כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אני שוקל לרכוש מחשב מחברת TMS. התרשמתי מהמבחר באתרם ומהמחירים. אני מתגורר באיזור המרכז, ואני מתלבט האם לרכוש מחשב מחנות שנמצאת בצפון. אני מודע לכך שיש להם מעבדה בת"א (איני תל אביבי, אך זה קרוב יחסית). - האם השירות, החלפות רכיבים והתיקונים, במקרה הצורך, יהיו נוחים למרות שהחנות בצפון (המרכז עם כל הרכיבים)? - כמה זמן לוקח להחליף / לתקן רכיבים? - מה בנוגע לאחריות, האם עדיף לרכוש רכיבים מהיבואן המורשה? אודה עבור משובים על החנות ממי שכבר רכש אצלם. אם יש לכם המלצות אחרות - גם אלה יתקבלו בברכה. תודה רבה! 8)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתה לי עכשיו מתכונת במתמטיקה 5 יחידות [שאלות 005] ובשאלה בחשיבה הסתברותית בחיי יום יום היה לי נתון מסויים שהיה קשור ל p(a/b אבל התבלבלתי ועשיתי את זה כנתון p(b/a ובגלל זה כל הטבלה הלכה ואיתה על התשובות שלי. מנסיונכם, כמה המורה תוריד על זה במקרה הגרוע? זו טעות גוררת אז לא נראה שהיא תוריד הכול. אציין שהתשובות בכל הסעיפים היו נכונות לטבלה, כלומר, התשובות נכונות לטעות שלי.
-
מישהו ששיחק באסטרטגיה RED ALERT 2 זוכר התקן בקרת מזג האוויר? כנראה מה שפעם היה תאוריה, עכשיו מיושם באולם אמיתי: http://metmatters.blogspot.co.il/2011/05/weather-control-haarp.html http://he.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program יש דעות קונספירציה שצונאמי ורעידת אדמה בפוקושימה לא היה אראי: http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=147&contentid=8343&page=2
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו שמתי לב, שאיפה שאמורים ליהיות מספר התגובות שלי, כתוב leet(מצורפת תמונה) וזה לא רק בפרופיל אלה בכל הפורומים למה זה, ומה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רב, בעת ניסיון פריצה לדירתו של בני פרקו הפורצים את פס המתכת שבתחתית הדלת וכנראה זרקו אתו. האם ניתן ללא הזמנת מומחה להשיג את הפס שחסר ולהתקין אותו? בתודה ראש אברהם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
https://m.youtube.com/channel/UCIsvxGiZwlx3f4hQMiu8zkA
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי - בבני ברק ב140 שקל משכולם לוקחים 200 מי שצריך גם : שיגיד
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנוי היום עם תשתית בזק+אורנג' במהירות 4 מגה ומשלם בערך 200 שקלים. רוב התשלום הולך לבזק, כולל דמי תשלום חודשיים לקו טלפון קל, והם בשום אופן לא מוכנים להוריד את המחיר. הרשת החדשה שלהם NGN, שכוללת מחירים זולים יותר, גם לא הגיעה אליי וייקח שנה או שנתיים במקרה הטוב לפי מה שהבנתי! אז חשבתי לעבור להוט, והם הציעו לי חבילה של 12MB ב-119 שקלים, ובמקביל הספקית בזק בינלאומי הציעה את אותה החבילה ב-93 שקלים. עם התחייבות לשנה לכל חברה בנפרד. מבחינת התשלום הנוכחי, כבר רואים שמשתלם לי לעבור להוט ולבזק בינלאומי, אבל השאלה היא אם בכללי נתנו לי מחיר טוב ללקוח חדש? אין לי שירותים נוספים של אף אחת מהחברות, אז אני לא יכול לקבל הוזלה מסויימת. דרך אגב, אורנג' משום מה מציעים רק 10MB ב-95 שקלים…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש מידע קונקרטי האןם יס תשדר את הסופרבול השנה בHD? אני יודע ששנה שעברה שודר בלי פירסומים מקדמים. האם גם השנה זה יהיה ככה..?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ה-U3818DW מצטרף אל קטגוריה שהולכת ומתפתחת, מצויידת ביחס גובה-רוחב בלתי רגיל של 24:10 ותג מחיר מאסיבי לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. ביום שישי, שילשום, שמעתי בשעה 1 בלילה בערך ברדיו (באוטו) שיר שאהבתי מאד מאד אך לא קלטתי את שמו. קרה לכם פעם ששמעתם שיר מסויים איפשהו ונורא אהבתם אותו אך לא הצלחתם לזיכור את שמו וחיפשתם אחריו נואשות? (או שזה רק אני..) ובכן לי זה קרה! השיר בהחלט איך נאמר.. ריגש אותי.. אני יפרט את כל הפרטית המעטים שאני זוכר: זה היה ביום שישי, שילשום, בתחנה 99 בסביבות השעה 1 בלילה (אם זה עוזר למישהו) השיר היה צעקני כזה הוא לא היה שקט! ואם איני טועה רק בנות שרו בו עכשיו אם זיכרוני אינו מטעה בי היה בשיר מעין פיזמון שכזה.. מילים מילים מילים -היי היי היי- ואחר כך זה הישתנה ל פעמיים -היי היי- ה- *היי* הוא לא ההיי שאנחנו אומרים אחד לשני, אם הייתי יודע איך לנקד (אין לי WORD או משה…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynettours.co.il/HomePages/CdaDepartment/0,1272,487,FF.html למישהו יש מושג על איזה רמת מלונות מדובר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביקורת על Foxpc יש אבל מעולם לא ראיתי על סניף מגדל העמק באופן ספציפי. אשמח לביקורת רעות/טובות אבל בבקשה - לספר את כלל הסיפור בין אם זה טוב או רע ולהיות רציניים ואמיתיים. מעבר לזה,מיבחינתי הם צצו משום מקום כי מעולם לא שמעתי עליהם עד לפני שנה או משהו כזה. כמה זמן הם קיימים מישהו יודע?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נרשמתי לאיזה אתר ומאז הוא שולח לי הודעות שאני לא מעוניין בהן. יש דרך לחסום את האתר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל החבר'ה הטובים, אני רוצה לאחל לכולכם צום קל (אם אתם צמים כמובן) וגמר חתימה טובה. וכמובן סליחה ומחילה אם פגעתי או העלבתי מישהו מכם בלי כוונה (או שאולי עם :asthanos:) צום קל וגמר חתימה טובה ידידים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו נתקל בסופגניה בלי אקמול עם סוכר מומס וצבע מאכל ? נא לדווח. נ.ב למי שלא יודע, ריבה עושים מפירות.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתחיל ללמוד (קצת באיחור-16.5) ורציתי לדעת באיזה אתר הכי כדאי ללמוד לתאוריה? ומה אתם ושבים על האתר הזה, אם מישהו מכיר? לחץ כאן אשמח לקבל כל עצה .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדיון הזה מישהו ביקש את המשחק הזה והרימו גבה.. זה לא אמיתי, זה sp well.... guess again! play!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן רציתי להתייעץ אתכם בקשר לקורס שקיבלתי שחיל האוויר התגייסתי לחיל האוויר לפני חודש בערך ואחרי שבוע מיונים שיבצו אותי לקורס קשר קרקע קיבלתי שבוע חופש כי המפקד של הקורס לא נמצא והוא יגיע עוד שבוע אני מתלבט אם לסרב קורס לנסות לעבור לקורס אבנט כחול או משהו שקשור למחשבים במיון שלי לא פתחו את הקורס כי זה היה מיון גדול והוא נפתח רק לאנשי טכ"מ (כאלו שעשו י"ג י"ד מחשבים ...אני עשיתי אלק') אם יש פה מישהו שיודע פחות או יותר מה עושים בקורס קשר קרקע ובסדיר זה ממש יעזור לי כי אני מתלבט אם לנסות לסרב ואולי להגיע לאבנט כחול אני יודע שזה קשה אבל אני לא יודע אם שווה לי לפסול את הקורס הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה שלי נוסעת לארה"ב וחשבתי אולי לבקש ממנה לקנות רכיבים למחשב כי כידוע שם זה דיי זול. אני לא יודע מה כדאי לקנות או לא (מבחינת מעבד,לוח אם,זכרון,צורב כ.מסך) אבל חשבתי על כרטיס מסך. כרגע יש לי GF3 TI200. רציתי לדעת אם נכנסים שם (נגיד ניויורק) לחנות ברחוב כמה כרטיסים יעלו ? דגמים כמו: GFFX 5600/ultra RAdeon 9600 /PRO TI4200 64/128 MB אלו הכרטיסים היחידים שאני חושב כדאיים בשבילי יחסית למה שכבר יש לי , ורק כדי להבהיר - אני לא מתכנן להשקיע או להחליף אלא רק חושב שזו הזדמנות למצוא משהו בזול וככה לקבל משהו טוב יותר בלי להשקיע הרבה. כמו כן רציתי לדעת אם צריך לשלם שם מע"מ ובאיזה סדר גודל , ואם כן האם מקבלים החזר בשדה תעופה ומאיזה סדר גודל של מחיר. אשמח גם לקבל תשובה ממי שכבר הת…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצחיק, הזוי, ושאר הדברים שעושים סרט טוב הבהרות: -הת'ראד נפתח לשם דיון\ המלצה על הסרט Lets Go To Prison בלבד. -ולא להפוך את זה ת'ראד המלצות לכול מה שאתם רוצים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-