עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avi2014,

שלום לכולם. איזה חבר משועמם החליט שהוא פותח מקושרים עם הפרטים שלי והתמונה שלי. בכל אופן אתמול גילתי שיש לו ברשימה(שלי בעיקרון) איזה 200 איש . עכשיו דיווחתי על המשתמש אבל די ברור שלא יאמינו. יש אפשרות לעשות משהו?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  2. ברכות. אני מחפש כיסא חדש לישיבה מול המחשב וכבר חיפשתי ברוב החנויות הידועות (Office Depot, Ace וכו') ולא מצאתי כלום. התקציב הוא בערך 600 ש"ח, אבל אם יש איזה hidden gem איפשהו בארץ לא אכפת לי להשקיע אפילו 1K, העיקר שלא יהיה flimsy ושיהיה נוח. הצעות?

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. כעקרון אני יודע שהצייון הסופי שיכתב בבחינת הבגרות הוא הממוצע של המגן ושל הציון בבחינה... עכשיו אני לא בטוח אבל אמרו לי שזה משתנה ושזה תלוי בממוצע הכתתי וההפרש בין ממוצע המגנים לבין ממצוע הציונים בבגרות עצמה לדוגמא אם בבית ספר מסויים הממצוע הכתתי מאוד גבוהה יחסית לבגרות אז זה כבר לא חמישים חמישים אלה שבעים שלושים או משהו כזה...רציתי לדעת איך בדייוק מחשבים כמה אחוז המגן יהיה יחסית לציוןו הבגרות....ושמועה אחת אומרת שאם ההבדל הוא מעל שלושים נקודות אז המגן לא תופס.... דוגמא: היום בבגרות בפיזיקה קבלתי ציון טיפה יותר משבעים והגישו אותי על מאה...[בכתה שלנו רק אני ועוד תלמיד אחד נגשנו שנינו נגשנו על מאה ואני בטוח ששנינו לא נקבל מעל 90] השאלה היא האם המגן יתפוס חמישים אחוז או פחות?…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. הבנתי שזה טיפשי לשאול מה השיר הכי אהוב,כי זה כמעט בלתי אפשרי לבחור. אז אני אשאל משהו אחר,מה השיר שאתם הכי נהנים לשמוע בימים האחרונים? בשבילי זה Opeth-Harvest

• 126 תגובות
    • 11.3k צפיות
  5. שלום לכולם ניסית לבצע את רכישתי הראשונה באיביי יש לי חשבון מאושר של פייפאל הסכום +המשלוח הינו 1000 דולר עם מוכר אמין מאוד שנבדק פידבק 99.8 מוכר הרבה מאוד זמן באתר המוצר הינו במחיר פיקס ללא הצעות הבעיה היא שאני מנסה לשם הוא מציק הודעת שגיאה בחשבון שלי מופיע זכיה וכשאני לוחץ שלם עכשיו"הוא מפנה אותי ללוגאין של פיי פאל ואז מופיע ההודעה הבאה Your request could not be processed at this time Help The service is currently unavailable. Were sorry you faced an issue. Please click here to try your payment again. אגב כניסה לאתר ישירות נעשית ללא בעיה תמונות מצורפות

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את הטלפון הזה, שבא כסט של טלפון חוטי + שלוחה אלחוטית. קיבלתי את המכשיר החוטי והוא מכוון לצלצול מתקפים - PULSE, אני רוצה להעביר אותו לצלצול TONE כדי שאפשר יהיה להתקשר באופן נורמלי - האם מישהו יש לו את המכשיר הזה ויכול לעזור לי? אין לי את ההוראות שלו ובאתר של פנסוניק לא מכירים אותו בכלל. אני ממש לא מצליח אפילו להגיע לתפריט שקשור לבחירה של סוג צלצול.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by haim96,

מחקו לי POST על תקלה בממיר של YES?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  8. התחדשתי לי באופנוע (אני לא אקרא לו קטנוע, כי הוא מרגיש כמו אופנוע), משו פלילי ביותר, מרגיש כמו מרצדס פתוחה! ימאהה אקסיטי 250! הנה כמה תמונות: ;D 8) אין לי מילים אופנוע בן זונה (אצלנו האופנוענים בן זונה זאת מחמאה ;D).

• 178 תגובות
    • 18.1k צפיות
  9. Started by ChrisBrown,

לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב ורציתי להשכיר ליום ההולדת שלה לימוזינה,רציתי לדעת כמה זה יעלה לי?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. זה כואב, זה מדמם וזה נפוח - מה זה? ואו זה נראה גרוע ביותר במציאות .

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. זה המפרט אחרי שיפור ושידרוג Core 2 Quad Q6600, 1066MHz @ OC 49% 3.56Mhz Zalman CNPS9500a LED 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz @ 1188Mhz GIGABYTE ‎GA-EP35C-DS3R 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV @ OC 15% Thermaltake - DuOrb Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional CREATIVE Inspire 5200 Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata Chieftec 550 Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit Edimax EW-7128G 54Mbps PCI Microsoft Natural Wireless Laser Mouse 6000 מקלדת Teac SMX-20 2X XBOX 360 Wireless CONTROLLER 37" PILOT LCD HDMI MS VISTA SP1 64Bit וכל זה במארז ס…

• 43 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by NAZRAK,

העבודה שוחקת? הבוס יושב עליכם על הוריד? המורים\מרצים מעצבנים וקטנוניים בטירוף? החברה התחילה לשגע עם השטויות שלה? סתם עצבניים ואין לכם כוח? כאן המקום לשפוך את חמתכם על הגויים, הנושאים שהוזכרו לעיל ו... על הכל בעצם. אני אתחיל - המרצה הקטנונית שלי ללימודי תרגום מתקדם. קרצייה פדנטית! כל הזמן מתיימרת לדחוף לנו "סביבת עבודה" בכיתה אבל בפועל היא סתם נתפסת על שטויות בד"כ וגורמת להרבה מאיתנו להיות עסוקים בהתגוננות על צורת העבודה שלנו. מיותר לציין שבעבודה ממשית לא באת ישימו לך אם בטעות יצא לי רווח כפול אחרי איזו מילה (דוגמה: מרצה מעצבנת) או על שטויות כמו י' כפול או גודל פונט כשכותבים מילה שגורה באנגלית - ז"א SMS אז צריך להתאים את הפונט לאותו גודל בעברית. התקטננויות שבעבודה רצינית ל…

• 254 תגובות
    • 26k צפיות
  13. במקרה נתקלתי בדבר הדבילי הזה: http://www.hablok.co.il/ אז חוץ מהעובדה שהיא קוראת לבלוג "בלוק" ואומרת "כנסו לבלוק שלי, הכנתי עוגיות", מה היא בעצם רוצה? אני פשוט לא מצליח להבין אם זה אתר רציני או שזאת בדיחה לא מצחיקה במיוחד..

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  14. אני טס לעבוד בארה"ב בקניונים בתקווה להשאר שם for good.כדאי לעשות ביטוח בארץ? כאילו לא חבל על 2 דולר ליום,נגיד אם יקרה לי משהו פעם ב3 חודשיים כול הכסף שהשקעתי על הביטוח הזה אני יכול לכסות באותו הרגע(אם יקרה משהו בכלל) בלי עין הרע !!

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  15. טופיק...

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  16. ראיתי על זה כמה כתבות ב YNET ממש מזמן. אבל הפסיקו לעדכן... מישהו יודע משהו בקשר לזה, לדוגמא יש לי טלפון ל HOT, אפשר כבר להיתחבר ל ADSL או שהחוק הזה עדיין לא תקף? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  17. http://www.dailymotion.com/video/x5e8q_alphajet-et-mirage-2000_events מישהו במקרה יודע איך קוראים לשיר בתחילת הסירטון? הוא ממש יפה.

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש כבר מספר חודשים אתר מסוים שאני לא זוכר את הכתובת שלו ואני נואש כבר האתר מכיל הרבה מנגינות מהז'אנרים השונים לטריילרים של סרטי הוליווד, אני רק זוכר שהעיצוב של האתר היה אדום אנא מכם עזרו לי למצוא את האתר

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  19. Started by Henz16,

שלום, ברצוני להזמין אייפון בימים הקרובים. (דרך הכרטיס אשראי) חשבתי לקנות מהבחור הזה - http://cgi.ebay.com/NEW-UNLOCKED-Apple-iPhone-4GB-Firmware-1-1-4-un-lock_W0QQitemZ300228881221QQihZ020QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem או שיש אחד יותר זול? או שיותר משתלם ה-8GB יחסית לנפח כפול? כמה מ"ס, מע"מ, משלוח, ואפילו טיפ. כמה הכל יוצא ביחד? תוך כמה זמן *בערך* זה צריך להגיע, מה צריך לדעת? ממה צריך להזהר? אם אני מכניס את ה-SIM שלי, (אורנג' דור3) יעבוד? שיחות הכל? כל עצה תתקבל בברכה. תודה לכולם.

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. אני אתן שתי סיטואציות: 1)איפה המחשב יעבוד יותר טוב במינוס 30 מעלות או ב+30? (אני יודע את התשובה רק תגידו למה אתם חושבים ככה..) 2)נגיד ואני מפעיל מזגן על 15 מעלות קור, ומפעיל קרייסיס למשך 5 שעות ואחרי זה אני סוגר מזגן ומוציא את המחשב החוצה ל30 מעלות ומשחק קרייסיס 5 שעות האם הביצועים של המחשב ישתנו בצורה מורגשת?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by amit_amit,

תודה לעונים... אלפא היא הזווית בין שיפע המשטח לאופק [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני אשית מאוד נהניתי וצחקתי לא מעט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3550596,00.html

• 102 תגובות
    • 8.4k צפיות
  23. Started by hell,

יש למישהו מושג מהוא המחיר הממוצע לשיעור נהיגה בימינו? בנוסף רציתי לדעת מה הן ההגבלות ומה מותר ואסור לבן 20 שמקבל רישיון... תודה

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  24. חיפשתי כאן: http://www.mof.gov.il/taxes/ אני ממש לא מוצא שם. בעיקרון אני רוצה לדעת כמה ייקחו לי על מקלדת שליטה (בדומה לסינטיסייזר, לא למחשב) שחורגת מתחום ה-50$.. עריכה: מצאתי כאן משהו: http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx אבל אין שם שום דבר על מקלדת...

• 9 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.