עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי יש לי כרגע ברכב פנל של LG די פשוט עם USB רמקולים קדמיים של בלופנק 6.5 אחוריים של פיוניר 6X9 סאב 15" בתיבה יעודית שבניתי ומגבר די זול 1000W עם 4 ערוצים (V12 או משהו כזה לא זוכר חברה) הכל היה ברכב חוץ מהסאב, השמיעה טובה אבל מבחינתי לא מספיק איכותית.. מצד אחד חשבתי להשקיע בקומפוננט קידמי, מצד שני אמרתי אולי להביא מגבר נוסף 2 ערוצים בגישור לסאב וככה לפצל את ההגברה, או לקנות דווקה מגבר לרמקולים שיתן יותר איכות? בקיצור אני אובד עצות, התקציב שלי לקומפוננט 500-600 שח או למגבר שאני מוכן להשקיע קצת יותר ל700-800שח כרגע יש לי תקציב לאחד מהם ובעתיד כמובן אקנה את השני ואולי עוד סאב נוסף תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, יש לי כמה נושאים שכתבתי בהם איזו הודעה אחת או שניים, ואכשיו אני כל פעם מקבל התראות ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אל זה שמשהו הגיב בנושא... איך אפשר לבטל את ההתראות האלה לנושאים ספציפיים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by wooper,

היי אני מחפש מכשיר קטן שאפשר לסחוב שמאפשר לעשות רעש מאוד חזק כמה שיותר חזק יותר טוב האם משהו יכול להמליץ לי ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Avi Levin,

Item #: SCP-173 Object class: Euclid Special Containment Procedures: Item SCP-173 is to be kept in a locked container at all times. When personnel must enter SCP-173's container, no fewer than 3 may enter at any time and the door is to be relocked behind them. At all times, two persons must maintain direct eye contact with SCP-173 until all personnel have vacated and relocked the container. Description: Moved to Site19 1993. Origin is as of yet unknown. It is constructed from concrete and rebar with traces of Krylon brand spray paint. SCP-173 is animate and extremely hostile. The object cannot move while within a direct line of sight. Line of sight must not be broken at a…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by imac,

מחפש מתנה שימושית ולא משהו פלצני ונדוש זאת אומרת לא שעון, בושם או תמונה על מה אתם יכולים להמליץ איש עסקים בן 51 תקציב עד 800 ש"ח בערך תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. שלום, יש לי חבר שגר בארצות הברית ... ביקשתי ממנו שישלח לי את ה Nexus S החדש ( מכשיר טלפון למי שלא יודע )... עכשיו מה היא הדרך הטובה ביותר שהוא יכול לשלוח לי את המכשיר ... המטרה היא כמובן להמנע מתשלומים מיותרים (מכס מיסים וכו') במידת האפשר. כמובן שהוא ישלח לי את זה כ'מתנה' .... יש למשהו הצעות ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי שאלה שאני לא מצליח להבין איך אני צריך לפתור אותה לא מבין את הרציונאל טמפ של אויר היא 0 ועובר תהליך אדיאבטי בכך ש 2V1 = V2 מה הטמפ של האויר אחרי התהליך אם אפשר הסבר על החישוב והשימוש במה שתשתמשו ? תודה מראש אלכס.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by r1plet,

אז סיימתי טירונות, בצו הסיפוח למזלי קיבלתי חיל תקשוב בדיוק כמו שרציתי ולא חיל אוויר. התפקיד הוא כביכול טכנאי תקשוב טקטי, וכפי שהבנתי בהיותי בן יחיד לאם חד הורית אני יכול ללא היסוס להיות בטוח בשירות של יומיות אחרי הקורס. יש לי כמה שאלות: -איך/איפה מתחלק הקורס ומה אורכו -בצו הסיפוח כתוב לי להגיע למחנה צריפין, וביחידה מדובר ב"תקשב 808", על מה מדובר ולאן בדיוק אני צריך להגיע במידה ואני גר באשדוד? -מה יש לכם להגיד בסה"כ על התפקיד? אני אישית מחפש בראש ובראשונה יומיות נוחות

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. שבת שלום לכולם, תהיתי אם אחד מכם יוכל להמליץ לי על ספר לימוד טוב למקצוע מנהל רשתות תקשורת (MCITP) וגם אם אתם יודעים איפה ואיך נערכת הבחינה ובעיקר איך נרשמים אליה. אני מעדיף ספר לימוד שיהיה בעיקר בעברית אבל גם עם ספר באנגלית לא תיהיה בעיה. תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by gabriel6,

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1210742.html אדם צנוע ובר לבב - התרחקה מפוליטיקה כמו מאד (למרות שפרס הוא הפוליטיקאי בה הידיעה) יהי זכרה ברוך

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by pringles,

אני לא מבין איך לקבל תשובה ומה אני צריך למצוא כשנותנים לי פונקציה לפתח לתור לורן חיפשתי בסיכומים ובויקי ובגוגל אבל אין שם תאכלס אני לא מבין מה צריך למצוא בבקשה תסבירו לי במילים פשוטות שלב שלב מה לעשות דוגמא לתרגיל: פונקציה: סינוס בריבוע Z לחלק לZ לעשות פיתוח לורן עם מרכז Z0=0 דוגמא 2: פונקציה: 2 לחלק לZ בריבוע פחות 1 לעשות פיתוח בטבעת הבאה: 1 > Z+2 > 3 אחד קטן מZ פלוס 2 קטן מ 3 תודה ענקית

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אחות של חברה שלי חיילת שמסיימת כרגע התקשרות של 18 חודשים עם פלאפון, היא בדקה איזו חבילה הם מציעים בתום ההתחייבות והם אמרו שכדי לחדש חבילה היא חייבת לשדרג מכשיר(WTF). אח"כ ירדו מדרישה זו וסיפרו כמה מוצלח המסלול החדש שלהם לחיילים רק שהם שכחו לציין בפניה ש.... עלות חבילת גלישה מינמלית היא 40 שקלים!!! חייל צריך לשלם 40 שקל לחבילת גלישה כי ככה המסלול החדש??? אבסורד נוסף הוא שאם היא לא תשדרג את המכשיר היא תצטרך לשלם עליו יותר מ 40 שקלים כל חודש ללא זיכוי! נוסיף לזה את עלות המסלול(10 ש"ח) וקיבלנו שבלי לדבר מתחילים את החודש עם 90 ש"ח !!! למה מנסים לכבול אותנו בטריקים של חבילות גלישה ולהכריח שדרוגים? היה יותר טוב שהייתה התחייבות - היית מתחייב לתקופה X ומשלם(מי שיוצא מהתחייבות צריך…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by nitzanj,

יש איזה שיר ששמעתי לא מזמן והוא היה ממש מוזר. איזה בחור עם קול יבש כזה, איטי, שיר שהוא כמעט כמו דיבור. נדמה לי שהוא היה שיר אהבה כזה או אחר, לא ממש בטוח. והקטע העיקרי הוא שאני די משוכנע שהיה איזה דימוי לא סטנדרטי עם אוכל - משהו עם בצל ושום, או גבינה ושום, או בצל וכרוב או משהו מוזר אחר אני לא מצליח בשום צורה להזכר במלים או בשם של השיר או הזמר, אבל זה פשוט לא יוצא לי מהראש - יש סיכוי שלמישהו כאן יש מושג על מה אני מדבר...?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by בלבולה,

יש לי טלפון אלחוטי כמעט חדש של פנסוניק וממש מקולקל ואני לא יודע איפה האחריות הוא באחריות עדיין מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Zeev86,

מדי שנה מתקיים טקס יום השואה הבינלאומי במדינות אירופה. תמיד כשאני שומע על זה, אני שואל את עצמי: אם חלק ממדינות אירופה מוכנות לציין את יום השואה, למה אנחנו, בישראל, לא מציינים את יום הניצחון של בעלות הברית על גרמניה הנאצית? יותר מדהים זה, שלפני מספר שנים הועלה הרעיון הזה לחברי הכנסת, אבל הם סירבו כי כנראה שזה לא מעניין כאן אף אחד. מה דעתכם? האם זה בסדר שבחול מציינים את הארוע הנורא שקרה לנו במלחמת העולם השניה, אבל אנחנו מצידנו זוכרים רק את הצרות שלנו מהתקופה ההיא?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, מאיפה אפשר לרכוש רשת שמסננת אבק (בצפיפות כמו שמגיעה בחלק מהמארזים), בחנויות הגדולות יש מסננים אבל הם ענקיים ולא מתאימים למחשבים. אני רוצה לבנות עוד שורה של סינון אבק עבור המארז כי יש די הרבה אבק בחדר. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 5.7k צפיות
  17. לא יודע איזה לקנות כי הרי המבחר בEBAY עצום ואני מפחד סתם לחכות חודש לאיזה זבל סיני שגם ככה לא יהיה טוב. אני צריך גם מגן מסך לאיפון 4, גם מגן מסך לגלקסי אס, וגם מגן סיליקון טוב ויפה לגלקסי אס. אם מישהו יכול לעזור יהיה נחמד , תודה.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by nadavshalom12,

בארץ יש אוניברסיטה פתוחה בעברית שיש בה אופצייה של אפיק מעבר לאוניברסיטת תל אביב למשל יש כזה דבר בחו"ל, באנגלית, שמאפשר להתקבל לאוניברסטאות בחו"ל? או לחלופין, לאוניברסטאות יוקרתיות יש אופצייה של מכינה במקום בגרות והמבחן המקביל לפסיכומטרי?

19. Started by EyEOnE,

ערב טוב חבר'ה, אני לקוח בחברת אורנג', החברה עצמה לא מאפשרת לבצע שיחות לחו"ל אלה פותחת את הטלפון שיהיה אפשר להשתמש בספקית משנה כגון בזק בינלאומי או 012. על איזה חברה האיתם ממליצם? חשוב לי גם שאני יוכל לשלוח גם SMS'ים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shuy,

באדיבות מדריך הבבון לרשת

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני וחבר מעוניינים למכור כמה שטויות ביום עצמאות (סטיק לייטים, עגילים מנצנצים ועניינים- מצאנו חבילה טוב במחיר ממש זול) בלי בסטה או עניינים, הסחורה בתיק-מקסימום איזה מגש שיהיה תלוי עלינו להציג אותה עכשיו, מצד אחד שמעתי שצריך רשיון רוכלות בשביל למכור ביום העצמאות, עניין שעולה לא מעט כסף ואם לא מוציאים אחד כזה מסתכנים בהחרמת כל הסחורה+קנס רציני... מצד שני, שמענו שביום העצמאות ספציפית יש פטור מרשיון וכל אחד רשאי למכור מה שבא לו... מה מהשניים נכון, ובמידה וצריך רשיון-כמה עולה להנפיק אחד כזה ובמה זה כרוך?

• 8 תגובות
    • 9.9k צפיות
  22. אני משעות הבוקר מנסה להתחבר לחבילה הזאת. נציגים לא יודעים על מה אני מדבר בכלל, מחברים אותי לכל מיני שירותים לא קשורים לכלום. אני יודע שקיים כזה דבר. כמה אתם משלמים על השירות? אני מתחבר בגלל פינגים בלתי נסבלים ב-World of Warcraft.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by etz,

שלום לכולם, קודם כל התוודות קטנה - כבר כמה שנים שלא כתבתי כאן באתר... לאחרונה חזרתי כצופה סמוי וזאת ההודעה הראשנה שלי מאז, מרגיש ממש נוסטלגי. אז ככה: לאחרונה נרשמתי ללימודי הנדסה במוסד שהוא ללא ספק הידידותי ביותר לסטודנט ובעל הרמה הקלה ביותר, הלא הוא הטכניון. ועכשיו ברצינות, אמנם עוד לא התקבלתי באופן רשמי אבל אני צריך להכין את עצמי מראש. עברו הרבה שנים מאז שלמדתי מתמטיקה בבי"ס, וגם שם לא הייתי מהמבריקים ביותר (ציון בינוני+ ב-4 יח"ל), ולכן אני מחשיב את עצמי כבעל חור די רציני בנושא. נכון שעשיתי פסיכומטרי לא מזמן ובהצלחה רבה אבל רובנו יודעים שהחומר המועט הנלמד שם הוא של חטיבת ביניים ולא ברמה גבוהה במיוחד. השאלה שלי בעצם היא האם מישהו מכיר איזשהו קורס ריענון בנושא? אני יודע ש…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by DUDEnamE,

יכול להיות הדבר הגדול הזה שנקרא גוגל יקרוס?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מעט מאד אנשים מחוברים, בעיות בשליחה ועוד ? למעשה לדעתי הבעיה עדיין קיימת...

• 8 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.