כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם תעזרו לי.. פשוט כל ה"מודיעינים" למיניהם עושים לי כאבי ראש ובלאגן..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כפי שחלקכם אולי זוכרים, לפני שבועות אחדים פתחתי ת'רד עם בקשה לטיפים לבניית נעלים להליכה על המים היום התקיימה התחרות בחמד"ע, ואני עם הקבוצה שלי זכינו במקום I (היו שני מקומות ראשונים), (אני הלכתי על המים, אחד צילם, והשני עזר לי לעלות על הנעליים) בנסיון הראשון עברתי את הבריכה (10 מטר) ב 1:58 שניות, בנסיון השני, דקה אחת.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני רוצה להתקשר לטלפון קווי בספרד איך עושים את זה בחינם מהמחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
פתחתי נושא חדש, כי הקודם לא באותו נושא בידיוק, אם זה אותו נושא , אין לי בעיה שיאחדו את הנושאים. לעניין: האם מישהו יודע אם מוכרים בדיוטי פרי ציוד היקפי למחשב וכל מה שקשור? אתן דוגמאות לרכיבים שהייתי מעוניין, אם מוכרים האם המחירים נמוכים משמעותית? מעבד E8400 - בארץ כ900 ש"ח רמקולים לוג'יטק Z10 - בארץ כ800 ש"ח כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 - בארץ כ460 ש"ח מארז אנטק P182 - בארץ כ750 ש"ח עכבר G5/G9 - בארץ לG5 כ220 ש"ח מקלדת לוג'יטק WAVE - בארץ כ285 ש"ח
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר איך בדיוק הדבר הזה עובד? נכנסתי לאתר האוניברסיטה הפתוחה http://www.openu.ac.il/ ואני לא מוצא הרבה מידע. כסטודנט בתיכון (י"א) מה אני יכול להשיג דרך האוניברסיטה עד לגיוס (ו/או במשך הגיוס)?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ידוע לי שכשקונים מאורנג' או סלקום מכשיר דור 3, חייבים לרשות גם חבילת גלישה של דור 3 (גם אם לא נשתמש בה). מישהו יודע כמה מידע מקבלים כאן? 30MB? 100MB? וזה לרוחב פס של 1.8Mb? וכמה זה עולה? תודה למי שיודע...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין שני קורסים: ASP.NET או MICROSOFT.NET 2005. הראשון נמצא רחוק מאד מביתי, אבל אם הוא טוב בצורה משמעותית מהשני אתמודד עם זה. שניהם אורכים את אותו הזמן (כעשרה חודשים) ועלותם זהה. השאיפה שלי היא בסופו של דבר לעבוד בתכנות אתרים. אם מישהו פה למד ויודע ויכול לתרום אודה לו מקרב לב תודה ויום טוב.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיים דבר כזה? אני מתכוון למחשב עבור שחמט שאפשר לקחת לכל מקום -אבל ברמה נורמלית ולא של ילדים. לא מחשב נייד רגיל!
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הנה הגיעה לה עונת החומנים והיום היו לי כבר 4 בחדר וכולם עפים ומתנגשים בקיר. אף פעם זה לא עניין אותי אבל עכשיו שאני חושב על זה.. למה בדיוק הם מתנגשים בקיר זה כיף להם? הם לא רואים? הם שיכורים? מישהו יכול להסביר לי?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי, חיברתי את המחשב לטלויזיה עם הכבל, רואים אחלה מהטלויזיה אבל שומעים מהרמקולים של המחשב, מישהו יודע איזה הגדרות צריך לשנות בשביל שישמעו מהטלויזיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
סבא של וסבא שלי נולדו במושבה בריטית.. ועלו לארץ אחרי הרבה שנים.. לכן לשניהם יש עכשיו אזרחות בריטית.. השאלה האם אני יכול להוציא אזרחות בריטית.. אם אמא שלי תוציא? כי הבנתי שבכל אזרחות זה הולך בדרך שונה.. אז מישהו יודע אם אני יכול להוציא אזרחות בירטית אם יש לאמא שלי? יש לציין שאמא שלי נולדה בארץ..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בספטמבר אני מתחיל קורס של 5 י"ח מתמטיקה,כי פישלתי בתיכון. בכל מקרה,יש למישהו איזו הצעה מה ללמוד,לעשות,משהו מועיל?
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
השפיץ של פרגי ניצח את התחת של גרנט... מה דעתכם על המשחק??? GLORY GLORY MANUNITED!!! manchester united uefa championship 2008 I've paid my dues - Time after time - I've done my sentence But committed no crime - And bad mistakes I've made a few I've had my share of sand kicked in my face - But I've come through We are the champions - my friends And we'll keep on fighting - till the end - We are the champions - We are the champions No time for losers 'Cause we are the champions - of the world - I've taken my bows And my curtain calls - You brought me fame and fortuen and everything that goes with it - I thank you all - But it's been no bed of roses No pleasure cruise - I con…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חברים מישהו פה עבד או עובד כמלצר בקייטרינג ? אני מחפש עבודה עם גמישות מבחינת ימים ושעות. הבנתי שמקבלים את הכסף בסוף כל יום עבודה, איך השכר ? איך הטיפים יחסית לעבודת מלצרות במסעדה ?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, סתם דבר שרציתי לדעת, אם לבן אדם יש פטור לינת בית מקפ"ס, קבן, ויש הקפצה בלילה פתאום לחזור לבסיס, האם הוא חייב לחזור? (אני מדבר על ג'ובניק מת) תודה
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר, מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת (דגם 42LG60 / 42LG6000), מכל הבחינות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אם עושים 5 יחידות מתמטיקה ו5 יחידות מחשבים.. התעודת בגרות היא תעודת בגרות עם 10 יחידות מדעיות.. או שלא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קודם כל קישור: http://www.hp.co.il/perpet/ אני זכיתי בכרטיס זוגי האם עוד מישהו קיבל כרטיסים והולך?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו מפה נבחן ב18.5 בתורה שבעל פה? אם כן ספרו איך הלך והאם יש לכם את הפתרונות? תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-