עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ag43,

אתמול הפלאפון של אמא שלי סירב להכנס לGMAIL כהרגלו. במהלך ניסיונות השחזור (המתישים) גיליתי שבין השאר מספר הטלפון המשמש לשחזור הסיסמה שונה. את החשבון שלה הצלחתי לקחת חזרה, כנראה כי עליתי על זה מיד. היום קיבלתי מייל קורא ללב ממכר שאומר שהוא תקוע בקפריסין וצריך עזרה. מיד התקשרתי אליו והודעתי לו שהחשבון שלו נפרץ. גם אצלו השתנה מספר הטלפון לשחזור הסיסמה והוא מחכה לגוגל שישחזרו את החשבון שלו (3-5 ימים). מספר הטלפון ששונה אצל אמא שלי נמצא בידי ואף זהותו של האדם המחזיק במספר. אני מברר כרגע האם הוא באמת קשור לעניין ואם כן אפנה למשטרה. ממליץ לפקוח עין על כל פעילות חשודה בחשבון הגוגל שלכם בזמן הקרוב.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Em.,

אהלן חבר'ה ..!! מישהו ממכם יודע אולי איך מגיעים לחטמ"ר אפריים...? .. איך מגיעים בתחבורה ציבורית וגם ברכב פרטי ...(אפשר גם כביש 6)... תודה!!.. -------- ** אמממ הסתדרתי בסוף.... למחוק אם רוצים

• 16 תגובות
    • 16.7k צפיות
  3. Started by KoM,

היי, זה אני D_N_A, והתיישבתי לי ליד המחשב של KOM.... איזה כיף פה... אני אוכל מאפינס, הורס עם KOM איזה PIII שיש לו, מכוון אליי מזגן בהנאה וכרגע סיפחתי לעצמי איזה כ. קול ישן.... ;D כמובן שגולת הכותרת היא שאני זוכה לכתוב הודעות מהיוזר של KOM בעצמו... כמילותיו של סטימפי הגדול מכולם: "Happy Happy Joy Joy" חכו תראו מה אני הולך לעשות לפורום... :asthanos: (עכשיו תבינו למה הכותרת היא "חי חי חי")

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by IG,

הי, מישהו יודע אם יש אפשרות לחבר גם DVD וגם ווידאו לטלוויזיה בו זמנית, כדי לא לשחק עם החיבורים כל פעם שרוצים לראות סרט במכשיר אחר?

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by ag43,

אני מעוניין לחבר את הIPOD שלי למערכת של המזדה 3. הבעיה היא שהמערכת מובנית ואני לא רואה אפשרות לחבר בצורה עקיפה. אשמח לדעת האם יש דרך להעביר כבל כדי לחבר IPOD ומכשירים בסגנון למערכת זו. אני לא רוצה לחבר משדר FM כי הבנתי שהאיכות שלו ממש נמוכה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by redead,

משמש כמובן חיבור בין המחשב לטלויזיה ורוב הזמן רואים תמונה על הטלויזיה אבל לפעמים המחשב פשוט בבת אחת מפסיק לזהות את הטלויזיה ואז מקבלים תמונה שחורה על הטלויזיה עד שעושים ריסט והכול חוזר לתפקד.. אין לי מושג מה גורם לתקלה המעצבנת הזאת וזה מביא אותי למצב של לעשות ריסט כל שעה וזה מעצבן!! יכול להיות שהסיבה היא שהכבל S-VIDEO ארוך מידיי ( 15 מטר ) וזה יוצר בעיה? למישהו יש רעיון מה עושים? תודה..

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. שלום ! אני מנוי עכשיו ל Yes ובעל ממיר Yes Max HD, קניתי אותו מהחברה... אני רוצה להיתנתק מהם ולשים צלחת לווין פרטית. השאלה היא, האם אפשר להשתמש בממיר של Yes לצורכי קליטת שידורים או שחייבים לקנות ממיר אחר ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ישבנו לראיון עם יהונדב משה, סמנכ"ל ומוביל קבוצת ה-Connectivity באינטל בשביל ללמוד על תקן המידע השאפתני שרוצה לעשות הכל, ה-Thunderboltלכתבה

9. Started by iPsych,

האמת שהתלבטתי הרבה איפה לשים את ההודעה הזו, בסופו של דבר החלטתי לשים בכללי. אז ככה, יש לי אייפוד מהדור החדש (רביעי), וסיטרואן C5. ניסיתי כל מיני משדרי FM למיניהם, והם לא באיכות מי יודע כמה. הפתרון שחשבתי עליו הוא חיבור יציאת האוזניות באייפוד, לכניסת הצ'יינג'ר באוטו (שהיא קיימת איפשהו). עכשיו, מישהו מבין בזה? יודע איזה קבל\שנאי צריך בשביל הדבר הזה, או לפחות לאן אני יכול לפנות (פורום אחר, או משהו)? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני היום על 2.5 אצל HOT ואצל בזק בינלאומי לבזק אני משלם 40 ש"ח ולהוט 69 (המחיר הרגיל) יש לי חיבור גם של הוט וגם של בזק ככה שלא צריך שום התקנה (לא מנוי בטלפון בזק, מנוי בהוט על TV וטלפון) אז לגבי ספקית ככה: בזק בינלאומי הציעו לי 65 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנה וכניראה יוסיפו לי עוד הטבות במשך היום (מנוי אצלהם כבר שנה) נטויזיון הציעו 3 חודשים ראשונים חינם ולאחר מכן 9 חודשים במחיר של 70 ש"ח לגבי תשתית: עכשיו הגשתי בקשת ניתוק אצל הוט כי נגמרה לי ההתחייבות והבטיחו לי שיחזרו אלי מ'קשרי לקוחות' תוך 3 ימים אני מנוי וותיק ב TV אצלהם - 4 ממירי VOD, שירות VOD, ו5 חבילות ערוצים. טלפון עם מסלול אלפיים דק' מה המחיר הכי נמוך שאני יכול לרדת איתם לדעתכם? ואגב, איזה קומבינה אפשר לעשות עם בזק (…

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by Epic,

מישה יודע אם ישנה דרך לחבר מסך למחשב באופן אלחוטי? (המסך אינו תומך שן כחולה או טכנולוגיות שונות אחרות)

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  12. אהלן, יש לנו 2 משרדים חשובים שרחוקים אחד מהשני אבל צריכים תקשורת בכל רגע נתון בינהם, המנכל היה מעוניין שיהיו 2 מסכי 32" בכל אחד מהם, עם וידאו-אודיו בינהם, באופן קבוע. אנחנו לא מעוניינים להשתמש בקומבינות/פתרונות שיכולים להיות בעייתיים/שלא נבנו למטרה הזאת כמו סתם להתקין סקייפ על שניהם ולהשאיר תמיד פתוח. האם יש פתרון יציב/אמין יותר לשימוש הזה? רעיונות יצירתיים אחרים? תודה (:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Gilo2005,

האם אפשרי לביצוע? אני יודע שבייס יש מין עיינית מוזרה כזו, כאשר היא עובדת לא חייב ממיר- מחברים אותה לממיר בסלון ואתה בחדר יכל לראות. עכשיו השאלה האם בהוט קיים דבר כזה.

• 19 תגובות
    • 13.2k צפיות
  14. Started by omri_ro,

הי אני נוסע בקרוב (יום רביעי בבוקר) ומתכוון לקחת איתי סטפה של מכשירים קטנים ומטענים תואמים (H120/מטען של GP/טלפון סלולארי/מכונת גילוח) אי לכך ובהתאם לזאת אני צריך לדעת על סוג הקונקטור כדי שאוכל לרכוש אחד. תודה

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by Ben N,

בעיקרון, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה שיש לי בבית.. טלוויזית HD Ready של סמסונג, לא זכור לי איזה דגם, אם זה משנה אני יכול לבדוק.. כשחיברתי את המחשב הרזולוציה הייתה משהו כמו 1024*746 או משו בסגנון, האיכות לא משהו.. וגם משחקים לא עובדים לי... איך אני מסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by Lupin,

אני קונה מחשב חדש בקרוב וחשבתי לקנות כרטיס מסך עם TV OUT וכך אני אחבר את הטלויזיה למחשב ואצפה בסרטים במקום להטמיע כתוביות, לצרוב וכל התהליך המייגע הזה. זה יכול לעבוד לדעתכם? איכות הצפייה וגודל התכתוביות יהיו מתאימים? לא מצאתי פורום מתאים, לכן כתבתי פה.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by Gohan,

מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק אני עושה את זה? יש לי מזגן ריצפתי מפוצל את החשמל ניתקני מהיחידה החיצונית , הכשיו יש את 2 הברזים שהצינורות נחושת מתחברים אליהם , אני פשוט פותח אותם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by smootskin,

הזמנתי נורות גידול (לצמחים כמובן) וקיבלתי אותם ללא התקע. אני צריך עזרה בחיבור את החוטים, אין לי מושג בחשמל, אבל אם יוסבר בפשטות, אבין.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by redti,

למי שלא יודע התחילה העונה השנייה של נמלטים בפרק האחרון ראיתי משהו מוזר.. שאחד הדמויות שקטעו לו תיד עם הגרזן השיג טיפול רפואי שבסופו היד חוברה הזרימת דם והעצמות חוברו והיד שלו כאילו חזרה לפעול.. דבר כזה הגיוני.. ? נ.ב היד הייתה בהקפאה נניח כ 10 שעות

20. Started by b3ta0,

מהי הדרך הטובה או הנוחה ביותר לחבר כבל חשמל או כל כבל אחר, לאורך של קיר גבס? ניסיתי עם תופסנים אך המסמר לא מחזיק אני לא רוצה לשים סיליקון או משהו כזה כי אני רוצה משהו שלא יהיה קבוע ושאוכל להוריד אותו כשארצה ניסיתי לשים תופסנים עם דבק בצד האחורי, אך המשקל של הכבלים מפיל את התופסנים יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. לקחנו את הדגם הזול ביותר של RTX 4080 SUPER מ-GIGABYTE לסקירה על מנת לראות כיצד נראה היום מיקומו בשוק בביצועים וביחס תמורה למחירלכתבה

• 0 תגובות
    • 358 צפיות
  22. Started by DrecK,

שלום! קניתי בטריה לפלאפון באיביי וכשבאתי לשלם בפייפאל קיבלתי מהדפדפן את ההודעה הזאת '>http://jpg.co.il/view/507a796b2b249.jpg/"] זה בטוח להיכנס לשם? אני קונה מדי פעם באיביי וזה אף פעם לא קרה לי שקיבלתי את ההודעה הזאת

23. איך החיבור אמור להיות כתוב ? מה םהכליים ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ng400,

שלום לכולם, אני מניח שזו שאלה נורא טריוויאלית, אבל באמת שאין לי מושג. באמצעות איזה כבל מחברים מחשב נישא למושב במטוס? אני טס אוטוטו, לוקח איתי לראשונה מחשב לטיסה הארוכה, ורוצה לעבוד איתו (לא שזה צריך לשנות, אבל מדובר ב-MSI WIND). תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by שי אסקנדרוני,

קניתי מכשיר שייקר של חברת נינג'ה מחול על המכשיר מצויין כי היא נתמך ב120v 60hz,1000w האם ניתן להפעיל אותו ברשת חשמל בארץ ? או צריך שנאי שיאמיר את החשמל כדי שהוא יעבוד .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.