כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה... אני, חברה שלי ועוד זוג מתכננים לעשות על האש ביום חמישי בלילה (אזור חצות+). התכנון המקורי היה לעשות את זה בפארק הירקון אבל פתאום מישהו אמר לנו שהמקום שורץ הומלסים ושיכורים בשעות האלה. האם נכון הדבר? ואם כן, איפה יש עוד מקומות טובים לעשות בהם על האש באמצע הלילה (נדרשת תאורה) ובאזור המרכז\שפלה? תודה
-
- 8 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
האם אני צריך כ.אשראי בין לאומי כדי לפתוח חשבון ב PAYPALL או כדי לקנות דברים באינט' למשל ב GODADDY?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אם מישהו יודע אם כדאי לקנות Seat ibiza , או שיש רכב יותר משתלם מבחינת נוחות\ביצועים\חיסכון בדלק עד סכום של 140k? אשמח לתגובות של מי שמכיר את הרכב או מבין ברכבים באופן כללי. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני צריך אתר שאני יוכל להעלות אליו תמונות וסרטונים קצרים שצילמתי ולשתף אותם עם חברים. בנוסף, אני מעוניין שהם יוכלו להעלות תמונות וסרטונים גם כן לאותו אלבום. צריך נפח של כמה ג'יגה בייטים. על איזה אתר אתם ממליצים? תודה
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המשך להודעה קודמת שלי בנוגע לשיפור ממוצע בגרויות. התגובות בהודעה הקודמת עזרו מאוד, אבל עכשיו נתקלתי בהתלבטות חדשה בנוגע לשיפור ממוצע הבגרויות שעומד על 86. יש לי אפשרות לעשות כל את המקצועות מחדש בקיץ הנוכחי, ברמת יחידות רגילה: ספרות, לשון (בלי חיבור), אנגלית F, היסטוריה א' ו-ב', אזרחות, תנ"ך, סוציולוגיה ופסיכולוגיה. בתיכון היו לי ארבעה חודשים ללמוד לכל הבגרויות האלה, בקושי למדתי להן ועדיין קיבלתי 70+. אז הפעם בשלושה חודשים שיש לי, אני מתכוון לשבת 8 שעות כל יום ואני בטוח שהציונים יהיו מינימום 85. אפשרות אחרת היא פשוט להפוך את שלושת מקצועות החובה שבכותרת למוגברים, וכך אני משיג את אותה התוצאה. אני לא מכיר את רמת הקושי של היסטוריה, ספרות ותנ"ך ברמת 5 יח', אז אני צריך לשמוע ממי…
-
- 8 תגובות
- 8k צפיות
-
-
" כאשר הסוללה עומדת להתרוקן ואין לכם מטען לחצו 3370#* ואז ראה איזה פלא !! הסוללה מתחזקת ב- % 50 אשר אגורים בסוללה למקרה חירום כזה. " ניסיתי.. לא יודע אם זה עובד מישהו יכל לאשר אתזה?
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשמוע את דעתכם השונות, אנו חיים בימים שבהם למחרת קניית המחשב כבר יצא דור חדש, ושבוע אחרי הוא כבר מאבד שליש מערכו. כיום אתה יכול למצוא את עצמך מוציא עשר אלף עבור מחשב שבעוד שנה וחצי לא תוציא עליו חצי. בהתאם להנחות אלו, מאיזו מחיר הייתם ממליצים לאנשים לא לחרוג עבור קטגוריות המפרטים השונים (משחקים, קולנוע, משרדי...) ?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קטלניייייייייייייי http://www.woot.co.il/2008/03/16/%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d/
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
סדרה פצצתית ביותר.. ואם כן איפה ניתן להשיג פרקים או לראות את הסדרה? ד"א אני חדש כאן ..
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי 4 משוואות ,כאשר בכל משוואה יש לי 4 נעלמים ... האם יש דרך קלה לפתירה ? תודה.. (אם יש למישהו מחשבון משוכלל אשמח שיעזור לי) המשוואות הם 3a+15b+3c+7d=37 11a+9b+2c+8d=55 2a+5b+3c+7d=1235 3a+15b+2c+5d=40
-
- 8 תגובות
- 31k צפיות
-
-
חברס תודה מראש [משהו לנוער... חוץ ממלצרות]
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אנא הצביעו כדי שנדע מתי רוב האנשים מתכוונים להגיע, ואם בכלל.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נרשמתי ל EBAY ולאתר PAYPAL ואימתי את החשבון והכל תקין . אני מנסה לבצע תשלום עבור מוצר שקניתי ב EBAY דרך אתר PAYPAL לאחר שאני לוחץ על PAY ואני רואה את הקבלה של התשלום והכל אני מקבל את החלון הבא . מה לדעתכם אני צריך עוד לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני והחברה מתכננים לטוס לארה''ב. השאלה היא מה עדיף, לטוס באוגוסט, או לטוס לאחר החופש הגדול? כמה עולה טיסה לניו יורק למשל? כי חלק מהאנשים אומרים 999 דולר, וושאני מחפש עכשיו באינטרנט רשום 789 דולר ובמחיר הסובב לו. אנחנו נגור בבית של חברים בערך שבועיים-שלושה בניו יורק ליד הסנטרל פארק, אז הוצאות של לינה אין לנו אלא אם כן נרצה לנסוע למקום רחוק פעם אחת. תחבורה ציבורית, יציאה למקומות בילוי, הצגה בבורדווי, לא יודע כל מיני אטרקציות וכו' - מה הסיפור שזה אמור לצאת לי מבחינה כספית? חוויות ודעות של אנשים שעשו טיול כזה יתקבלו בברכה , תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? חג שמח. קיצר עוד שבוע אני אמור להגיש עבודת גמר של רובוטיקה, שאין לי מושג מה לעשות בו, כל החברים שלי בקבוצה משנים מילים מהעבודה של אח שלהם הגדול. כל השנה לא עשינו כלום, הרובוט שלנו בקושי זז, ואני צריך להכין עבודה תוך שבוע להגשה! האם יש פםה מישהו שיודע מה לעשות ויוכל לעזור לי? או להדריך אותי? אני מואד הודה!! זה נורא חשוב לי אני די אובד עצות כרגע אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה :s05:
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן ועד עכשיו לא מצאתי לה תשובה. כל הזמן אני רואה באתרי מכירות (וואלה שופס, פי 1000 ועוד) מכרזים על כל מיני מוצרים. סתם לדוגמא עכשיו, בא לי מסך חדש למחשב. אני מדפדף 2 שניות, מוצא מסך תותח במכירה פומבית, הצעות החל מ-1 ש"ח. כתוב שיש כבר איזה 27 זוכים, ושהמכירה נסגרת ממש עוד כמה שעות (דוגמא שעכשיו באמת בדקתי.. לא סתם המצאתי). זה באמת הגיוני שאם אני אתן עכשיו הצעה סתם לדוגמא של 50 ש"ח על המסך מחשב הזה, אני באמת אקבל אותו ב-50 שקל? או שהמכירה תמשיך עד שכל ההצעות יגיעו לאיזה סכום מינימום מסויים שהאתר מסתיר? או מה?? איך זה עובד?? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין לי אומץ לילחוץ על זה ....המחשב שלי כנראה יתפוצץ ... http://arablounge.com/?affiliateID=googleabcont&gclid=COTHtOjg9pICFRlP1AodEDPZFA [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://cybernetnews.com/2008/02/29/watch-high-resolution-youtube-videos/ פיי זה עובד =]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסתי הרגע לראות ת'פרק האחרו ןשהיה בהישרדות באינטרנט.. תמיד זה עבד לי כשניסתי.. משומה עכשיו זה לא עובד.. הבעיה אצלי.. או שאצלם באתר? למשיהו זה עובד?
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, אני גר ברעננה ולומד בשנקר (רמת גן). אני שוקל לרכוש קטנוע- כאשר כמובן המגבלה העיקרית היא עלות ראשונית ועלות תחזוקה. הבנתי שאפשר לצאת עם קטנועי 125 נורמלים אל מחוץ לעיר- האם מישהו פה יודע איזה דגמים? איזה קטנועים נורמלים משומשים במחירים זולים אפשר לקנות? מה נחשב גיל של קטנוע משומש סביר? כמה זה יעלה? כמה עולה תחזוקה? בקיצר- אין לי שמץ של מושג בקטנועים. ממש כלום. כל מידע יתקבל בברכה. תודה !!!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן כ5 שנים אך עם הזמן הוא שופר וזה המפרט: P4-2.4Ghz 478 M.Board: Asus P4V800D-X Ram: 1GB (512*2) hynix DDR 400 hard disk: Samsung 160GB sata2 G.card: Radeon 9600XT Gecube D.V.D: LG H42N ומארז שבא איתו עם שני מאווררים אחד של AC פלוס ספק 300W שימו לב שבלוח יש אפשרות לכרטיס מסך PCIE והוא תומך עד 4GB מסוג DDR400 דואל-צ'אנל ויש עליו 2 יציאות SATA2 אז בקיצור כמה בערך המחשב הזה שווה?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע ששולחים המון מיילים עם בקשות עזרה אבל הפעם זה ילד בן 10, דור כהן חולה סרטן שגר בבנין שלי דרוש להם סכום עצום של 350,000$! יש כתבה מפורטת בynet במדור הבריאות : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3539122,00.html אפשריות ההתרמה מפורטות באתר של עמותת "להושיט יד": http://leoshityad.com/ לתרומות בכרטיס אשראי(מקבלים קבלה) בטלפון : 03-9090882 או 052-5047555 או העברה לחשבון אישי של הוריו של דור: חשבון:5545 בנק: מרכנתיל דיסקונט(17) סניף: 651 על שם: רינת ואלישע כהן תעבירו בבקשה לכל מי שאתם יכולים, תדברו עם ההורים שלכם זה ממש חשוב. מי שלא יכל לתרום ובכל זאת רוצה לעזור שיעבור את התוכן לאנשים אחרים! תודה רבה אביב לוי (זה הפלאפון של אמא שלי) 050-898916…
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
השאלה בכותרת והיא מתייחסת לבדיקות שתן, דם ושיער. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות ההחייאה המבורכת של ג'ים--> נתקפתי פרץ עז של נוסטלגיה ומייד חיפשתי כמה טרקים שאהבתי מהמשחק הראשון וגם את סרטון הפתיח http://www.youtube.com/watch?v=Vqe9ijbjxfM של המשחק. התברר לי מהר מאוד שהפתיח היה באמת חלק מסדרה על המשחק הקורע הזה. אחלה סדרה אגב, אין לי מושג למה לא הוציאו DVD עדיין. אני יודע שאני לפחות אקנה אותה בלי להסס. מה עם מותגים אחרים? מה עוד שווה החייאה לדעתכם? ואני לא מדבר על משהו מאולץ וטרחני כמו ביושוק2, אלא ממש דברים שכבר לא שמענו מהם שנים כמו סדרת סיסטם שוק, או SYNDICATE WARS. כמה שאני מתגעגע להפנט אנשים עם סוכנים ולהסתובב בעיר שבכל רגע אני יכול למוטט בניינים. לפחות לאט לאט החליפות באולפנים מתעוררים ומשחררים קלסיקות כמו פריקזויד ופינקי והמוח לא …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-