שלמים P4 וכאלה ב- 20-30 דולר...לא כולל משלוח...זה בטוח?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. אני לומד MCSE היה לנו שאלה מזה DRIVER ROLLBACK רשמתי שזה מצב שמאפשר לבטל את האפקטים של המחשב על מנת לשפר את הביצועים אם אינני טועה זה מה שרשמתי אלה עם כן יצאתי פה קצת דביל.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  7. מקור: Chocolate Rain חידוש: Cherry Chocolate Rain מקור: Numa Numa http://youtube.com/watch?v=60og9gwKh1o חידוש: New Numa What What In the Butt - לא חידוש, אבל המקור למה שעשה באטרס

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by J0n1,

היא נראית אחלה חנות, זולה, והמשלוח חינם (!!!) מישהו פעם קנה בה, איך היא? http://www.dealextreme.com/

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. תיאורטית מוקצבות 5 דקות לפתירת השאלה, ככה שבטח יש כאן איזה טריק שלא הצלחתי לעלות עליו. אשמח לעזרה. [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 21:00:40 בסוף הסתדרתי...וזאת אכן שאלה מכשילה. 4 התשובות הראשונות לא קבילות משיקולי מימדים.

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. היי, מחר (עוד 8 שעות) יש לי זמן ליסוע למרכז העיר בייג'ין. אני רוצה לקנות פה כרטיס מסך חדש, ואולי איזו מצלמה דיגיטלית. מישהו יודע\מכיר חנויות טובות? לא מעוניין בציוד משומש (שמעתי שיש שוק כזה). גוגל הפנה אותי לרחוב Zhongguancun, אבל זה נראה לי רחוב ענק ואני מחפש משהו יותר ספציפי. כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by davidreznic,

הי לכם! בדיוק עכשיו חזרתי מטיול שכבתי בנגב, ביקשו ממני לעשות סרטון עם התמונות שצילמנו. למישהו יש איזהו שיר על הנגב? ואם לא, שיר אחר שיכול להתאים? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by 00000,

אישית עוד לא עשיתי פסיכומטרי. נא לא לרמות, זכרו שאף אחד לא יודע מי מצביע למה.

• 73 תגובות
    • 13.1k צפיות
  13. Started by 00000,

בהמשך לשאלה שלי מהאשכול הקודם: הוספתי את המנגינה להורדה, כדי שיהיה קל יותר לזהות: http://www.fileflyer.com/view/bC14OBg

• 934 תגובות
    • 154.5k צפיות
  14. Started by Achiron,

חשבתי על זה, כמה פעמים חברים שונים בHWZ עוזרים לי. כמה פעמים הייתי תקוע בבעיה ובשניה פתרו לי אותה כאן. כל ההתייעצויות האפשריות. אז תודה. לכל מי שעזר לי. ואני מצפה מכל מי שייכנס לכאן שיגיד תודה. לא חייבים להגיד בדיוק למי. מספיק שמישהו ענה לשאלה ששאלתי בצורה יפה ולעניין, שידע שאני מודה לו, אפילו אם אני לא זוכר אותו בדיוק.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by shnozlid,

קיבלתי את זה אתמול באינטרנט. מישו יודע על מה מדובר? לא הוסיפו שום פרט רק שיש להגיע בתאריך זה לביתן חיל הים. מישו יודע למה אני בדיוק הולך להתמיין(אם בכלל)? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alex.turovsky,

מכירים את השגעון הזה של בנות על HELLO KITTY? אז אני רוצה לתת מתנה כזאת . . . העניין שבישראל אין כמעט שום דבר מזה למחשבים. פה יש 6 דפים של אביזרים . . .: http://www.dreamkitty.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=HKDL&Store_Code=DK2000&Offset=0&Previous_Stack_Depth=2 מישהו מכיר איזו חנות פיזית או באינטרנט שמוכרת עכברים,מקלדות,אביזרים או ציוד היקפי של הדמות הזאת כמו בלינק ?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by UNDERDOG,

לא הצלחתי למצוא באתר אם כן או לא

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. Started by redti,

אין פה סובלנות כדי לעזור לבן אדם אני מבין אז אני אסביר את עצמי.. שמעתי שקיימת פרוצדורה של החלפת תאריכי גיוס..אני מתגייס במרץ ואני מאוד רוצה נוב'..$$ אם יש 2 אנשים שמוכנים לזה שידברו איתי בפרטי.. ובשביל הדיון ..שלא ינעל את זה עוד מנהל חסר סובלנות.. מה אתם חושבים על גיוס מרץ? איסיקיו שלי: 238793795 פלא' : 0505578975

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  19. שלום לכולם... יש מישהו שעובד או מכיר מישהו שעובד בHOT ו\או בבזק? מעניין אותי לדעת האם יש הפרדה מבנית מלאה בין תמיכת האינטרנט לבין תמיכת הטלפוניה שלהם. האם מדובר על נציגי תמיכה שונים? האם מדובר על מוקדים שונים? באיזה רמה יש איחוד בפעילויות כלומר האם יש מנהל תמיכה אחד? או סמנכ"ל אחד שזה מתחתיו וכו'. אם אתם יודעים להגיד מה שם מנהל התמיכה של האינטרנט ומה שם מנהל התמיכה של השיחות ולמי הם כפופים זה יהיה מעולה. אגב - יש הבדל בין מוקדי תמיכה ללקוחות עסקיים לעומת פרטיים? תודה, רם

20. Started by avivlyaviv,

אני ועוד 3 חברים הולכים כנראה מחר לחלק פליירים.(פעם ראשונה) האם יעשו לנו בעיות שאנחנו באים בקוצה(4)? כאילו בגלל שנסתובב כולנו באותו מקום? כדאי להיכנס כשתי זגות? ומה השכר מינמום לשעה?

• 25 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. Started by MODI,

איך אפשר לעשות שבמייל של ואללה כל פעם ששולחים דוא"ל תיהיה בחתימה של המייל תמונה הצלחתי לעשות כתב אבל לא תמונה. מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by oren99,

הוא רק אצלי לא זז או אצל כולם? בערב זה נרגע קצת אבל במהלך היום ממש אי אפשר לקרוא או לכתוב בלי לחכות 5 דקות לכל פוסט.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  23. לא נהגים חדשים אלה נהגים צעירים בני 19ומעלה! תודה!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by Armageddon1,

איזה קורס שווה לעשות כדי לעבוד בהייטק? חשבתי לעשות אולי קורס ולנסות להתקדם במשהו. מה אתם אומרים ? אני גם מעוניין ללמוד לתואר בהמשך.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.