עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תיראו אני רוצה ליקנות מחשב חדש בקרוב שמתי את העין שלי על חנות בראשון בשם סקי פי סי ואבא שלי עובד בראשון אבל הבעיה שנגיד יש בעיה ואני צריך לתת את המחשב לתיקון החנות נסגרת ב 6 וחצי והוא לא יכול להספיק להגיע... עכשיו השאלות שלי הם ככה מה דעתכם על החנות? מישהו קנה מהם וממליץ , ועד עכשיו לא היו לא תקלות? מה קרה אם כן היו לו? ושוב יש להם אחלה מחירים זולים האם הם אמינים או עושים צרות? אני גר ברעננה ... ואבא שלי די בטוח שאייבורי הם טובים וכולם לא ממליצים עליהם ואין להם את החלקים שאני רוצה למחשב אבל בכללי אתם ממליצים עליהם יותר לעומת סקי פי סי ? תנמקו בבקשה מה דעתכם... האם יש עוד חנויות מרכז שאתם ממליצים ולא עשו צרות? נ.ב האם אתם מכירים חנות בשם SMART PC ????

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by UdiDani,

שלום לכולם, בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב ואני מעוניין בחוות דעת על החנות zol4u. (www.zol4u.co.il) אינני מעוניין במפרט כלשהו רק בחוות דעת על אמינות החנות ואיכות השירות שלה... תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by danielzy,

חבר שלי רוצה לדעת מה דעת הקהל פה על החנות Ivory מחשבים. תודה. לי הוא לא מאמין מישומה

4. Started by Gamer 77,

אני מעוניין לרכוש מחשב מKSP ואני מעוניין לשמוע את דעתכם..... אני שמעתי הרבה ביקורות על החברה הזאת ,האם זה רק השמצות של המתחרים או זה באמת נכון?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  5. היי פתחתי לא מזמן עסק קטן והייתי שמח אם תתנו חוות דעתכם על הכרטיס שאני עומד להדפיס אני לא מעצב גרפי, עשיתי כמיטס יכולתי בעזרת פאוור פוינט, אז נא התחשבותכם כל פידבק והצעות לעזרה יתקבלו בברכה תודה נתי עוד עיצוב של הלוגו כמובן שעל הכרטיס יופיע גם טלפון ואתר אינטרנט

• 53 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. היי אנשים, אני שוקל לעבור לאיזור הזה, רחובות כמו צה"ל, הפועל הצעיר, ח"ן וברל כצנלסון הם בהחלט ברשימה שלי. רציתי לשאול האם יש פה מישהו שגר ברחובות האלה ובאיזור הזה ויכול לתת לי חוות דעת על איך לגור שם. בעיקר מבחינת אוכלוסייה ורמת הפשיעה (פריצות לקומות נמוכות וכאלה). אז אם יש מישהו מהאיזור, לשעבר מהאיזור או מכיר טוב את פתח תקווה, אשמח לחוות דעת(כמה שיותר, יותר טוב).

• 26 תגובות
    • 7.2k צפיות
  7. וואלה קניתי אותו סביבות אוגוסט 06 נדמה לי, אני יודע שהיה בנזונה אז סתם רוצה לדעת אם עדיין נחשב טוב או שכבר לא משהו -אנלא מעודכן בגלל הצבא, אגוז כבוד לוחם אם - DS4 ספק - LIBERTY 500 זכרונות - OCZ 2GB 800 MHZ CL4 כ. מסך - RADEON X1900XTX מעבד- Intel® Core2 CPU 6300 ד. קשיח - WDC WD2500KS-00MJB0 מארז - GIGABYTE AURORA צורב דיוידי לא כזה קריטי איזה משהו של פיוניר לא עושה בעיות מבסוט ממנו דווקא תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by koko0,

חבר שלי בלהקה די חדשה, והם מחפשים אנשים שמבינים במוזיקה להגיד להם איפה להשתפר (במוזיקה עצמה, לא בקליפ). אין לי מושג איפה אפשר לחפש אנשים כאלה, זה היה נראה לי המקום הראשון לחפש...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! השאלה בכותרת האם זה באמת רק 19.90 בלי כלמני זיוני שכל? האם הוא נוח? חחח זהו בערך לבנתיים, תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by ariel-ro,

רציתי לשאול איך SKYPC (מבחינת איכות הרכיבים שהן מביאים, הרכבת המחשב, פחות חשוב לי הידע של האיש מכירות כי אני בא עם מפרט מוכן)? יש להם תצוגה של מארזים במקום? כי פשוט ראיתי שהם זולים ושמעתי פה ושם על המלצות, אבל רציתי לשמוע עוד כמה תגובות הרצתי חיפוש ולא מצאתי

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by pazitush,

לפני כחודש ראיתי באתר של חנות זו עכבר לוגיטק (TRACKMAN) במחיר אטרקטיבי. הטרחתי עצמי וניגשתי אליהם פיזית והזמנתי אותו. שבוע עבר ואיש לא טרח ליצור קשר. יצרתי קשר עימם ולאחר כיומיים נקראתי לחנות. מסתבר שמה שהגיע זה לא המוצר שהזמנתי. חכיתי עוד שבוע ושוב, ביוזמתי, לאחר שהתקשרתי נקראתי לבוא. באתי. ביקשו מחיר כפול ממה שסוכם. לטענם, טעות באתר. סירבתי. לקחתי המקמה ועזבתי. בקיצור, לדעתי גם השירות לקוי וגם האמינות בעייתית. לא מומלץ !!!

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  12. סיימתי לראות כרגע את הסרט הזה בHOT ולדעי מדובר בסרט משובח מאוד מה אתם חושבים על הסרט הזה?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQwOTYsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by lubian,

היום נכנסתי לחנות KSP בסניף נצרת-עילית כי אני מפה, רציתי לקנות 2 דיסקים קשיחים של טרה HD103UJ, ביקשתי ממוכר (לא יודע איך קוראים לו, בחור עם קוקו) והוא הלך להביא אותם. אחרי כמה דקות של המתנה הוא הגיע עם דיסקים. אני בדקתי את הדיסק ראשון ויזואלית וראיתי שיש לו 2-3 שריטות באמצע ליד עיגול, שאלתי אותו מה זה , למה זה שרוט, הוא אמר שכנראה פתחו את הכופסה עם דיסק לפני זה. אני הבנתי שהוא מנסה למקור לי דיסק משומש או מתוקן, כי שריטות כאלה באמצע יכולות להופיע או משימוש או מנפילה של דיסק, אבל לא מפתיחה של אריזה. בדקתי ויזואלית דיסק שני והוא נראה בסדר, ביקשתי ממנו להחליף את הדיסק ראשון ולהביא לי אחר, אבל הוא אמר שאין להם ויש רק את 2 האלה מהסוג הזה. אני אמרתי שאז אני לא רוצה לקנות אכשיו ו…

• 86 תגובות
    • 7.6k צפיות
  15. במקביל לדיווח מ-Steam שמציג שיפור אפסי למצבה של AMD בשוק המעבדים, עדכון מצד מפתחת המבחן PassMark מצייר תמונה שונה לחלוטין ואופטימית הרבה יותר לכתבה

16. Started by icebreak,

http://chir.ag/stuff/sand/

• 23 תגובות
    • 7.3k צפיות
  17. Started by sausage,

lol

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

זה נראה כמו גדוד נגד גדוד, יאללה מיום ליום הנוער מתדרדר בצורה לא רגילה... :-\ http://www.metacafe.co.il/watch/231884/israeli_hooligans/

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by matrix66,

כמו שהכותרת אומרת... התחלתי לרוץ פעמיים בכל שבוע בתחילת החורף עם חולצה תרמית, וחיפשתי חולצה לריצה לתקופה של האביב-קיץ מצאתי אחרי חיפוש את החולצה הבאה שנראית לי די סבבה אבל לא מצאתי מקום שמוכרים אותה... http://gearup.co.il/476/adidas-response-running-tshirt-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%90%D7%93%D7%99%D7%93%D7%A1-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A1/ יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין אותה? או המלצה לחולצה אחרת? (בדגש על חולצה ולא גופייה..) תודה רבה.

20. http://www.likecool.com/USB_Air_Conditioned_Shirt--Gadget--Gear.html רגע, אולי הייתי צריך לפתוח את זה באוברקלוקינג וקירור? "בית השחי שלי מגיע ל 38 מעלות במאמץ, זה נחשב תקין?"

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

נלקח ממטאליסט: דווח כי צוות הביטחון בנמל התעופה הבין לאומי בברמינגהם שבאנגליה דרש מאזרח אנגלי בשם דייב אוסבורן להפוך את חולצתו בטרם יעלה למטוס, כי עליה התנוסס ציור של שני אקדחים מוצלבים. לטענת אנשי הביטחון, החולצה, הנושאת את הלוגו של קבוצת החלקה על גלגיליות בשם "Guns N Rollers" עלולה הייתה להלחיץ את הנוסעים האחרים בטיסה. אוסבורן אמר בתגובה: "אני בעד אבטחה מוגברת, אבל זה היה פשוט טיפשי". מנהלי השדה התנצלו ואמרו כי אנשי הביטחון "הגזימו בתגובתם". תמונה של החולצה המסוכנת :screwy: :lol: :screwy:

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by FARKASH7,

חולצה של פומה- http://i3.photobucket.com/albums/y89/m19888/146.jpg משחק נחמד יש 10 שלבים http://www.pizmogames.com/games/mindreader/

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by levyronen,

שלום מישהו יודע איפה אפשר פה בארץ להשיג חולצות כמו של הלוחמים בUFC יש להם חולצות אדירות של TAPOUT , WRRIOR, AFFLICTION וכאלה ממש בא לי על כמה כאלה ולא מצאתי פה בקניון למישהו יש מושג או יש כאלה?

• 35 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. היי שיצא בטמן מתחיל היה מלא שטויות בחנויות ובקסטרו היה חולצות של בטמן רציתי לדעת אם מישהו כבר ראה בחנויות אם יש דברים כאלו? במיוחד חולצות.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by LIOR1994,

איפה ניתן להיג בזול חולצות כדורגל כמו ברצלונה ארסנל מילאן

• 3 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.