עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by asafgolan,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1668721 אין מילים.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by Shoko,

אני מחפש אתר שמאפשר להוריד סרטונים מצחיקים מכל העולם למחשב חוקי כמובן. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כמו Angina. תודה

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  4. מישהו יודע מה הטלפון הישיר לחנות? תודה,

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by תחמן מתימן,

שלום,אני בן 17 ולא עשיתי בחיים בדיקת דם זה נוראי?? יכול להיות שאני חולה במשהו ואני לא יודע? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. התחלתי את הקורס השבוע, נשמע בהחלט משהו מעניין ומשהו בהזדמנות. הקורס הזה עובר כמחזור בודד בכל שנה, כלומר 16-20 טכנאי מ.א. חדשים כל שנה - וזהו. מישהו מכיר טכנאים כאלו? שמע על הקורס/תפקיד? ברמת העקרון קורס של 8 שבועות בבה"ד 7 וגם לחבר'ה כמוני שרצו מר"מ כדי להתעסק במחשבים וחומרה בעיקר אמורים לאהוב את הקורס הזה גם כן כמו שהבנתי...

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  7. Started by OnlyOne,

היי, אני אחיו של OnlyOne אני פשוט משתמש בכינוי. אני בן 15 ואשמח לעזרה בבחירת מגמות, אני מתלבט כבר המון זמן ולא מגיע להחלטה אז אשמח לעזרה. המגמות שחשבתי עליהם הם: ביוטכנולוגיה-ביולוגיה(2 מגמות) מה הבעצם המקצוע שמשתמש בתואר מסוג זה? מול אלקטרוניקה ופיזיקה(2 מגמות)

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  8. ובכן לפי הכותרת בטח המחשבה הראשונה שעולה לראש היא סייבר סקס, אבל זה נדוש, חסר טקאט וזה פשוט ALL TALK AND NO WALK העיניין הוא שיש לי חברה בחול, ואני רואה אותה עוד 54 ימים, ואני משתגע פו בינתיים רק לדבר בטלפון או עם המקלדת, ומחפש רעיונות מקוריים לדברים שאפשר לעשות (רעיונות חופשיים בלי גבולות) עם long distance יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן, לפני כמה חודשים ראיתי כמה אנשים משחקים בזה בפאב ומאד התלהבתי, ולא היה לי מושג איפה להשיג אחד לפני כמה זמן ראיתי ציור שלו /ב/... לא משנה איפה (אתם תבינו לבד) ואני רוצה שמי שמכיר את זה כאן יאמר לי איפה קונים! [attachment deleted by admin]

10. Started by yogev_k,

חברה אני מחפש מישהו שרשום ב-ebay שיהיה אמין בלי חארטות .. אני מב"ש אבל לא חייב שהמזמין יהיה מב"ש.. המזמין מקבל כסף על ההזמנה ועל זה שהוא בכלל מזמין לי. לרציניים. יוגב..

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  11. http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH1.jpg http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH2.jpg הבחור ניסה לעשות מארז מעץ, אבל נתפסה לו האצבע במנסרה או משהו והלכה לו רבע מהאגודל: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני גם תכנתתי לעשות מארז מעץ, אבל עכשיו אין סיכוי שאני אעשה אחד. אני מת מפחד שיקרה לי מה שקרה לו. האצבע שלו תישאר כך דרך אגב, זאת אומרת רבע ממנה ישאר תמיד חצוי. אני גם תכננתי מחר לעשות חלון עם ג'קסו לדלת המארז שלי, אבל עכשיו אני יכול לשכוח מזה, אפילו לדרמל אני לא מתקרב. אני פשוט אקנה דלת שלמה מספרספקס שתתאים בדיוק למארז (מידות אני אקח לפי דלת המארז עצמה). אין יותר מודינג בשבילי :'( :'( :'( למה הסתכלתי על ההודעה עם המודינג והאצבע ה…

• 70 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by cpubitch,

האם צריך להתאים את סוג הזיכרון של הכרטיס מסך לסוג הזיכרון של הלוח? לוח אם http://www.msi.com/product/mb/P45-Neo.html#/?div=Detail ברצוני לשים לו כרטיס מסך עם DDR3 הלוח אם תומך רק ב DDR2 תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

היי, זה שיר ששמעתי לכמה שניות פעם אחת ברדיו אז אני לא ממש זוכר\יודע הרבה עליו, בכל אופן אני חושב ששמעתי שורה כמו: i won't let you take this war on you או משהוא כזה.... בכל אופן, אם אתם לא מזהים לפי השורה אם אתם יכולים פשוט תירשמו שירים שהמילה WAR מופיע בהם (זה פופ עכשווי). תודה רבה!!!.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  14. ישראל קליין נעדר מ 28 לחודש הוא פרסם באותו יום סדרת מכתבי "אני מאשים" על עמוד הפייסבוק שלו. נגד רשמת הוצאה לפועל, גרושתו, ועוד. לפני כ 10 שעות, יש פרסום בקיר שלו של איזה משחק. משחקים יכולים לפרסם לבד או שחייב להיות שהוא פרסם ? גם ברוטר

15. Started by solo53,

שלום מחפש אתרים שבהם ניתן לזהות לפי IP מאיפה הוא (מדינה) תודה

16. Started by huber,

הי. יש משתמש כלשהו שפירסם מודעה בטרייד-זון. האימייל שהוא השאיר שם לא תקין. יש דרך אחרת ליצור עימו קשר?

17. קיבלתי לאחרונה Yes MaxHD וכל הניווט בו איטי ומעצבן (ה- Yes Max הרגיל שהיה לי עבד נפלא). זה רק אני?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by LastForOne,

אני יודע שטחנו כבר את הנושא הזה, אבל זה כל הזמן משתנה. נכון לעכשיו, איזה חנות הכי מומלצת? אני מחפש חנות מקצועית, זולה, עם מגוון רחב מאוד של חלקים, ושיש לה סניף באיזור חיפה...

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by beni123,

ידיד שלי פגש השבוע חבר שמתעסק בתחום של מחשבים החבר שאל אותו היכן הוא נוהג לקנות ציוד למחשבים ואמר לו שבעיקר אצל אייבורי. (אני אישית קניתי אצלהם 2 מחשבים לבית שלי וטפו טפו עובדים מצוין כבר שנתיים +) אז הוא התחיל להגיד לו שהם מרמים במעבדים - שהם ממירים אותם כך שא"א לדעת שבעצם קיבלת מעבד חלש יותר או מהו כזה. (והיתה גם הפניה של dell אליהם שלא ישתמשו בשם שלהם או משהו כזה) הידיד שלי פנה אלי וסיפר לי כדי שאנסה לברר אצל מכר שלי שהיה פעם איש מכירות באייבורי - אבל הוא טוען שאין דבר כזה. אני לא פתחתי את האשכול כדי להשמיץ את אייבורי אני וגם החבר שלי קונים שם באופן קבוע - ואני אישית לא ראיתי/חוויתי בעיות. אם למישהו יש הוכחות ממשיות או מישהו שעבד שם ויודע על כאלה דברים בבקשה שישלח אלי…

20. Started by Boy,

שלום, אני חדש בפורום פורום נהדר מקווה להשתלב . אני צריך עזרה במתמטיקה בכמה תרגילים אני מאוד אודה לעוזרים , אם למישהו יש בעיה הוא יכול לפנות אליי ואני ינסה לעזור התרגילים שאני לא מצליח לפתור, אני מבין שישנם כמה אנשים בפורום שמתמטיקה זה בשבילם לא בעיה אז בבקשה אם אתם יכולים תשקיעו 5 דקות מזמנכם ותפתרו לי את התרגילים או לפחות תעזרו לי ותסבירו לי או שתיתנו לי אתר שמתמחה בנושא. תודה רבה . =)

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מצאתי קישור במועדפים שלי...אתם חייבים להכנס ולראות. בסה"כ מלפני שנתיים וחצי... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=4946.0;topicseen תיהנו HF

• 58 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. ולא סתם רקעים לא איכותיים ;D תודע

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by J0n1,

הכל התחיל שרציתי לקנות פוסטר של להקת המטאל Slayer ואז הבחנתי שבכל הפוסטרים היפים, מתנוסס מאחורה סמל הלהקה קראתי גם שהוא סמל ממשלת הרייך השלישי בגרמניה, אך שהסתכלתי בויקיפדיה הוא בכלל לא נראה כך http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fd/Reichsadler.svg/800px-Reichsadler.svg.png השאלה אם הסמל שלהם לקוח מסמל ממשלת הרייך, והאם יש עוד משמעות? אני רוצה לקנות פוסטר כזה לחדר, וכל אחד שיראה אותו ישר יבוא לי ב"יא נאצי מה אתה שם פוסט של היטלר על הקיר זה של הנאצים בשואה!!1111!!אחדדד"

• 49 תגובות
    • 8.2k צפיות
  24. Started by kawaii,

כשאתה אוכל אוכל ערבי, משתמש במילים ערביות, מדבר במבטא ערבי לפעמים, ועדיין שונא ערבים. כשיש לך דחף בלתי נשלט לקחת את המגבת מהבית מלון הביתה... כשאתה יכול לזהות ישראלי בכל מקום בעולם מרחוק תוסיפו משלכם חברה, תעשו את זה מעניין..

• 44 תגובות
    • 5.8k צפיות
  25. תגידו היום בלילה מחזירים את השעון כאילו אחרי חצות או מחר ??

דיונים חדשים בפורומים