כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הסקר הוא סקר פשוט. תמלאו את הרשימה הבאה ותשלחו אותו כתגובה לנושא. חברת מעבד ודגם : חברת כרטיס מסך ודגם : יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : כרטיס מסך : למה בחרתי בחברת המעבד : למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אני אתחיל ראשון. חברת מעבד ודגם : Intel Core 2 Duo E 6300 @ 1.86 חברת כרטיס מסך ודגם :ATI Radeon HD 5770 יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : מעבדי INTEL לדעתי האישית, הרבה יותר טובים ממעבדי AMD בכל מה שקשור ל-OC, ובמהירות. כרטיס מסך : מחיר נמוך ממחירי NVIDIA. למה בחרתי בחברת המעבד : אני בדקתי את ה-BENCHMARKS של מעבדים שונים, ומצאתי כי ברוב המקרים INTEL נותנת ציון גבוה משל AMD. למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אך ורק כי הלוח שלי תומך ב-CF. בבקשה, אני לא מבקש …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז למי שלא יודע, אתמול [השני ליולי] להקת הת'ראש מטאל Megadeth חזרו להופעה בארץ, אחרי ההופעה ב"מטאליסט" לפני שנתיים בה הם הופסקו לאחר ארבעה שירים מכיוון שהקהל שבר את גדרות ההפרדה בינו לבין הבמה. ההופעה אתמול הייתה אדירה, אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שנהניתי ככה. אחלה חימום של Betzefer [הם ניגנו כולה שני שירים, אני חושב שהם באו לשמוע את Megadeth יותר מאשר להופיע בעצמם], מלא קלאסיקות [symphony of destrution, A tout le monde, Holy wars], כמה שירים מצויינים מהאלבום החדש [sleepwalker, Washington is next!, Never walk alone], קטעי הדיבור של מאסטיין היו בדיוק במקום. עכשיו נשארתי רק עם תחושת באסה מטורפת, בלי קול, שמיעה ותחושה ברגלים. נקווה שיחזרו שנה הבאה. אז- מי היה? יש לכם…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחום המטורף הזה אייסקפה הוא פשוט חובה. לא נראה לי שצריך להכין קפה ובמקום מים רותחים לשים מים קרים 8) אני מחפש מתכונים , מישהו?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצפות בסרט דרך נגן זה כי יש לי כרטיס קול שתומך ב Dolby Hedphone והנגן הזה תומך במקודד אבל הנגן הזה לא מפעיל כתוביות לא מובנות יש דרך להפעיל כתוביות דרך נגן זה ? חיפשתי הרבה זמן מידע על זה באינטרנט לא מצאתי כלום האפשרות היחידה שאין מצב שאני יעשה אותה היא להדביק כתוביות לסרט דרך תוכנה אבל זה לוקח הרבה זמן במיוחד לסרטים BluRay x264 720p-1080p יש דרך אחרת אולי תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו ראה את המשחק נגד ויאריאל עכשיו?... ואת הגול של רונלדיניו? אחח...איזה גול מדהים (עצירה על החזה ומספרת בסיבוב מעל השוער)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מזגן מרכזי לדירה 4 חדרים. אני מחפש משהו זול, אבל שיהיה טוב. מישהו מבין בזה ויכול להמליץ על משהו? ד"א מישהו ניסה/מכיר מישהו שניסה את הminimax של אלקטרה? הדבר הזה עוזר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה שיר ישן ישן ישן ישן ישן בחור שר וגם בחורה עם קול יפה כזה שיר ששמעתי ברדיו ואני חייב אותו !! הפיזמון הולך ככה in the middle of night.....וממשיך אני לא זוכר מה .... בבקשה אחים שלי אני מתחנן תעשו מצווה תנסו לזהות את השיר אני מעריך שהשיר משנות ה 80 90 שיר ענק !!! מקווה שתצליחו כי אני לבד לא הצלחתי תודה רבה !! עם תזהו את השם אתם ענקיים !! תודה רבה !!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב תקשיבו הדבר הזה כל כך ממכר שאני חייב לפתוח על זה דיון שכחתי בכלל שהאתר הזה קיים, פעם הייתי מכור לbadger badger badger http://www.weebls-stuff.com/songs/Amazing+Horse/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ידוע כי QA הוא אמנם החלק הכי פחות זוהר של כל סטארט אפ, אבל בלעדיו שום סטארט אפ אינו מורשה להמריא והוא זה שיקבע אם יצליח או ייפול. אין דבר יותר בעייתי מאשר השקת אפליקציה שלא נבדקה כראוי ועברה את כל האישורים של בודקי האיכות שלה כהלכה, שורה אחר שורה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש את האתר של קצין העיר בחיפה חיפשתי בגוגל וחברים והתייאשתי אני יודע שזה קצת לא שייך אבל אם מישהו מכיר ומוכן לעזור אני אודה לו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני שוקל לרכוש מחשב מחברת TMS. התרשמתי מהמבחר באתרם ומהמחירים. אני מתגורר באיזור המרכז, ואני מתלבט האם לרכוש מחשב מחנות שנמצאת בצפון. אני מודע לכך שיש להם מעבדה בת"א (איני תל אביבי, אך זה קרוב יחסית). - האם השירות, החלפות רכיבים והתיקונים, במקרה הצורך, יהיו נוחים למרות שהחנות בצפון (המרכז עם כל הרכיבים)? - כמה זמן לוקח להחליף / לתקן רכיבים? - מה בנוגע לאחריות, האם עדיף לרכוש רכיבים מהיבואן המורשה? אודה עבור משובים על החנות ממי שכבר רכש אצלם. אם יש לכם המלצות אחרות - גם אלה יתקבלו בברכה. תודה רבה! 8)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באזור רמת גן.. ראשון לציון.. ת"א.. ושיהיה בה את החלקים הבאים: AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,285 ש"ח - מעבד s939. MSI K8N Neo2 Platinum 925 ש"ח -תומך Dualddr... Corsair TWINX 1024 PC3200C2 2*512MB DDR 400 1,590 ש"ח -dual... Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit 698 ש"ח . ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 965 ש"ח +ספק 430W מעולה!!!+3 מאווררי 80mm מותקנים בתוך. Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,690 ש"ח Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card 555 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Retail{220 שח} NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 482 ש"ח Creative Inspire 5200 (5.1) b…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולם בטח מכירים את הפתיח של MGM, זה עם האריה השואג. מה שאני מחפש בעצם זה פתיח דומה, עם תרנגול במקום האריה. (או, וגם זה יהיה מעולה, פשוט שוט של תרנגול מקרקר עם רקע כמה שיותר ריק - אין לי בעיה לעשות את העריכה בעצמי, פשוט לא הצלחתי למצוא שום דבר כזה) לא ידעתי אם זה מתאים יותר לפה או לפורום עיצוב (שבכלל לא עוסק ממש בעריכת ווידאו מילא), אני מקווה שניחשתי כמו שצריך ^^ תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם הבקשה שלי מוגזמת , אבל יש כאן חבר שיהיה מוכן להשקיע בזמנו הפנוי לכין לי חתימה ? (יש לי תמונה לרקע ) ובקשה קטנה או שתיים , משהו ספציפי... http://www.vrmetro.com/halloween/ghost-face.jpg ושלא יעבור את הדרישות: החתימה חייבת לא לעבור 300x100 פיקסלים, ומשקל של 30KB לכל היותר. אני NOOB בכול הקשור לחתימות אז כל עזרה תתקבל בברכה.. תודה רבה מראש ICQ למי שלא ירצא שהחברה יתנפלו עליו 260188265 סוף שבוע זוגי למי שיכין .. (not )
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני חייל חובה. המפקד שלי (סרן) מתחתן בשלישי. כמה מקובל להביא? המפקד הכי טוב שיכולתי לבקש, אני חייב לו בגדול בהרבה מישורים. אבל ממש לוחץ לי על הכיס.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שעות השקעה והמון רצון טוב לעזור אני מקבל מיכם דרוג שלילי כל כך !!! תאמינו לי שלא נתתי אף תשובה אחת באתר שלא מבוססת על ידע מיקצועי (אני עוסק בתחום שנים רבות). מעכשיו עד שהדרוג שלי לא ישתפר אני מכריז בזאת כי אחשוב פעמים לפני שאני משקיע מיזמני ועוזר לאנשים ועוד ללא תמורה על חשבון זמן עבודתי היקר....................... דן :'(
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם אתם יודעים מתי מחר משרד הפנים פתוח?באיזה שעה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוקי מרפי! לדעתי חלק מהם נכונים ברוב המקרים... זה פתאום עניין אותי כי נחשפתי אליהם אחרי שהתקנתי את ASTON, תוכנה פצצה! תהנו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בארץ יש אוניברסיטה פתוחה בעברית שיש בה אופצייה של אפיק מעבר לאוניברסיטת תל אביב למשל יש כזה דבר בחו"ל, באנגלית, שמאפשר להתקבל לאוניברסטאות בחו"ל? או לחלופין, לאוניברסטאות יוקרתיות יש אופצייה של מכינה במקום בגרות והמבחן המקביל לפסיכומטרי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לפתוח נושא שכל אחד ישים את הציטוטים הכי טובים שהוא נתקל בהם באתר bash.org. :xyxthumbs: :xyxthumbs: תפרסו 3 לכל הודעה, שלא יהיה ארוך ומציק לקרוא. :lol: :lol: :lol: יאללה תפרסו בהמוניכם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה לגבי לייזר אדום עם המפרט הבא- 5mW 650nm השאלה שלי היא האם זה אותו לייזר כמו הלייזרים ב-2 ש"ח בקיוסק?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדומיין www.maidenisrael.co.il איפה ואיך אני עושה את זה ומה המחיר בערך תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HELP!! מה לבחור ...תקציב עד 2K ;D אני יודע שזה מפגר,אבל חברה אמרה תבחר אני קונה... הצעות בבקשה?! תחום:מחשבים\גאדג'טים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-