כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
השאלה מתייחסת לאנשים שטסים לאמריקה - מנהטן... השאלה היא אינה ספציפית הנושא יכול לנוע על נושא שקשור לאלקטרוניקה/גאג'טים/מחשבים. כעיקרון אני אקנה איזו אוזניה של סנהייזר (כניראה PX100) כיוון שהמחירים בחו"ל הכי כדאיים. אני בעיקרון רוצה לקנות גם פלאפון (W800I) גם המחיר בחו"ל של האוזניה הוא זול (כמו מכשיר יד שניה בארץ). מסך מחשב, טלויזיה 21 אינץ, כרטיס קול, מצלמה דיגיטאלית.. ועוד... מי שיודע על מוצרים+ חברות שהן מאד זולות בחו"ל (כדוגמא עם האוזניות) אני אשמח לשמוע.. אפילו דגמים שאתם מכירים שהם נורא זולים.... עוד פעם הנושא פתוח וכמה שיותר דעות עם מיקוד גבוהה ככל האפשר רק יגביר את הצלחת הת'רד.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה מפריע לכל רכיבי המחשב לעבוד בצורה אלחוטית ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם. אני משתמש חדש בפורום זה. אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס על AMD X2 3800 השאלה שלי האם יש לכם איזה שהיא חנות מחשבים טובה וזולה שאפשר לקנות ממנה רכיבים ? האם יש בכלל דרך לקנות רכיבים הישר מהספקים ולא מחניות מחשבים ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.digitalmachina.com/tetrical/
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום. עד עכשיו הזמנתי רק מ2 חנויות ונשארתי שם בגלל השירות הטוב. לאחרונה חנות אחת איכזבה אותי ומבקרה ראיתי את PChardware עם כמה מוצרים במחיר לא רע בכלל , השאלה שלי היא , איך הם בשירות , אני יכול לסמוך עליהם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
כל המפרט כבר מוכן קבענו שמחר נזמין את המחשב מחר מאיפה שאני רוצה, החלטתי להזמין מTMS ובגלל שזה רחוק לקחת משלוח ולהזמין טלפונית, אבא שלי לא הבנאדם שהכי מבין בעולם ובטח בגלל זה הוא לא סומך על הזמנה טלפונית ולא סומך על הזמנים שרשומים באתר של TMS. מה אני יכול לעשות כדי לשכנע אותו סופית אבל באמת סופית ושהמחשב יוזמן מחר אפילו שיש לו יום לחוץ? גיא זה יהיה נחמד אם תיהיה בין המגיבים פה. זה באמת מצב חירום אז אני מקווה מאוד שתענו. תודה לכל המגיבים! עריכה : מישהו יודע איך מתבצע אופן התשלום באשראי בחנות TMS כאשר מזמינים טלפונית? אשמח שאנשים עם ניסיון יענו לי על השאלה הזאת ספציפית.
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן, זוכרים אותי מהאשכול הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449929.0 עכשיו, אני התקשרתי לתמיכה והם הביאו לי את הקוד, שמתי בתיבת טקסט בפייפאל ועכשיו אני צריך לחכות 24 שעות. ועכשיו - איך אני שולח לפייפאל כסף מהויזה ? זה כבר מאושר אחרי 24 שעות. נגיד 6 דולר לפיפאל, איך אני שולח מהכרטיס לחשבון פייפאל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
פשוט להפעיל ולהנות. [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מצחיק, הזוי, ושאר הדברים שעושים סרט טוב הבהרות: -הת'ראד נפתח לשם דיון\ המלצה על הסרט Lets Go To Prison בלבד. -ולא להפוך את זה ת'ראד המלצות לכול מה שאתם רוצים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
הדור המשודרג של מעבדי ה-Core Ultra 200S Plus צפוי להציע שיפור משמעותי במערך הליבות ובתדר העבודה במטרה לסגור את הפער מול המתחרה האדומה בשוק המעבדים השולחנייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איפה מוכרים אלות ביסבול? ומה טווח המחירים?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש את הפסוק מהתנ"ך שסמאול אל ג'קסון אומר כמה פעמים בסרט...בהתחלה לפני שהו הורג את הבחור, ובסוף בקטע במסעדה עם הגנבים זה משהו ביחזקאל.... תודה לעוזרים!!
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
למה אין באתר מערכת בדומה לזו וואלה ביי
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מוצר מסויים ולשלם דרך PAYPAL אבל אין לי מושג איך זה עובד... אני מבין שצריך לפתוח חשבון ב-PAYPAL אבל איך אני מפקיד כסף בחשבון?ואיך אני משלם למוכר??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי לכל מנהל פורום שיפתח את הת'רד. אני לא כותב לPM כי איני יודע מי מכם יראה את ההודעה ראשון. היום קיבלתי שתי הודעות פרטיות בעלות אותו תוכן לPM והאופי שלהם היה פירסום מבצעים שבנועה מחשבים. אני בטוח, שעוד משתמשים וחברי הפורום קיבלו הודעות בעלות תוכן זהה או דומה. לתשומת ליבכם, בתודה מראש, KEMAN
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן יש לי בקרוב בגרות על אתר האינטרנט במחשבים. יש מישהו שהרחיב מחשבים ויש לו אתר אינטרנט לפי הדרישות של הבגרות? אני צריך כמה רעיונות למי שיש ויכול לעלות זה יעזור לי מאוד תודה!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
Walking on water is easier than you think! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-