כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה, אני מעוניין בדואונדורנט ליום יום שיש לו כמות מכובדת של מ"ל ובמחיר טוב. יש כזה דבר?
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני צריך שמות של סרטים בסיגנון גלאדיאטור, טרויה, אלכסנדר, המלך ארתור (משהו מהתקופה ההיא..) תנו מה שבראש שלכם!
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כדי לי לגשת למבחן הבגרות שלי מחר בכימיה. אני לומד כימיה 5 יחידות ומחר אנחנו אמורים לעשות 3 יחידות(3 שעות מאוד ארוכות ). כמו שחשבתי בסופו של דבר יהיה לי ציון של בערך 70 בכימיה סופי. אני רוצה ללכת ללמוד לאוניברסיטה כמובן והבנתי שהם עובדים על פי ממוצע בגרויות וגם פסיכומטרי. הבעיה שכל הבגרויות שלי בציון גבוה משמעותית מ70. אני לא רוצה שה70 הזה בכימיה יקלקל לי את הממוצע. מה אתם חושבים כדי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לכול מי שמכיר ומשחק- שאלה: האים זה רק אני או שרשימת "fight" וה"ROB" לא התעדכנו מאתמול?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהחלט סיבה להתרגש ! https://pcinfo.co.il/גוגל-הודיעה-רשמית-כי-השיגה-עליונות-קוו/
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.next-in.com/kickers.html
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות חברי הזון, אחרי שצלחתי בהצלחה את שאלון 005(הגשה 100, בגרות סביבות ה95), נותר לי שאלון 006(אני עושה אותו מתישו באמצע יולי, בגלל השביתות כל הכיתה עושה אותו מאוחר כי היו דברים שלא הספקנו ללמוד). התחלתי להתכונן(כי אני ממש גרוע בחומר של 006) כבר עכשיו ועל ההתחלה אני פשוט לא מצליח לפתור תרגילים... פאקינג בבעיות תנועה! בעיות תנועה! זה אמור להיות הדבר הכי קל שיש! מתוך שלושה תרגילים שניסיתי עד עכשיו, הצלחתי רק אחד. בשניים האחרים נראה שפשוט... יש נעלם אחד יותר מדי הנה התרגיל הראשון שלא הצלחתי: "שני רוכבי אופניים יצאו בבת אחת זה לקראת זה ממקומות A ו-B. האחד מA לB והשני מB לA. הם נפגשו בדרך וכל אחד מהם המשיך, מבלי להתעכב, לנוע ליעדו. רוכב האופניים מA הגיע לB ארבע(4) …
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מכיר הרבה אנשים שיש להם מישהו במשפחה בעל עסק אז הרבה מהקניות הם עושים בשם העסק על מנת לקבל החזר מע"מ. זה תמיד עצבן אותי כי אני לא זכאי לשום הנחות או החזרים =P אדם פותח עסק אז למה הוא זכאי להחזר מע"מ? מה ההגבלות על העניין? בעל עסק יכול לקנות לעצמו דירה ולטעון שזה בשביל העסק אז הוא יקבל החזר כלשהו? גם הבנתי שמה נותר מהקניה עצמה חוזר בצורת תמלוגים כלשהם לעסק (אם כי בזה אני לא בטוח) ומה בעצם מונע מאדם להתחיל לזייף קבלות בשביל לקבל החזרי מע"מ על עסקאות שלמעשה לא בוצעו?
-
- 8 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לפתוח חשבון בPayPal כדי לשלם בכרטיס אשראי בiTunes ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו: 1. האם צריך כרטיס אשראי בינ"ל גם כאשר אני מגדיר את כתובת המגורים ומשלוח החשבונית לישראל? 2. האם ישנם עמלות שהאתר לוקח? אם כן, באיזו העברה וכמה העמלה? 3. אם אני קונה שיר בiTunes, נניח, אז בחשבון ויזה רשומה פעולה של PayPal או של iTunes?
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ברזיל הפסידו לארגנטינה 3-0 בחצי גמר, והם סיימו את המשחק עם 9 שחקנים. עזבו את זה, מה שבאמת מעצבן זה איך שהם שיחקו. הם התחפשו לאיטליה (שלפחות איטליה עושה הגנה טובה ויודעת לצאת למתפרצות ולתת את הגולים) וסיימו מחצית בלי לבעוט לשער. בטעות הם נתנו 2 קורות במחצית השניה - אחת בעיטה חופשית של רונאלדיניו ואחת בעיטה מרחוק של נבאס. מה שווה ברזיל בלי הכדורגל היפה? פשוט שיחקו מגעיל. אם אני נשיא ההתאחדות של ברזיל, עכשיו שולח את דונגה הביתה. מאמן פחדן. אפילו בלי מאמן השחקנים היו משחקים הרבה יותר טוב.
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
היום באמת הקש שבר את גב הגמל, או שהנעליים הישנות שלי שברו לי את הגב בכל מקרה, יש לי נעלי ספורט מלפני איזה 3 שנים שלא עושות כלום חוץ מלתת לי להרגיש כאילו אני רץ על יהלומים שמעתי שסוקוני ונייקי הן בין הטובות, יש לי גם פלטפוס קל שמעורב בעניין ימח שמו חשבתי ללכת על נעליים של סוקוני שמוכרות כנעלי הריצה הטובות בעולם השאלה מה כדאי לקנות וכמה זה יעלה לי? אשמח לזול אבל אם משהו טוב יעלה 700 אז אין מה לעשות תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום וברכה החלטתי להתחדש במכונת קפה.. אני מתלבט בין שני הדגמים הללו: Nespresso CitiZ & Milk C121 או Nespresso Lattissima Plus מה שחשוב שיהיה ניתן להעביר במכונה קודם כל מים שהצינורות יתחממו והקפה ייצא חם.. חשוב גם שלמכונה תהיה אפשרות לעשות רק הקצפה, למקרה שארצה רק להקציף חלב בלי להכין קפה.. רציתי לדעת האם כדאי גם לקנות מכונת קפה יד שניה? (מבחינת אחריות, האם זה מתקלקל או שעדיף לקנות חדש כבר) תודה מראש לעוזרים :)
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
איך אני יקרא לפורום שלי??? תנו עצות... הפורום הוא כללי ודן בהכל (למקרה שתשאלו)
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היום הלכתי לקנות זוג מוניטורים, ובמקרה ראיתי על צג הפלזמה שבחנות את הקטע התלת מימדי המדהים הזה של איש (שחור) ובחורה רבים מכות עם חרבות. משהו קטלני. מי שהיה בקולנוע בזמן האחרון יודע על מה אני מדבר. קיצור מאחורה היה טראק חפירות משהו לפנים. למישהו יש מושג מה השם? תודה מראש !!!
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי חבר'ה... אני, חברה שלי ועוד זוג מתכננים לעשות על האש ביום חמישי בלילה (אזור חצות+). התכנון המקורי היה לעשות את זה בפארק הירקון אבל פתאום מישהו אמר לנו שהמקום שורץ הומלסים ושיכורים בשעות האלה. האם נכון הדבר? ואם כן, איפה יש עוד מקומות טובים לעשות בהם על האש באמצע הלילה (נדרשת תאורה) ובאזור המרכז\שפלה? תודה
-
- 8 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מגנט חזק, מאיפה לדעתכם אני יכול להשיג כזה במחיר מינימיאלי? או מה הטווח עלויות של הדבר הזה או אולי לפרק מאיפשהו, חשבתי לפרק מסאבוופר (רק שאין לי מאיפה לפרק). ניסיתי אלמנט מרמקול של 5" וזה חלש מידי, אבל מתקרב לעוצמה שאני צריך
-
אני אסביר למה אני מתכוון - לפני כמה שנים, כשקפצתי לביקור אצל סבתא, גיליתי שיש לה בבית טלויזיה של Nokia. הופתעתי מאוד אבל לא כמו שהופתעתי כאשר גיליתי שחברת Bosch (כל כלי כלי!) הוציאה פלאפון GSM לפני כמה שנים. מה שגם היום גיליתי של-Samsung יש חטיבת מכוניות הנמכרות בקצב מטורף ביפן ובקרוב מגיעות לאירופה. ספרו והפתיעו גם אתם עם פניני מידע לא חיוני דומה, על חברות ומוצרים שפשוט....לא מתקשרים.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתעניין לגבי רכישה של ממיר דיגיטאלי ואני מתקשה לבחור דגם בתוך כל הבאלגן של המכשירים האלה. מישהו אולי התנסה עם ממיר שכזה ויכול להמליץ/ להזהיר על/מ דגם כלשהו? תודה, יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היה אתר כזה pandora, אתר מעולה, אתה בוחר את המוזיקה שאתה רוצה, ושומע אותה, ואז הוא עוד מציע לך כל מיני מוזיקות מאותו סגנון.. PANDORA סגר את עצמו בפני ישראל, מישו מכיר אתר דומה? אחר?
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Creative-Zen-Vision-Video-Player/dp/B000CS7U1C/ref=pd_bbs_sr_1/102-5371156-8752909?ie=UTF8&s=electronics&qid=1174228104&sr=1-1 ב200 דולר זה 900 שקל איך אני מביא אותו ארצה כמה עולה משלוח אם יש אפשרות למשלוח בכלל האם יהיה מכס או מע"מ המוצר עולה 50 סנט מעל ה200 דולר שאפשר להכניס לארץ תודה.
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
www.rabidhardware.net Homur http://www.rabidhardware.net/index.php?section=4
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-