עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pure perfection,

מה קורה ???? יש לי שאלה בקשר לכסף שמקבלים החתן והכלה בחתונה , אם הם רוצים להפקיד את זה בבנק אז הם צריכים לדווח על זה למס הכנסה אוו שיש פטור בנושא הזה ?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Los,

לכל מי ששכח אז היום בשעה 2 בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה ל3 בלילה. לבעלי הפלאפונים לרוב זה מעודכן אוטמאטית אלה אם ה"עדכון שעה אוטומטי" מכובה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מה שראה את הפרק s03e06 של אבודים שיגיד מה דעתו... לפי דעתי הסיום מאכזב!!! היוצרים אמרו שיהיה איזה מתח משהו מדהים...אבל קבינאמט זה... שקייט תברח או תשאר עם סויר? קבינמאט... ציפתי להרבה יותר עכשיו פגרה של חודשיים גם כן אבודים תחזור ב7 בפבואר כלומר עוד חודשיים ההה ובלי ווארז! הפרומוים: יש שנייים http://www.youtube.com/watch?v=tOaEoB42nvc http://spoilerslost.blogspot.com/2006/11/coming-up-2007.html

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  4. מבקש המלצה לפלאפון לא ברמה של אייפון 4 ולא גם אחד שמרגיש זול... משהו שנותן את התמורה למחיר. הפלאפון מיועד לאחי כי הפלאפון הישן שלו כבר לא מתפקד והגיע הזמן להחליף. יש אפשרות לעשות חבילת חיילים. אני כנראה אלך לסוכנות פלאפון, אלא אם כן אתם ממליצים לאחרת (רק שבאורנג' אני לא דורך יותר). חשוב שהפלאפון יהיה שימושי מבחינת אפליקציות, אלפון נוח ואפשרות גם לבדוק כמה דקות אני מדבר וכו'... (כל העניין של מעקב ובקרה). בנוסף גם חשוב לי עניין אמינות החברה, כלומר אם מופיע לך XX אס אם אסים ו-XXX דקות שיחה, אז בחישוב פשוט אתה יכול להגיע לסכום שאתה אמור לשלם וכך יופיע בחשבונית. חברים המליצו על Nokia C7. אשמח אם תעזרו בנושא.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by Alina,

שלום,מס' של שירי רוק מטאל היה נחמד. תודה

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום, אני יוצא עם מישהי כבר זמן מה והיא החליטה שהפגישה הבאה תהיה בקארטינג,לכו תבינו אבל זה נשמע טוב אז אנ יזורם שנינו מאיזור הצפון (גם חיפה זו אופציה,כן היא בצפון) ונשמח להמלצה למקום איכותי באיזורנו שפעיל לא רק בשעות הבוקר אלא גם אחה"צ . תודה מראש נ.ב על הדרך,זקוק להמלצה לסרט טוב לראות איתה - קומדיות הולכות טוב,רצוי משהו עדכני שהסכיויים שהיא ראתה קטנים יותר.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האם יש איזשהו מנגנון שבעזרתו ניתן לשים ב-"איגנור"?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. אהלן. יש לי 10MB באינטרנט וFF עם שליחת SMS מוריד לי על 400-500 שהוא היה מוריד לי במקס'. האם זה גם לך ככה? האם זה קשור לזה שהם שינו את החבילות שלהם? שאפשר רק שבוע? אז אפשר להסיק שיש להם הרבה משתמשים וכתוצה מכך יש עומס. תודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  9. MMCX connector to RF connector (F-Type) short cable for AVerTV Hybrid NanoExpress, Express mini and AVerTVHD Volar. http://www.avermedia-usa.com//AVerTV/Product/Accessory.aspx#4 הכבל נשבר, אני צריך תחלופי. איפה מוכרים? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by cleric,

http://www.collegehumor.com/video:1777187 מטורף

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by ronmar,

אני מתגייס עוד חצי שנה ואין לי מה לעשות בזמן הזה.. כל החברים שלי התגייסו ואני לבד בבית חח אני רוצה לעשות כסף לפני הגיוס אבל לא לעבוד בתור מלצר.. אני רוצה לפתוח עסק או משהו.. יש למישהו רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by KapiSH,

קיים אתר שמאפשר לעשות את מה ש-NeoTrace ו-VisualRoute עושות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הרי ידוע שברגע שהדולר עולה ברבע אחוז כל היבואנים מתרעמים ומעלים את המחירים, אך כאשר קורה ההפך, אף אחד לא מדבר או נוקט בהורדת מחירים... חברים הדולר בקנטים, (3.98 ליום כתיבת ההודעה) ולא ראיתי שום עידכוני מחירים באתרים הגדולים, בהשוואה ללפני חודש. אני קורא לחרם צרכנים עד שיוזלו המחירים בהתאם! ;D מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  14. אורח ^Rockford

http://barstow.ra-systems.com/hacked.jpg

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היסטוריה ב' - 65 אנגלית - 82 גיאוגרפיה - 91.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Guy King,

מה היה הרגע (או התקופה) הכי מאושר בחיים שלכם? ומה אתם צריכים לעשות כדי להשיג אותו שוב וכמה שיותר? וד"א, נסו לא להגיד "שקיבלתי את המחשב החדש", למרות שאם יש מישהו שזה באמת היה הרגע הכי מאושר בחיים שלו, אז שיהיה..

• 79 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. כנראה שלא תיהיה לי תעודת בגרות בסוף י"ב, קיבלתי מגן 40 בספרות ולא ניגשתי כי כל השנה לא למדתי. היום אני ניגש ללשון עם מגן 50 והסופי של בלשון א' (שהוא 40% מהציון הסופי) הוא 60+- אז הסיכוי לעבור קלוש.. כל שאר המקצועות אני עובר, יש לי 2 יחידות במחשבים עם סופי 70 בערך ולא היה לי כח לעשות עוד 3 במחשבים כי לא אהבתי את זה, אז הלכתי על תיירות זה איזה 80-100 5 יחידות בערך ולא צריך ללמוד. אני בן אדם שלא למד ללמוד, קשה לי מאוד, אומרים לי שאני לא מטומטם אבל לכו תדעו.. בקיצור לא אחד שמסוגל ללמוד הרבה (או בכלל) אז מה האפשרויות שלי? אני ילד יחיד להורים שלי אין ניסיון בדברים האלו אז אני לא יכול להתיעץ איתם.. הבית ספר שלי זורק עלי זין כמו שאני זורק עליו אז אני לא מתלונן. אבל אני רוצה להיו…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Dror D.,

אח שלי נוסע עוד מעט לסינגפור, רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה חנות סינגפורית לרכיבי מחשב שיש לה אתר . אני רוצה לדעת את המחירים שם פחות או יותר ואם הם יותר זולים מארצות הברית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by scorpion,

אמרתם שבפסח יהיה מפגש ומסיבת רשת...... אז יש כבר פרטים ראשונים? איפה זה וכל מיני כאלה........

• 108 תגובות
    • 11.8k צפיות
  20. Started by DJO,

חבר שלי הכין תמונה שיש בה משהו טיפה מוזר. תסתכלו על התמונה טוב טוב ותחפשו דברים מוזרים, תנו לזה איזה 15 שניות. אני עד עכשיו הצלחתי למצוא 2 דברים מוזרים. אמורה להיות מוזיקת רקע אז תגבירו קצת. http://outspired.yo.lv/whatswrong.swf

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by HairyAss,

http://www.pottermore.com/ מישהו שמע? ראה? מכיר? בעוד כחמישה ימים הולכת להכריז ג'יי קיי רולינג על ה"Pottermore" שרק אלוהים (ורולינג בעצמה) יודעים מה הוא. יש שמועות שאומרות שזה יהיה מאין אנציקלופדיה של הארי פוטר, מפורטת, אך לא עוד ספר בסדרה. רעיון אחר אומר שזה יהיה משחק (!) רב משתתפים בסגנון world of warcraft שיתרחש בהוגוורטס. הרעיון הזה הדליק אותי דרך אגב. מאוד מה אתם אומרים?

22. Started by Shadowman,

ראיתי אתמול אל "לחסל את הליידי", סרט קומי פשוט טוב, אולי אחד הטובים שראיתי השנה!!! בקיצור ממליץ בחום!

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by The_overclocker,

קיבלתי זימון ל8. יש כאן עוד מישהו עם אותו התאריך ? (יש כאן מישהו שהולך לשם בכלל :?)

24. Started by The Dom,

אני מחפש תווים לשיר "יותר מזה אנחנו לא צריכים" (לפסנתר)

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  25. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

תראה, אני מעלה עכשיו ביקורת בונה נגדך, וזה לא אמר בהכרח שאני נגדך: הטענות של משתמשי הפורום בנוגע לרווחים בהודעות שלך הן נכונות ומוצדקות. אתה באמת כותב עם יותר מדי רווחים בהודעות שלך ללא שמירה על פיסוק תיקני ותוך כדי אי-הקפדה על כתיב וכתב נכון. אני יודע שאלו פורומים ציבוריים, אך עדיין, בעיקר כאשר מדובר בבני אדם מבוגרים, צריך לדעת לכתוב ולנסות לשמור על רמת השפה. גם מבחינה מילולית וגם מבחינה תחבירית. ועדיפה הראשונה על פני האחרונה, למרות שאין לגרוע מחשיבותה של האחרונה אתה צריך להוריד קצת את הטון הפוליטי המתלהם שלך ואת ההתבטאויות הבוטות שלך. כאן זה לא פורום "פוליטיקה" של IOL או נענע אלא פורום חומרה. נכון, יש לו פורום אוף-טופיק אך הוא לא מיועד להתבטאיות פוליטיות קיצניות בצורה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים