עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, יש לנו 2 משרדים חשובים שרחוקים אחד מהשני אבל צריכים תקשורת בכל רגע נתון בינהם, המנכל היה מעוניין שיהיו 2 מסכי 32" בכל אחד מהם, עם וידאו-אודיו בינהם, באופן קבוע. אנחנו לא מעוניינים להשתמש בקומבינות/פתרונות שיכולים להיות בעייתיים/שלא נבנו למטרה הזאת כמו סתם להתקין סקייפ על שניהם ולהשאיר תמיד פתוח. האם יש פתרון יציב/אמין יותר לשימוש הזה? רעיונות יצירתיים אחרים? תודה (:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Gilo2005,

האם אפשרי לביצוע? אני יודע שבייס יש מין עיינית מוזרה כזו, כאשר היא עובדת לא חייב ממיר- מחברים אותה לממיר בסלון ואתה בחדר יכל לראות. עכשיו השאלה האם בהוט קיים דבר כזה.

• 19 תגובות
    • 13.1k צפיות
  3. Started by omri_ro,

הי אני נוסע בקרוב (יום רביעי בבוקר) ומתכוון לקחת איתי סטפה של מכשירים קטנים ומטענים תואמים (H120/מטען של GP/טלפון סלולארי/מכונת גילוח) אי לכך ובהתאם לזאת אני צריך לדעת על סוג הקונקטור כדי שאוכל לרכוש אחד. תודה

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by Ben N,

בעיקרון, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה שיש לי בבית.. טלוויזית HD Ready של סמסונג, לא זכור לי איזה דגם, אם זה משנה אני יכול לבדוק.. כשחיברתי את המחשב הרזולוציה הייתה משהו כמו 1024*746 או משו בסגנון, האיכות לא משהו.. וגם משחקים לא עובדים לי... איך אני מסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by Lupin,

אני קונה מחשב חדש בקרוב וחשבתי לקנות כרטיס מסך עם TV OUT וכך אני אחבר את הטלויזיה למחשב ואצפה בסרטים במקום להטמיע כתוביות, לצרוב וכל התהליך המייגע הזה. זה יכול לעבוד לדעתכם? איכות הצפייה וגודל התכתוביות יהיו מתאימים? לא מצאתי פורום מתאים, לכן כתבתי פה.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  6. Started by Gohan,

מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק אני עושה את זה? יש לי מזגן ריצפתי מפוצל את החשמל ניתקני מהיחידה החיצונית , הכשיו יש את 2 הברזים שהצינורות נחושת מתחברים אליהם , אני פשוט פותח אותם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by smootskin,

הזמנתי נורות גידול (לצמחים כמובן) וקיבלתי אותם ללא התקע. אני צריך עזרה בחיבור את החוטים, אין לי מושג בחשמל, אבל אם יוסבר בפשטות, אבין.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by redti,

למי שלא יודע התחילה העונה השנייה של נמלטים בפרק האחרון ראיתי משהו מוזר.. שאחד הדמויות שקטעו לו תיד עם הגרזן השיג טיפול רפואי שבסופו היד חוברה הזרימת דם והעצמות חוברו והיד שלו כאילו חזרה לפעול.. דבר כזה הגיוני.. ? נ.ב היד הייתה בהקפאה נניח כ 10 שעות

9. Started by b3ta0,

מהי הדרך הטובה או הנוחה ביותר לחבר כבל חשמל או כל כבל אחר, לאורך של קיר גבס? ניסיתי עם תופסנים אך המסמר לא מחזיק אני לא רוצה לשים סיליקון או משהו כזה כי אני רוצה משהו שלא יהיה קבוע ושאוכל להוריד אותו כשארצה ניסיתי לשים תופסנים עם דבק בצד האחורי, אך המשקל של הכבלים מפיל את התופסנים יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. לקחנו את הדגם הזול ביותר של RTX 4080 SUPER מ-GIGABYTE לסקירה על מנת לראות כיצד נראה היום מיקומו בשוק בביצועים וביחס תמורה למחירלכתבה

11. Started by DrecK,

שלום! קניתי בטריה לפלאפון באיביי וכשבאתי לשלם בפייפאל קיבלתי מהדפדפן את ההודעה הזאת '>http://jpg.co.il/view/507a796b2b249.jpg/"] זה בטוח להיכנס לשם? אני קונה מדי פעם באיביי וזה אף פעם לא קרה לי שקיבלתי את ההודעה הזאת

12. איך החיבור אמור להיות כתוב ? מה םהכליים ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ng400,

שלום לכולם, אני מניח שזו שאלה נורא טריוויאלית, אבל באמת שאין לי מושג. באמצעות איזה כבל מחברים מחשב נישא למושב במטוס? אני טס אוטוטו, לוקח איתי לראשונה מחשב לטיסה הארוכה, ורוצה לעבוד איתו (לא שזה צריך לשנות, אבל מדובר ב-MSI WIND). תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by שי אסקנדרוני,

קניתי מכשיר שייקר של חברת נינג'ה מחול על המכשיר מצויין כי היא נתמך ב120v 60hz,1000w האם ניתן להפעיל אותו ברשת חשמל בארץ ? או צריך שנאי שיאמיר את החשמל כדי שהוא יעבוד .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הקדמה קצרה:אני יודע, זה לא פורום רכב ויש את קארספורום. אבל אני יודע שלרוב (לא כולם) אין שם ראש פתוח וישר ישלחו אותי לקנות מגבר יעודי לרכב. אז... אני כאן במסגרת פרוייקט מודינג קטן לשיפוץ הרכב נתקלתי בדילמה הזאת. אני מתכוון בהמשך לחבר גם מגבר יעודי, אבל בנתיים מגבר שאני מאד קשור אליה, חד וחלק - יש או אין דרך לחבר אותו לרכב? ואם כן, מה צריך לקנות ואיך עושים. המון תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by zik125,

שלום לכולם אני מחפש מכשיר שמקשר בין המחשב לטלויזיה בצורה אלחוטית אשמח לדעת איזה מכשירים טובים ומה צריך לדעת בנושא תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by pergola,

אני מעוניין לקנות טלוויזיית led. ולחבר אותה למחשב המיועד בעיקר למשחקים. חיפשתי ברשת אנשים שעשו זאת גם. או ביקורות על שילוב שכזה. אבל לא מצאתי. למישהו יש ניסיון לגבי השילוב בין השניים. האם המשחק יראה כמו שPS3 נראה על טלוויזיה? ואף באיכות טובה יותר בגלל כרטיסי המסך של ימינו? מה לגבי גלישה באינטרנט במסך טלוויזיה גדול. מישהו ניסה? אשמח לחוות דעת.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by dani44,

חברה לא מזמן קיבלתי מיני מקרן שנראה די חמוד והחלטתי להשתמש בו לראות בו מדי סרטים וכו'.. לפי מה שאומרים באתרי מכירה זה שיש לו חיבור למחשב נייד אך אני לא יודע ממש איזה כבל צריך (האם זה VGA TO VIDEO?) ובמידה ואני כן מחבר אותו למחשב איך אני מפעיל אותו במחשב שאני אוכל לראות דרכו? מדובר במקרן כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720739 אשמח לשמוע מאנשים שכבר יש\היה להם את זה גם עצות שלהם על איך להשתמש בזה.. תודה.

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

יש לי 2 ממירים של yes ו-2 טלויזיות, הבעיה שאחת מהטלויזיות לא עובדות כרגע, אז יש מצב לחבר את הממיר למחשב?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by solo53,

למנוע שנימצא במאורר 18 אינץ מגיעים ארבע חוטים אחד ארקה צהוב\ירוק 1 חום 220 וולט 1 כחול 220 וולט 1 שחור בין השחור לכחול יש קבל 2.0uF גם על המנוע עצמו יש סכמה קטנה של החיבור הזה למה משמש הקבל הזה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by solo53,

איך מחברים מנורת פלאורסנט סטרטר צ'וק והמנורה

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by [NOS],

שלום כולם ובוקר טוב, רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הסט הזה לרכב http://www.shoptech.co.il/39698/PROTECH-500A---BEHRINGER-2222FX כמו באתר, מיקסר משולב עם מגבר ושני רמקולים 500 וואט ... זתומרת מה אני צריך כדי לחבר את זה לרכב (אם זה אפשרי בכלל) ... אני יודע שיש שנאים שמאפשרים חיבור מקרר ודברים כאלו למצבר... תודה, דור

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. אני רוצה לחבר מפצל 5 שקעים לשקע ראשי, שמוגן בעצמו בשקע מגן ברקים\נפילות מתח. האם זה יוריד מהאפקטיביות שלו?

• 20 תגובות
    • 21.9k צפיות
  24. Started by WarNet,

שלום, החלפתי את חלק מהנורות בבית מליבון לנורות חיסכון(28W) בחדר באמבטיה האור שמפיצה הנורה הוא לא מספיק....גם בגלל המיקום שלו(הוא ממוקם מעל הארון) בארון שבאמבטיה יש לי מעל המראה שני בתי מנורה שלא מחוברים לחשמל. הנוריות שקיבלתי כשקניתי את הארון הן: Orbitec HALOGEN LAMP BI - PIN 12V 20W G4 אני רוצה לחבר אותן...בחדר הזה,אין לי שקע חשמל. איך אני מתחיל? $בלי לפנות לחשמלאי$ תודה.

• 25 תגובות
    • 8.2k צפיות
  25. Started by elnat4,

טוב, אז היה אצלי היום נציג הוט בקשר לניתוקים בטלפון. מכיון שלמדנו יחד והיינו חברים הוא דיווח לי כי "לא התקינו לי פילטר על הכבל", מה שאומר מצידי, שאני יכול לראות כבלים מבלי לשלם אגורה. אז טלויזיה אין לי ואני לא מתכנן לקנות, אבל מחשב יש. אפשר לקבל מידע על כרטיס טלויזיה? למשל, כמה זה עולה, האם ניתן להרכבה עצמית או צריך טכנאי מחשבים, ומה צריך לחבר בדיוק למחשב (את הכבל של הוט) ואיפה... תודה!

• 8 תגובות
    • 6.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.