עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by g0vner,

שלום חברים, ניסיתי להרשם לאתר זה המון פעמים, וכנראה יש שם בעיה בהרשמה. ראשית כל, מישהו נתקל בבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה ? או מישהו יודע מי האדמין שם בכדי שאוכל ליצור איתו קשר ? תודה לעוזרים. :-]

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by XDude,

פנטיום 3 866, לוח- ASUS 4X, זיכרון-128,הרד דיסק- 7 גיגה , מסך -15 ACERVIEW,רמקולים, עכבר אל-חוטי, מקלדת חדשה, RIVA TNT 32,כרטיס טלויזיה, סידירום 20, כרטיס קול 128 של creative ,מודם,כרטיס רשת. תנו מחיר?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by radioactive,

לפני כשנתיים הזמנתי עדשות מגע אצל אופטומטריסט אחד שהמליץ לי עליו רופא עיניים בקופ"ח. מדובר בעדשות רב פעמיות לשנה, שלפי טענת האופטומטריסט ייוצרו בהזמנה מיוחדת ובהתאמה מדויקת, שהיו לא הכי זולות ולא הכי יקרות אבל עדיין עלו לא מאט. אחרי בערך שנה וחצי של שימוש (ואני מדבר על שימוש נכון בהתאם להוראות שימוש כמו לא לישון איתם ולהחליף נוזל פעם ביום יומיים וכד') העדשות נהיו לא נוחות והתחילו לעשות לי בעיות. ובדיוק כשרציתי ללכת לאופטומטריסט להזמין עדשות חדשות, פגשתי את אחותי סיפרתי לה את הסיפור והיא הביא לי במתנה חבילת עדשות יומיות שהיא משתמשת בהם, אמרה: קח תנסה אותם. אומנם המספר שלה קצת שונה משלי אבל לא בהרבה, לאחר יום אחד עם העדשות האלה הבנתי שזה בדיוק מה שמתאים לי. העדשות הקודמות ה…

• 8 תגובות
    • 8.1k צפיות
  4. Started by NadavAfuta,

היי, נמאס לי מSkype ואני מחפש תוכנת VoIP שמספקת תחליף מספק לרמה שSkype הציעה מבחינת איכות שיחה ואפשרויות. ניסיתי את Google Talk והתוכנה עצמה מאוד חמודה, כך גם איכות השיחה אך היא לא תומכת בשיחות קבוצתיות ולכן פסלתי אותה. מישהו מכיר עוד תוכנות בסגנון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by IG,

עד כמה שידוע לי התוכנה עצמה חוקית, לכן עליה באופן ספציפי אפשר לדבר- אסור לדבר על קבצים לא חוקיים! התוכנה הזו חדשה בשבילי ולא מצאתי עליה יותר מידי הסברים, אז אל תתביישו להרחיב... כשאני מוריד קובץ, אני מגדיר רוחב פס מקסימאלי, ופה בעצם אני מאבד את עצמי... אני צריך להתחבר לשרת מסויים כדי להוריד משהו (נגיד מצאתי קובץ כלשהו, התחברתי לשרת אחר כדי לחפש גירסה חדשה יותר, אבל לא מצאתי, ועשיתי ישר הורדה לקובץ הקודם...)? דבר שני, מה הקטע של ההמתנה? יש לי קובץ שבהמתנה כבר 4 שעות (!). מה אני עושה כדי שהוא יתחיל לרדת? דבר נוסף, נגיד שאני מחפש משהו, אני צריך לחפש את הקובץ בכול שרת, או שיש אפשרות לחפש בכול המקומות האפשריים בו זמנית? דבר אחרון לבינתיים- ההתחברות (connect), זה לשרת ספציפי א…

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  6. או שזה רק אצלי?

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  7. שלום, אני צריך לחשב מקדם חיכוך של גוף, ששוקל 2kg ונע 15 סנטימטר עד לעצירה, במהירות התחלתית של 1M/SEC... בבקשה תשובה ברורה. תודה מראש ערן.

• 8 תגובות
    • 10.1k צפיות
  8. Started by VoliSuS,

Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF DVI Adapter Card FREE DOS הספק: http://www.si…

9. 22.000 קילומטר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by udi,

אני מוריד סרטים מהאינטרנט אבל יש לי 2 בעיות : 1 כל הסרטים הם באנגלית בלי תרגום לא שאני לא מבין אבל עדיין האם יש נוכנה או אתר שאפשר להוריד דרכו את התרגום ? 2 כאשר אני צורב אותם הם אינם נצרבים { זה לא בעיה בצורב כי הצורב צורב כל דבר אחר חוץ מהסרטים האלו שנמצאים בפורמט DIVX }.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Or ei,

אני בנתיים יודע רק על כמה בודדים שבאים מהפורום אז מי עוד בא ? ומי הולך להשתתף בתחרות ? אני אשתתף למרות שלא נראה לי שאני אזכה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by KapiSH,

אני קורא לתומי כתבה ותראו איזה תמונה הם היו חייבים לשים: http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=160551 פשוט בושה! לא היו יכולים לתת דוגמא אחרת? יש גם אנשים דתיים שקוראים את זה! (לא שאני דתי, אבל יש אנשים...)

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Crash5,

שלום חבר'ה, אני מעוניין להזמין שעון מחו"ל ולא לרכוש אותו בארץ בגלל פער מחירים חסר תקדים, לכן אשמח לקבל המלצות לאתרים אמינים וזולים אשר ניתן לבצע דרכם משלוח לישראל. תודה וחג שמח!

• 8 תגובות
    • 12k צפיות
  14. Started by djelectric,

שנה טובה לכולם, מי ייתן וזאת תהה שנה מלאת אושר עושר וחומרה שווה. אתם מוזמנים לפנק בברכות ואיחולים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כל המפרט כבר מוכן קבענו שמחר נזמין את המחשב מחר מאיפה שאני רוצה, החלטתי להזמין מTMS ובגלל שזה רחוק לקחת משלוח ולהזמין טלפונית, אבא שלי לא הבנאדם שהכי מבין בעולם ובטח בגלל זה הוא לא סומך על הזמנה טלפונית ולא סומך על הזמנים שרשומים באתר של TMS. מה אני יכול לעשות כדי לשכנע אותו סופית אבל באמת סופית ושהמחשב יוזמן מחר אפילו שיש לו יום לחוץ? גיא זה יהיה נחמד אם תיהיה בין המגיבים פה. זה באמת מצב חירום אז אני מקווה מאוד שתענו. תודה לכל המגיבים! עריכה : מישהו יודע איך מתבצע אופן התשלום באשראי בחנות TMS כאשר מזמינים טלפונית? אשמח שאנשים עם ניסיון יענו לי על השאלה הזאת ספציפית.

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by Marton,

היי חברה. אני קונה מגבר חדש FENDER 212R FRONTMAN המגבר הוא 100 וואט. אני בעיקר מנגן GUNS N ROSES ומצאתי שם צליל ממש אלוהי (לדעתי) רציתי לדעת מה דעתכם על המגבר... אגב אני מנגן עם GIBSON LES PAUL STUDIO. הנה תמונה של המגבר- http://cachepe.samedaymusic.com/media/quality,85/brand,sameday/2316500010v2_hi-7eef6a488baaa5b33492f45f385f3f5d.jpg

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by SciFi7,

דן מזל טוב! דן אוהבים אותך! מזל טוב גבר ליום הולדת 16 ושתגיע ל-8800GTX חחח

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  18. למה פיסי העלו את המחירים?? הרי היציאה של הכרטיסים החדשים בפתח זה אמור להיות להיפך לא??

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  19. מה שראה את הפרק s03e06 של אבודים שיגיד מה דעתו... לפי דעתי הסיום מאכזב!!! היוצרים אמרו שיהיה איזה מתח משהו מדהים...אבל קבינאמט זה... שקייט תברח או תשאר עם סויר? קבינמאט... ציפתי להרבה יותר עכשיו פגרה של חודשיים גם כן אבודים תחזור ב7 בפבואר כלומר עוד חודשיים ההה ובלי ווארז! הפרומוים: יש שנייים http://www.youtube.com/watch?v=tOaEoB42nvc http://spoilerslost.blogspot.com/2006/11/coming-up-2007.html

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  20. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

תראה, אני מעלה עכשיו ביקורת בונה נגדך, וזה לא אמר בהכרח שאני נגדך: הטענות של משתמשי הפורום בנוגע לרווחים בהודעות שלך הן נכונות ומוצדקות. אתה באמת כותב עם יותר מדי רווחים בהודעות שלך ללא שמירה על פיסוק תיקני ותוך כדי אי-הקפדה על כתיב וכתב נכון. אני יודע שאלו פורומים ציבוריים, אך עדיין, בעיקר כאשר מדובר בבני אדם מבוגרים, צריך לדעת לכתוב ולנסות לשמור על רמת השפה. גם מבחינה מילולית וגם מבחינה תחבירית. ועדיפה הראשונה על פני האחרונה, למרות שאין לגרוע מחשיבותה של האחרונה אתה צריך להוריד קצת את הטון הפוליטי המתלהם שלך ואת ההתבטאויות הבוטות שלך. כאן זה לא פורום "פוליטיקה" של IOL או נענע אלא פורום חומרה. נכון, יש לו פורום אוף-טופיק אך הוא לא מיועד להתבטאיות פוליטיות קיצניות בצורה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. במקרה נתקלתי בזמן שיטוט בזאפ :lol: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by sergames,

אני קם בבוקר ומשוטט כהרגלי באינטרנט ולפתע צצה פרסומת מעצבנת של מחשב נייד שהובילה אותי לדף הזה: https://ssl.1buy1.co.il/auction.asp?id=21436 יש שם 2 הצעות בלבד ככה שאם ניקח את המקרה הגרוע ביותר, שני ההצעות הללו הן על סך 99.00 ש"ח ו 98.99 ש"ח מכאן אפשר להניח שאם נשים 3 הצעות לכל היותר (20 ש"ח להצעה) אז נשלם בסך הכל 158.98 ש"ח על מחשב נייד (+ משלוח) עכשיו השאלה שלי זה למה לא שמים הצעות על המחשב למרות שזה משתלם? (תיאורטית)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. נגשתי בגרות בספרות עברתי ואחר שבע שני שרציתי להירשם לימוד תואר אמרו לי חסר לי יחידה בגרות בספרות . זה מורה יכול לעבד או בוחן או משרד החינוך , תוצאות בחינות שלי מופעה הכול הבגרויות וניכשל בלשון . מעושים במכרה הזה ?

24. Started by HaEsrimVeArba,

Solve this. It's encrypted and has some other things done to it I will say it's 102 characters long, 101 of them being numbers. And it's a fairly popular one 8SUrUJjSwgtASqO9qv4cYfMjk52ZkI63YUU2yRg2gzGI6qcAeB5cTiELvZ1D8k6oeoiSANgt7b7x JStQmNLCC0BKo72q/hxhZ/nlPWP7XlthRTbJGDaDMeyGGsFA/SmAIQu9nUPyTqjimsW+rdSy5MCo MRNkZPpPQEqjvar+HGFn+eU9Y/teW2FFNskYNoMx7IYawUD9KYAhC72dQ/JOqOKaxb6t1LLk8SUr UJjSwgtASqO9qv4cYfMjk52ZkI63YUU2yRg2gzHshhrBQP0pgCELvZ1D8k6o4prFvq3UsuT0b8fF MRn/NUBKo72q/hxhYFqBoAzQsglhRTbJGDaDMYjqpwB4HlxOIQu9nUPyTqjimsW+rdSy5PRvx8Ux Gf81QEqjvar+HGFn+eU9Y/teW2FFNskYNoMx7IYawUD9KYAhC72dQ/JOqOKaxb6t1LLk9G/HxTEZ /zVASqO9qv4cYWf55T1j+15bJCdY7sVOskiI6qcAeB5cTiELvZ1D8…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by 1immortal,

אפילו כתבתי לה המנון : סוזי היא כל יכולה סוזי היא האלה כבשה על 4 מהלכת ולא ממש מעניינת אותה השלכת גם המזג אוויר לא כל כך נורא כל עוד נקריב קורבנות לסוזי האלה .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.