כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
מתי נכנסת התקנה שתהינה 60 שאלות במבחן התאוריה? צודהה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
OK OK... זו היא קלאסיקה אמיתית... צוות Vgames (לפני שהפך להיות אתר מסחרי) כתב לחג הפסח של לפני שנתיים (או שלוש) הגדה חדשה... http://vgamers.vgames.co.il/hagada/index.html אתם מוזמנים לצחוק...
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איזה מבין שני המסוקים הללו יותר טוב יותר יקר יותר חדש? SUPER COBRA OR HEPATCHI?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הקדמה כללית: אחותי עובדת משמרות. כל פעם אחרי שעובדת משמרת לילה, היא חוזרת וישנה כחצי יום. כל רחש ומן הסתם כל צלצול טלפון מעיר אותה והיא מתקשה מאד לחזור לישון. הקדמה לבעיה: סבתא וסבא שלי עברו את גיל 80, הזיכרון כבר לא משהו, והם רואים באמא שלי את השליח שלהם לענייני כל. בנוסף, הם מתקשרים כל הזמן לידע אותה על כל שטות, קטנה אשר תהיה. זה מגיע לרמה שסבתא שלי מסוגלת להתקשר לפה 6-11 פעמים בין השעות 7 בבוקר ל13:00 בצהריים, וזה רק החלק הראשון של היום, כדי להגיד לה דברים כמו "יצאנו לקניות" / "אכלנו צהריים" / "סבא קם, אני ישבתי" / "חזרנו מקניות" / "אם את בקניות, תקני לנו חלב" / "עכשיו אנחנו אכלנו ארוחת בוקר" ... אני מניח שהבנתם. מאחר והצלצולים הללו מעירים את אחותי, אמא שלי חיפשה פתרון…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל אם מישהו קונה שמה קבוע ויכול להביא לי המלצות על מה יש לשם לב - זה יתקבל בברכה חוץ מזה כשאני קונה מוצר ומביא אותו לארץ האם אני משלם עליו במכס? אני מדבר על מוצר יחיד לא על יבוא מסיבי! ואם יש איזה דף שמה שמסביר את כל הסמלים והדברים זה מאוד יעזור לי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בירוקרטית הבאה, עקב העובדה שבית הספר שלי הוא דתי: אני בן 17 (י"ב) לומד כעת את הסמסטר הרביעי של תואר ראשון בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באוניברסיטה העברית. אני לומד במסגרת של "מעמד מיוחד" - כלומר אני לומד קורסים כאוות נפשי שלא משתייכים דווקא לתוכנית מסויימת, אך והיה ואם ביום מן הימים אתקבל לתוכנית לימודים מסוימת אז לא אצתרך לחזור על הקורסים שכבר סיימתי. דיברתי עם מזכירות הפקולטה להנדסה, ובגלל שהממוצע שלי גבוה יחסית (97) אז לאחר שצברתי כבר 66 נ"ז (ובסוף הסמסטר הנוכחי אם לא אכשל באף קורס, אצבור 101 נ"ז מתוך 180 שהם כל התואר) אמרו לי שאני לא צריך פסיכומטרי רק מבחן אמיר וזכאות לתעדות בגרות. עכשיו בבית הספר הדתי שבו אני לומד, ע"מ לקבל תעודת בגרות חייבים ללמוד בגרו…
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ... תודה
-
- 8 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
יש לי כדורסל כחול צהוב גודל 5 עם חתימות של שחקני מכבי תל אביב.. הקבוצה מעניינית לי תאחוריים והכדור הזה לא אומר לי כלום אני מת להעיף אותו בשביל קצת כסף כמה דבר כזה שווה לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אחרי שהחלטתי שאני זקוק קצת ל $$$ (אני אסתפק גם בשקלים חדשים..) החלטתי להתייעץ ולנסות לקבל עזרה ממכם אנשי HWZONE.. אני בן 16.5 ואני מחפש עבודה(לא מקדונלדס) שתהיה לי לכל חופשת הפסח ושתהיה אצל מעסיקים או משהו עצמאי.. אז אני אשמח אם תזרקו רעיונות: אני בינתיים חשבתי רק על אולי לימוד אנשים זקנים איך לעבוד בWORD או לגלוש באינטרנט \ לפתוח איזה חוג לילדים(אשמח לרעיונות לחוגים..).. בבקשה תהיו רציניים .זה מאוד חשוב לי.תודה.
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי....יש שיר ששמעתי פעם, כשיצאנו לאילת לשבוע, אני לא מצליחה להיזכר בשם שלו, ואין לי מושג מי שר אותו... המילים הולכות ככה (בערך): בא לה על הקיץ...בא לה על הים.... עם ביקיני עם חוטיני בא לה על כולם היא מזיזה את הישבן....הכל אצלה מוכן... בא לה שחבל לה על הזמן... לה לה לה לה... חחח...משהו כזה....אם מישהו יודע את שם השיר ומי שר אותו... זה דחוף.....תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה לא מזמן קיבלתי מיני מקרן שנראה די חמוד והחלטתי להשתמש בו לראות בו מדי סרטים וכו'.. לפי מה שאומרים באתרי מכירה זה שיש לו חיבור למחשב נייד אך אני לא יודע ממש איזה כבל צריך (האם זה VGA TO VIDEO?) ובמידה ואני כן מחבר אותו למחשב איך אני מפעיל אותו במחשב שאני אוכל לראות דרכו? מדובר במקרן כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720739 אשמח לשמוע מאנשים שכבר יש\היה להם את זה גם עצות שלהם על איך להשתמש בזה.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש בפי שאלה, אולי קצת מוזרה בנוגע לצריכת החשמל של המחשב שלי. יש לנו בבית כמה מחשבים שמחוברים ברשת ולא מיזמן היצטרף עוד מחשב חדש לעסק. עכשיו אנחנו (אני ואחי) משאירים כמה מחשבים שיעבדו גם בלילה (לדוגמה כשאנחנו מורידים משהו) וכשאבא שלי הבין שעכשיו עוד מחשב יצטרף "לזלילת החשמל" בבית הוא לא היה הכי מרוצה מהמצב (נסכם זאת כך: הוא לא רצה אפילו את המחשב עצמו ) עכשיו שאלתי היא, מהיא כמות החשמל שהמחשב החדש "יזלול" (נגיד, לשעה לדוגמה). או שעם לא תוכלו להגיד לי זאת, אז אולי להשוות את צריכת החשמל למכשיר חשמלי אחר בבית.? זהו המיפרט מחשב שאמור "ליזלול" את החשמל intel pentium 3 1005 Mhz (7.5 X 134) לוח אם- asus cusl2-c זיכרון ראם-384MB sdram כרטיס מסך- NVIDIA gef…
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
בלי מילים. http://www.mhaifa.co.il/Fanzone/Columns.asp?col=669 שולט.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. וואלה רציתי לישאול (תאלו שיש להם מושג או עברו ניתוח אף) אם אני עובר ניתוח אף, האם ידוע לכם שיש איזה שהם בעיות בנשימה בעקבות הניתוח? אם זה בטווח הקרוב או הרחוק.. או כל בעיה אחרת..? אלו מכם שעברו תניתוך תנו תהערות שלכם, עצות, איפה הכי כדאי לדעתכם לבצע תניתוח, כמה זה עלה לכם, ומה שעולה לכם בראש.. תודה..
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שבקרוב יהיו ממירים חדשים ו נוכל לבחור כל דבר מתי שבא לנו איזה חזק זה עכשיו אני מבין למה חות מתקשרים אלינו כל יום ו מציעים הצעה חדשה ,מפחדים!
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
היי, אני לא יודע עד כמה זה קשור, אבל בתור אחד ששנים קונה כרטיסי מסך ולוחות של חברת GIGABYTE, אני נכנסתי עכשיו לאתר שלהם וראיתי משהו שלא כל כך אהבתי. מתוך רשימת הארצות, יש שם ארץ שנקראת palestine ב middle east, ראו screenshot זה קצת מעצבן ומתחיל להרתיע אותי אישית מהחברה הזו. מה איתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתחיל את הסיפור מההתחלה... קניתי לוח של ABIT מדגם FATALITY לוח UATX. לאחר פחות משנה הלוח מת... החזרתי אותו לKSP והם נתנו לי זיכוי מלא לכסף... הוספתי 50 שקלים ולקחתי לוח של גיגהביט מסוג G33MDSR2... לפני שבועיים הלוח מת.... הלוח עדיין באחריות!!! החזרתי אותו לחברה והם אמרו לי שעוד שבוע אני אחזור והכל יהיה מטופל... אחרי שבוע חזרתי...ואמרו לי תתקשר עוד כמה ימים....כמובן שהתקשרתי...ועדיין לא מוכן... הלוח חזר כעבור שבועיים.... הם החזירו לי לוח של אינטל (לא חדש, או בכל אופן הוא בא בשקית אנטי סטטית) במקום מה שלחתי....אמרתי לא נורא...שאני אצלהם אני רואה שהלוח הוא עם קול של 2 ערוצים (השאלה האם זה הגינוי ללוח G33)... יש 4 יציאות SATA במקום 6... האם הגינוי שהיבואן נותן לי לוח של אינטל…
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, אז קודם כל אני חדש בפורום ואני מצטער מראש אם כתבתי את ההטדעה הזו בפורום לא מתאין=ם ואם כן בבקשה שיעבירו את זה למקום הנכון ולא ינעלו.. אז יש לי שאלה לגבי משקפי תלת מימד יש לי מסך FULL HD בבית והורדתי סרט של תלת מימד כמו של IMAX עכשיו אין לי משקפי תלת מימד רציתי לשאול מאיפה אפשר להשיג (לקנות) משקפי תלת מימד כמו של הIMAX עם העדשות השקופות או משקפי תלת מימד האדום כחול האלה ואם זה משנה מה לקנות אם זה נותן את אותו האפקט?
-
- 8 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
-
אני לבנתיים ראיתי רק אחד, הלך לי הצוואר מלהסתכל למעלה אז חזרתי לחדר מישהו הצליח לראות?
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן..... יש לי ב24/6 מבחן מעבדה באינטרנט ואני לאדע בדיוק על מה הם בוחנים אותי ומה שואלים........ המורה שלי חתיכת הומו שלא מבין מהחיים שלו אז אין טעם לשאול אותו וגם הוא לא יענה.... אז מי שעשה את הבגרות הזאת יכול להגיד מה שואלים ואיך זה הולך בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התפנה לי סכום קטן של כסף שאני רוצה לשרוף. אני לא אוהב לטייל בחו"ל. זה לא מספיק בשביל לקנות אוטו. זה מספיק בשביל לקנות אוכל טוב/דברים לבית. הנה כמה דברים ממש מגניבים שקניתי ואני מבסוט: 1) Rust-Oleum Never Wet זה נשמע לא מלהיב (מרססים את זה על החלק שמנקים איתו שירותים וזה יוצא ללא טיפת מים או לכלוך!) אבל אם תראו את הסרטון, אני בטוח שתתלהבו: http://www.businessinsider.com/this-water-repellent-chemical-spray-is-one-of-the-most-incredible-things-weve-ever-seen-2013-7 2)Panasonic Lumix 3D מצלמת תלת מימד עם וידאו בתלת מימד במחיר טוב. 3) אני הולך לעשות SIDE SHOWER במקלחת שלי. משהו דומה לזה: http://www.archiproducts.com/en/products/72801/dolce-wall-mounted-adjustable-side-shower-d…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-