עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ariel-ro,

http://orianit.edu-negev.gov.il/shittim/cp/homepage/HowSmartAreYou.htm תפתחו בIE התשובות לא עובדות בFF. אני עניתי על 7 נכון, ואתם. בהצלחה, שתפו אותנו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sharonhart,

http://www.surfplanet.co.il/logic.html טוב מכירים את החידונים האלה שמשנים את הלינק כדי להגיע לשלב הבא? אז יצא אחד חדש... הוא לא יותר טוב אל לפחות אי אפשר למצוא תשובות באינטרנט... אני תקוע בשלב 9... בבקשה לסמן את התשובות כספויילרים בצבע שחור.

• 289 תגובות
    • 18.2k צפיות
  3. Started by noodle,

בהגדרה 6 מאוזן רשום 6 אותיות אבל יש מקום ל-7 אותיות

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by D_N_A,

כל מי שנמצא בפורום יותר מ3 דקות ידע... בין המנחשים נכונה יוגרל כבוד ממני!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. עשיתי לכם קובץ שמכיל 9 פתיחות מקלאסיקות דאנס. נסו לזהות אותם. הורידו כאן: http://rapidshare.com/files/142032004/9_classic_opennings.mp3.html בהצלחה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by PrefaceAlumni,

יש לי מדבקה שאני רוצה להדביק על הלפטופ, אבל הדבק שעליה גמור כי היא היתה מודבקת על המחשב הישן. יש איזושהיא דרך לחדש את הדבק (כמובן ששימוש בדבק 3 שניות וכו לא רלוונטי כי אני מדביק אותה על המחשב).

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by dddd01,

תקראו קרדיט לוואלה ! http://computers.walla.co.il/?w=/4/702868

8. Started by gaf,

שלום לכולם! נגמר לי החוזה עם HOT ועכשיו אני יכול לחדש או להתנתק. בהנחה שאני רוצה להמשיך איתם, מי יודע איזה תוכניות ובאיזה מחירים אפשר לקבל מהם? תודה!

9. Started by emil57,

לירושלמים שבנינו.. קיבלתי מכתב שעליי לחדש תרישיון (לשלם אגרה בסך 241 פלוס תצלום שלי) שאלתי כמה אנשים איפה אני מיצטלם ולמעשה איפה אני מחדש.. (למה ניגמר לי הנהג חדש) חלק ענו לי בקניון במלחה חלק אחר ענה לי בעיר ובבנין כלל.. בקיצור אפחד לא סגור על מקום.. עכשיו למעשה השאלה מופנת אליכם איפה אני סוף סוף יכול כבר לחדש תרישיון?? ולעלות על הכביש.. למה עבר לי התוקף לפני חודש.. אגב לא יעשו כלום או באתי עכשיו נכון? אז ירושלמים איפה אני יכול ללכת ולסיים תסיפור הזה? ולקבל תרישיון בחזרה.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by RGod,

שלום חברים שבוע הבא ב 15 נגמר לי הנהג החדש וכך גם תוקף הרישיון פג ! עכשיו לא קיבלתי עדיין רישיון חדש ולכן אני מעניין לסוע למשרד הרישוי וישר להנפיק חדש על המקום איזה סכום אני צריך לשלם ומה אני עוד צריך ?האם צריך תמונה חדשה ? עכשיו אני מחיפה אז לסוע למשרד הרישוי שיש ליד חוצות המפרץ ?צריך קצת הכוונה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by asafgolan,

נגמר לי הנהג חדש לפני שלושה חודשים ולא נשלח אלי רשיון חדש או בקשה לחידוש רשיון. האם תקין?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ההורים שלי רוצים לטוס בתחילת מאי לחו"ל ונזכרו שהדרכונים לא בתוקף, כמה זמן יקח לוקח לדרכון להתחדש מרגע הבקשה? הם יספיקו?

• 6 תגובות
    • 42k צפיות
  13. Started by Merrymoon,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2890473,00.html מי מכם שמשרת או כבר סיים שרות צבאי יכול להעיד שהשמן הגדול שאחראי על תוכן כיבתנו (או יותר נכון, חוסר התוכן) של הצבא פשוט מזיין בשכל. בשבועיים הראשונים אחרי ההצבה שלי, הקאתי לפחות 3-4 פעמים ביום. יצא לי להכיר דרך חברים מהנדס מזון שסיפר שצה"ל בא אליו וביקש להנדס לו נקנקיות שלא מכילות בשר (תחליף לבשר) ושיהיו זולות. הוא ניסה וניסה ומה שיצא לו זה שאריות מעיים, עצמות וטלפיים וציפורניים טחונות (לעיטים עם נוצות ושאר ירקות), כל מה שאי אפשר שלאכול וה"מעדן" עלה משהו כמו שקל הקילוגרם. ...והצבא ביטל את העיסקה בטענה שזה יקר מדי. אז אם זה יקר מדי - מה לכל הרוחות אנחנו אוכלים??? ???

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by big foot,

אולי הגיע הזמן להכניס לפורום קצאת פאן אחר של תכנים אז למי שיש חידות שיצרף ונראה מי יוכל לפתור נ.ב אני גם אשמח לקבלת חידות לפרטי

• 581 תגובות
    • 69.9k צפיות
  15. Started by Armageddon26,

היי, מחר יש לי ראיון ליחידה בצה"ל שקשורה במחשבים - בעיקר תכנות. הבנתי שישאלו אותי שאלות "אתגריות" בנושא זה - חידות. אם מישהו מכיר חידות יפות שקשורות לתכנות תפרסמו אותן כאן (אולי עדיף עם פיתרון כי הראיון מחר....). תודה

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by liran324,

http://games.nana.co.il/Section/?SectionID=1842&sid=144 חברה כנסו בכתובת הזאת למשחק אספקה סדירה אם מישהו מצליח לפתור ת זה עוד היום בערב ולפרסם תמונה מלך אני כבר שעתיים עם זה וגם חברים ואף אחד לא מתקרב אפילו

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by topgun,

קיבלתי את זה באימייל לפני כמה דקות..... חמוד מאוד...... להפעיל קצת את ההגיון.... " אלברט איינשטן כתב את החידה הזאת בתחילת המאה ה-20 והוא טען ש-98% מהאוכלוסיה לא יצליחו לפתור אותה. בחידה אין טריקים - רק הגיון. החידה: ברחוב אחד יש חמישה בתים, צבועים בחמישה צבעים שונים, בכל בית גר אדם בעל אזרחות אחרת ושותה משקה שונה, מעשן סיגריה ומגדל בעל חיים שונה. גלה למי מהם יש דגים...... 1. הבריטי גר בבית האדום 2. לשוודי יש כלב 3. הדני שותה תה 4. הבית הירוק נמצא משמאל לבית הלבן 5. בעל הבית הירוק שותה קפה 6. לאדם שמעשן PALLMALL יש ציפורים 7. בעל הבית הצהוב מעשן DUNHILLS 8. בעל הבית האמצעי שותה חלב 9. הנורווגי גר בבית הראשון 10. האדם שמעשן BLENDS גר ליד מי שיש לו חתולים 11. זה שיש לו סוסים…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by rikus,

4 הפיראטים קטועי הרגל- הנרי, ג'ין, ז'אן ודיאגו איבדו את רגליהן מעץ בעת קטטת באר, ונותרו רק עם אחת. עליהם להגיע לנמל לפני שהספינה מפליגה תוך 8.5 ימים. הנרי מצליח להגיע לנמל בחצי יום. דיאגו ביום אחד ג'ין ב2.5 ימים וז'אן ב-5 ימים. כמובן שרק זוג יכול ללכת עם רגל מעץ אחת, מכיוון שאחד הולך והשני נשען, לכן לדוגמא אם דיאגו הולך ג'ין לוקח להם 2.5 יום. איזה זוגות ילכו ראשונים (יש סה"כ 3 נגלות) כדי שיספיקו להגיע בזמן לספינה?

• 43 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by maverick,

יש לי 12 מטבעות כאשר 11 מהם באותו משקל ואחד שונה (כבד יותר או קל יותר). איך אני אוכל לדעת איזה מטבע מזוייף ע"י 3 שקילות (בלבד) במאזניים?

• 33 תגובות
    • 29.2k צפיות
  20. Started by american,

איש אחד גר בקומה העשירית. כשהוא קם בבוקר והולך לעבודה הוא יורד במעלית לקומת קרקע, וכשהוא חוזר - הוא עולה עד קומה 6 במעלית ואת שאר ארבעת הקומות הוא עושה במדרגות. השאלה - למה?

21. איש אחד נמצא תלוי על חבל 8 מ' באסם אטום לחלוטין שאין אליו כניסה, הדלת נעולה, לא ניתן לפתוח אותה והגג גם הוא, חסום. איך האיש הגיע לשם? רמז: בחוץ הייתה מכונית. (לא, אין בעולם עדיין אנשים 8 מ' גובה )

22. Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  23. הנה החידה לדרישת הקהל יש רגל מסיימת: כשבתום הדקה האחרונה עוד כיבוש של השחקן המופלא, חמש ארבע זו התוצאה. אני חושב שהמילה הראשונה יכולה להכיל בתוכה או את המילה וי (ניצחון-דרישת הקהל) או שער (דרישת הקהל). בתום הדקה האחרונה זה סוף המילה תשעים (אולי בסוף המילה הראשונה תהיה ם (מ סופית). נו תעלו הצעות...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by MS-D,

אהלן, להלן החידה: שימו לב לקווים השחורים שבתמונה. הקווים הללו יוצרים למעשה שיוויון שקרי. נסו להפוך את השיוויון לאמיתי בעזרת הזזת שני גפרורים בלבד ממקומם. הפותרים מתבקשים לצייר את התשובה. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by qwerty1987,

10 מטבעות מסודרים בשורה. בין המטבעות יש גם אמיתיים, שמשקלם 7 גרם כל אחד, וגם מזויפים שמשקלם 8 גרם כל אחד. נתון שכל מטבע מזויף נמצא מימין ביחס לכל מטבע אמיתי. האם אפשר באמצעות שתי שקילות בלבד על מאזניים למצוא את כל המטבעות האמיתיים? אם כן, איך? אם לא, למה?

• 4 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.