כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
נועם שלנו הגיע לגיל 17! הבא נסקור את הדברים שהוא יוכל לעשות בקרוב עוד שנה הוא יוכל לשתות אלכוהול (Yeah right) עוד שנה הוא יוכל להיות לוחם סיירת (Yeah right) וכבר השנה הוא יוכל לעשות רשיון, בתקווה למעט שיעורים וטסטים (Yeah right) ;D בהצלחה בחיים, עושר אושר ויושר, עד 120 ובהצלחה במבחן בפיזיקה מחר בגלל המחסור בסמיילים מקפצים ושאר תוספות גיגלתי לנו כמה תמונות כדי להרים את האווירה הנה תמונה של porsche הנה תמונה של porch (ThePorcher, יצירתיות של הצוות שלנו) הנה תמונה של ניגה שמן הוא קפץ מפורום Windows ונשאר רק על רשתות, כנראה היה לו מזל לשאר השמנים זה לא קורה ולבסוף עוגה ובלונים HAPPY BIRTHDAY DUDE!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נדמה לי היה פעם באחד מערוצי החדשות כיתוב בתחילת השידור "שידור חי" לא רואה את זה בזמן האחרון..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.zie.nl/video/opmerkelijk/Twee-uitslovers-slopen-hun-Corvettes/m1fz1fcf5p33
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדמות אוסקר מהאלופה- בין כל הדמויות המשעממות באלופה ובלונדינית אחת שווה אבל משעממת הדמות של אוסקר מאוד מבדרת אותי ואני חיב להגיד הרבה זמן עבר מאז שאיזה שחקן ישראלי בידר אותי בקיצור אני נותן לו תתואר מלך המלכים (אני רואה יותר מידי WWE ) של השחקנים הישראלים כרגע וכו תמונה של הבלונדה שלא תעלב ;D
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצטבר לי אבק כמו אצל כולם בקופסא בפנים. האם כדאי לנקות את כול האבק באמצעות לחץ אויר? זה יכול להרוס משהו ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 250 דולר שאני רוצה להוציע בחול על איזה גאדגט מגניב.. אייפוד כבר יש אז לא.. חשבתי אולי מחשב כף יד כי אני רוצה להתחבר למירק שלי מכל החדרים בבית.. זה אפשרי כזה דבר? יש פוקט פיסי שיודעים להתחבר ממש למחשב שלי דרך טרמינל או משהו? אפשר לקבל המלצות לדגמים עם תמיכה טובה באינטרנט וקצת מקום למוזיקה משחקים וכו'? למישהו יש המלצות לעוד דברים אחרים? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שבנים יחידים יכולים להתמיין למקצועות המחשב בחיל תקשוב כמו בעלי פרופיל עורפי. האם בן אדם עם קה"ס שמונע ממנו להתגייס לקרבי (למשל 40) יוכל להתמיין למקצועות המחשב כמו בנים יחידים/בעלי פרופיל עורפי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באוסף המוסיקה שיש לי במחשב, יש רק סגנון ROCK&METAL.... די נמאס לי מזה... ולפעמים בא לי לשמוע ראפ... משהו כמו בסגנון של השיר: 8BALL - 2 Fast 2 Furios - Hands in the air לא M&M.... :-\ תודה עריכה: טוב, לא נראה לי שזה ממש בסדנון ראפ... אני חושב שיותר בסגנון היפ-הופ.... (טעות שלי, מצטער).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עניין אותי האם יש כאן מישהו שהישתתף במיזם הנהדר הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד הדברים החזקים ברשת http://www.youtube.com/watch?v=eBGIQ7ZuuiU
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, כרגע אני נמצא בתוכנית חיילים בסלקום והחשבון שלי עומד על כ250 שקלים בחודש. מה שאני מקבל מהתוכנית: - 810 דק' לכל היעדים - SMS ב18 אג' - 300 מגה גלישה משולבת - 150 מגה גלישה סלולרית - E72 - סלקום נוויגטור (הגי'פיס של סלקום) מבחינת התוכנית אין לי מה להגיד זה בדיוק מה שאני צריך, אבל המחיר בשבילי גבוהה מידי. מה שחשבתי לעשות הוא להתנתק מכל זה (850 ש"ח בערך) להתקין רק תוכנית אינטרנט סלולרי ללא הגבלה ולשתמש בפרינג (http://www.fring.com/) התעריפים של השיחות מאוד נמוכים, וגם אוכל להתקשר לכל מקום בעולם ביותר זול מדקת שיחה בארץ (שימושי בשבילי) לדוג': מחיר לטלפון קווי בארץ : 0.04 אג' מחיר למספר סלולרי : 0.25 אג' וכמובן אוכל להשתמש גם בגי'פיס של המפעילה (הטבה לתוכניות אינטרנ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי מקרה מוזר בקטנוע שלי, גוי רייד 200, בחורף כשהכביש רטוב ואני נוסע על השלולית הקטנוע היה נכבה, הייתי צריך לחכות כמה דקות כדי להתניע שוב, ושוב פעם נוסע כול פעם היה נכבה הייתי ב 2 מוסכים ולא פתרו לי את הבעיה, כבר התייאשתי וחשבתי לקנות קטנוע חדש, בינתיים הכנסתי אותו למוסך לטיפול שוטף, ושם בין מה שצריך לעשות גם החליפו לי פלאג, וזהו פתרו את הבעיה, הקטנוע נוסע ולא נכבה כול פעם שנוסע על שלולית
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות מחנות טבע תוסף מזון מעורבב צמחים. איך אני בודק אם יש אישור ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הפרסומות עושות "עקוב אחרי" ??? ,אתרים עלומים שאני נכנס אליהם במקרה. וגם כאלה שבדרך-כלל אני נכנס אליהם.ופורומים שונים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום משהו כאן מוכר אולי חזיזים או נפצים סופר טייגר או רמדאן או איזה משהו?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , ההורים שלי החליטו להזמין HOT MAGIC וממה שידוע לי הוט גובים על זה 2500 שקלים, ובדקתי על המכשיר TiVo וראיתי שהמחיר שלו פחות מ-1000 שקלים, השאלה שלי היא למה אנשים קונים את מה שהכבלים מציעים להם ולא TiVo? במחירים אין בכלל מה להשוות, אז למה בעצם? ??? יש כאן מישהו שיש לו TiVo? מה החסרונות של TiVo לעומת המכשירים שמציעים HOT ו-YES? האם המכשירים שהם מציעים יותר איכותיים? האם אפשר לסנכרן את ה-tivo עם לוח השידורים? כך לדוגמא שאני אבקש ממנו להקליט תוכנית מסויימת הוא פשוט יעשה את זה לפי התוכנית? או שחייבים לתת לו את השעות של התוכניות ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יטק 5.1 X540 והמחיר בכל החנויות נע בין 550-700 . פתאום קלטתי את החנות הזאת שמציעה ב315 !!! זה ישר נראה לי פישי לגמרי ואני חושש לבצע את הקניה דרכם . למישהו יש המלצות על החנות ? התעסקות איתם בעבר ? כל מידע על החנות יעזור תודה מראש .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, צריך את עזרתכם במציאת תחפושת, מדובר בתחפושת לזוג גברים שהפואנטה היא שהוא אשכנזי ואני ואתיופי. לצורך העניין שנה שעברה התחפשנו לדמויות מהסרט גברים בשחור, והשנה חשבנו על "ג'אנגו ללא מעצורים". רעיונות יתקבלו בברכה, תרגישו חופשי להתפרע עם הדימיון.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לא לגשת השנה, אלא בתחילת שנה הבאה(עם המגן של השנה). אפשרי?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אפשר דבר כזה? מה אני צריך בשביל זה? איזה מכשיר צריך לקנות? אני אוכל להתקשר כמו שאני עושה מהמחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מהאתר www.newegg.com אבל אני לא יודע איך להזמין את המחשב לארץ. מישהו יכול להגיד לי איך מזמינים מחשב לארץ וכמה זה יעלה לי? תודה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיי הבטן כואבת לי כבר... הכי קרע אותי הראפ בסוף עם הפיספוסים
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם!! ;D אני מחפש שם של סרט ישן. אז ככה מה שאני זוכר שהסרט הוא עם ואן דאם,ויש את גיבור הסרט שאם אני זוכר נכון קוראים לו ג'ייסון,אבא של ג'ייסון מאמן קראטה או משהו כזה וואן דאם שבר לו תרגל. ג'ייסון בנו רוצה לנקום בואן דם ומקבל השראה מברוס לי שבא לו בחלום ,ברוס לי מאמן אותו וכל זה ובסוף יש את הקרב הסופי של גייסון נגד ואן דם. זה כל מה שאני זוכר אז בבקשה חבר'ה אם מישהו זוכר את שם הסרט שיגיד. תודה רבה דרך אגב בהצלחה מחר לכולם בבגרות!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שאני כבר שנה + בעסקי האופני הרים , החלטתי שהאופניים שלי לא מספיקות לי . אז החלטתי להתייעץ עם אנשי מקצוע ולהחליט מה הכי עדיף לי . אני מחפש פורומים ולא מוצא . אז אשמח אם מישהו יעזור לי ויתן לי קישור . תודה .
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-