כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עוד מאט קונה מחשב, אז לפי מה שאני יודע צריך לשלם להם מקדמה ואז אחרי 2-3 ימים כשמחשב מוכן לבוא לקחת את המחשב ולשלם את השאר. אז כמה לשלם מקדמה 500 שקל מספיק ?
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, אני עורך איזו עבודה על התפתחות מחירי מוצרים במהלך זמן מסוים, אני צריך מלא מלא מלא מחירונים חדשים וישנים, עדיף של אותן חברות, עדיף שיש בהם את אותו סוג מוצר, לאו דווקא אותו מותג מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מחירונים כאלו? תודה
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני לא ממש חוקר אבל אני מאוד מתעניין בנשקים ישנים ממלחמות העולם ומאוד הייתי רוצה לקנות כמה כאלה מחו"ל או אפילו לקנות מצה"ל רובה צ'כי-גרמני ישן, כמובן כאלה שלא עובדים והקנה שלהם מותך. מישהו פה יודע אם זה חוקי והאם ניתן לייבא רובים ? ושוב... אני מדבר על נשקים מלפני 100 שנה ויותר וכאלה שלא יכולים לעבוד. אני יודע שזאת שאלה קצת לא שיגרתית אבל אולי בכל זאת למישהו יהיה מושג
-
- 8 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
בניתי לי מפרט לתומי ב LOGIC... וכאשר לחצתי על כפתור המידע של MICROSOFT OEM OPTICAL MOUSE תראו מה קפץ.... הם... למה אי אפשר להזמין דרך החלון הזה... המחיר ממש .. אבל ממש משתלם :yelclap: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
שלום רב! ברשותי דגם של משקפי OAKLEY - XMETAL JULIET PLASMA ICE אני מחפש קופסא לשמקפיים. חיפשתי בכל אזור הצפון ולא מצאתי. אמרו לי שרק ניתן להזמין הזמנה מיוחדת מחו"ל. הקופסא נראת כך: אם משהו ראה אותה באחת חנויות המשקפיים אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמציע מצעדים של שירים בארה"ב, פעם באתר של MTV היה מצעד כזה שהיה נותן את ה-EUROPE TOP 20, עכשיו אני כבר לא מוצא אותו, אני מחפש שירים חדשים בעיקר היפ הופ וראפ של כושים כמובן, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המצעד החדש של MTV או מצעדים אחרים אבל משהו טוב של שירים באמת חדשים... תודה לכם.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה זמן הגיע לי דף של צריכת החשמל של החודשיים האחרונים.. והסכום שם עמד על 1200 שקל... עכשיו ברור לי שזה המזגן כיוון ורק בחורף אני מצליח להגיע לסכומים כאלו... ובגלל המצב המסריח הזה ההיתי רוצה לדעת כמה כסף זולל המזגן לשעה של שימוש? ובכלל ההיתי רוצה לדעת את זה על כל מכשיר שאני מפעיל.. השאלה שלי היא איך?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מתי נכנסת התקנה שתהינה 60 שאלות במבחן התאוריה? צודהה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך קוראים לשני השירים שמופיעים בפתיחה של שתי הסדרות: רוזוול, ולמי שמכיר את הסדרה: הממלכה? תודה. (תתעלמו ממה שכתוב הלאה).... ערכתי הודעה קודמת שלי... תתעלמו ממה שכתוב אחרישמעתי ברקע של סרט שיר שהמילים שלו הולכות בערך כך: חיפשתי בגוגל לפי המילים אבל מצאתי כל מיני שטויות, לא את השיר עצמו. מישהו מזהה את השיר? את השם שלו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבריי פורום יקרים לפני שנה הלכתי לצו ראשון וההורים שלי פחדו שיקבלו אותי לקרבי וביקשו שאני אגיד דברים שיקחו אותי לתפקיד אחר באלקטרוניקה או מחשבים , במשרד משהו אז כדי לעשות שלא יקבלו אותי לקרבי סיפרתי שטויות שאני לא יוצא מהחדר הרבה זמן , יש לי חבר אחד כו' עד היום נשלחתי לבדיקות בבריאות הנפש ולאט לאט התחלתי לתקן את עצמי כי הבנתי שאמרתי שטויות והיה סיכון שבכלל לא יגייסו אותי היום הוועדה האחרונה ורצו לשחרר אותי מהצבא בפרופיל 21, אחרי הרבה שכנועים שלי ושל אימי הם קיבלו אותי לצבא עם פרופיל 45 עכשיו אני רוצה לתקן טוטלית את המצב שיעלו לי פרופיל כי אין לי בעיות גופניות (למעט ראייה עם משקפיים לרחוק) מה אני יכול לעשות בשביל לתקן את המצב? אני אספר להם שההורים שלי הסיטו …
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המונדיאל יוצא לי בדיוק בסוף יב' ולפני הצבא מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות כרטיסים? עריכה: מצאתי לכול המעוניינים: http://fifaworldcup.yahoo.com -האתר של פיפה למונדיאל. http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/tickets/index.html-כאן קונים כרטיסים. המחירים לא רעים כרטיס במקום טוב לגמר עולה 220 יורו 245 עם משלוח יש יותר זולים ובכלל יש משחקים שכרטיס עולה 45 יורו.
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום : ;D יש לי קרוב משפחה שבקרוב (יוני בעע) מגיע ארצה, ואני צריך לנצל את זה אני חשבתי משו בסביבות האוזניות האיכותיות או דברים שקשורים למחשב ויהיה לי כאן אחריות עליהם... (אני מניח שחלקי מחשב לא יהיו במקום, אני לא יודע להרכיב שום חלק במחשב, אלא אם יש חברות שמוכנות לעשות את זה בשביל הלקוח) המחיר די גמיש, יכול לעלות מעט. אז תמליצו!
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
www.rabidhardware.net Homur http://www.rabidhardware.net/index.php?section=4
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://205.188.234.37:8022 Winamp -> Ctrl + L ולהזין את הכתובת! כל מילה נוספת, מיותרת!
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שמעתי שיש ספר שמכיל המון מבחנים דמויי פסיכוטכני המיועד לצו הראשון אני יודע שהרבה חושבים שזה מיותר אבל לא בא לי להיכנס להלם כשאני איגע לבקו"ם.. מישו אולי יודע במקרה איך קוראים לספר של איזה הוצאה הוא וכו'?? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
דברים כאלו לפעמים מעודדים אותי כשאני עצובה בגלל האבטלה בארץ, שלי בעיקר. http://www.kron4.com/global/story.asp?s=2988375&ClientType=Printable דמיינו שעובדי התברואה היו צריכים לחפש את ה... אהרם, בביוב...
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כל משתמש רשאי לרשום עד ל-4 "כינויי" הומואים! 1. מקיא ווזלין 2. רץ אחורה בשדות תירס 3. אוחז כיורים (כמובן) 4. שפופרת משחת שיניים אנושית. בהצלחה!
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חיפשתי תמונה בגוגל ובמקרה מתקלתי בזו: איזה אנשים דפוקים יש בעולם!!!
-
- 8 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אהלן מישהו מכיר משהו טוב? אני צריך רינגטונים לNOKIA 6100 אין לי מושג כמה פולי זה
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי פתיחה לטראנס (אל תתיחסו לשניות האחרונות). רציתי לשמוע חוות דעתכם על הפתיחה (לא דברים כמו "הטראנס חרא" או "אני בונה אחד יותר טוב") תיעצו לי מה לשפר בקשר ל: מהירות, פתיחה, צליל, המשך, אחר... הנה הכתובת: http://members.lycos.co.uk/barakdahan/tranceform.mp3 עריכה: תשמרו את זה בשם, או תכתבו את הכתובת על פס הכתובת. לייקוס לא נותנים לשמוע בלחיצה על הקישור.
-
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
Brian Eno - An Ending (Ascent) | Full Length - 4:25 מתוך האלבום Apollo - Atmospheres & SoundTracks שהשתחרר בשנת 1983, אם אינני טועה... פשוט דבר חובה, חובה!
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לא משנה לי איזה ,העיקר שיהיה ראפ ועדיף שיהיה כזה הרבה יו יו שאפשר לשלב
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום לא היה לי מה לאכול בבית(מא חזרה מאוחר אתמול מהעבודה..) ולא היה לי כח להכין לעצמי אוכל.. אז הלכתי למכול ת לקנות מנה חמה היו כל כך הרבה טעמים שבסוף בחרתי בנודלס בטעם עוף! פעם הייתי אוכל קוסקוס עם ירקות או אורז ברוטב עגבניות.. :-\ חח אז איזו אתם הכי אוהבים????????????????????
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-