כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
עשיתי היום את הבגרות בהיסטוריה ולא הלך לי משהו... בגלל שנות העשרים - איזה שאלות קשות! אז נראה לי אני אקבל בסביבות 80-85, והמגן שלי הוא 100. השאלה שלי היא - נגיד ואני מקבל ציון ממש נמוך בבגרות, והמגן 100, אז משנים את האחוזים של הבגרות והמגן לטובת הבגרות? אני הבנתי שזה 50-50, ואם יש הפרש גדול בין המגן לבגרות של נגיד 25 נקודות - אז זה הופך ל30 אחוז מגן ו70 בגרות. זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אני שוקל ללמוד את הנ"ל במכללת הייטק, אשמח לשמוע דיעות על ההסמכה, ועל הדרישות שלה בשוק (האלטרנטיבות שאני שוקל הן A+ או mcitp)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/1429665/pulsar_mania/
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דף X באינטרנט, הוא לא מכיל לא תאריך, לא שעה או כל רמז אחר על התאריך שהוא נוצר יש דרך לדעת בוודאות באזיה תאריך הדף נוצר? או באיזה תאריך השינוי האחרון? (ומה השינוי?)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין כל כך מה להרחיב, שלחתי להם מייל מהסיבה הפשוטה שהם היו ממש בסדר בהתחלה. המוצר רשום להם במלאי מיום ראשון או שני. בשני התקשרתי לוודא זמינות ואמרו לי שאין... זה המיילים שלי איתם מאז... (מייל ראשון) שלום, ברצוני לקנות את ה- GECUBE HD4870 , לאחר בירור עם החנות היום, הבנתי כי המוצר בדיוק יצא מהמלאי, אשמח אם ישלח לי מייל או ייצרו איתי קשר לכשיגיע ע"מ שאבוא ואקנה אותו כמו כן, האם תיתנן הנחת מזומן לתשלום במקום? שאלה טכנית נוספת: לפי הבנתי, מומלץ להחליף את המשחה הטרמית המגיעה עם המוצר, האם אוכל לעשות זאת ללא פגיעה באחריות או שנגיעה בקירור פוסלת אחריות אצלכם? (תשובה אחרי שעה בערך) ---------------------------------------------------- היי, אמת,הכרטיס רק נקלט במחסן המרכזי בצפון,בסנ…
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב אז חשבתי איפה כדאי לקנות... איזה חנויות מחשבים מומלצות בשירות טוב, מחירים וחלקים טובים? ואם כבר דודה שלי טסה- אולי עדיף לקנות בדיוטי פרי חלקי מחשב או בכלל בחו"ל... ובקשר לדיוטי פרי, מי שיודע: 1. אם קונים ציוד בדיוטי פרי,הוא נשאר בשדה התעופה ואז לוקחים- מקבלים את זה לפני בדיקת המכס? 2. בדיקת המכס זה כשעוברים בקו האדום או הירוק? 3. לוקחים מכס רק על מוצרים שהם סגורים הרמטית? 4. אם מישהו פה עובד בדיוטי פרי, אפשר לקבל עזרה בקשר לדגמים שיש שם? 5. מה שווה לקנות בדיוטי פרי? תודה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כמה צבעים יש בסיבית אחת שאני בוחר ב-32 בהגדרות?? איפה שההגדרות של המסך..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום כמה חולצות, ואחת מהם היא החולצה המוכרת של אינטל. כתוב בעיגול Insane Inside ואז למטה במקום פנטיום כתוב Venhtium processor מזה Venhtium? הבנתי שזאת מילה שהתחברה עם פנטיום, אבל איזו מילה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בזמן שיטוט בזאפ :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הייי בוקר טוב. קיבלתי היום 250 ש"ח קנס על מהירות מופרזת. עכשיו זה היה מיד אחרי ירידה ואני טוען שנסעתי אזור ה100 (כביש של 90) אבל השוטר הראה לי את הלייזר על 120 קמ"ש. בכל מיקרה הסתכלתי קצת על הנתונים של הלייזר והיה רשום "ממל"ז מודד מהירות של "כתם הלייזר" ולא של המטרה הנבחרת - לכן אין להשתמש בו לאכיפת מהירות של מכונית שהיא גוף תלת-מימדי. בטווחים גדולים קיימת אפשרות ש-"כתם הממל"ז" ינוע על גבי מטרה. תופעה זו נקראת "החלקה". היצרן ככל הנראה מודע לבעייה זו. הראיה לכך, על פי מפרט היצרן הטווח המירבי הוא 275 מטרים בלבד, כאשר לא יודעים את תכונות ההחזריות של המכונית המשמשת כמטרה. הואיל ומשטרת ישראל איננה יודעת בכל מקרה ומקרה מה ההחזריות (Reflectivity) של מכונית אשר שימשה כמטרה אקראית…
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ביום חמישי התקשרו מהביטחון של הדואר כדי לבדוק מה יש בחבילה ולאשר, כלומר המוצר הגיע לארץ. עד היום לא הגיע אליי שום פתק אדום הבייתה, התקשרתי לפקיד הדואר והוא אמר שעוד לא הגיע חבילה. המוצר הגיע יותר מהר מארה"ב לארץ מאשר הוא יגיע בארץ אליי. ההשערה היא שזה אולי תקוע במכס, זו גם ההשערה של פקיד הדואר שזעף על ההתנהלות שלהם רוב השיחה. מישהו יודע מה המספר של מכס ישראל ובאיזה שעות הם פועלים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 16.4k צפיות
-
-
התחלתי ביום ראשון קורס קיץ בכימיה באוניברסיטה. ידעתי שאוניברסיטה זה לא תיכון והמרצים לא לועסים את החומר עבור התלמידים, אבל לעזאזל לא ציפיתי לזה. מגיע מרצה, מראה מצגות, עושה הרצאה וזהו. אין חומר כתוב, אין תרגילים, אין הפנייה לספרים. איך אני אמור ללמוד ככה? הבנות בקורס הכי מעצבנות אותי. הן תופסות את השורות הראשונות וכל ההרצאה מסכמות חומר. דפים על גבי דפים. איך?! אני לא מבין איך הן מצליחות לשמוע, להבין ולסכם. זה לא אנושי. אתמול החלטתי לנצל את אפשרות הקלטת קול ב-iriver clix והקלטתי את הכל ההרצאה. לפחות יש מה לשמוע ברכבת, אבל עדיין מכאן ועד למידה לציון טוב יש דרך ארוכה. למישהו יש טקטיקה? איך לומדים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את NIGHTWISH הכרתי רק לפני בערך חצי שנה, אחרי שחבר שלי השמיע להם איזה 2 שירים שלהם. את הזמרת הישנה דווקא לא כל כך אהבתי, ואת האלבום האחרון שלהם אני אוהב מאוד. כמעט את כל השירים שם אני אוהב, אבל אחד הטובים שם ואולי הטוב ביותר זה Meadows of Heaven. זה פשוט... יפה! כששומעים אותי (לפחות כשאני שומע...) שומעים את כל הקולות והצלילים שיש בו, וזה יוצר מנגינה כזת שמתאימה לסיום של סרטים.. אני יכול לשבת ולשמוע את זה עם אוזניות א על פול ווליום בחדר, וכל פעם אני נהנה מחדש... אחד השירים הכי טובים ששמעתי. מה אתם חושבים עליו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה D: שמעו, יש לי המון חולצות שחורות של להקות ( אתם יודעים השחורות האלו עם ההדפס הזול והלא איכותיות) , ובכביסה מן הסתם הן מתכווצות,אבל בצורה ממש מוזרה : החולצה עצמה מתכווצת, אבל ה"למטה" של החולצה, כלומר, התחתית של החולצה דווקא מתרחבת ונשארת תלולה ואז החולצה אחרי 5-6 כביסות כבר לא ניתנת ללבישה בגלל שהיא נראית מוזר ומצחיק. יש למישהו אולי טיפים להתמודד עם זה? תודה ולילה טוב P:
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי פה תרגיל מול העיניים ממבחן כניסה לאוניברסיטה זה משוואה עם שברים עשרוניים ורגילים בחילוק וכפל + סוגריים קיצר תרגיל שרק מחשבון יכול לפתור בצורה רגילה אך מבקשים לפתור את התרגיל מבלי מחשבון בצורה הפשוטה ביותר עכשיו חשבתי על משהו קטן אבל זה לא הפשוט ביותר לדעתי ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך בדיוק אמורים לפתור זאת המשוואה שווה ל1/2 זה בעצם שבר עצום (בלי נעלמים) שווה ל 1/2 עכשיו אמרתי נשווה את המונה ל X ואת המכנה ל 2X אבל לא נראה לי זה הכי טוב מה אתם אומרים
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום. ראיתי באחד האשכולות שאין מכס על מוצרי מחשבים, כגון כרטיסי מסך,מעבדים וכו'. הרעיון קסם לי, משום שבקרוב אני אהיה בארצות הברית, ואני גם צריך מחשב, אז חשבתי להרכיב לי מפרט בחו"ל ולהביא אותו ארצה. חשבתי לקנות הכל בחו"ל, חוץ ממארז, שיהיה קצת קשה להביא. הכנתי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. האם אכן אין שום מכס ו/או מע"מ על חומרה מחו"ל? 2. כדאי להביא חומרה משם? קצת קשה יהיה לנצל אחריות 3. מה כדאי להביא מחו"ל? איך המחירים של Newegg לעומת הארץ? (אני יודע שיותר זולים, אבל האם הם מספיק כדאיים כדי לרכוש משם) 4. כדאי להביא HDDים במטוס? זה לא ינזק מכל הדרך? 5. הספק שם מותאם לארצות הברית? או שכל הספקים אותו הדבר? תודה רבה, דורון
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד עכשיו אני הייתי קונה עם השירות Isracard.web וזה ממש לא נוח כל פעם להטעין כרטיס שונה בכסף ולוקחים עמלות כל פעם אני מחכה לתגובות תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים בעלת הדירה שלי לשעבר דפקה אותי בקטנה, 200 שקל נזק, אבל על העקרון שהיא ניצלה את העמדה שלה(לא נפרט כדי לא לחפור), אני הולכת להכניס לה. מישהו הציע שנקח לה קקטוס ענק שנמצא מחוץ לדירה שלה, אבל זו גניבה. אבא הציע שנגיש תלונה בעילום שם למס הכנסה. גם אם לא ימצאו אצלה כלום, זה יעשה לה קצת סרט, למרות שאני די בטוחה שיש לה מה להסתיר (משכירה דירה מחולקת, גבתה ממני על ארנונה ומים יחד עם השכירות, בטוח מעלימה מס..). קיצר.. חיפשתי באתר של מס הכנסה ולא מצאתי. אפשר לעשות אתזה בכלל? מישהו יודע איך? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אם לדוגמא אני מזמין מוצר מNEWEGG איך אני יודע כמה יעלה לי המשלוח? אין לי מושג איפה לבדוק ומעולם לא עשיתי הזמנה.. בבקשה עזרה.
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, שאלה לי אליכם: כידוע, אם עורכים בדיקת שתן, ניתן לאתר סמים כגון אמפטמינים, קתינון ומתקטינון עד יומיים-שלושה... מה לגבי בדיקת דם?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה יכול למנוע ממני להגיע למקומות אחרים? אם כן איך אני יוצא מזה? תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על כל המדיות של VERBATIM, יש 50% הנחה על הפריט השני (הזול מביניהם) OFFICE 2007 HOME STUDENT (כולל WORD, POWER POINT, EXCEL, ONENOTE), רשיון ל-3 מחשבים- 400ש"ח
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה של אימא שלי מארה"ב רוצה לשלוח לי מתנה, והיא ביקשה שאני יגיד לה איזה... היא לא אמרה כמובן כמה היא מוכנה להשקיע, אבל אני לא מתכוון לבקש משהו שעולה יותר ממאה דולר. בעיקרון אני מתלבט בין נגן חדש, לאוזניות למחשב, כי לא עלה לי משהו אחר בראש. (יש עוד דברים שאני צריך, אבל יקרים מידי לדעתי) אני מאוד ישמח לשמוע המלצות על עוד מוצרים, והמלצות על אוזניות טובות או נגן מולטימדיה טוב (עכשיו יש לי אייריבר U10 עם 512 מגה בייט שקניתי בגלל תקציב דחוס, ונפח הזיכרון כבר מתחיל להציק לי). רצוי עד מאה דולר, לא כולל משלוח לארץ כמובן... תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף תמונה לפרופיל שלי באתר הזה אבל אני לא יודעת איך, ראיתי שצריך לעלות תמונה לאתר אינטרנט, אבל אין לי מושג איך עושים את זה אשמח לעזרה מורן
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-