כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי אקווריום שלא פעל כמה שנים. אני מעוניין החזיר אותו לחיים. גודלו הוא 40 ס"מ ולכן הוא קטן מידי בשביל מים מלוחים הדורשים מינימום 80. עכשיו, איזה דברים עלי לקנות? (כגון משאבה וכו) ןמה מחירם. ובנוסף השאלה הקשה ביותר, איזה דגים הכי יפים לאקווריום+מחירם תחזוקה וכו. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע אולי איך אני יכול להשיג אותם או ליבא אותם מחו"ל http://www.shopadidas.com/product/index.jsp?productId=2197885&shopGroup=R&cp=2039765.2019615&parentPage=family&colorId= אני מת להביא אותם
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו ראה את המשחק נגד ויאריאל עכשיו?... ואת הגול של רונלדיניו? אחח...איזה גול מדהים (עצירה על החזה ומספרת בסיבוב מעל השוער)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים, שאלה מתוך סקרנות כמה עולה להשאיר את המחשב פתוח בלילה? נגיד שיש לי ספק של 650W מה העלות המוערכת לשעת עבודה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם החנות חזרה? http://www.skypc.co.il/default.asp האתר עדכני לגמרי,בדקתי זאת על פי החומרה המוצעת שם. קמבק?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איש אחד גר בקומה העשירית. כשהוא קם בבוקר והולך לעבודה הוא יורד במעלית לקומת קרקע, וכשהוא חוזר - הוא עולה עד קומה 6 במעלית ואת שאר ארבעת הקומות הוא עושה במדרגות. השאלה - למה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה צבעים יש בסיבית אחת שאני בוחר ב-32 בהגדרות?? איפה שההגדרות של המסך..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר הרחוק, לפני שהמציאו את הלייזרים האדומים, היו עכברי גולות! ואז מישהו חשב, למה שלא נשים את הגולה על העכבר! ואז אני החלטתי לקנות אחד כזה, והתאהבתי... אבל מה? אחרי כמה שנים הוא התקלקל, וחרף חיפושי בחנויות אחר אחיו, יצאתי ביידים ריקות. מישהו אולי מחזיק בבית את העכבר הזה, ורוצה להפטר?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה התערבות עם ידידה שלי... אם היא עושה שעווה גמאני עושה...היא בבית שחי או משו ואני בקטנה בחזה. רציתי לשאול... אם אין לי יותר מידי שערות בחזה ואני מוריד עם שעווה, זה יגדל בקצב גדול יותר?או שערות בלונדיניות יהיה שחורות?(אני בן 15 וחצי... זה רק בשביל ההתערבות). מה יקרה? זה יזיק או אחרי כמה חודשיים יהיה בדיוק באותו מצב ולא יחמיר? אני מפחד מהחמרה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אופנוע מסוג DR350 הינה תמונה ופשוט צבעתי אותו בשחור (ניראה לי שעשיתי טעות מרה) חוץ מהחלק הקדמי שפשוט מעלף עם המסכה הזאתי: http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?cPath=439_852_753&products_id=1583 http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?products_id=1299 עכשיו כל שאר האופנוע צבוע בשחור צבעתי עם ספריי, יצא פשוט מזעזע מה שנשאר לי לעשות זה "לטשטש" את הספריי עם מדבקות יפות עכשיו רצתי שמשהו בזמנו הפנוי כמובן ועם קצת חשק יכין בפוטושופ מדבקות יפות ואני דפיס וילך לבית דפוס ושיעשו מזה מדבקה ואני ידביק על האופנוע, קצת רעיונות: *מה שבעצם אני צריך זה מדבקות למיכל דלק, ולפלסטיקים בצדדים תודה מראש לכולם =]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אז למי שלא יודע, אתמול [השני ליולי] להקת הת'ראש מטאל Megadeth חזרו להופעה בארץ, אחרי ההופעה ב"מטאליסט" לפני שנתיים בה הם הופסקו לאחר ארבעה שירים מכיוון שהקהל שבר את גדרות ההפרדה בינו לבין הבמה. ההופעה אתמול הייתה אדירה, אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שנהניתי ככה. אחלה חימום של Betzefer [הם ניגנו כולה שני שירים, אני חושב שהם באו לשמוע את Megadeth יותר מאשר להופיע בעצמם], מלא קלאסיקות [symphony of destrution, A tout le monde, Holy wars], כמה שירים מצויינים מהאלבום החדש [sleepwalker, Washington is next!, Never walk alone], קטעי הדיבור של מאסטיין היו בדיוק במקום. עכשיו נשארתי רק עם תחושת באסה מטורפת, בלי קול, שמיעה ותחושה ברגלים. נקווה שיחזרו שנה הבאה. אז- מי היה? יש לכם…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו בעיה רצינית מאוד, כל הזמן מגיעות אלינו למרפסת ציפורים ויונים ( או יונות,איך שכותבים את זה ) מלכלכות ועושות רעש, שמעתי שיש מכשיר שעובד על גלי קול ומבריח אותן,מישהו מכיר ויכול לכוון למוצר/אתר תודה מראש ,אמיר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שנתיים נסיון בתור טכנאי מחשבים בארגון די גדול, אני מחפש עכשיו משרה חלקית. מישהו מכיר אתרים טובים לשליחת קורות חיים? חוץ מrunner, all jobs ו-jobmaster חח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הזמנתי פריט מebay,הוא הגיע לישראל ונתקע במכס,והוחזר למוכר בגלל שכביכול הכתובת שלי היתה לא תקינה. כששאלתי אותו לאיזה כתובת הוא שלח,הוא נתן לי את הכתובת המעודכנת בזמן המשלוח. כשבקשתי ממנו החזר כספי מלא,הוא הסכים אבל סירב לשלם את דמי המשלוח בסך 17 דולר. אם אני אפנה ל paypal,יש מצב שאני יקבל את ההחזר המלא ? האם הם יכולים להתערב ? איך אני פונה אליהם ? תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב תקשיבו הדבר הזה כל כך ממכר שאני חייב לפתוח על זה דיון שכחתי בכלל שהאתר הזה קיים, פעם הייתי מכור לbadger badger badger http://www.weebls-stuff.com/songs/Amazing+Horse/
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לבחור לאבא שלי פלאפון מרשת סלקום וממה שראיתי בחוברת רשמתי לעצמי התלבטות בין הדגמים הבאים: נוקיה 6630 סמסונג S410i סוני אריקסון W800 אולי גם V3... זהו זה הדגמים וגם אחרים באים בחשבון ,אבל העיקר הוא שיהיה פלאפון טוב,שישמעו בו טוב,שיראו טוב,עדיפות גם אם יש אאוטלוק בפלאפון ושיהיה בו הרבה אפשרויות. בעיקרון מה שנראה לי הכי טוב מביניהם זה ה6630... אבל נראה לי שאתם מבינים קצת יותר ממני... ד"א למי יש את המצלמה הכי איכותית ואולי גם שאפשר לשמוע בו מוסיקה..???
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם , יש לכם מושג מי מייבא את האייפד ?? חוץ מ איידיגיטל .??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מריץ סריקה אוטומטית וידנית, זה מוצא את כל הערוצים שיש חוץ מערוץ 1 מדובר בממיר עידן פלוס פנימי בטלויזית LG מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בהודעה כזו? זה קורה גם לאחר שהחלפתי בטריות חדשות. אודה לכל עזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Yaay! סוף סוף אני 1337! (קיצור של elite למי שלא יודע!) איזה כיף לי! איזה כיף לי! w00t!!! עכשיו המטרה היא 31337 ;D ענקודר: בדיוק!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי רק לישאול אם למישהו יש מאורר 80 מ"מ שהוא רוצה למכור כי אני צריך דחוף אז אם מישהו רוצה שיביא אותו למפגש ויענה כאן דרך אגב זה למארז
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-