עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הם http://kst.co.il/index.asp מוכרים זכרון במחיר ממש משתלם ואני רוצה להזמין (משלוח בדואר) אבל לא שמעתי עליהם מעולם.מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה לעלות סרטון לYOU TUBE במשקל של 35 מגה או יותר, האם יש אתר חינמי שמאפשר עלאת קבצים בגדלים כאלה ? חיפוש בגוגל לא עזר (בתשלום) ו בYOUTUBE מאפשר העלאה של דקה אחת בלבד. הודה לעוזרים, אריאל.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. http://news.walla.co.il/?w=//1067957 חיפשתי בגוגל וכדומה ולא מצאתי את האתר של המשחק.. מישהו יודע?

4. בכל גודל אך אם יהיה בגודל 1024*768 יתרון

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by the ultimate,

שלום לכולם. רציתי לדעת האם מישהו יכול לעזור לי לזהות מי השחקנית שבתמונה? התמונה צולמה ממש במקרה דרך מצלמת אינטרנט ממסך (שידור דרך מדיה פלייר), ולא היה לי אמצעי אחר באותו רגע (אי אפשר לעשות פרינט סקרין). ידוע לי שהיא משחקת/מופיעה ב"בנות גילמור" בערוץ 10. זה שודר היום ב5:30 בצהריים, נרשם שם "בנות גילמור 5" (מכאן ניחשתי שמדובר בעונה 5 ?), ונרשם פרק 48 (רק שאין אחד כזה ב-TV.Com). כל החיפושים אחרי מידע נכשלו. תמונה שלה: http://img104.imageshack.us/img104/687/15mt1.jpg יש למישהו מושג מי השחקנית דרך התמונה? תודה וחג שמח לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by adiabargil,

שלום רב בעיקבות הרצון לשפר את האנגלית אני מחפש אתרים יחסית דומים לזה שיהיו באנגלית לקרוא כתבות בכל מה שנוגע לטכנולוגיה עדיפות לאתרים שיכולים לתת התראות בדפדפן. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. מכירים את השטויות האלה שאתה יכול לבצע "כריזה" בטלפונים חכמים? אתה יושב לך, פתאום מישהו מדבר דרך ה-Speaker של הטלפון שלך בלי שבכלל הרמת את השפופרת איך מבצעים את זה בDKT-1110 הנפוץ ? תמונה: http://www.tel-ar.co.il/Images/1023-s.jpg

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני לא בטוח שזהו הפורום הנכון לשאול בו את השאלה הזו, אז מקסימום תעבירו את זה לפורום אחר. כמה פעמים בחודש יוצא לכם לפתוח את המארז? מאיזה גיל אתם התחלתם לעשות את זה?

9. Started by התנין,

מה זה לפטם אווזים ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by musari,

אפשרי בלויין דיגיטלי פירטי לקלוט תחנות של יס? איך אני יכול להכניס תחנות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אמור להיות לי ראיון אצלהם בת"א מחר. האם הראיונות אישיים או שיש גם אספקט של דינמיקה קבוצתית? מהו השכר הממוצע שמקבלים שם (ולא השקרים שמבטיחות נציגות חברות כ"א)? האם מדובר באותה אווירה כמו במוקדי השירות של ספקיות האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Check_Point,

אתמול גיליתי שהחברה שמייצרת לכלב שלי ולעשרות מיליוני כלבים אחרים בעולם קולרים מצוינים נגד קרציות (kiltix למי שמכיר), היא אותה חברה שייצרה גזים להרג היהודים ואותה חברה שמימנה ניסויים אכזריים ביהודים בשואה. חברת Bayer Germany. קצת מפחיד לא ?!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Ran B,

שלום לכולם. ברשותי קורא כרטיסים RDIF, מסוג NFC ACR122 אני מחפש תוכנה איתה אני יכול לקרוא כרטיסים ולכתוב עליהם בצורה נוחה ופשוטה. הSDK שהגיע עם המכשיר לא מספק. אשמח לעזרה אם מישהו יודע.. (כמובן אני אחרי המון חיפושים בגוגל, הורדות שונות והמון בלגן) תודה, רן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by WarMachine,

היום קיבלתי מנילה, לא קרבית ויש שם כל מני תפקידים שאין לי מושג מה אומרים אז אם מישהו יוכל להאיר את עיניי זה יהיה נחמד ביותר.. אז ככה בקד"צ אני יכול לבחור את התכניתן/מפעיל מערכות מחשב, שני אלה אני יודע מה אומרים (ממר"ם)ככה שלא צריך להרחיב שאר התפקידים שלא מצריכים קד"צ הם: מפעיל תקשוב מבצעי מפעיל תקשורת נתונים והצפנה מפעיל קש"ב טקטי מש"ק מערך בלונאי מודיעין מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס מישהו יודע מה כדאי מה לא, מה עושים ואיפה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מכיר את allposters.co.il מישהו יודע איך הם? אז אתם מכירים אתר???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by R0ck,

http://www.themeatrix.com

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני לא מצליח להיכנס לאתר והם לא עונים למייל שלי... הזוי...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by alex.turovsky,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל מרוב פורומים אני כבר לא יודע איפה לכתוב....אז באתי לפה כדי שלא יעיפו אותי לפורום אחר.. והנושא היום הוא : מה אנו עושים במחשב . האם מישהו חשב פעם למה אנו צריכים מחשב חזק?? מדוע צריך לרדוף אחרי הטכנולוגיה.לא אשקר ואודה שהודעה זו ניכתבה ממחשב אתלון 64....אבל במקביל גם יש לי מחשב אתלון XP.אבל השימושים שלי היום הם בעיקר סרטים ואינטרנט.דבר שגם אתלון XP יכול לעשות בלי שום בעיה. אם כך מדוע צריך לחדש כל חצי שנה את המחשב?? כאשר יש למשתמש מחשב בעוצמה של 1600 עד 2 גיגה למה לקנות חדש??.האם אנו כמשתמשים חייבים להכנע לדרישות השוק??? בסופו של דבר יצרני התוכנה \חומרה מכתיבים לנו מה לקנות.הרי גלישה היום אפשרית גם ממחשב עם עוצמה של 450 מ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. השביתה בבתי הספר התיכוניים ובמוסדות להשכלה גבוהה ממשיכה יום נוסף. ארגון המורים העל-יסודיים ישבית את הלימודים גם הבוקר (יום ה') ו-650 אלף תלמידי כיתות ז'-י"ב ימשיכו את חופשת הפסח הארוכה. עם זאת מיום שישי יתחדשו הלימודים עד שני, לקראת טקסי יום הזכרון לשואה ולגבורה. במקביל, הודיעו נציגי ארגוני הסטודנטים כי השביתה במוסדות להשכלה גבוהה תימשך. איזה באסה צריכים לחזור מחר לפחות היו עושים גשר ליום ראשון :'( מקור:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3386910,00.html

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by JHONLEV,

תכתבו באיזו חפיסת קלפים אתם מעדיפים להשתמש כדי לשחק ולבצע קסמים בקלפים ! אני אישית אוהב את חבילת הרוחות GHOST DECK וגם JUMBO INDEX

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by B0necrack3R,

יש לי שאלה כזאתי אם למשל קיבלתי במועד הראשון 500 ולאחר מכן אני חורש ומוציא 680+- , האם המשרד הארצי חושד? מזמין לחקירה? חשד להעתקה, בחינה חוזרת וכו' ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by napoleon45,

האם זה נחשב לקצב טוב בעיניכם ? https://hwzone.co.il/main-computers/אינטל-ארבעה-מפעלי-45-ננו-מטר-עד-סוף-2008/ ברור שזה לא לינארי, ואין דין התקדמות מ - 45 ל נואמר 35 כדין מעבר מ - 10 ל - 7. בעיני, קצב יפה.

24. Started by 125,

אני גר באשקלון ומחפש מורה נהיגה ויש הרבה מידי ואני לא יודע איך לבחור, למי ללכת.. אני צריך את העזרה שלכם, אולי מישהו פה מכיר מורים מאשקלון - מה ההמלצות שלכם? לפי מה אני בוחר את המורה והכל, על מה להסתכל אין לי שום מושג בזה. תודה לעוזרים .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by mega1234,

קיים דבר כזה ? אני לא מוצא משהו איכותי (בבקשה משהו מהיכרות אישית לא מגוגל !).

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.