עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. צריך המלצה לכיסא טוב לישיבה ארוכה (לסטודנט, למידה, מחשב), אני מקציב לרכישה עד כ- 500ש"ח. אשמח מאוד אם הכיסא יהיה בעל גב מרשת (יותר נוח בכללי, ומצוין לקיץ). כל כיסאות "המנהלים" דמויי עור לא נכנסים בקטגוריה של כיסא נוח לישיבה ארוכה (יש לי ניסיון איתם, הם ממש לא טובים לזה). עד כה ראיתי רק כיסא אחד מעניין, אך אין לי עליו פרטים - http://www.usexport.co.il/Product.asp?productid=2

• 8 תגובות
    • 22.3k צפיות
  2. Started by segev22,

אני משתחרר חודש הבא מהצבא.... ואני רוצה לנסות את מזלי באינטל מישהו יודע מה המייל של אינטל שאליו אני שולח את הקו"ח שלי?

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by iDanVas,

שלום לכולם העניין הוא כזה . ועד הבית שיש ברשותו את מפתחות הבית לגג (שאכן נימצה ברחושתי) פתח את אותה הדלת אל פי בקשת השכנים מלמטה למטרת התקנת אנטנות לויין אשר הותקנו על הגג שלי ולא על הגג המשותף שמחסה את המדרגות. מכאן השאלות 1.עם חייב להיות מפתח לגג לועד בית? כשהוא לא בעל המקום 2.עם השכנים היו רשאים להתקין את האנטנות על גגי?

4. Started by SpEcToR,

http://www.ebay.co.il/ :s05:

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by J0n1,

לכל בני הנוער שפה הסובלים מאקנה... מישהו ניסה טיפול לייזר? הבנתי שזה יעיל ב75%! אין לי הרבה פצעים אבל אני רוצה כבר לסיים עם זה... יש למישהו מושג כמה זה עולה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אוףף חרשתי את כל האינטרנט ולא מצאתי המלצה לספר משיהו לרוץ איתו ואני חייב להגיש תעבודה לפני שבוע וקיבלתי הארכה עד למחר ולא קראתי תספר יש מצב לעזרה ממשיהו?

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  7. מה המחיר הכי סביר לחדר כושר? מה אתם חושבים על "דרך הגוף" ביבנה? מישהו מכיר עוד חדרי כושר ביבנה???

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  8. אני זוכר שמישהו כבר שאל את השאלה הזאת, אבל לא הצלחתי למצוא אותה... אז איך הכי נכון לרשום את הכתובת שלי כשאני קונה באיביי לדוגמה?

• 8 תגובות
    • 87.8k צפיות
  9. קודם תראו את זה: (זה קליפ של השיר By the Way של Red Hot Chili Peppers) http://www.youtube.com/watch?v=dNlzfHkQ8JM&feature=related ואחר כך תראו את זה: ולדעתי זה פשוט יגרום לכם לחשוב 2 דברים: 1. חחחחחחחח ענק 2. למה יש אנשים כל כך משועממים בעולם... נ.ב: אתם לא חייבים לראות את כל הראשון כי מספיק שתראו את הדקה הראשונה ואז את הקדה הראשונה בשני ותבינו על מה אני מדבר...

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  10. למה ג'ורג' קלוני מתחפש בפורים?

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  11. ותלחצו על "יותר מזל משכל". חחח...מעניין של מי היה הרעיון הזה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. אם מציעים לך הלוואה, אמור שבדיוק עכשיו הכרזת על פשיטת רגל ואתה ממש צריך את הכסף. 2. אם שואלים אותך: "איך אתה מרגיש היום?" תגיד: "אני כל כך שמח ששאלת, כי לאף אחד היום לא אכפת ויש לי את כל הצרות הללו. הכלב שלי מת, חברה שלי נפרדה ממני..." 3. )זה טוב בשביל הגברים( נערת הטלמרקטינג: "היי, שמי ויקי ואני מדברת מטעם חברת "___". אתה (בהטעמה חרמנית): "מה את לובשת?" 4. אם החברה מנקה שטיחים תשאל: "האם אתם יכולים להסיר כתמי דם?... כתמי דם של עזים?... ומה עם דם אנוש?" 5. אמור "לא" שוב ושוב. תשתדל להדגיש כל "לא" ואמור זאת באותו קצב ובקול מונוטוני. זה ממש כיף אם אתה מסוגל לעשות זאת עד שמנתקים לך. 6. אחרי שנערת הטלמרקטינג מסיימת את שיחת השכנוע שלה תבקש ממנה להינשא לך. כשהיא תתחיל להתבלב…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אמת או שקר?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by viper_sb,

אני לא יודע איך היא נקראית בשמה המלא אבל מה שאני כן יודע זה.. F C זה מאוד מאוד חשוב לי תודה.

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

נתחיל את הסיפור מההתחלה... קניתי לוח של ABIT מדגם FATALITY לוח UATX. לאחר פחות משנה הלוח מת... החזרתי אותו לKSP והם נתנו לי זיכוי מלא לכסף... הוספתי 50 שקלים ולקחתי לוח של גיגהביט מסוג G33MDSR2... לפני שבועיים הלוח מת.... הלוח עדיין באחריות!!! החזרתי אותו לחברה והם אמרו לי שעוד שבוע אני אחזור והכל יהיה מטופל... אחרי שבוע חזרתי...ואמרו לי תתקשר עוד כמה ימים....כמובן שהתקשרתי...ועדיין לא מוכן... הלוח חזר כעבור שבועיים.... הם החזירו לי לוח של אינטל (לא חדש, או בכל אופן הוא בא בשקית אנטי סטטית) במקום מה שלחתי....אמרתי לא נורא...שאני אצלהם אני רואה שהלוח הוא עם קול של 2 ערוצים (השאלה האם זה הגינוי ללוח G33)... יש 4 יציאות SATA במקום 6... האם הגינוי שהיבואן נותן לי לוח של אינטל…

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  16. הדבר החידי שאני זוכר זה שחבורה (של פושעים?) משתמשים ברובוטים שנראים כמו פחי אשפה ע"מ להתגנב לבניין ולגנוב משם משהו. Ring any bells?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dj_kombina,

שלום, אז קודם כל אני חדש בפורום ואני מצטער מראש אם כתבתי את ההטדעה הזו בפורום לא מתאין=ם ואם כן בבקשה שיעבירו את זה למקום הנכון ולא ינעלו.. אז יש לי שאלה לגבי משקפי תלת מימד יש לי מסך FULL HD בבית והורדתי סרט של תלת מימד כמו של IMAX עכשיו אין לי משקפי תלת מימד רציתי לשאול מאיפה אפשר להשיג (לקנות) משקפי תלת מימד כמו של הIMAX עם העדשות השקופות או משקפי תלת מימד האדום כחול האלה ואם זה משנה מה לקנות אם זה נותן את אותו האפקט?

• 8 תגובות
    • 8.9k צפיות
  18. שלום, אני צריך לחשב מקדם חיכוך של גוף, ששוקל 2kg ונע 15 סנטימטר עד לעצירה, במהירות התחלתית של 1M/SEC... בבקשה תשובה ברורה. תודה מראש ערן.

• 8 תגובות
    • 10k צפיות
  19. Started by sir f,

איפה הכי משתלם לקנות מוזיקה באינטרנט? מדובר במוזיקה לועזית, עברית אני יודע איפה לקנות.

20. שלום לכל חברי הפורום, יש לי שאלה, אני רוצה לאתר כתובת מייל של אנשים מפורסמים, בואו נקרא להם סלבריטי, מה הדרכים הטובות ביותר לכך? יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. Started by emil001,

היי, שלום רב! אני לומד טכנאי PC מוסמך מיקרוסופט. (מכללה) אני לומד כבר בערך חודשיים, כרגע אני עומד לפני המבחן הראשון שלי. המבחן הראשון יעסוק כמובן בחומרה ! אני בטוח שיש כאן עוד ח'ברה שעשו מבחן בזמן הלא רחוק על חומרה. אז כל דבר יעזור לי, טיפים, מידע.. נושאים כללים: - איזה שאלות יכולות להופיע (למי שכבר עבר מבחן שכזה) - השאלות שלדעתכם תמיד יהיו - מושגים חשובים לדעתם - תפריט הביוס מה שרשמתי זה חלק ממה שנראה לי לנכון לבנתיים שאני צריך לדעת. אם יש עוד דברים, כל דבר תרשמו, יעזור לי מאוד ! כמו-כן אם תוכלו להביא לי טיפ לדרך כטכנאי PC, אני ישמח מאוד ! תודה רבה, אמיל. בכל אופן רציתי להגיד גם אם טעיתי בפורום אני נורא מצטער, ראיתי לנכון מכיוון שמדובר במבחן חומרה, לעלות את האשכו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. תודה מראש ^^ 1. -6ln(ex-2)+ex+3x=0 אין לי מושג איך לפתור. [מיושר לשמאל אם לא רואים] 2. בסדרה מתקיים כלל הנסיגה: an+1=3n+1-an א. הוכח שלכל n מתקיים: an+2=an+3 (הצלחתי לבד) ב. נתון a1=4. חשב את a2 (הצלחתי) והעזר בסעיף א' כדי לחשב את סכום 100 האיברים הראשונים. הבעיה שלי פה היא עם החלק השני של סעיף ב'. עזרה בבקשה? תודה, גיא.

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  23. מה אומרים ?????????????????????????????????????? :hat:

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  24. http://www.facebook.com/profile.php?id=1082400579&ref=profile#/group.php?gid=43410748597&ref=mf למי שרוצה לדעת עוד- הוא חבר כאן בפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334561.0 (אני לא יודע אם זה חוקי או לא- חשבתי שמכיוון שזה פורום "כללי" אז זה חוקי)

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by שלוםםולש,

מה גורם לסרטן? כולנו נגדשלא כדי לעשן כי ה גורם לסרטן (ואני מסכים) לאחרונה קראתי מאמר שאומר שהסיכויי הוא 50% בתנאי מעשנים 2 חפיסות במשך כמה שנים.. בקשר לקניהסלולרית או כל מיני נושאים אחרים שאומרים שבאוכלוסייה X יש פי 2.5 אנשים שקיבלו סרטן. שבודקים את הנתוני מגלים לדוגמא שמקום לכל 10,000 אנשים 3 מקבלים סרטן, 8 קיבלו.. לא משהוא שיגרום לי להתרחק מאותו גום מסרטן/חשוד כמסרטן במאמר. אז איזה גורמי סיכון/חשיפה לחומרים תגרום לי ברוב הסיכויים לסרטן? קרינה מפצצת אטום? השאר רק מאיות אחוז? אין משהו יותר "בטוח" גם בשימוש מוגזם??

• 8 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.