כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
בניגוד לביקורים קודמים שם, נשאלת השאלה: אם אני מתכוון לטייל ללא הגבלה בארה"ב בכל תחומה (ללא חריגה מגבולותיה), ובקנדה (כנ"ל ללא חריגה). האם יש חיסונים מומלצים, נניח בגלל איזורים מסויימים שם הפחות בטוחים שהם כמעט ברמת תברואה של העולם השלישי ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי שאלה ליוצאי יחידות פלס"ר או מישהו שמשרת כרגע בפלס"ר או סתם מישהו שיודע.. איך היציאות ביחידות פלס"ר של הגדודים ? אם להיות ספציפי יותר פלס"ר גבעתי אבל אני מאמין שהפלס"ר בגבעתי , נחל וגולני יוצאים באותה מתכונת. שמעתי שיש יציאות טובות יותר משל ח"ירניקים אני יודע שזה הדבר האחרון שאני צריך לחשוב עליו לפני שאני מתגייס למקום כזה אבל זה חשוב לי.. חלק מזה שאני רוצה להיות שם זה התנאים. אז אם מישהו יכול לספר לי קצת מניסיונו האישי או מחברים שלו קרובי משפחה וכו' אני אשמח ... תודה
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ראיתי שבמפרט של מחשב למשחקים ב-2500 ש"ח כתבת על כרטיס המסך כך:"כרטיס ENTRY LEVEL". הכרטיס דרך אגב הואGeforce 9600GT 512MB 192bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D... אבל אם תסתכלו במחשב למשחקים במחיר של 3000 ש"ח תראה או תיראו שבעצם זהוא אותו כרטיס מסך ואתה כתבת שם:"כרטיס למשחקים MIDRANGE מעולה". למה הרי זה אותו הכרטיס אז למה כתבת שהאחד הוא ENTRY LEVEL והשני MIDRANGE מעולה? בבקשה תאיר קצת אור גם אם אני טועה.[br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 21:24:44 אפשר שמישהוא מהאחראים יגיב ויסביר למה?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מסתבר שטעיתי.. http://hwzone.co.il/news/1211819592/34722/
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות ב EBAY את המצלמה הנ"ל http://item.express.ebay.com/New-Canon-VIXIA-HF10-HD-16GB-HDD-SDHC-Digital-Camcorder_W0QQitemZ170219125903QQihZ007QQcmdZExpressItem שעולה בארץ בסביבות ה 8000 8500 אלף ורציתי לדעת כמה דברים: 1.כמה מכס אני אמור לשלם חוץ מהמשלוח לארץ??? 2.תוך כמה זמן אמור להתבצע המשלוח מההזמנה(התשלום מבוצע דרך PAY PAL) 3.מה קורה במקרה שאני לא מקבל את החבילה זו הפעם הראשונה שאני מבצע הזמנה דרך האתר
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
46 הכונן הקשיח 56 המהעבד ... פשש ...מגניב ... אני עוד דאגתי שהמוזיקה תהיה ב FLASH ולא בקשיח ...זה לא עזר ... מה זה הזמן מזגן ? זה מזיק הטפר הללו ?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 13:46:34 מצחיק ...עכשיו אני רואה שאני משתמש ב 800MEG זיכרון ...ו לא 3G זיכרון ....פשש לא הירגשתי את זה ...מצחיק מה שהולך פה ..[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מישהו הזמין אי פעם מוצר מאחד האתרים האלה ? המוצר הגיע עד הבית ? או שמא הוא הצטרך לאסוף אותו מהדואר\נמל תעופה\נמל ספינות.... ? נניח ואני מזמין כרטיס קול, שעולה 140$ כמה זה יעלה בערך מחיר סופי כולל מע''מ ומס וכדומה... ? אשמח לשמוע על חוויות גם שליליות וגם חיוביות של קניה דרך האינטרנט. בתודה מראש, Quantom.
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
איך קוראים לסרט הזה שפצצת אטום מחריבה את ארה"ב כמו היום היום האחרון משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בויקיפדיה מסבירים ש ^ פירושו ו ^^ = מאושר אבל מה הכוונה ב ^^^ ? סתם מענין אותי .
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברה יש לי פלאפון מוטורולה K3 שנפל לכביש ונדרס. כל המערכות עובדות בצורה תקינה לחלוטין אך המסך מבחוץ נסדק בצורה קשה, לכן גם המצלמה החיצונית לא מצלמת היטב. האם מבחינת חברת הביטוח הפלאפון שלי מכוסה?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם דווקא לפני שאני רוצה לקנות Z-5500 והמחיר היה +- 2100 בכל החנויות שבוע לפני המשכורת המחיר עולה ל2400. אז עניין אותי לדעת. מה יכולות להיות הסיבות של עליית מחירים של מוצרים כ"כ וותיקים בשוק? ושאלה לא קשורה האם בקרוב יצאו רמקולים יותר טובים ששווה לי לחכות? תודה
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם משהוא יודע מה המצב עם התקלה ב 04. לפי מוקדן שירות של בזק משהוא קרע כבל אופטי ומאז אני לא מקבל adsl
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
טוב אז ככה... קיבלתי 5000 דולר ואני רוצה להמיר אותם לשקלים אני לא ממש מבין איך זה הולך... לרגע שבו ניכתבה ההודעה לפי הבדיקה שלי באתר של בנק הפועלים הדולר שווה 3.625.. השאלה שלי היא כזאת... עם אני ילך לבנק עכשיו וימיר לשקלים את ה5אלף דולר אז יצא לי 18125 אלף שקל? ולדעתכם כדאי לי לחכות להמיר כבר חודש הבא.. כי אני רוצה לקנות פשוט אוטו ואני צריך את הכסף חודש הבא
-
- 8 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
כעיקרון כרגע הגברתי 2 מקצועות - מדעי המידע ותקשורת, בהיקף של 5 יח"ל. דיברתי עם המון אנשים ( כולל המחנכת ) לגבי תקשורת וכל אחד אומר לי משהו אחר. הדילמה שלי היא שאני רוצה לפרוש מתקשורת להשאר עם הגברה אחת. חלק מאלה שדיברתי איתם (המחנכת נכללת בקבוצה זו) אומרים שהגברה אחת בלבד לא תהווה כבעיה \ מכשול בעתיד בתנאי שההגברה השניה מעולה, דבר שאני יכול להבטיח בעיניים עצומות. אני מתלבט כרגע בנושא של האם שווה לי לקחת את הסיכון (המזערי) של לפרוש מתקשורת, הגברה הכוללת 9 שעות לימוד פרונטאליות + פרויקטים, או שזה סיכון מיותר, ושכדאי לי להשקיע בהגברה? ידוע לי ששווה בד"כ להתאמץ קצת יותר כדי להמנע מסיכונים מיותרים בעתיד, אבל הבעיה העיקרית היא שאני לא יודע מה בדיוק הסיכון. אם אני מוריד את תקשור…
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חיפשתי איפה אפשר לפרסם את זה, כנראה פה, קניתי את זה: מעבד: AMD Athlon 64bit 5200X2 לוח אם: Asus M3A78-EMH HDMI קירור למעבד: Heatpipe OCZ צורב: LG GH22NP20 DVDX22 DL ספק כוח: ג'נרי כנראה, 300W זכרון: Black Dragon 2G KIT DDR2 800MHz Geil דיסק קשיח: 320GB 16MG SATA2 HITACHI כ. מסך: Sapphire X3450 DDR2 512MB PCIE מארז: SilverStone PS01B כ. רשת USB: TP-Link USB 54MB מחיר סופי: 2,315 ש"ח מה אתם אומרים חברה?
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד לנהוג על אופנוע. אני בן 17.9(יש לי 18 ב21 לספטמבר), ויש לי רשיון רכב פרטי(דרגה B) מאז ה11/4/08. אני גר בת"א. השאלות שלי הן כדלקמן: 1. עשיתי כבר תאוריה והוצאתי טופס ירוק בשביל הרשיון הנוכחי, האם אני צריך לעשות מבחן עיוני שוב? 2. אפשר דוגמא לאופנוע שהוא "עד 125 סמ"ק" ומה המגבלות שלו(דרגה A2)? 3. מה ההבדל בין "עד 125 סמ"ק" ל"עד 33 כ"ס"(דרגה A1)? למה פה מודדים בסמ"ק ופה בכוח סוס? 4. האם בשביל לעשות רשיון לדרגה A1 צריך לעשות קודם רשיון לדרגה A2? כנ"ל לגבי A וA1 5. כמה שיעורי מינימום צריך בשביל לגשת לטסט על אופנוע?(על רכב פרטי דרגה B זה 28) 6. האם לאחר מעבר הטסט ישנן מגבלות כלשהן על הרוכב?(מלווה בטוח אין, בהתחשב בכלי רכב... יש אולי איסור…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה בעסה כשהמדפסת לא עובדת: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/266212.html ואם כבר בחתולים עסקינן... אחד, שתיים, שלוש, דג מלוח: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/266828.html יותר מדי שטויות בטלויזיה: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/258781.html
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רוצה לצייר לחברה שלי ציור,ענק ,למסגר וכל העניין הזה . אני יודע לצייר טוב מאוד ואני יכול לצייר כל דבר , הבעיה היא שאני לא יכול לצייר ללא העתקה כלומר לצייר מהראש . אז אם אפשר תמונות/ציורים יפים שאני יוכל לצייר אותם , זה מאוד יעזור לי , וכמובן משהו שיתאים לחברה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המורה לאנגלית שלי ביקש להביא שם של שיר העוסק בקשר בין הורים וילדים (כמובן באנגלית). אודה לכם אם תעזרו לי. כל שיר שעוסק בנושא הנ"ל וחוץ מ Cat's in the Cradle
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אז ככה לאחר שאני קונה את המחשב מאחת החניות ומשלם רק עבור הרכבה . מה תהליך ההתקנה העצמי שאני צריך לעשות ברגע שהמחשב מורכב (דרייברים , מערכת הפעלה , מסך ,איטרנט וכדומה ...) אשמח להסבר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום נודע לי ששיבצו אותי בחיל ההנדסה, כמובן שדירגתי במנילה את חיל ההנדסה בעדיפות נמוכה מאוד ויחידות חי"ר אחרות בעדיפות הרבה יותר גבוה אבל כמו שרובכם כבר יודעים הצבא עושה מה שהוא רוצה בלי להתחשב במה שאתה רוצה. יש לי פרופיל 97 וקב"א 55+ (אני לא יודע אם זה 55 או 56 בגלל שאין לי קשרים בלשכת גיוס, אני יודע את הקב"א רק על פי זימונים שקיבלתי), הציוני דפ"ר שלי גם גבוהים אבל אני לא יודע כמה הם בדיוק, בכל מקרה הנתונים שלי מספיק טובים בשביל להתקבל ליחידות אחרות שדירגתי גבוה יותר. התחלתי לברר פרטים על חיל ההנדסה וגליתי שיש להם פלוגת רובוטים שנקראת "פלוגת הבזק" , השאלה שלי היא איך אפשר להגיע ליחידה הזאת? (דרך אגב הייתי במגמת מכטרוניקה אם זה משנה)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באתר שלהם כתוב שאם אמצא פרסום של מוצר יותר זול מאצלהם, הם ימכרו לי במחיר שמצאתי. יש מוצר מסויים שאני רוצה לקנות, ומצאתי חנות שמוכרת אותו ביותר זול. מישהו ניסה לבוא אליהם פעם עם המודעה ולנסות להוריד להם את המחיר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעלות סרטון לYOU TUBE במשקל של 35 מגה או יותר, האם יש אתר חינמי שמאפשר עלאת קבצים בגדלים כאלה ? חיפוש בגוגל לא עזר (בתשלום) ו בYOUTUBE מאפשר העלאה של דקה אחת בלבד. הודה לעוזרים, אריאל.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-