כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לדעת אם מישהו התנסה או אולי יודע דברים על הליכים כאלה מסוג של גניבה מאתרים וכו' הסיפור הוא כזה גנבו מהאתר שלי באנר (שהוכן על ידי המעצב שלנו, ובתשלום כמובן) ומערכת, ולחצנים של המערכת (כמו פאנל כזה, שיש לו 7 לחצנים, לפי ימי שבוע) להפתעתי ראיתי אותם באתר אחר אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? וגם כיצד מוציאים זכויות יוצר על אתר וחלקים ממנו? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אפילו לא ראיתי עד הסוף, כמעט השתנתי, כשתראו תבינו גם למה: http://www.youtube.com/watch?v=1HjeyxnvvuQ
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב שאלה קצת דבילית אבל כל מי שאני מכיר יודע על מה אני מדבר אבל לא יודע איך קוראים לזה , אתם מכירים את הצעצוע המשרדי הזה עם הכדורים שזה כמו מטוטלת שכדור אחת מכה בכדור השני ואז נוצרת תגובת שרשרת שכולם זזים ביחד? משהו כזה: ____________ | | | | | | | o o o o | איך קוראים לזה? אני צריך תמונה של אחד כזה לפרוייקט ואין לי אחד בהישג יד
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מעוניין לדעת אם קיים מגזין למחשבים, כל התחומים ממשחק עד ציוד היקפי ומשם לחומרה ואפילו מודינג. ואם יש לכם, תגידו איזה ואם אתם מרוצים וכמה אתה משלמים חודש או שנתי איזה עיסקת חבילה עשיתם וכדומה
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
למשל המבחן קבלה למכינה... המממ קשה? ואיך בכלל המכינה עצמה?
-
- 8 תגובות
- 20.9k צפיות
-
-
חברה, אולי תחלקו עם הדיוטות (כמוני) את הידע שלכם - למשל למה אנשים מתקינים יותר ממאוורר אחד במארז? ולמה ישנם ספקי כוח עם הספקים שונים? ומזה ה-2700 ב- DDR 2700/333? [move]תודה[/move]
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שני קורסים: 1.חשמאלי מוסמך - שמונה חודש - מקבל תעודה של חשמלאי מוסמך. 2.עובד יצור אלקטרוניקה כולל SMT - ארבעה חודש - אין תעודה כללית אלא רק אל תחום היצור. השאלה היא אל מה אתם חושבים שכדאי ללמוד? אותי מעניין יותר עבודה מעשית, ותחום האלקטרוניקה מאשר תחום החשמל. ויצא לי ללמוד את שני התחומים בתיכון. אשמח לשמוע הצעות.
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נעלי הרים (asolo power matic) אבל המחיר הרגיל בשמיים.. ראיתי באינטרנט כל מיני קניות קבוצתיות שעשו בעבר שהורידו את המחיר לחצי מחיר, חשבתי אולי מישהו מכיר קנייה קודמת או אולי יש פה מעוניינים שנעשה אחת משלנו. או שמישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה בזול, אם זה עוזר אני בשירות סדיר עם תעודת לוחם.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש כמה שאלות ואני צריך תשובות רציניות תודה הנח שאתה עובד בארגון בינוני המתמחה בייצור סחורות בנפח גבוה ובמחיר נצוך ללקוחות קצה בעלי מחזור מסחרי שנתי של 20 מיליון דולר הארגון החליט לישם מערכת ICT במטרה לנהל את יחסיה עם הספקים עם הלקוחות ובתוך הארגון עצמו לארגון יש כרגע מערכת PC בסיסית ובה קיימת מערכת של הזמנות ממוחשבות ותוכנת הנהלת חשבונות א.הסבר את ההיתרונות העסקיים שיתרחשו בארגון קבלת החלטות טקטיות ואסטרטגיות ברמות השונות בארגון ב.הסבר את תפקידיהם של החומרה, התוכנה , הציוד ההקיפי ורשתות התקשורת בהקמת מערכת המידע וזהה את הרכיבים האופיניים שישלימו האחד את השני. ג.מהם ההתחשבויות המרכזיות שעל הארגון לקחת בחשבון כאשר הוא מחליט על פלטפורמת התוכנה המתאימה ביותר(שרת מחשבי מיני וכ…
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אחות של חברה שלי חיילת שמסיימת כרגע התקשרות של 18 חודשים עם פלאפון, היא בדקה איזו חבילה הם מציעים בתום ההתחייבות והם אמרו שכדי לחדש חבילה היא חייבת לשדרג מכשיר(WTF). אח"כ ירדו מדרישה זו וסיפרו כמה מוצלח המסלול החדש שלהם לחיילים רק שהם שכחו לציין בפניה ש.... עלות חבילת גלישה מינמלית היא 40 שקלים!!! חייל צריך לשלם 40 שקל לחבילת גלישה כי ככה המסלול החדש??? אבסורד נוסף הוא שאם היא לא תשדרג את המכשיר היא תצטרך לשלם עליו יותר מ 40 שקלים כל חודש ללא זיכוי! נוסיף לזה את עלות המסלול(10 ש"ח) וקיבלנו שבלי לדבר מתחילים את החודש עם 90 ש"ח !!! למה מנסים לכבול אותנו בטריקים של חבילות גלישה ולהכריח שדרוגים? היה יותר טוב שהייתה התחייבות - היית מתחייב לתקופה X ומשלם(מי שיוצא מהתחייבות צריך…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
YOU ARE ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP, ARE YOU SURE YOU WANT TO CONTINUE? Yes. ARE YOU REALLY SURE? Yes. ARE YOU REALLY REALLY SURE? *****yes!****** OK, THEN. JUST SO YOU KNOW, WE'RE REQUIRED TO ASK YOU THAT NOW. IT'S ALL YOUR FAULT FOR BEING A PICKY CONSUMER AND SUPPORTING THAT WHOLE "ANTI-TRUST" NONSENSE. INGRATE. Just get on with it. ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP. FIRST WE NEED TO CHECK YOUR SYSTEM FOR COMPATIBILITY. THIS COULD TAKE SEVERAL DAYS. Groan. THE INSTALL PROGRAM HAS DETECTED SEVERAL POSSIBLE PROBLEMS AND WILL NOT LET YOU INSTALL XP. Problems? What problems? THE VIDEO CARD YOU ARE USING APPARENTLY DOES NOT WORK WITH THE MOTHERBOARD. But I'm…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכרז מספר 32033 מחודש נובמבר מציג מפרט למחשב עם כוכבית באדום - דגם חדיש! מעבד פנטיום 1.8 זיכרון 128 SDRAM (שימו לב הדגם החדיש אפילו לא תומך DDR) דיסק קשיח 20 ג"ב כרטיס מסך על הלוח O/B מסך 17 מחיר מקסימלי של הדגם החדיש 10,000 ש"ח, הובלה והתקנה 250 ש"ח. לקנות ולהנות - כל מספר זוכה, עם מפרט כזה כל סכום שתשלם יהיה רווחי למכרז של ...
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אלומת אור צרה המתפשטת באוויר פוגעת במשטח הזכוכית בזוויתצ פגיעה בת 74 מעלות. מקדם השבירה של הזכוכית ביחס לאוויר הוא 1.5. צריך לחשב את זווית השבירה בזכוכית ואת ערכה של זווית ההחזרה 2) אלומת אור צרה פוגעת במשטח זכוכית הזווית פגיעה בת 55 מעלות צריך לקבוע ללא חישוב האם זווית השבירה קטנה מזווית הפגיעה גדולה ממנה או שווה לה איך אני פותר תרגיל כזה אני יותר צריך הסבר מאשר תשובה כי אני לא מבין את התרגיל תודה רבה יום טוב
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
מעוניין להיכנס לכושר לב ריאה מעולה בזמן קצר. אני 1.80 ושוקל 64 קילו. האם יש 'טכניקות' או 'שיטה', משהו שיעזור לי לייעל את ההיכנסות לכושר? כלומר, נניח שאני אתחיל לרוץ: ריצות מהירות לטווח קצר או איטיות לטווח רחוק? מה כדאי לאכול כדי להישאר אנרגטי? ריצה, אופניים, שחייה - האם מבין אלה יש אחד שיעזור לי להיכנס לכושר מהר יותר, או שכל עוד אני מזיע הכל בסדר, בלי תלות בסוג הכושר? אשמח לטיפים.
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ממ אהלן אנשים לאחורנה אובחנתי כסובל משברי מאמץ בשני הרגלים. האורטופד אמר שאסור לי לרוץ למשך 4 חודשים יש דרך לזרז את זמן ההחלמה?? שמעתי משהו על מכשיר אוקסג'ן רק לא הבנתי מה הוא עושה בדיוק.. נראה לי שכדי להזכיר שאני מתגייס חודש הבא ליחידת חי"ר (דיברתי עם לשכת גיוס על וועדה רפואית).
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע הבא סוף סוף אני טס ורציתי לדעת קצת על עניין המכס אם אני יוצא עם מחשב נייד (EEE PC לצורך העניין) , יש טעם להצהיר עליו במכס? אני צריך להוכיח משהו כמו המחיר שלו ? עוד שאלה, אם אני קונה גיטרה בארה"ב ורוצה לעלות איתה על המטוס ,יקחו לי על זה תוספת דולרים (כמו תיק שאתה עולה איתו למטוס)? תודה רבה וחג שמח לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://yes.walla.co.il/?w=2/7829/1724881 שווה צפייה.
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ וידיאו מסוים בגירסא 720p.HDTV.x264 כתוב שבשביל לראות אותו: התקנתי את כל התוכנות, אבל אפשר הסבר מה לעשות עכשיו? שמתי לב שאף אחת מהתוכנות אינה נגן מדיה, אז בעזרת איזה נגן אני מפעיל את זה? מה עושה כל אחת מהתוכנות והאם צריך להגדיר משהו או שהן עושות זאת אוטומטי? והאם אפשר לנגן את הקובץ גם במחשב שהוא לא כפול ליבה עם 512RAM? תודה
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אנשים מה לעזזל קרה ב-WWW.NFORCE.NL??? ??? ועוד משהו יש עוד אתרים כמו NFORCE???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
UFO http://video.google.com/videoplay?docid=-5767810060260008694&q=UFO
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בשאלה מסויימת שהפיתרון שהוצע לי לא נראה לי הגיוני. אני לא רוצה להגיד מה הפיתרון בשלב הזה- תנסו לפתור בעצמכם...
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מזל טוב לגילי... קדימה חבריה, לא כולם ביחד! מ-ז-ל ט-ו-ב !
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נכנס מידי פעם לפורטל בשם pcarenA עד שהנכנסתי היום ובערב וגיליתי הודעה שהוא נפרץ. קישור: http://www.pcarena.org מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-