כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
בחודש חודשיים הקרובים נגלה הוזלות ענק ברכיבי המחשבים. מעבדים, זיכרונות, כרטיסי מסך ועוד ועוד עכשיו אחרי שניגמרה חגיגת הקניות של הקריסמס והעולם המערבי מיצה את יכולת הקניה שלו, שום דבר לא יעצור את היצרנים מלתת לנו הנחות ענק, רק שנקנה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם : An שואף ל L תוכיח: An בשורש K שואף ל L בשורש K. אני מבין שיש פה שימוש בחוק הכפל בין גבולות ואז פשוט פטרתי אבל לא נראה לי שזה מספיק לתשובה חח דרך אגב אני רוצה רק רמז!
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום אני מחפש איזה פוסטר יפה לחדר לא ידעתי בכלל איפה להתחיל לחפש מבחינת מקום הקנייה- היחיד שאני מכיר זה AllPosters.com, איך הם ? איך האיכות של הפוסטרים ? לא ניתן להתרשם מהאתר כי ברור לי שהם מורידים את האיכות והגודל של הפוסטר.. לגבי נושא לפוסטר- מוזיקה סרטים ודברים כאלה לא נראה לי... חשבתי יותר על Landscapes או כל דבר אחר שהוא יותר "כללי" כמו סמלים וכו' הצעות יתקבלו בברכה עוד שאלה- חייבים למסגר את הפוסטר או שאפשר לתלות אותו איך שהוא ? P: כי המחירים של הממוסגרים מתחיל מאיזה 300 לכאלה שאהבתי..לא תכננתי להשקיע יותר מדי כסף בזה.. תודה מראש, לירן
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב אני עובד דירה לדירה גדולה יותר(8 חדרים אם זה משנה),בדירה יש שתי קומות ואני נימצא בעליונה. אני מקבל חדר גדול יותר ממה שיש לי עכשיו ועוד חדר פנימי שאפר להיכנס אליו רק מהחדר שלי. מהחדר הפנימי אני רוצה לעשות חדר "זולה",טלויזיה,סוני,שולחן סנוקר,מנגל(יש שם מרפסת קטנה),נרגילות וכו'... אני מחפש הצאות לעוד דברים שאפשר להכניס לחדר,אני מוכן להשקיע עוד כ1500-2000 ש"ח. תודה לעוזרים:]
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אנחנו עוברים דירה בעוד שבועיים את הדברים הבסיסיים לחדר שלי יש, אבל החדר הקודם היה יחסית משעמם, אז אני רוצה לעשות אותו קצת אחר. עכשיו מה צריך בכדי להפוך את זה לחדר טוב? חשבתי על משהו נחמד, להוריד מהאינטרנט כל מיני wallpapers של להקות שאני אוהב, ואבא שלי יכול להדפיס אותם על קאפה או על קנווס (הוא עובד בחברה שמייצרת את מדפסות תעשיתיות), וככה לתלול בחדר. *את הגרביים הזרוקות בשביל האותנטיות כבר יש (סתם, עבר לי בירושה מאמא האובססיביות לניקיון)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיליון דולר למי שפותר לי את הבעיה הבאה- מסיבה לא ידועה וחסרת כל היגיון, החדר שלי חם בערך ב 5-6 מעלות משאר החדרים האחרים/מסדרון בבית. אם שמים רגל אחת במסדרון ורגל אחת מעבר למפתן הדלת- אפשר ממש להרגיש את ההבדל, הרצפה בחדר חמה באופן תמוה, ועקב כך האוויר בחדר כולו חם. בלילה הטמפרטורה פה יושבת על 28-30 מעלות (שבחוץ 22-24) וביום יכולה להגיע גם ל 35, זה פשוט סיוט. בהתחלה חשבתי לנסות לנתק כל דבר שעלול לפלוט חום, תפסתי יום שהיו לי דברים לעשות מחוץ לבית, כיביתי את המחשבים (נייד+שולחני), ניתקתי את כל המטענים מהקירות ופתחתי את החלונות והדלת שיהיה מאוורר, חזרתי בערב- תנור, כבשן, איך שלא תרצו לקרוא לזה. הפתרון שרובכם תציעו בטח זה "תדליק מזגן". זה היה עובד- אם הרצפה פה לא הייתה כ"כ חמה…
-
- 48 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
הי חברים אני מחפש חדר כושר + בריכה עדיף עם ג'קוזי שניתן לקנות כרטיסיה אליו במחיר משתלם. אני לא מאמין שיהיה לי את הזמן להגיע יותר מ 3-4 פעמים בחודש ולכן מנוי פשוט לא מעניין. נווה עוז נמצא ממש באמצע הדרך שלי למשרד. למישהו יש התרשמות ממנו?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לאחרונה ירדתי במשקל. אני מעוניין במסגרת אימונים קבועה בחדר כושר באזור חולון בת-ים לצורך חיטוב הגוף (מבוגרים). מישהו מכיר ויכול להמליץ על מכון / קאנטרי קלאב ? תודה למסייעים
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לכם המלצות על תרגילים שאפשר לעשות בבית? בעקרון אני מישהוא שלא מתאמן בכלל כבר מספר שנים ואני רוצה לשפר את הלב ריאה, את השרירים(בקטנה) וגם לשרוף איזה מאה קלוריות ביום. לא משהוא בשמיים. העניין הוא שאני רוצה תרגילים יחסית מגוונים וגם לעשות אותם בבית. כי לעשות את אותו התרגיל כל הזמן זה גם לא טוב. אז אני הולך לקנות הליכון ו"דילגית" החבל הזה שמדלגים איתו. איזה עוד תרגילים אני יכול לגוון ולעשות בבית? לא צריך דברים קשים מאוד, רק בגדול חצי שעה ביום של תרגיל או שניים ולגוון את הלרגילים במשך השבוע איך שמתחשק לי. זה נראה אימון סביר?
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש המלצות לחדר כושר בר"ג - משהו לא רועש וצפוף מדי, עם מבחר גדול של מכשירים, לא יקר... יש כזה?
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הדיון האחרון על כושר נפתח פה ב2005 אולי הנושא פחות אופייני לקהילת הגיקס , אבל מי עוד מתאמן כאן? בין אם זה חדר כושר, או כל ספורט מסוג אחר - שתפו! אישית אני ללא התחכמויות רבות מתאמן 3-4 פעמים בשבוע בחד"כ.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בן 14 וחצי והתחלתי להתאמן בחדר כושר לפני שבועיים בתדירות של יום כן-יום לא (3 או 4 פעמים בשבוע) אז חברים שלי אמרו לי שהרמת משקולות פוגע בגדילה ושגם זה יכול להזיק לקליעה שלי בכדורסל עד שאני יסיים להתפתח כי זה פוגע ברגישות ביד. זה נכון?
-
- 23 תגובות
- 8k צפיות
-
-
-
אוקיי משפחתי מתעניינת בדבר רכישת בית ... כאשר הבית הוא בקומת הקרקע ומעליו יש בניין, חדר משאבות מצוי באותה קומת הבית ממש בצמוד אך טענת הקבלם שיש שם קיר כפול [ובאמת יש ממש רואים את זה] שאלתי היא האם זה מספיק כדי לספוק את הרעש הזה..? אם מישהו אולי יש לו מושג כי אני לא ממש רוצה שנרכוש "חתול בשק". תודה חבר'ה.
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לא יודע אם זה כבר פורסם פה בעבר או לא, אבל זה פשוט מדהים. יש עוד סרטונים ממשחקים אחרים גם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נבנה ב3DS MAX, נראה הרבה הרבה יותר טוב ב1080 (ונטען על 1080 בכמה שניות) http://www.youtube.com/user/JonnyboyVideos?feature=mhum
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהו מכיר וניסה את החומר? טוב/לא טוב? עדיף סנדוויץ'? או שבכלל רק עץ מלא?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! אנחנו עוברים לחולון בעוד זמן מה לאזור משה שרת (רחוב אלופי צה"ל) הייתי שמח לשמוע אילו חדרי כושר יש שם באזור (ומה לשם שינוי יש בהם). חיפשתי כבר בגוגל, עקב אי הכרת האזור אני לא יכול לדעת מה קרוב למה. נ.ב. חוץ מימית 2000 תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
-
http://www.maccabi-health.co.il/SIP_STORAGE/files/3/3423.pdf דף 41, סעיף 40. בברכה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם ... זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אני חושב . יש לי שאלה איפה אני יכול לשאול שאלות על הטורנטים, שאלות על הרטיו וכל זה ? ואם זה בכלל מותר לשאול ... אני אשמח אם מישהו שמבין בזה יכתוב כאן את המסנג'ר /איי סי קיו ויוכל לעזור לי בזה כי ממש לפני חצי שעה רק נירשמתי לאתר טורנטים כלשהו ובינתיים אני לא מבין הרבה בקטע של הרטיו וכו' אז TNx לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היום בבוקר להפתעתי נכנסתי לחשבון דואר שלי ופתאם דף הכניסה שלי הופיע בעברית. נכנסתי להגדרות החשבון ונוספה אפשרות לבחור את שפת הממשק כעברית. לי אישית האופציה לא חשובה, אך אני מכיר אנשים רבים שלא משתמשים ב Gmail רק בגלל זה. אז בבקשה, אין ספק שגוגל מפתיעים כל פעם מחדש. עריכה: שיטוט קל ב YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3257148,00.html
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזבו את זה שמיתון, עזבו את זה שלרוב האנשים היום אין כסף לקנות מכונית חדשה, עזבו את זה שזה אחד הדברים הכי לא כדאיים מבחינה כלכלית... אבל לקנות מכונית סינית חדשה בלי שם, בלי מוניטין, בלי וותק, בלי אמינות ב 140,000 ש"ח? מזל שאין גג, אחרת היו צריכים לעשות 2 חורים לאוזניים של החמור שיקנה אותה! http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/867/692.html
-
- 65 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
-
ממש מגניב. תפתחו את הוידאו בכרום או במכשיר אנדרואיד
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-