עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=IDoOV0FFPvA

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. ניסיתי *166 ולא עונים לי במוקדים. לפני רגע שוב שלחו לי אחת מאוסף הבדיחות הלא מצחיקות שלהם (מהמספר 6661): "איך קוראים לאשתו של חוטב עצים? גזענית." דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! איך אני מפסיק את החרא הזה? *פרסומות שקשורות אליהם גם אפשר לבטל?

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  3. מה דעתכם? נשחק קצת בשביל הכיף?

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  4. לכל האמנים יש לי נעל אתלטיקה שאני רוצה לעבוד עליה כפרוייקט להצגה. אני רוצה לצבוע את הסולייה (100 אחוז פלסטיק קשיח עם מסמרים לאחיזה במסלול) בצבע כרום ואת הUPPER (מעין עור כזה) בזהב. איזה חומרים הכי טובים לכל חלק ? איך אני שומר שהוא יהיה עמיד במים+לא יתקלף ? לצבוע עם ספריי מיוחד ? איזה פיניש לשים ? במה להשתמש על העור ? כל מידע יעזור תודה !

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by methodman,

אני צריך תרגילים או שיטות לשפר את הגמישות שלי למישהו יש דבר כזה ?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by Henz16,

שלום לכם, בתור בשלן חובב, (חובב מאד יש לציין) מכוון למתכונים פשוטים יחסית, (לא, לא חביתה) נניח עד שעה+- עבודה. מכוון שכרגע חג השבועות בפתח, אני מחפש מתכונים מומלצים, ניסתי בגוגל וזה פשוט מביא אלפים. זו לא אינדקציה לשום דבר. אשמח אם תרשמו כאן מתכונים ברוח החג, אשר כוללים מצרכים ביתים. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by EVGA-yuvalll22,

http://youtube.com/watch?v=8Smn_TvwvYw&feature=related יאלה מחרמן הוא חחחח אם יש לכם סרטונים מצחיקים תוסיפו עריכה:אולי נפתח אשכול לסרטונים מצחיקים ?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by klayton,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. זה המפרט אחרי שיפור ושידרוג Core 2 Quad Q6600, 1066MHz @ OC 49% 3.56Mhz Zalman CNPS9500a LED 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz @ 1188Mhz GIGABYTE ‎GA-EP35C-DS3R 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV @ OC 15% Thermaltake - DuOrb Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional CREATIVE Inspire 5200 Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata Chieftec 550 Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit Edimax EW-7128G 54Mbps PCI Microsoft Natural Wireless Laser Mouse 6000 מקלדת Teac SMX-20 2X XBOX 360 Wireless CONTROLLER 37" PILOT LCD HDMI MS VISTA SP1 64Bit וכל זה במארז ס…

• 43 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. שלום כולם, אוקי, זה ת'רד הזוי והמוזר אבל יש לי בעיה... אתמול קניתי סולות נטענות של GP מסוג ריסייקו- הסוללות מהסדרה החדשה של החברה שמיועדות לשמור על הסביבה ונשארות טעונות לאחר זמן של ללא שימוש. זה היה הגורם שגרם לי לקנות את הסוללות וגם המחיר הזול שלהם בבאג- 99 שקל. אז קניתי אותם והכל ואז הגעתי הביתה, שלפתי את הסוללות החד פעמיות הרגילות הישנות שהיו לי במקלדת ותקעתי את הסוללות ריסייקו החדשות בפנים (הסוללות לפי הטענה של GP מגיעות טעונות כבר מההתחלה ככה שאין צורך לטעון אותן). עכשיו אחרי שימוש קצר של יום בערך במיקלדת הבחנתי שלפעמים היא לא מקלידה לי- הסוללות חלשות, אולי במפעל לא טענו אותם עד הסוף או משהו.. (שמתי זוג שני של סוללות במצלמה הדיגיטלית שלי והיא הורתה על חצי סוללה) …

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by navk2,

כן כן, יש דבר כזה מסיבה בלי ערסים ומוזיקת בום בום, ואני אוהב את זה. אז אם מישהו מכיר שייתן שמות... למי שלא יודע שירים של מסיבות רוק כמו THANKS FOR THE MEMORY של פול אאוט בוי, כמו אמריקן אידיוט של גרין דיי, כמו SCOTTY DOESN'T KNOW... שירי רוק שאפשר להיתשגע בהם.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by sickman,

יש למישהו ניסיון עם דגם מסוים שהוא יודע להמליץ עליו או לשלול אותו? דנקה

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. Started by LIOR42,

מחפש מקום שבוא אפשר להדפיס תמונות על גבי בד לונג בגודל לפחות 2X2

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  14. הבנתי שזה טיפשי לשאול מה השיר הכי אהוב,כי זה כמעט בלתי אפשרי לבחור. אז אני אשאל משהו אחר,מה השיר שאתם הכי נהנים לשמוע בימים האחרונים? בשבילי זה Opeth-Harvest

• 126 תגובות
    • 10.6k צפיות
  15. Started by HaEsrimVeArba,

הצוואר שלי כתם אחד ענק. ואני די אמור לבא אליה וההורים שלה שם, והם לא הכי מאשרים... נווו לא משנה. פתרונות מהר. לא איפור.

• 14 תגובות
    • 24.6k צפיות
  16. Started by stone cold,

http://www.safe.org.il/content/view/36/76/ :kopfpatsch:

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. איך לעזאזל אני מגיע לשם מחיפה עד 7:45? עריכה: כדי להיות קצת יותר ברור, אני צריך להגיע לחטיבת ביניים גוונים בישוב קדימה בעזרת תחבורה ציבורית...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by QQQ,

לאחר שראיתי את ההפרש מחירים המגוחך בין טלויזיות LCD לארץ לבין לחו"ל חשבתי שאולי כבר עדיף להזמין מחו"ל. אם אני רוצה להזמין את הדגם הבא נניח: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=cart&A=details&Q=&sku=544289&is=REG המחיר יוצא 1,352$ כולל משלוח UPS. כמה זה יוצא נטו בדולרים בערך (כולל כל העמלות המטופשות שלוקחים כשזה מגיע לארץ)? והאם אפשרי בכלל להעביר כזאת חבילה גדולה במכס?

19. Started by H.I.V,

אהלן מישהו מחוץ לארץ רוצה לשלוח לי כסף והוא אמר לי לברר אם יש לנו בארץ ווסטרן יוניון אני לא מבין מה זה ואיך זה הולך לפי מה שהבנתי אני צריך לשאול משהו ברשות הדואר מישהו יכול להסביר לי איך זה פועל ואם יש לנו בארץ דבר כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קניתי משהו באיביי , לא משנה למה החזרתי לו את המוצר ...... אז הוא זיכה אותי בפאי פאל , קיבלתי אימייל כזה אני מחכה כבר שלוש שעות ועדיין לא נכנס התשלום לפאי פאל , למה זה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי חבר'ה.. מכיוון שהלך לי הארד דיסק של 250GB מלא דברים שיש בו וקניתי חדש והכל ריק ואני רוצה לשים תמונות ברמה גובה אם אפשר 3 אתרים של תמונות באיכות HD בתודה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by avi2014,

שלום לכולם. איזה חבר משועמם החליט שהוא פותח מקושרים עם הפרטים שלי והתמונה שלי. בכל אופן אתמול גילתי שיש לו ברשימה(שלי בעיקרון) איזה 200 איש . עכשיו דיווחתי על המשתמש אבל די ברור שלא יאמינו. יש אפשרות לעשות משהו?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by davidz85,

שלום, בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים. בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300. דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה. אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש? ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית…

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  24. אני אשית מאוד נהניתי וצחקתי לא מעט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3550596,00.html

• 102 תגובות
    • 8k צפיות
  25. ?????

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים