עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x-boy_24,

שלום אני מכיר מישהו שהוא בן 14 גם בנתיניה והוא רוצה לעבוד אז באיזה עבודות הוא יכול לעבוד ואיפה יש עבודות באזור נתניה הוא חיפש בעיתונים ולא מצא אולי מישהו יודע טלפון הוא משהו הוא מקום שהוא יוכל לעבוד תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by Zaks Sharon,

היי, אני לומד במגמת מחשבים, ותהיתי האם לעשות את הפרוייקט או לא... תראו, אם אני אעשה את הפרוייקט יהיה לי המון עומס שעות השנה (ובגלל יש לי מגמה אחרת שחופפת על חלק מהשעות, כך שאצטרך להשלים...), ואם לא - אסיים 5 יח"ל בראש שקט. אני רוצה בבקשה לדעת מה ה-5 יח"ל פרוייקט נוספות נותנות לך, והאם מעריכים אותך בצבא טוב גם עם 5. תודה! עריכה - עוד משהו קטן... אם המגמה השנייה שלי היא לא ריאלית, זה לא יפגע בהערכה בצבא, נכון (ז"א לא יאמרו לי שאני לא יכול להתקבל לממר"מ למשל, סתם דוגמא, אם יש לי טכ"מ בלי פיזיקה או משהו כזה...)?

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by fl3r,

האם מישהו מכיר חנות שהיא לא מישראל, אפשרי USA או אירופה, שמוכרת ציוד בכל הקשור למודינג? כבלים לאדים מאווררים מערכות קירור וכדומה? וכמובן שמבצעים משלוחים לישראל בתשלום סביר? אבקש רק מישהו שבאמת קנה בעבר ואומר מניסיון, תודה רבה שי.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  4. הבקשה בכותרת תודה מראש

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by Rinkadink,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170373,00.html

6. Started by R0ck,

אכן, מסמך ווירטואלי מזעזע... איך נעלמו להם מעל ל 400 ג'יגה (או קרוב ל 8 שנות עבודה), ברגע של אי-שפיות אחד, בגלל מייל שואתי אחד. כל שנותר הוא לחייך... ;D המצב כעת - http://img245.imageshack.us/my.php?image=untitled3pb.png ולמי שעדיין לא נתקל בזה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3173427,00.html למען הסדר הטוב, אני הוא זה שבחר מרצונו החופשי להריץ ת'קובץ המצורף, על כל הסכנות הכרוכות בכך... אני הוא זה שראה לנכון לפרמט למרות שלקבצים לא נגרם שום נזק אני הוא זה שבולס דאבלים מתי שמתאפשר

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by דודי הסטלן,

כבר כמה ימים ברציפות אני מקבל את המייל החשוד הזה... Dear Sir/Madam, we have logged your IP-address on more than 30 illegal Websites. Important: Please answer our questions! The list of questions are attached. Yours faithfully, Steven Allison ++++ Central Intelligence Agency -CIA- ++++ Office of Public Affairs ++++ Washington, D.C. 20505 ++++ phone: (703) 482-0623 ++++ 7:00 a.m. to 5:00 p.m., US Eastern time יש למישהו מושג מה זה והאם אני אמור לחשוש?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by Spirit Crusher,

לפני 4 חודשים בערך קיבלתי מכתב מאיתור חמ"ן פרוייקט גאמא...והיה כתוב שאני צריך להכנס לאתר של חמ"ן נכנסתי ומילאתי את כל הפרטים שם. אחרי חודשיים בערך קיבלתי זימון למבחנים יומיים לפני המועד (גם תאריך ההדפסה היה מאוחר...זה לא שזו בעיה של רשות הדואר) במבחנים אמרו שתוך שבועיים יודיעו לנו גם אם עברנו וגם אם לא. המבחנים היו בשני לאוקטובר. לא שמעתי מהם עד היום (ה27 לנובמבר) - כמעט חודשיים. אני מנסה כבר חודש שלם..כמעט כל יומיים להתקשר למספר טלפון של איתור חמ"ן שיש באתר 03-6092550 ... בד"כ המספר תפוס אם הוא לא תפוס אז עונה מענה ממוחשב ולאחר ניתוב והפניה ל"מענה אנושי" יש מוזיקה לאיזה רבע שעה ואחרי רבע שעה או יותר אומרים להתקשר בפעם אחרת והשיחה מתנתקת. אני לא יודע...כל האיתור וההליכים …

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by MacGyver,

שלום לכולם! ראיתי שהדומיין הבא "פנוי"-לפחות זה נראה כך....מעניין אותי לדעת כמה יעלה לי לקנות אותו.... אני גם אשמח לדעת אם הוא פנוי באמת או לא.... http://www.eytan.net/ תודה רבה איתן

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by moonjib,

עקב הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=154490.0 החלטתי לפתוח נושא שבו יקובצו כל התגים שנוצרו בשביל האתר/שאנשים יצרו. למשל יש את: hwzone 2005 ו-r.i.p tech tv . את התגים שישימו, אני אעביר להודעה המקורית וכל מי שיחפוץ ב"תג" יכנס לת'רד זה ויבחר אחד (או כמה). הערה: כמובן שיהיו קרדיטים, אז אם אינכם היוצר המקורי אנא כתבו של מי התג. תהנו והנה הם: 1. (נוצר ע"י overload) 2. (נוצר ע"י CeleRay) 3. (נוצר ע"י overload) 4. (נוצר ע"י Headrush)

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by kinggil,

עשיתם כושר בטח אתם אוכלים משהו מזין אחרכך אני אוכל טונה ,ושותה מיץ תפוזים ו קוטז' שתפו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הייי לכולם אני מעוניין לדעת איך קוראים למוזיקת הפתיחה של תוכנית הרדיו של נתן זהבי "זהבי עצבני" <הגורו של העצבים ואני מכור אליו כול היום בבסיס ובצעירות בעמדת השמירה> הייתי מעוניין להכין מהקט רינגטון נדמה לי שקוראים לזה TAKE 5 אבל של מי בתודה. : D

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by icebreak,

ותודה ל R0cKF0rD על התמונה שלי !!

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by Elevation,

http://www.salefree.co.il/?ref=mailmedia כאילו, איפה האותיות הקטנות? כן, ראיתי את זה לפני העריכה שלך, סבבה..... רעיון נחמד, הסתברות אפסית.

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  15. לדעתי, ענק, פשוט ענק, קרע אותי מצחוק.. כתיבה גאונית :alien: במיוחד תגובות הגולשים http://e.walla.co.il/?w=/1000/824248 דא"ג אני לא ממש אוהב Mature זה לא זה... במיוחד איזה אחת בת 100 ששולחים לי אותה כל הזמן המייל : עם שיער לבן והכל.. אבל כולנו נגיע יום אחד לגיל הזה ???

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  16. מה אתם אומרים? לדעתי זה מאוד מאוד שימושי, הייתי רוצה אחד כזה [להכנס לשירותים, להדפיס ולקרוא קצת חדשות (מה שאני לא עושה בד"כ במחשב), ולבסוף לנגב].

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  17. נראה לי אני ילך על חיבור של 2 מגה (תלוי מה ההפרש במחיר מה - 1.5 מגה) מישהו עשה סקר שוק לאחרונה? יש מבצעים חדשים? החיבור ככל הנראה יהיה דרך כבלים.

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by huber,

שלום אנשים. החלטתי שגם ספרים יהיה חכם יותר לרכוש באינטרנט, עכשיו אני מחפש מקומות בהם ניתן לרכוש ספרים אונליין בעיברית במחירים טובים יותר מהמחיר של החנות השכונתית (קרי סטימצקי). יש למישהו מושג? בנוסף, אשמח לקבל המלצות על סיפרי פנטזיה טובים כדוגמאת סיפרי מחזור שער המוות או סידרת הדרקונים של מרגרט וויס וטרייסי היקמן. תודה.

19. Started by masterb,

http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html מי יודע איך זה תמיד מצליח

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by Shadowman,

והאםשווה להביא אחד לארץ? אבא שלי טס לניויורק בבוקר כדאי להביא אחד? או חבל על האחריות? ובכלל יש הצעות? דבריםשקשה למצוא בארץ או שהם כאן נורא יקרים?

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by SilverCivic,

אהלן רציתי לשאול אם לבחינת בגרות בהסטוריה יש מועד חורף או שצריך לחכות שנה שלמה??? ( לא יודע כלום למחר ) תודה

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  22. אני עובד בימים א-ה 12 שעות ולפי החוק אני מקבל על 8 שעות עבודה ראשונות 20 ש"ח, שעתיים נוספות זה 25 ש"ח, וכל שעה נוספת מעל כל ה 10 שעות אני מקבל 30 ש"ח לשעה... לשאלה העיקרית, ביום שישי אני עובד שמונה שעות ומקבל עשרים שקל לשעה אבל אמרו לי שאני אמור לקבל יותר, אז מה ניראה לכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by JUNGLE,

please guys i need to order a comp ,now i guess prices are much much better abroad cause well israel sux... i need a comp store no matter where that does shipments to israel,please guys i need it ASAP. TNX ALOT

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  24. יש כזה במציאות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  25. שלום אני משתגע אני כל הזמן שומע את השיר ולא מצליח לגלות איך קוראים לו השיר מתחיל בצורה אוריאנטלית כזאת ( מזרחית אפשר להגיד ) ואז ממשיך למקצב כמו של Candy shop של 50 cent הוא הולך כזה ככה: Boom boom boom ah ah ahget your shame on get your shame on לא בטוח אם המילים נכונות אבל הוא נשמע ככה... בבקשה תעזרו לי למצוא את שם השיררררררר.... תודה למוצא...

• 8 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.