עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, לא מצאתי איפה מתאים לפרסם את זה אז ננסה פה. מאתמול שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד בג'ימייל. כל פעם שאני נכנס למייל, המייל עצמו לא מופיע ומופיע רק תיבת טקסט של reply. אם אני לוחץ על תיבת הטקסט אז נפתחת לי הודעה חדשה כשבתוכה גם המייל המקורי. דוגמא: http://awesomescreenshot.com/00ao8lv79 מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה? יש לציין שהיא לא הופיעה כששידרגתי למראה החדש של ג'ימייל, אלא ביומיים האחרונים בלי קשר לכלום..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by darq,

עד לפני חודש חודשיים כל יום שהייתי נכנס לאתר הייתי נתקל בכתבות חדשות על כל מיני טכנולוגיות. ג'דטים, משחקים. אפילו אם חלק מהכתבות היו מתורגמת זה היה כייף לקרוא. היום כמעט ואין כתבות חדשות... ולא חסר חדשות. זה רק אני או שיש בעיה באתר מבחינת תוכן? לא חסרים מגזיני טכנולוגיה וחומרה בעולם. אבל בשבילי HW תמיד היה הטוב והמעניין והמקצועי בישראל. לדעתי זה חבל שהוא לא מתעדכן מספיק.

3. שלום חברים, הפעם יש לי סוגיה בעניין צרכנות. רכשתי בקבוק Johnnie Walker - White Label (לאלו שלא יודעים מדובר בוויסקי לא ממש איכותי) במכולת השכונתית, במחיר שלהפתעתי היה יקר מן הרגיל - 400 ש"ח לעומת 300 או אפילו 200 במקומות אחרים. הייתי מאוד לא מרוצה מן העסקה, והורדתי לפני כמה זמן את הבקבוק מהמדף בחדר כדי להתבונן עליו, ואז ראיתי- הבקבוק אטום וסגור הרמטית לחלוטין. האם הדבר הזה עלול להשפיע על איכותו, וטיבו של המשקה, בהנחה והוא נסגר (בזמן לא ידוע) ועמד הרבה זמן על המדף של המכולת? אני חושש שמישהו לא ניסה להחדיר לי משהו למשקה, אז אם זה הסיכון היחיד אני מוכן לוותר. הלכתי למכולת והיה שם מוכר שאומר שהוא זוכר אותי, וניסה להתווכח האם הבקבוק היה פתוח או לא. לאחר מכן הוא הציע לי לחזור ל…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Xilver,

אם אני לא יכול, ואתן לאבא שלי להשקיע במקומי. איך אני עושה זאת? אני רוצה להשקיע במשהו מסויים, לא לתת ליועץ שם לשחק עם הכסף

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by kinggil,

http://www.legit.dk/ :lol:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by alex.turovsky,

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ice2k,

היי חברה שלי נוסעת לארה"ב וחשבתי אולי לבקש ממנה לקנות רכיבים למחשב כי כידוע שם זה דיי זול. אני לא יודע מה כדאי לקנות או לא (מבחינת מעבד,לוח אם,זכרון,צורב כ.מסך) אבל חשבתי על כרטיס מסך. כרגע יש לי GF3 TI200. רציתי לדעת אם נכנסים שם (נגיד ניויורק) לחנות ברחוב כמה כרטיסים יעלו ? דגמים כמו: GFFX 5600/ultra RAdeon 9600 /PRO TI4200 64/128 MB אלו הכרטיסים היחידים שאני חושב כדאיים בשבילי יחסית למה שכבר יש לי , ורק כדי להבהיר - אני לא מתכנן להשקיע או להחליף אלא רק חושב שזו הזדמנות למצוא משהו בזול וככה לקבל משהו טוב יותר בלי להשקיע הרבה. כמו כן רציתי לדעת אם צריך לשלם שם מע"מ ובאיזה סדר גודל , ואם כן האם מקבלים החזר בשדה תעופה ומאיזה סדר גודל של מחיר. אשמח גם לקבל תשובה ממי שכבר הת…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by 1immortal,

LMFAO !!! אני מצטער , אבל הייתי חייב ....

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yogev_23,

מישהו חווה את זה, שהגיע חבילה למחסנים שבוע שעבר אבל עדיין לא מעודכן הסטטוס באתר? אוקי, מובן אם אנשים קצת התלהבו מCyber Monday אבל עד כדי כך?! הם תמיד מעלים באותו יום וכבר 3 ימים שלא, ואין מענה באימל.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by NadavAfuta,

היי, אני מתגייס בעוד כשבוע ואני רוצה לקנות מכונת גילוח לפני הגיוס... ראיתי בהרבה מקומות שממליצים על סדרה 7 של בראון. מישהו משתמש באחד המכשירים מסדרה זו? אני אשמח להמלצות לעוד מכונות גם...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום! בשבת בנינו לצאת ללונה פארק בתל אביב, ניתקלנו בקושי בחזרה, אין קווים שמגיעים מהלונה פארק לאלנבי במוצ"ש... אם מישהו מכיר דרך כלשהי (לא ברגל ולא מונית) אשמח לדעת. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, יש לי חבר שטס בחורף לאירופה ולא יודע בדיוק איזה יעד לבחור...הוא מתכנן על גרמניה, צ'כיה והולנד בכללי אבל פתוח להצעות... הוא טס לשבועיים והוא גם רוצה לקנות כל מיני דברים אבל רוצה לדעת מה באירופה יותר זול מארה"ב ששווה לקנות (וגם כמובן יותר זול מבארץ), הארדיסק חיצוני? מחשב נייד? בגדים? אוכל מומלץ? מסעדות? אתרים ופסטיבלים טובים? אשמח לשמוע המלצות ליעדים בחורף, תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אז ככה,אתמול אח שלי מקבל דואר רשום,הוא פותח ולהפתעתו הוא מוצא כתב תביעה על זה שהוא גרם לתאונה מלפני איזה שנתיים...עכשיו ככה: דבר ראשון השם והת"ז הם של אח שלי,מספר רשיון הרכב הפוגע הוא לא! אח שלי לא היה אף פעם מעורב בתאונה כלשהי,לפי כתב התביעה הוא נסע אחורה ופגע ברכב שהיה מאחוריו,החלון הקדמי שבור,הפרונט דיי קבצ'ה...הרכב הפוגע הוא על שם איזו גלידריה בהרצליה (לא הבנתי אם הוא כביכול שכר משם רכב או עבד שמה אני צריך לשאול עוד פעם)...הקטע שבחיים הוא לא עבד בשום מקום כזה...והקטע שהכי קורע זה שאין לו בגלל רשיון על רכב!!! רק על אופנוע!!! הוא דיבר עם עורכת הדין שמבצעת את התביעה והוא מסביר לה שזה פעם ראשונה שהוא שומע על זה ושאין לו שום קשר לתאונה..היא הייתה דיי סימפטית והסבירה שט…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by IG,

הפרק החדש בהשראת 300... לוקח את פרק הסנוק

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by issac,

ערב טוב, צריך את עזרתכם במציאת תחפושת, מדובר בתחפושת לזוג גברים שהפואנטה היא שהוא אשכנזי ואני ואתיופי. לצורך העניין שנה שעברה התחפשנו לדמויות מהסרט גברים בשחור, והשנה חשבנו על "ג'אנגו ללא מעצורים". רעיונות יתקבלו בברכה, תרגישו חופשי להתפרע עם הדימיון.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. טובה מבחינת שירות\אמינות\אחריות. KSP היום יצאה לי מהרשימה מכיוון שאין לה את החלקים הדרושים לי (אני צריך את החלקים מהר לפני ש- hl2 יצא) + האחריות לא מספקת - שנה אחריות לכרטיס מסך של 2500+ ש"ח. אז חשבתי אולי על נועה מחשבים אולי או על זיגזג, אבל אני צריך שישרתו אותי טוב ושהאחריות תתממש בלי בעיות מהבית (אני גר בירושלים). זה מאדו חשוב לי! דבר שני אני מעדיף חנות שיש לה את מעבדים 3000+ 4 Bit ל- s939 וגם שיש להם 6800GT. אני מאוד מצטער אם זה הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה להשים את זה. תודה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by IG,

לפני שאתם שולחים אותי לגוגל- ניסיתי... כבר כמה שעות אני מחפש שם בלי הצלחה לעניין: אני רוצה להזמין טיסה לאירופה באוגוסט, ואני רוצה לדעת איזה טיסות יש, מתי, וכמה עולה כרטיס. ניסיתי את כל האתרים של וואלה וכו', ואפילו הגעתי לאתר שמציג את לוח הטיסות בבן- גוריון.... אבל יש עם זה בעייה: לפי הלו"ז, יש טיסה של ישראייר בתאריך מסויים וזמן מסויים שמתאימים לי, אבל כשאני מחפש את הטיסה באתר של ישראייר- היא לא מופיעה! מה שאומר שאני לא יכול להזמין כרטיס... אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by OutRaGe,

היי, התקנתי את התוכנה Object dock של Stardock ועכשיו יש שם מעין פלאגאין של תחזית יומית נכנסתי להגדרות יש: Enter zip or country code: אחרי חיפוש קצר בויקיפדיה ראיתי שזיפ קוד זה תקן שקיים רק בארה"ב ו-Country code מצאתי כמה מספרים אבל זה עדיין רושם לי Weather information unavalible אולי לא מצאתי את המספרים הנכונים...? http://en.wikipedia.org/wiki/Country_codes:_H-I#Israel אם יש למישהו מושג בנושא אני מאוד אודה לו אם הוא יביא לי את ה-Country code של פ"ת או לפחות של ת"א תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום אמרו לי למצאו מידע על גיפ של פורד שלא נפוץ בארץ הגיפ או פחות לשטח או יותר יוקרתי השם שלו זה אקסקורס משהו דומה לזה לבד לא מצאתי מידע עליו או תמונה אז אם מישהו מכיר או יודע עליו מידע שיכתוב תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הדינזאורים הופכים רשמית לדבר החם ביותר בעולם הקולנוע והסרטים, כאילו ששנת 1993 מעולם לא עזבה אותנו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/רשמית-עולם-היורה-הוא-הסרט-המכניס-ביותר/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by חלפון,

אחד הדברים החזקים ברשת http://www.youtube.com/watch?v=eBGIQ7ZuuiU

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם מתארגנת קבוצה לתביעה משותפת לכל נפגעי השירות של KSP כרגע אנחנו מונים כ 50 איש וזו רק ההתחלה מקווה לשמוע באשכול זה חוויות לא נעימיות שבטוח ש90 אחוז ממי שקנה שם חווה שיהיה שבוע מצוין בינתיים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by X-BLADE,

לאחר שציפיתי בו הייתי חייב לשתף משהו... פשוט אדיר! http://www.youtube.com/watch?v=q4hXTrBwbbk אגב אם משהו מבין את מה שהם אומרים אשמח לתרגום קל...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by THE_COMMANDER,

יש לי נוקיה 6120 מישהו יודע איך אני מגדיר אותו לרכב אני מתכוון דרך הפינים (למשל מי שרוצה לנסות דיבורית אישית- לוקחים חוט חשמל ומחברים את הפין השמאלי לזה שלידו מימין) אז הבנתם אני מחפש את האפשרות של הרכב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. אני כבר בעל חברה ( חוקית ורשמית כמובן ) שעיקר הפעילות כרגע הוא באינטרנט ( אכסון אתרים ורישום דומיינים ). אני מחפש מקור ( מספר ספקים וייבואנים ) שמהם אוכל לרכוש חומרה וציוד. אין לי צורך במלאי, ואני לא רוצה שתהיה הגבלה על הכמות שאני רוכש ( בלי מינימום ככה וככה יח' ). כמובן שרצוי שזמן ההספקה יהיה כמה שיותר מהיר, אך זה לא הכי חשוב עבורי. אני אשמח לקבל פרטי קשר, כתובות אתרים, טלפונים או כל דבר אחר שיעזור לי. תודה, מישה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים